Tüp Bebek Günlüğümüz !

ozaman şanslısın bu konuda sende tembellik yapmada hazırla balları kürleri..
bende biara ikimizde polen yemiştik arsıütü kaırşımı onunkinde ginseng vardı ama hep ben hatırlatırrıdım zorla yerdi..
bişeyde olmayınca inanmıyor zaten baştan kürlere v.s...

bende buara hayıt içiyorum günde bir bardak çokşeye faydası varmış ama çok acı anlatamam..
inş.kendiliğnden nasip olur..bizede.

şu an baharkuş online kentte yaptıracak yazdı zaten sana...
inşallah yardımcı olabilriz...
zor süreçler bunlar aynı derdi paylaşan insanlarla yazışmak rahatlatıyor...

Hayırlısı inşallah; birincisinin neden olumsuz olduğuna dair bişey dediler mi?Ayrıca mini ne oluyor; çok soru sordum ama..Ben 1 mayısta adet oldum ve başladım; umarım işçi bayramı uğur getirir:)))))))

şu an baharkuş online kentte yaptıracak yazdı zaten sana...
inşallah yardımcı olabilriz...
zor süreçler bunlar aynı derdi paylaşan insanlarla yazışmak rahatlatıyor...

Aşşkısıı merak ettimdee sen dolap işini bırakıp netin başınamı oturdun..
Yoksa bilmediğim süper güçlerinmi varr senin

hemen bakım kacıncı sayfada bılıyonmu
Burada değilkiii

36 yaşındayım; yumurta rezervini artırmak için biosteron verdi; iğnlere başlamam a rağmen ilaca devam ediyorum.teşekkür ederim, sizin de hayırlısı inşallah

aa ben iğnelere başlayınca doktor biosteronu bıraktırmıştı ama

hayırlısı olsun bakalım

kızımm bu ne hall beeee...cok gecmıs olsun canım yaa bide bunca seyın ustune gece kargo ıle mı uğrastın akıllı yaaa

:)))) yok kız ben öle mızmız bi tip değilimdir.... kocişim dalga geçiyo ben senin yerinde olsam hastayım diyip yatarım mızırdanır dururum diyo kendisi pek bi nazlıdırda:)))))) kargoyla mecbur uğraştım geleceğimiz buna bağlı sonuçta ekmek paramız...... ben bikere hastalandım,, çalışıyorum o zamanlar gittikçe kötüleşiyorum ama patronum gıcık olduğu için tenezzül edip izin istemiyorum, habire bişeyim yok geçer modundayım.... ve işim akşamaca gezerek oturarak bile değil... bi kaçgün böle gitti sonra dedilerki senin rek bi tuhaf oldu git bi dr.a sabah çıktım şirketten önce dr.a gidicem sonra müşterilerime... meğere bende demir 6lara düşmüş hemoglobin diplerde.. kanda oksijen taşınımı diplerde... dr. diyoki sen nasıl ayakta kaldın bu halede.... zaten 4e düşse komaya girermişim... akşamaca hastanede kaldım ve bir hafta rapor......
yani anlayacağın çok şiddetli olmadığı sürece sorun etmiyorum bu ağrı sızıları... rabbim büyük dert vermesin.....

Yok be gulden su lekenlenmeler varya ıste onlar benı uzuyorr. Bıde nasıpse kalp atısını duysam teyzesiii bak ozaman sana ne naz yapıcak kuzucuklarımmm...

hala devam ediyor demek lekelenme haklısın huzursuz olur insan...
ama ben kötü bişeyden dolayı olduğunu düşünmüyorum canım..
ilk randevunda rahatlayacaksın gör bak..

hazırlayacam şekerim kaçmaz yani bu kez..
bi bakmışsın kendiğinden gelmiş bebeklerimiz niye olmasın 7.sene uğurumuz ne de olsa

bende senin mahçup halini yerim aşkısııı...

Aşşkısıı merak ettimdee sen dolap işini bırakıp netin başınamı oturdun..
Yoksa bilmediğim süper güçlerinmi varr senin

seninle konuştuğumuzda bitmek üzereydi zaten son bi el atmam lazım...
bu arada çamaşırlar yıkandı şimdi onları asmaya gidiciiimmm...
süpper güçlerim yok yaniii

Hayırlısı inşallah; birincisinin neden olumsuz olduğuna dair bişey dediler mi?Ayrıca mini ne oluyor; çok soru sordum ama..Ben 1 mayısta adet oldum ve başladım; umarım işçi bayramı uğur getirir:)))))))

Canım ben transfer sonrası çok kötü oldum
Karnıma ağrılar girdi sıkıştım dogum sancıları gibiydi
Bunlar bahane gerçi nasipte yokmuş
Mini
Daha önce basarız denemeleri olan yumurta sayısı az olan ileri yas kisilere uygulanıyor

Senin nasıl tedavin

ah arkadaşımm yaaa gerceten baya zormuşş iyi bile bitirmişsinizz..neysee dınlen evde guzelce

valla maşallahınn varmış canım benımm ama dıkkat ett olurmuuu?amınn canımm amınn allahım buyuk sıkıntı vermesınn

Akasya sıkayetlerını okurken nefesımı tuttum walla neler yasıyormusun megerse cnm yaaa

göründüğü kadar kötü değil.... oluyo böyle şeyler:)))) zaten evdeyim iş güç yaptığımda yok.. çalışıyo olsam zorlanırdım.. evi ...k götürüyo ben burda lak lak yapıyo :))))

Akasya sıkayetlerını okurken nefesımı tuttum walla neler yasıyormusun megerse cnm yaaa

göründüğü kadar kötü değil.... oluyo böyle şeyler:)))) zaten evdeyim iş güç yaptığımda yok.. çalışıyo olsam zorlanırdım.. evi ...k götürüyo ben burda lak lak yapıyo :))))

Valla bana mini tüp bebekten bahsetmediler şimdiye kadar ama yumurta alımından sonra derler belki.Çünki 2 başarısız denemem var ve 36 ımdan gün aldım.Bugün adetimin 8. günü perş. sabah randevu var yine...Hayırlısı artık.Senin ne aşamada tedavin?1. tedavinin olıumsuzluğuna üzüldüm ben her ikisinde de hamileyim sandım ama hep yanlış sinyal işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…