Tüp Bebek Günlüğümüz !

walla neler söledii bizee
napalımm söleyen o olsunnn

bende şimdii ütülerimi bitirdim annemlerde çaya çağırdılar ama yoruldum çok gitsem mi bilemedimm yaa:18:

e sigara içenleri her daim kınadığımdan bi de bebek isteyen canım arkadaşlarım olunca ayrı bi çirkef olabiliyorum duygularımı ifade ederken
bende yıkanacakları yıkadım yazlık kışlık ayarı yaptım ve yazlık almam konusunda kendimle karara vardım
yıkananlar kuruyunca bende yarın ütüye dalarım...
opudan önce dip köşe eve el atmıştım o zamandan beri annem evi temizledi ben hiç bişeye ellememiştim özlemişim valla ev temizliğini bile..

Kızlar bısey soruca zuzu nerelerde ben hıc goremıyorummm..:44::44::44::44::44:

dün bir ara yazdı..
2 hafta sonra kese ve kalp atışlarını görmek için randevu vermiş doktor..
iyi yani kendisi..

bugün haber bekliyordum senden...
yarın start alıyor demek tüp bebiş maceran..
Allah yolunuzu açık etsin her işiniz kolay olsun...
ve sonunda bebeğinize kavuşun inşallah..

ben totoyu kaldırmadan sen dünyanın işini halletmişsin..... bravo sana.... şu atom karıncalığından birazda bana bulaştırsan......

ben totoyu kaldırmadan sen dünyanın işini halletmişsin..... bravo sana.... şu atom karıncalığından birazda bana bulaştırsan......

ama şekerim sen geceden kalmasın sende gece çalışmışsın o kadar..
e bugünde tembellik ediversen nolur ki...
ben sabah bi kalkmışım direk mutfağa yemekleri yaptım arkasından da yatak odasına daldım dolabı düzenledim vs...
yattığım günlerin acısını çıkarıyorum..
bide hareket edeyimde içerde bişiler olsun bir an önce...

Hepınız aynı yerdemı oturuyosunuz yahuu:44::44::44::44::44::44:
yok canım nerde ama yüreklerimiz hep birlikde çarpıyo :103::103::103::103::103:

seni sümüklü böcek seni geçmiş olsun

tuana vallah bzizm buralardan geçme patlatırım balonunu düşersin aşagıya

nasılsınız güzellerrrr
iyiz canım sen nasılsın

Su Senın su avatara baktıkca ıcım yanıyor :)))))) Sankı benım canım yanıyor
evet canım sen bunun hikayesini biliyomusun bak sana anlatıyım

su' nun bir oğlu varmış ve oğlu çok yaramazlık yapıyomuş bu seferki yaramazlıgı annesinin çiçeginin dibine işemek olmuş anneside dur yavrum yapma demesine ragmen dinlememiş anneside yanlışlıkla topu atınca topda totosuna değmiş yavrumun pıpısı kaktuse batmış bu hikayede burda bitmiş herkese iyi uykular

BAK BAKKK senın yanına duseyım dıe mı patlatcan balonumu kızzzz benı o kadr sewıyon yanıı

Nasilsinz canlarım ben bugün degisiklik yaptım kitap okudum şimdi yemek yedim hiç yerimden kalkasın yok iyice tembel oldum ben bu hamilelikte az sonra da bana misafir bir hamile daha gelicek o da tembel kim hizmet edicek bize benim evde hersey selef servis dedim o da ne be dedi saf kardesim benim iste neyse yaptırırım ben ona is ben çıkıyorum bir duş alayım yoksa uyanamicam daha

coook tatlısınnn

Beceremedım Baska bır topık acılıyor.Yada ayrı sayfada gun gun gosterıyor..

hamilelik günlüğü imza alanına eklemek için tıklayın yazısına tıklaynca bununla ilgili bir topik açılır... orda yapmanız gereken le başlayan satırdki adrese tıkla... senin profil sayfan açılacak orda bebeğin muhtemel doğum tarihini girin kısmına tarihi yaz onayla

Kizlar ben cok kotu birsey yaptim:26: Kendi kendimi cok uzdum ama simdi daha iyiyim bana cok kizacaksiniz biliyorum ama napim oldu bir kere bugun bir arkadasimin sacma sapan israrina uydum ve kan verdim sonuc ne mi? 0.63 tabi ben acayip uzuldum sonra arkadasima ve kendime cok kizdim.. 9. gunde cikacak olsa dr. der zaten nasil boyle birsey yaptim bilmiyorum.. neyse toparladim kendimi Allah buyuk olmasa da vardir bunda da bir hayir benim tevekkulum tam dedim simdi iyiyim yani ...Face de yazdim ama burada da paylasayim biraz daha tepki alayim dedim

niye kendini üzüp strese sokuyosun güzel arkadaşım...... benim bildiğim bthcg hormonu 9. günden sonra yükselişe geçiyo.... inşallah 3gün sonra güzel bir sonuçla gelirsin....

niye kendini üzüp strese sokuyosun güzel arkadaşım...... benim bildiğim bthcg hormonu 9. günden sonra yükselişe geçiyo.... inşallah 3gün sonra güzel bir sonuçla gelirsin....

Evet iste herseyi bilmeme farkinda olmama ragmen gittim ve yaptim insallah 12. gun guzel bir sonucla donerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…