Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben 5 yıldır beraberim eşimle 2 yıldır evliyim ikinci eşim ama hep korundum 8 9 aydır korunmuyorum ve ben ne yumurtlama tarihi ne yumurta gelişimi hiç bişi bilmiyordum şimdi öğreniyorum yaşım gereği doktor hemen tüp bebek dedi denedik olmadı o yüzden akışa bıraktım aslında yaş 44 zaten zor bir ihtimal kızım da asla istemiyor zaten eşim için üzülüyorum onun çocuğu yok ilk evliliği ama naapalım dünyanın sonu değil birbirimizi çok seviyoruz ve çok mutluyuz bebeksiz de mutluyuz olursa daha mutlu oluruz tabiki ama yapacak bişi yok

sagolasın canımm inşallah herşey çok güzelolur sen nasılsınn..
bende iim nolsun bi değişiklik yok bendee aynı yanii beklemedeyim şu an
işşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımm..bende 5. denememe başlıcam temmuz gibi senden bu sefer extra test bişi istediler mi neden olmadığına dair?

paçozzzmuuuuuuu
ahh elifimm gel buraya saçlarımı yoluoo bu benimmmmmmmyada kaççç seninde yolmasınnnnnn

yaa canım demı amaaa bebiş kardesını tasıyo karnındaa mucıze gıbı bısey yanıı..ya anlamadığım o mınıcık rahımde bebk nasıl gelısıyor kı?bu arada nasılsın kızzzz

Sen nasılsın

yaa canım demı amaaa bebiş kardesını tasıyo karnındaa mucıze gıbı bısey yanıı..ya anlamadığım o mınıcık rahımde bebk nasıl gelısıyor kı?bu arada nasılsın kızzzz

Ekinnn nazlı çiçeğim bak bize neler süledii yaaaaa..
Paçozz dediiiii
Al sana egunall

Zaten bir tane yımırtada beni ne tepikler yaa canısıı..
Orada duruyor olduğundan bile şüpheliyim maalesef..
H.sonu çok yoğun hem beyaz hem şeffaf akıntım oldu..Kafamkarmakarışık..

sagolasın canımm inşallah herşey çok güzelolur sen nasılsınn..
bende iim nolsun bi değişiklik yok bendee aynı yanii beklemedeyim şu an
işşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımm..bende 5. denememe başlıcam temmuz gibi senden bu sefer extra test bişi istediler mi neden olmadığına dair?

paçozzzmuuuuuuu
ahh elifimm gel buraya saçlarımı yoluoo bu benimmmmmmmyada kaççç seninde yolmasınnnnnn

iyi düşünelim iyi olsun lütfen hadı :103::103::103::103:
:103:

hımmmm hummmmm tamammmmmmm..pozitif düşünceee hımmm hummmm..

Son düzenleme:
iyiyiz canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyo

valla gülden tam taktirlik hatun zatenn..ben olsam uzguntuden kendimi yer bitirirdimm..cok cok tebrik edıyorum canım senııı en doğruusnu yapıyosun vallaa allahım büyükk elbet yüzüne gülerrrr

canım saol..
ama böyle olmak en doğrusu...
kendimi yesem bitirsem elime hiç bişey geçmeyecek mantıklı düşünmek lazım..
evet çok üzüldüm ama elimden bişey gelmezki değiştireyim..
o yüzden hep şöyle dua ederim..
Allahım değiştirebileceğim şeyleri değiştirme, değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü ver....

canım bunu bence doktorunla görüş..
normalde kanamanın başladığı günü ilk gün sayıyorlar yani tam söküldüğü günü..
böyle lekeneme durumunda ne diyecek doktor bilemiyorum..

bayanlar mayıs ayında tedavi gören yok mu?

canım ilk sayfada listelerimiz var bence oraya bak...
mayıs ta tedaviye başlayacak çok arkadaşımız var..

36 yaşındayım; yumurta rezervini artırmak için biosteron verdi; iğnlere başlamam a rağmen ilaca devam ediyorum.Teşekkür ederim, sizin de hayırlısı inşallah

yaa demı canım mucıze gıbı bıseyy bu yaaa..hayır anlamadığım o mıcık rahımde bebek nasıl gelısıyor kı?bu arada sen nasılsn????

valla tatlımm en doğrusunu yapıyosun yaptığın dua da cok guzel ve cok anlamlıı...ah ahh ne desek boşş hersey allahın taktırı

ben sadece mayıs ayında kent hastanesinde tedavi görenleri merak etmiştim; meşgul ediyorsam kusura bakmayın, teşekkürler...

Periferik kanda kromozom analizi

*Histeroskopi

Kan pıhtılaşması testi

AHM testi

Egunal kuşum sen bu testleri yaptırdınmı?

Özellikle histeroskopi konusunda doktorunla hiç görüştünmü?

ecrinim ve ekinim....... özledim sizii.................

bende ozledım kuzummmmmmmmmm

normal besleneceksın canım ekstra bısey yok yanııııııııııııııııı
sen heyecanlısın haklı olarak 1. denemen ondan ıns son olur bebıslı olurrrr

rabbım gonlune gore versın hayırlısı olsun bebegın sana sıkı sıkı tutunsun kuzummmmmmmm

cok gecmıs olsun canımmmmmmmmmm

canım sen 2,5 senede 4 kere denemiisin ben 11 ayda 4 kere denedimben napayım vücutt pert oldu walla

bılıyordumda boyle yazınca gene sasırdım yanııııı bıraz vucudun dınlensın kuzuuuuuu

ıyılık saglık kuzum ne olsun
evet artık baska kımseyle konusmuyorum ben burdakı kızlarla hep
daha yakın oldukkkkk

TAMAM CANIM TAMAM.. ŞUAN BEKLEMEDEYİM ( HER KONUDA) . ZATEN ANNE OLURSAM İYİCE SALACAĞIM KESİN

ÖNCE İYİCE ŞİŞİYİM Kİ ZAYIFLAMAK İÇİN TER DÖKEYİM. TABİ KİLO VEREMEMEK TE VAR

anne ol bebıs dogunca bak nasıl verıyon tempodan yaaaaaaaaaaa
vercem dıye cok kasma kendını rahat bırakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…