Tüp Bebek Günlüğümüz !

tuana canım millstone gene yetişiyoda akasya pertttttttttttttttt ya mısır patlattı onu yiyo yada iğne yerlerinde şişlikleri kaşınıyo onlar kaşıyoooooooooooooooooooo

valla pertim... hapşuruyorum...burnum akıyo...kaşıntıdan ölüyorum.. her tarafım ağrıyo.. yetmezmiş gibi üst tamağım yara olmuş agzıma ne alsam canım yanıyo... şimdilik şikayetlerim bu kadar..... ha bide bu elevit denilen ilacı hiç sevmedim zaten zorlanan bağırsaklarımı daha çok zora sokuyo......

bende tebrik ediyorum kocişimi
kupayı akşam gelince takdim ederim..

saol canım..
evet örnek olayım kimse umudunu kaybetmemeli doğla yolla tıbben her şekilde denemeli zaman aleyhimize işliyor...
eşinde saolsun çok düşünceli..
valla hepimiz üzüldük ama elden bişey gelmeyince kabulleniyoruz işte...
Allah evladınızı size bağışlasın canım..

iyiyiz kuzum sen nassın..

paçozzzmuuuuuuu
ahh elifimm gel buraya saçlarımı yoluoo bu benimmmmmmmyada kaççç seninde yolmasınnnnnn

aaaaa sen hiç şahika koçarslanlı yı izlemedinmi cicim..
bir zamanlar favorimdi..
ondan alıntı yaptım
paççozzzzsunuz tabiii...
bana hanımefendiliğimide bozdurttunuz
ben lafımı ortaya kodum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar(dilber hala dan alıntı)

sen duymamazlıktan gel tabii..
bi de bekle pikaçu uysunda büyüsün nenniiii diyeeee hıııhhhh
hımmmm hummmmm tamammmmmmm..pozitif düşünceee hımmm hummmm..

e normal tabii başın dumalıya ondan mesaj tekrarı yaptın sen
sigara dumanı burdaki kastım bi hıııhhhh daha

ben sadece mayıs ayında kent hastanesinde tedavi görenleri merak etmiştim; meşgul ediyorsam kusura bakmayın, teşekkürler...

Allah iyiliğini versin...
bende sana yardımcı olayım dedim...
bilgi edinirsin kimler var yaptıran diye...
kalabalık olduğumuzdan kimler kent hastanesinde hatırlamıyorum diye listelere yönlendirdim seni...

Periferik kanda kromozom analizi

*Histeroskopi

Kan pıhtılaşması testi

AHM testi

Egunal kuşum sen bu testleri yaptırdınmı?

Özellikle histeroskopi konusunda doktorunla hiç görüştünmü?

canım..
kan pıhtılaşmam varmış onun için iğne kullandım transferden sonra hergün çok azmış en düşük dozu her ihtimale karşı kullandırdı...
fsh 4 küsürlerde olduğu için bi de pko luyum ve ultrasonda da çok folikül olması nedeniyle AMH ye hiç gerek duymadı..
histeroskopi yaptırmadım ama..
önesinde rahim filmimi gördü bu yeterli demişti...

Ay ecem bazen benım sıfremle gırıyor ve sızlere bakıyor nolurrrrrrr bende yazayım dıyor :))))))
Zaten guldende benı ıstemedı sana gelcekmıs(((

ama ben seni neden istemeyimmm yaaaa...
valla ağlarım bak:84:
aşkısımla buluşma hayalleri kuruyoruz bi hasretlik giderelim diye..
ondan önce onunla bi aşkımızı yaşayıp sonra diğer istanbullularla görüşme düşüncem vardı ondan yaniii..

Son düzenleme:

tmm ole olsun ... Sen ıstanbuldamısın mılstone

Kıyamam sızeee. ne bılım mızmızlıgım ustumde galıbaaaa

hemde öyle böyle değil heyecanım hayırlısı olsun inşallah

Akasya sıkayetlerını okurken nefesımı tuttum walla neler yasıyormusun megerse cnm yaaa

Ben ve defnelma var Mayıs'da kent hastanesine başlayan
Bende biosteron ve folik asit kullanıyorum
Benim 2. Denemem kentte
Mini olacak
Mayıs ortası adet olup başlayacağım
Ama ilaçlardan mı bilmiyorum yumurtaliklar da ağrım var

kızımm bu ne hall beeee...cok gecmıs olsun canım yaa bide bunca seyın ustune gece kargo ıle mı uğrastın akıllı yaaa

tmm ole olsun ... Sen ıstanbuldamısın mılstone

Kız Allah iyiliğini versin..Diğer karargahımızda(anladın sen onu)listemiz varya belgeler kısmında..Kimin nerede oturduğu yazıyor..Hatta geçenlerde buluştuk İsranbuldakilerle o zaman sen yoktun ama aramızda.Bir dahakine inş sende olursun..Kadıköydeyim ben..

teşekkürler; ama üyeler online değil sanırım.Ya yeniyim bu forumda hatta hayatımda ilk defa yanlış yazabilirim ama aynı dertten muzdarip kişilerle msjlaşmak bile çok güzel.İnşallah bebeklerimizi de konuşuruz buradan.

Ayyy sen bana cok yakınsın kuzum yaaaaaaaa ne güsellllllllllllllll... tuhhh keske bende gelseymısımmm Bıdahakıne ınsallahhh...

evet kuzum eşler genelde arıza çıkarırlar n-bu konuda benimki istikrarlıdır ne versem yer bu konuda ama hazırlayan yokki adama...
neyse bundan sonra doğal ne varsa yükleyecem ikimize Allahın izniyle bebeğimiz kendiliğinden nasip olacak bize...

Kıyamam sızeee. ne bılım mızmızlıgım ustumde galıbaaaa

hamilelik alınganlıklarınmı başladı yoksaaa

Ahh canım yaaa kıyamam ben sizeee..

Yok be gulden su lekenlenmeler varya ıste onlar benı uzuyorr. Bıde nasıpse kalp atısını duysam teyzesiii bak ozaman sana ne naz yapıcak kuzucuklarımmm...

Ayyy sen bana cok yakınsın kuzum yaaaaaaaa ne güsellllllllllllllll... tuhhh keske bende gelseymısımmm Bıdahakıne ınsallahhh...

İnş canım kızlarla çok güzel bir gün geçirmiştik..Hatta eski gönderilere bakarsan hepimizin boy boy sıralandığı fotolarımız bile var yanii

Canım Akasyam Hayırdır ne kargosu ?

Amiiin canım inşallah.

valla kargo diyip geçmeyeceksin.. eşime eve getir beraber yaparız dedim çünkü düşününce baya kolay gelmişti ben ne bileyim bu kadar uğraştıracağını.... akşamın 8inden gecenin 3üne kadar aralıksız uğraştık:)))))) önce 2500 sayfa fotokobiyi 6şarlı zımbaladık. sonra karton dosyalara eşimin kartını yerleştirdik ki bu en gıcık kısmıydı çünkü o küçücük kesikler kartı yerleştirmek insanı baya oyalıyo.. sonra dosyanın içine zıbalanmış kağıtları,, katlanmış ve üzerine adres yapıştırılan kargo poşetlerini( çünkü o poşete gönderdiğimiz sözleşmeleri imzalayıp geri bize yollayaacaklar) yerleştirip kargo poşetine koyup ağızlarını kapatıp üzerlerine hem gönderen hem alıcı adresi yapıştırdık..... allahtan gece 12 ye kadar kardeşim yardım etti yoksa değil 3 te sabah 5te bile bitiremezdik.... 400 tane kargo hazırladık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…