Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşşallh çeneler gene düşdühop bir bakıyorum ben yazdım hop hemen atlamışım 2 sayfa neler oluyor orda birirleri şifreli konuşuyor birileri 1 yaşında hamile kalandan ay yoruldum yaaaaaaaaaaaa

36 yaşındayım; yumurta rezervini artırmak için biosteron verdi; iğnlere başlamam a rağmen ilaca devam ediyorum.Teşekkür ederim, sizin de hayırlısı inşallah

Anladım canım bende o yüzden kullanıyorum.2011 ekimden beri hemidee
ben sadece mayıs ayında kent hastanesinde tedavi görenleri merak etmiştim; meşgul ediyorsam kusura bakmayın, teşekkürler...

Yok güzelim yanlış anladın..Kimse yazmayınca ilk sayfada güncel listelerimiz var orayada bir bak istersen fikir sahibi olman için denildi..Hepimiz burada fikir alışverişi için bulunuyoruz meşguluyet yok yanii..

Ay ecem bazen benım sıfremle gırıyor ve sızlere bakıyor nolurrrrrrr bende yazayım dıyor :))))))
Zaten guldende benı ıstemedı sana gelcekmıs(((

ben sadece mayıs ayında kent hastanesinde tedavi görenleri merak etmiştim; meşgul ediyorsam kusura bakmayın, teşekkürler...

Canım hoşgeldin niye meşgul edesin,öyle şey olurmu

İlk sayfada yeralan listede kimin nerede,ne zaman tedaviye başlayacağı yazıyor.Mayıs ayında Kent Hast. Tugok ve Defnelma tedaviye başlayacak.

Hayırlı & uğurlu olsun inşallah.

İlgin için teşekkür ederim.Ben bir ay kullandım sonra tedaviye başlattı İsrael Bey,kentte devam ediyorum işte 2-3 günde bir kan verip muyene ediliyorum.Sen hangi aşamadasın?

maşşallh çeneler gene düşdühop bir bakıyorum ben yazdım hop hemen atlamışım 2 sayfa neler oluyor orda birirleri şifreli konuşuyor birileri 1 yaşında hamile kalandan ay yoruldum yaaaaaaaaaaaa

Su Senın su avatara baktıkca ıcım yanıyor :)))))) Sankı benım canım yanıyor

tuana canım millstone gene yetişiyoda akasya pertttttttttttttttt ya mısır patlattı onu yiyo yada iğne yerlerinde şişlikleri kaşınıyo onlar kaşıyoooooooooooooooooooo

Çok teşekkür ederim;Allah'ım bu sefer hepimizin yüzü gülsün inşallah...

Ay ecem bazen benım sıfremle gırıyor ve sızlere bakıyor nolurrrrrrr bende yazayım dıyor :))))))
Zaten guldende benı ıstemedı sana gelcekmıs(((
Kız kıyamam yazsın arada içinde kalmasın kuzununn
Kızz kimselere bırakamam ilk gelişi sabah gelip akşam dönüş olursa ben doyamadan kızlarla paylaşamam ondan bunun pazarlığını aylar öncesinden yapmıştık zaten bizz ok??

İlgin için teşekkür ederim.Ben bir ay kullandım sonra tedaviye başlattı İsrael Bey,kentte devam ediyorum işte 2-3 günde bir kan verip muyene ediliyorum.Sen hangi aşamadasın?

Canım benim foliküller büyümüyor fsh yüksek..Kürler falan yapıyorum akupunktura gidiyordum bir süredir ara verdim..2 kere onca iğne vuruldum ama büyümedi yumoşlar.Şimdide yarın kontrolüm var solda 1 tane yumi vardı..Biraz kendiliğinden büyümesini istedi doktorum sonra iğnelere geçicezz..Bakalım yerinde duruyorsa tabii.Rezervim (amh değerim)de düşük benim..27 yaşındayım ama işte durum bu..İnş hepimizin yüzü Rabbim fazla aratmadan başka dertler göstermeden güler cnm.

hehe konu bitmezz topiktee gülümmm...

Bu kadar olurr tam tuanaya yazıyım dedim diğer arkadaşa cevap verdim sayfada senin mesajını gördümm..
İyiyim güzelimm takılıyorumm iştee..Sen napıyorsunn yoğunmu işlerinn??

ayy canım benım kalp kalbe karşeymış derlerr yaa aman napayım be işlerım yoğun kızzzz valla cok gıremıyom sızden bı haber yasıyom nerdeyseee.... heee

tuana canım millstone gene yetişiyoda akasya pertttttttttttttttt ya mısır patlattı onu yiyo yada iğne yerlerinde şişlikleri kaşınıyo onlar kaşıyoooooooooooooooooooo

anammmm bu hatunlarrra nelerrr oluyorrrrr

Tşk.canım şükür halimize ,sen nasılsın?
iyi canımm ne olsunn iş güçç valla yaaa yogunumm daaa

iyim canım ama dün gecenin bi körüne kadar kargo hazırlamaktan her tarafım tutulmuş

anaa kızz ne kargosu beee

nasılsınız kızlar...bende idare eder işteee..
hala geceden kalma keyifsziliğm var yürüyüşte yaptım kursa gdierken gelirken ama bi durgunummm
egunalcim..eşin en yiiisni yapmış öyle kürlere önem verirse güzle olur..
çünkü çoğu erkek kadınların bu konuda burnundan getiriyor malesef..
eşimde sorun yok ama bazen destek diye ebn bişeyler yaparken keçiboynuzu suyu denedim okadar abarttıki..
taı bile yok o dereceydi ama biz herşeye katlanıyoruz zehir bile içieriz yavrumuz için...
doktoru bende merak ettim..kendiliğndne gebelik düşüklerim oldu belki banada faydası olur..
inşaallah gelri meleğin hiç tüp takmadannnn....

Bu benim 3. denemem olacak; ege de daha önce 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemem oldu ama olmadı ve herşey normal dediler.Fakat israel bey 1 ay bekletti işte ilaca başlattı, öyle yani.Perşembe sabahı kontrolüm var.Tek umudum İsrael Bey ; maddi manevi çok zorlandık inşallah değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…