evet kuzum eşler genelde arıza çıkarırlar n-bu konuda benimki istikrarlıdır ne versem yer bu konuda ama hazırlayan yokki adama...
neyse bundan sonra doğal ne varsa yükleyecem ikimize Allahın izniyle bebeğimiz kendiliğinden nasip olacak bize...
hamilelik alınganlıklarınmı başladı yoksaaa
ohhhhh ıcım acıldı wala ellerıne saglık...
teşekkürler; ama üyeler online değil sanırım.Ya yeniyim bu forumda hatta hayatımda ilk defa yanlış yazabilirim ama aynı dertten muzdarip kişilerle msjlaşmak bile çok güzel.İnşallah bebeklerimizi de konuşuruz buradan.
Ben ve defnelma var Mayıs'da kent hastanesine başlayan
Bende biosteron ve folik asit kullanıyorum
Benim 2. Denemem kentte
Mini olacak
Mayıs ortası adet olup başlayacağım
Ama ilaçlardan mı bilmiyorum yumurtaliklar da ağrım var
şu an baharkuş online kentte yaptıracak yazdı zaten sana...
inşallah yardımcı olabilriz...
zor süreçler bunlar aynı derdi paylaşan insanlarla yazışmak rahatlatıyor...
Aşşkısıı merak ettimdee sen dolap işini bırakıp netin başınamı oturdun..
Yoksa bilmediğim süper güçlerinmi varr senin
şu an baharkuş online kentte yaptıracak yazdı zaten sana...
inşallah yardımcı olabilriz...
zor süreçler bunlar aynı derdi paylaşan insanlarla yazışmak rahatlatıyor...
Burada değilkiiihemen bakım kacıncı sayfada bılıyonmu
valla kargo diyip geçmeyeceksin.. eşime eve getir beraber yaparız dedim çünkü düşününce baya kolay gelmişti ben ne bileyim bu kadar uğraştıracağını.... akşamın 8inden gecenin 3üne kadar aralıksız uğraştık:)))))) önce 2500 sayfa fotokobiyi 6şarlı zımbaladık. sonra karton dosyalara eşimin kartını yerleştirdik ki bu en gıcık kısmıydı çünkü o küçücük kesikler kartı yerleştirmek insanı baya oyalıyo.. sonra dosyanın içine zıbalanmış kağıtları,, katlanmış ve üzerine adres yapıştırılan kargo poşetlerini( çünkü o poşete gönderdiğimiz sözleşmeleri imzalayıp geri bize yollayaacaklar) yerleştirip kargo poşetine koyup ağızlarını kapatıp üzerlerine hem gönderen hem alıcı adresi yapıştırdık..... allahtan gece 12 ye kadar kardeşim yardım etti yoksa değil 3 te sabah 5te bile bitiremezdik.... 400 tane kargo hazırladık......
36 yaşındayım; yumurta rezervini artırmak için biosteron verdi; iğnlere başlamam a rağmen ilaca devam ediyorum.teşekkür ederim, sizin de hayırlısı inşallah
kızımm bu ne hall beeee...cok gecmıs olsun canım yaa bide bunca seyın ustune gece kargo ıle mı uğrastın akıllı yaaa
Yok be gulden su lekenlenmeler varya ıste onlar benı uzuyorr. Bıde nasıpse kalp atısını duysam teyzesiii bak ozaman sana ne naz yapıcak kuzucuklarımmm...
ozaman şanslısın bu konuda sende tembellik yapmada hazırla balları kürleri..
bende biara ikimizde polen yemiştik arsıütü kaırşımı onunkinde ginseng vardı ama hep ben hatırlatırrıdım zorla yerdi..
bişeyde olmayınca inanmıyor zaten baştan kürlere v.s...
bende buara hayıt içiyorum günde bir bardak çokşeye faydası varmış ama çok acı anlatamam..
inş.kendiliğnden nasip olur..bizede.
Bende mahçup olayım bariiii..Eki Görüntüle 409893
Aşşkısıı merak ettimdee sen dolap işini bırakıp netin başınamı oturdun..
Yoksa bilmediğim süper güçlerinmi varr senin
Hayırlısı inşallah; birincisinin neden olumsuz olduğuna dair bişey dediler mi?Ayrıca mini ne oluyor; çok soru sordum ama..Ben 1 mayısta adet oldum ve başladım; umarım işçi bayramı uğur getirir:)))))))
valla kargo diyip geçmeyeceksin.. eşime eve getir beraber yaparız dedim çünkü düşününce baya kolay gelmişti ben ne bileyim bu kadar uğraştıracağını.... akşamın 8inden gecenin 3üne kadar aralıksız uğraştık:)))))) önce 2500 sayfa fotokobiyi 6şarlı zımbaladık. sonra karton dosyalara eşimin kartını yerleştirdik ki bu en gıcık kısmıydı çünkü o küçücük kesikler kartı yerleştirmek insanı baya oyalıyo.. sonra dosyanın içine zıbalanmış kağıtları,, katlanmış ve üzerine adres yapıştırılan kargo poşetlerini( çünkü o poşete gönderdiğimiz sözleşmeleri imzalayıp geri bize yollayaacaklar) yerleştirip kargo poşetine koyup ağızlarını kapatıp üzerlerine hem gönderen hem alıcı adresi yapıştırdık..... allahtan gece 12 ye kadar kardeşim yardım etti yoksa değil 3 te sabah 5te bile bitiremezdik.... 400 tane kargo hazırladık......
:)))) yok kız ben öle mızmız bi tip değilimdir.... kocişim dalga geçiyo ben senin yerinde olsam hastayım diyip yatarım mızırdanır dururum diyo kendisi pek bi nazlıdırda:)))))) kargoyla mecbur uğraştım geleceğimiz buna bağlı sonuçta ekmek paramız...... ben bikere hastalandım,, çalışıyorum o zamanlar gittikçe kötüleşiyorum ama patronum gıcık olduğu için tenezzül edip izin istemiyorum, habire bişeyim yok geçer modundayım.... ve işim akşamaca gezerek oturarak bile değil... bi kaçgün böle gitti sonra dedilerki senin rek bi tuhaf oldu git bi dr.a sabah çıktım şirketten önce dr.a gidicem sonra müşterilerime... meğere bende demir 6lara düşmüş hemoglobin diplerde.. kanda oksijen taşınımı diplerde... dr. diyoki sen nasıl ayakta kaldın bu halede.... zaten 4e düşse komaya girermişim... akşamaca hastanede kaldım ve bir hafta rapor......
yani anlayacağın çok şiddetli olmadığı sürece sorun etmiyorum bu ağrı sızıları... rabbim büyük dert vermesin.....
Akasya sıkayetlerını okurken nefesımı tuttum walla neler yasıyormusun megerse cnm yaaa
Akasya sıkayetlerını okurken nefesımı tuttum walla neler yasıyormusun megerse cnm yaaa
Canım ben transfer sonrası çok kötü oldum
Karnıma ağrılar girdi sıkıştım dogum sancıları gibiydi
Bunlar bahane gerçi nasipte yokmuş
Mini
Daha önce basarız denemeleri olan yumurta sayısı az olan ileri yas kisilere uygulanıyor
Senin nasıl tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?