tuana canım millstone gene yetişiyoda akasya pertttttttttttttttt ya mısır patlattı onu yiyo yada iğne yerlerinde şişlikleri kaşınıyo onlar kaşıyoooooooooooooooooooo
Yaaa kizlar 1 yasindaki bebis nasil gebe kalmis biz burda kendimizi paraliyoruz o sabinin rahminden nolacak..Yumurtaya can veren Allahim bizi evlat hasretiyle imtihan etme kucagoimizi doldur evimizi senlendir...
Guldenciiim kocisini tebrik ediyor kendisine bu gordugun kupayi takdim ediyorum:93:
Milstoneee bebebgimmmm pikachu napiyor tepikliyor mu annesini
bende çok taktir ediyorum seni canım,burdaki arkadaşlara çok güzel bir örneksin bence,Allahım senin çabalarını boşa çıkarmayacak inşallah,hepimizin hayır duasını alıyosun canım,eşime söylediğimde senin ilk güzel haberini o kadar sevindiki anlatamam , oda çok dua etti senin için,dün de üzüldü , durup durup sordu gerçekten yokmu hamilelik diye,inşallah kendiliğinden olur dedi ,herşeyde vardır bir hayır ,burdaki herkes bir gün anne olucak inşallahh
tuana_87_35,millstone,Elizan06,akasya1978,piano,fundaonr,su1838,pembe_hayal,atessn,beyha,egunal,turginur,ewest,cellyn,esiiin,35izmir,cal,cann82,yabangulu18,gokyuzu3434,rouz,ekin0486,leyliko,ikramaya,nurcanim canlarım merhabaMaşallah topiğimiz ne kalabalık bugün böyle Umarım herkes iyidir.
paçozzzmuuuuuuu
ahh elifimm gel buraya saçlarımı yoluoo bu benimmmmmmmyada kaççç seninde yolmasınnnnnn
sen duymamazlıktan gel tabii..Ekinnn nazlı çiçeğim bak bize neler süledii yaaaaa..
Paçozz dediiiii
Al sana egunall
Zaten bir tane yımırtada beni ne tepikler yaa canısıı..
Orada duruyor olduğundan bile şüpheliyim maalesef..
H.sonu çok yoğun hem beyaz hem şeffaf akıntım oldu..Kafamkarmakarışık..
hımmmm hummmmm tamammmmmmm..pozitif düşünceee hımmm hummmm..
ben sadece mayıs ayında kent hastanesinde tedavi görenleri merak etmiştim; meşgul ediyorsam kusura bakmayın, teşekkürler...
Periferik kanda kromozom analizi
*Histeroskopi
Kan pıhtılaşması testi
AHM testi
Egunal kuşum sen bu testleri yaptırdınmı?
Özellikle histeroskopi konusunda doktorunla hiç görüştünmü?
Ay ecem bazen benım sıfremle gırıyor ve sızlere bakıyor nolurrrrrrr bende yazayım dıyor :))))))
Zaten guldende benı ıstemedı sana gelcekmıs(((
Kız kıyamam yazsın arada içinde kalmasın kuzununn
Kızz kimselere bırakamam ilk gelişi sabah gelip akşam dönüş olursa ben doyamadan kızlarla paylaşamam ondan bunun pazarlığını aylar öncesinden yapmıştık zaten bizz ok??
Canım benim foliküller büyümüyor fsh yüksek..Kürler falan yapıyorum akupunktura gidiyordum bir süredir ara verdim..2 kere onca iğne vuruldum ama büyümedi yumoşlar.Şimdide yarın kontrolüm var solda 1 tane yumi vardı..Biraz kendiliğinden büyümesini istedi doktorum sonra iğnelere geçicezz..Bakalım yerinde duruyorsa tabii.Rezervim (amh değerim)de düşük benim..27 yaşındayım ama işte durum bu..İnş hepimizin yüzü Rabbim fazla aratmadan başka dertler göstermeden güler cnm.
bende tebrik ediyorum kocişimi
kupayı akşam gelince takdim ederim..
saol canım..
evet örnek olayım kimse umudunu kaybetmemeli doğla yolla tıbben her şekilde denemeli zaman aleyhimize işliyor...
eşinde saolsun çok düşünceli..
valla hepimiz üzüldük ama elden bişey gelmeyince kabulleniyoruz işte...
Allah evladınızı size bağışlasın canım..
iyiyiz kuzum sen nassın..
aaaaa sen hiç şahika koçarslanlı yı izlemedinmi cicim..
bir zamanlar favorimdi..
ondan alıntı yaptım
paççozzzzsunuz tabiii...
bana hanımefendiliğimide bozdurttunuz
ben lafımı ortaya kodum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar(dilber hala dan alıntı)
sen duymamazlıktan gel tabii..
bi de bekle pikaçu uysunda büyüsün nenniiii diyeeee hıııhhhh
e normal tabii başın dumalıya ondan mesaj tekrarı yaptın sen
sigara dumanı burdaki kastım bi hıııhhhh daha
Allah iyiliğini versin...
bende sana yardımcı olayım dedim...
bilgi edinirsin kimler var yaptıran diye...
kalabalık olduğumuzdan kimler kent hastanesinde hatırlamıyorum diye listelere yönlendirdim seni...
canım..
kan pıhtılaşmam varmış onun için iğne kullandım transferden sonra hergün çok azmış en düşük dozu her ihtimale karşı kullandırdı...
fsh 4 küsürlerde olduğu için bi de pko luyum ve ultrasonda da çok folikül olması nedeniyle AMH ye hiç gerek duymadı..
histeroskopi yaptırmadım ama..
önesinde rahim filmimi gördü bu yeterli demişti...
ama ben seni neden istemeyimmm yaaaa...
valla ağlarım bak:84:
aşkısımla buluşma hayalleri kuruyoruz bi hasretlik giderelim diye..
ondan önce onunla bi aşkımızı yaşayıp sonra diğer istanbullularla görüşme düşüncem vardı ondan yaniii..
bende ozledım kuzummmmmmmmmm
normal besleneceksın canım ekstra bısey yok yanııııııııııııııııı
sen heyecanlısın haklı olarak 1. denemen ondan ıns son olur bebıslı olurrrr
rabbım gonlune gore versın hayırlısı olsun bebegın sana sıkı sıkı tutunsun kuzummmmmmmm
cok gecmıs olsun canımmmmmmmmmm
bılıyordumda boyle yazınca gene sasırdım yanııııı bıraz vucudun dınlensın kuzuuuuuu
ıyılık saglık kuzum ne olsun
evet artık baska kımseyle konusmuyorum ben burdakı kızlarla hep
daha yakın oldukkkkk
anne ol bebıs dogunca bak nasıl verıyon tempodan yaaaaaaaaaaa
vercem dıye cok kasma kendını rahat bırakkkk
valla pertim... hapşuruyorum...burnum akıyo...kaşıntıdan ölüyorum.. her tarafım ağrıyo.. yetmezmiş gibi üst tamağım yara olmuş agzıma ne alsam canım yanıyo... şimdilik şikayetlerim bu kadar..... ha bide bu elevit denilen ilacı hiç sevmedim zaten zorlanan bağırsaklarımı daha çok zora sokuyo......
merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım ve mayıs ayında kent hastanesinde tedaviye başladım;önce israel bey'in muayehanesine gidiyordum.Biosteron ve folik asit kullanarak başladım şimdide iğneleri vuruluyorum.Bu forumda bu ay tedavi yaptıracakları merak ettim ve size rastladım.İnşallah bu sefer anne oluruz.
valla pertim... hapşuruyorum...burnum akıyo...kaşıntıdan ölüyorum.. her tarafım ağrıyo.. yetmezmiş gibi üst tamağım yara olmuş agzıma ne alsam canım yanıyo... şimdilik şikayetlerim bu kadar..... ha bide bu elevit denilen ilacı hiç sevmedim zaten zorlanan bağırsaklarımı daha çok zora sokuyo......
tmm ole olsun ... Sen ıstanbuldamısın mılstone
bende tebrik ediyorum kocişimi
kupayı akşam gelince takdim ederim..
saol canım..
evet örnek olayım kimse umudunu kaybetmemeli doğla yolla tıbben her şekilde denemeli zaman aleyhimize işliyor...
eşinde saolsun çok düşünceli..
valla hepimiz üzüldük ama elden bişey gelmeyince kabulleniyoruz işte...
Allah evladınızı size bağışlasın canım..
iyiyiz kuzum sen nassın..
aaaaa sen hiç şahika koçarslanlı yı izlemedinmi cicim..
bir zamanlar favorimdi..
ondan alıntı yaptım
paççozzzzsunuz tabiii...
bana hanımefendiliğimide bozdurttunuz
ben lafımı ortaya kodum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar(dilber hala dan alıntı)
sen duymamazlıktan gel tabii..
bi de bekle pikaçu uysunda büyüsün nenniiii diyeeee hıııhhhh
e normal tabii başın dumalıya ondan mesaj tekrarı yaptın sen
sigara dumanı burdaki kastım bi hıııhhhh daha
Allah iyiliğini versin...
bende sana yardımcı olayım dedim...
bilgi edinirsin kimler var yaptıran diye...
kalabalık olduğumuzdan kimler kent hastanesinde hatırlamıyorum diye listelere yönlendirdim seni...
canım..
kan pıhtılaşmam varmış onun için iğne kullandım transferden sonra hergün çok azmış en düşük dozu her ihtimale karşı kullandırdı...
fsh 4 küsürlerde olduğu için bi de pko luyum ve ultrasonda da çok folikül olması nedeniyle AMH ye hiç gerek duymadı..
histeroskopi yaptırmadım ama..
önesinde rahim filmimi gördü bu yeterli demişti...
ama ben seni neden istemeyimmm yaaaa...
valla ağlarım bak:84:
aşkısımla buluşma hayalleri kuruyoruz bi hasretlik giderelim diye..
ondan önce onunla bi aşkımızı yaşayıp sonra diğer istanbullularla görüşme düşüncem vardı ondan yaniii..
Kız Allah iyiliğini versin..Diğer karargahımızda(anladın sen onu)listemiz varya belgeler kısmında..Kimin nerede oturduğu yazıyor..Hatta geçenlerde buluştuk İsranbuldakilerle o zaman sen yoktun ama aramızda.Bir dahakine inş sende olursun..Kadıköydeyim ben..
nasılsınız kızlar...bende idare eder işteee..
hala geceden kalma keyifsziliğm var yürüyüşte yaptım kursa gdierken gelirken ama bi durgunummm
egunalcim..eşin en yiiisni yapmış öyle kürlere önem verirse güzle olur..
çünkü çoğu erkek kadınların bu konuda burnundan getiriyor malesef..
eşimde sorun yok ama bazen destek diye ebn bişeyler yaparken keçiboynuzu suyu denedim okadar abarttıki..
taı bile yok o dereceydi ama biz herşeye katlanıyoruz zehir bile içieriz yavrumuz için...
doktoru bende merak ettim..kendiliğndne gebelik düşüklerim oldu belki banada faydası olur..
inşaallah gelri meleğin hiç tüp takmadannnn....
Kıyamam sızeee. ne bılım mızmızlıgım ustumde galıbaaaa
evet kuzum eşler genelde arıza çıkarırlar n-bu konuda benimki istikrarlıdır ne versem yer bu konuda ama hazırlayan yokki adama...
neyse bundan sonra doğal ne varsa yükleyecem ikimize Allahın izniyle bebeğimiz kendiliğinden nasip olacak bize...
hamilelik alınganlıklarınmı başladı yoksaaa
İnş canım kızlarla çok güzel bir gün geçirmiştik..Hatta eski gönderilere bakarsan hepimizin boy boy sıralandığı fotolarımız bile var yanii
Ayyy sen bana cok yakınsın kuzum yaaaaaaaa ne güsellllllllllllllll... tuhhh keske bende gelseymısımmm Bıdahakıne ınsallahhh...
Canım AkasyamHayırdır ne kargosu ?
Amiiin canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?