noluyooo orda şifreli tamammı devammı anlamadım sanmayın sarı kafalar ele verdi işte
valla yolcam saçınızı başınızı hanımefendiliğimi bozcam pis sigara bağımlığısı paçozlar sizi
bu arada ekincim fırçalama opresayonundan sonra teşekkürlermi iletiyorum
maşallahım var eşim saolsun beni kendime getirdi..
istanbula bi gelsem diğer yarım aşkısımmm beni eve kapatacak zor yaniii anca 2.gelişime görüşürüz saol canım benim davetin için bende her zaman beklerim..
ye beniiii...
evet valla çok çalışcam ilk işim soğan kürüne başlamak olacak..
kocişide havuç suyu ve keçiboynuzu pekmezi içirerek başlayacam..
çok şükür oldun demek transferini..
inşallah pozitif sonuçlanır canım
36 yaşındayım; yumurta rezervini artırmak için biosteron verdi; iğnlere başlamam a rağmen ilaca devam ediyorum.Teşekkür ederim, sizin de hayırlısı inşallah
ben sadece mayıs ayında kent hastanesinde tedavi görenleri merak etmiştim; meşgul ediyorsam kusura bakmayın, teşekkürler...
Kız dur daha dün 1 bugün 2..
Azcık sabrettt..Bak kızıyorum büle yapanlara..Otur şükret transferin oldu diye..
Bak seni büle saçından tutarım derrmişimm
Seviyorum seni biliyorsun daha sakin ve sabırla inşş gülüm geçsin günlerinn..
Tedavin hayırlı olsun canım..Kaç yaşındasın..Biesteron neden verdi doktorun?? Bende kullanıyorumda..
devam maalesefff
Ayy ecemii yesin teyzoşlarıı çok tatlı zaten maşallahDemek artık oda bağımlılık yaptığını anladı kk nın
Şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşştt İstanbula gelirse gizli operasyon ile eve kapatıcam aşkımı ben bikeremmm..Haberiniz bilem olmıcakk
ben sadece mayıs ayında kent hastanesinde tedavi görenleri merak etmiştim; meşgul ediyorsam kusura bakmayın, teşekkürler...
Anladım canım bende o yüzden kullanıyorum.2011 ekimden beri hemidee
Yok güzelim yanlış anladın..Kimse yazmayınca ilk sayfada güncel listelerimiz var orayada bir bak istersen fikir sahibi olman için denildi..Hepimiz burada fikir alışverişi için bulunuyoruz meşguluyet yok yanii..
maşşallh çeneler gene düşdühop bir bakıyorum ben yazdım hop hemen atlamışım 2 sayfa neler oluyor orda birirleri şifreli konuşuyor birileri 1 yaşında hamile kalandan ay yoruldum yaaaaaaaaaaaa
kız nasılsnızz huuuuuu ?
nasılsınız güzellerrrr
Hepınız aynı yerdemı oturuyosunuz yahuu:44::44::44::44::44::44:tuana canım millstone gene yetişiyoda akasya pertttttttttttttttt ya mısır patlattı onu yiyo yada iğne yerlerinde şişlikleri kaşınıyo onlar kaşıyoooooooooooooooooooo
kız nasılsnızz huuuuuu ?
Canım hoşgeldin niye meşgul edesin,öyle şey olurmu
İlk sayfada yeralan listede kimin nerede,ne zaman tedaviye başlayacağı yazıyor.Mayıs ayında Kent Hast. Tugok ve Defnelma tedaviye başlayacak.
Hayırlı & uğurlu olsun inşallah.
Kız kıyamam yazsın arada içinde kalmasın kuzununnAy ecem bazen benım sıfremle gırıyor ve sızlere bakıyor nolurrrrrrr bende yazayım dıyor :))))))
Zaten guldende benı ıstemedı sana gelcekmıs(((
İlgin için teşekkür ederim.Ben bir ay kullandım sonra tedaviye başlattı İsrael Bey,kentte devam ediyorum işte 2-3 günde bir kan verip muyene ediliyorum.Sen hangi aşamadasın?
iyim canım ama dün gecenin bi körüne kadar kargo hazırlamaktan her tarafım tutulmuş
Çok teşekkür ederim;Allah'ım bu sefer hepimizin yüzü gülsün inşallah...
maşşallh çeneler gene düşdühop bir bakıyorum ben yazdım hop hemen atlamışım 2 sayfa neler oluyor orda birirleri şifreli konuşuyor birileri 1 yaşında hamile kalandan ay yoruldum yaaaaaaaaaaaa
Bu kadar olurr tam tuanaya yazıyım dedim diğer arkadaşa cevap verdim sayfada senin mesajını gördümm..
İyiyim güzelimm takılıyorumm iştee..Sen napıyorsunn yoğunmu işlerinn??
tuana canım millstone gene yetişiyoda akasya pertttttttttttttttt ya mısır patlattı onu yiyo yada iğne yerlerinde şişlikleri kaşınıyo onlar kaşıyoooooooooooooooooooo
iyi canımm ne olsunn iş güçç valla yaaa yogunumm daaaTşk.canım şükür halimize ,sen nasılsın?
iyim canım ama dün gecenin bi körüne kadar kargo hazırlamaktan her tarafım tutulmuş
Kız kıyamam yazsın arada içinde kalmasın kuzununn
Kızz kimselere bırakamam ilk gelişi sabah gelip akşam dönüş olursa ben doyamadan kızlarla paylaşamam ondan bunun pazarlığını aylar öncesinden yapmıştık zaten bizz ok??
Canım benim foliküller büyümüyor fsh yüksek..Kürler falan yapıyorum akupunktura gidiyordum bir süredir ara verdim..2 kere onca iğne vuruldum ama büyümedi yumoşlar.Şimdide yarın kontrolüm var solda 1 tane yumi vardı..Biraz kendiliğinden büyümesini istedi doktorum sonra iğnelere geçicezz..Bakalım yerinde duruyorsa tabii.Rezervim (amh değerim)de düşük benim..27 yaşındayım ama işte durum bu..İnş hepimizin yüzü Rabbim fazla aratmadan başka dertler göstermeden güler cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?