çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin annene babana..
Inş seninde eşinin sonuçları çok güsel gelirr..
bende iim nolsun bi değişiklik yok bendee aynı yanii beklemedeyim şu ansagolasın canımm inşallah herşey çok güzelolur sen nasılsınn..
işşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımm..bende 5. denememe başlıcam temmuz gibi senden bu sefer extra test bişi istediler mi neden olmadığına dair?arkadaşlar dün transferim gerçekleşti ve artık bekleme sürecine girmiş bulunuyorum mayıs 16 sı yani haftaya çarşamba günü büyük gün bu beşinci denemem belkide son denemem dualarınıza ihtihacım var ne olur dualarınızda benide unutmayım
noluyooo orda şifreli tamammı devammı anlamadım sanmayın sarı kafalar ele verdi işte
valla yolcam saçınızı başınızı hanımefendiliğimi bozcam pis sigara bağımlığısı paçozlar sizi
bu arada ekincim fırçalama opresayonundan sonra teşekkürlermi iletiyorum
:
Yaaa kizlar 1 yasindaki bebis nasil gebe kalmis biz burda kendimizi paraliyoruz o sabinin rahminden nolacak..Yumurtaya can veren Allahim bizi evlat hasretiyle imtihan etme kucagoimizi doldur evimizi senlendir...
Guldenciiim kocisini tebrik ediyor kendisine bu gordugun kupayi takdim ediyorum:93:
Milstoneee bebebgimmmm pikachu napiyor tepikliyor mu annesini
tuana_87_35,millstone,Elizan06,akasya1978,piano,fundaonr,su1838,pembe_hayal,atessn,beyha,egunal,turginur,ewest,cellyn,esiiin,35izmir,cal,cann82,yabangulu18,gokyuzu3434,rouz,ekin0486,leyliko,ikramaya,nurcanim canlarım merhabaMaşallah topiğimiz ne kalabalık bugün böyle Umarım herkes iyidir.
Yaaa kizlar 1 yasindaki bebis nasil gebe kalmis biz burda kendimizi paraliyoruz o sabinin rahminden nolacak..Yumurtaya can veren Allahim bizi evlat hasretiyle imtihan etme kucagoimizi doldur evimizi senlendir...
Guldenciiim kocisini tebrik ediyor kendisine bu gordugun kupayi takdim ediyorum:93:
Ekinnn nazlı çiçeğim bak bize neler süledii yaaaaa..noluyooo orda şifreli tamammı devammı anlamadım sanmayın sarı kafalar ele verdi işte
valla yolcam saçınızı başınızı hanımefendiliğimi bozcam pis sigara bağımlığısı paçozlar sizi
bende iim nolsun bi değişiklik yok bendee aynı yanii beklemedeyim şu ansagolasın canımm inşallah herşey çok güzelolur sen nasılsınn..
işşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımm..bende 5. denememe başlıcam temmuz gibi senden bu sefer extra test bişi istediler mi neden olmadığına dair?arkadaşlar dün transferim gerçekleşti ve artık bekleme sürecine girmiş bulunuyorum mayıs 16 sı yani haftaya çarşamba günü büyük gün bu beşinci denemem belkide son denemem dualarınıza ihtihacım var ne olur dualarınızda benide unutmayım
noluyooo orda şifreli tamammı devammı anlamadım sanmayın sarı kafalar ele verdi işte
:
iyi düşünelim iyi olsun lütfen hadı :103::103::103::103:Ayyyyyyyyy suuuuuuu teşekkürler inş iyi haberler duyarım ama hiiç sanmıyor gibiyimm..
Kız yabangulu Allah bin kere iyiliğini versinn..
Kendine gebelik takvimimi yaptın..
Çok tatlısın inşş Rabbim yüzünü güldürsün
iyiyiz canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyotuana_87_35,millstone,Elizan06,akasya1978,piano,fundaonr,su1838,pembe_hayal,atessn,beyha,egunal,turginur,ewest,cellyn,esiiin,35izmir,cal,cann82,yabangulu18,gokyuzu3434,rouz,ekin0486,leyliko,ikramaya,nurcanim canlarım merhabaMaşallah topiğimiz ne kalabalık bugün böyle Umarım herkes iyidir.
valla gülden tam taktirlik hatun zatenn..ben olsam uzguntuden kendimi yer bitirirdimm..cok cok tebrik edıyorum canım senııı en doğruusnu yapıyosun vallaa allahım büyükk elbet yüzüne gülerrrr
selam kızlar size bişe soracam ben tüp bebeğe başlayacam dr adetin 2 nci günü gel dedi perşembe günü çok az bir kanamam oldu ve bi daha gelmedi dün tekrar çok az bir kanamam oldu ve suan sadece lavaboya gitiiğimde gördüğüm pembemsi bir kanama var acaba normal kanama başlayıncamı gidiliyo dr a bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim strese girmeye başladım
bayanlar mayıs ayında tedavi gören yok mu?
Kız dur daha dün 1 bugün 2..
Azcık sabrettt..Bak kızıyorum büle yapanlara..Otur şükret transferin oldu diye..
Bak seni büle saçından tutarım derrmişimm
Seviyorum seni biliyorsun daha sakin ve sabırla inşş gülüm geçsin günlerinn..
Tedavin hayırlı olsun canım..Kaç yaşındasın..Biesteron neden verdi doktorun?? Bende kullanıyorumda..
devam maalesefff
Ayy ecemii yesin teyzoşlarıı çok tatlı zaten maşallahDemek artık oda bağımlılık yaptığını anladı kk nın
Şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşştt İstanbula gelirse gizli operasyon ile eve kapatıcam aşkımı ben bikeremmm..Haberiniz bilem olmıcakk
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin annene babana..
İnş seninde eşinin sonuçları çok güsel gelirr..
canım çok geçmiş olsun rabbim rabbim güç kuvvet ve anneni babanı başından eksik etmesin
canım saol..
ama böyle olmak en doğrusu...
kendimi yesem bitirsem elime hiç bişey geçmeyecek mantıklı düşünmek lazım..
evet çok üzüldüm ama elimden bişey gelmezki değiştireyim..
o yüzden hep şöyle dua ederim..
Allahım değiştirebileceğim şeyleri değiştirme, değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü ver...
canım ilk sayfada listelerimiz var bence oraya bak...
mayıs ta tedaviye başlayacak çok arkadaşımız var..
canım saol..
ama böyle olmak en doğrusu...
kendimi yesem bitirsem elime hiç bişey geçmeyecek mantıklı düşünmek lazım..
evet çok üzüldüm ama elimden bişey gelmezki değiştireyim..
o yüzden hep şöyle dua ederim..
Allahım değiştirebileceğim şeyleri değiştirme, değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü ver....
canım bunu bence doktorunla görüş..
normalde kanamanın başladığı günü ilk gün sayıyorlar yani tam söküldüğü günü..
böyle lekeneme durumunda ne diyecek doktor bilemiyorum..
canım ilk sayfada listelerimiz var bence oraya bak...
mayıs ta tedaviye başlayacak çok arkadaşımız var..
ecrinim ve ekinim....... özledim sizii.................
sakin olmaya çalışıyorum ama yinede heyecanlıyım. öğrenmek istediğim şey şu aslında nasıl beslenmeliyim özellikle tüketmem gereken bişeyler varmı nebileyim işte aslında ne öğrenmek istediğimi bende bilmiyorum:)
arkadaşlar dün transferim gerçekleşti ve artık bekleme sürecine girmiş bulunuyorum mayıs 16 sı yani haftaya çarşamba günü büyük gün bu beşinci denemem belkide son denemem dualarınıza ihtihacım var ne olur dualarınızda benide unutmayım
canım arkadaşlarım geç oldu ama geldim ben akasyadan alıyodum haberleri ama bugün çok üzüldüm agladım allahım hepimize sabır versin pes etmek yok yola devamm hemile haberide aldım çokk sev,ndim allahım bana tüm arkadaşlarıma nasip etsinn.......beni sorucak olursanız ii olmaya çalışıyorum biraz hastalandım ama atlattım allahıma şükür bu sefer annem rahatsızlandıı rahmi alınacak babam anju olduu hastalıklarla ugraşıyorum bilgisayarımızda bozuldu bugün geldii......eşimde cuma günü sperm testi vericek 3 ay doluyo bakalım nolucak nasıl çıkıcak sonuçlar merakla bekliyorum..
canım sen 2,5 senede 4 kere denemiisin ben 11 ayda 4 kere denedimben napayım vücutt pert oldu walla
Özledım sızı yahuuuu.. mısafırlerım vardı.Kars tan.. Sımdı onları gezmeye gonderdım kocısle bende arkalarında oleeeee baktım mazlum mazlummm.. Ecem dıyor kı anne sende arkadaslarına gıt(sızlerden bahsedıyor) Sızede cooook slm varıs.coook opuyormus sızı...Sızler nasılsınızzz...Guldenım sen nasılsın bıtanemmm aklım hep sendeydı Ankarada yasasam senı gormeye gelırdım kuzum yaaaa..Ama sen ıst gelırsen beklerımm..
TAMAM CANIM TAMAM.. ŞUAN BEKLEMEDEYİM ( HER KONUDA) . ZATEN ANNE OLURSAM İYİCE SALACAĞIM KESİN
ÖNCE İYİCE ŞİŞİYİM Kİ ZAYIFLAMAK İÇİN TER DÖKEYİM. TABİ KİLO VEREMEMEK TE VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?