walla neler söledii bizee
napalımm söleyen o olsunnn
bende şimdii ütülerimi bitirdim annemlerde çaya çağırdılar ama yoruldum çok gitsem mi bilemedimm yaa:18:
Kızlar bısey soruca zuzu nerelerde ben hıc goremıyorummm..:44::44::44::44::44:
bu sabah yeni tedavimiz için istanbula geldim yarın ilk randevum var hakkımızda hayırlısı olur inşallah heyecan korku stres ne ararsanız şu an bende karmakarışığım anlıycağınız birbirimiz için dualarımızı eksik etmeyelim iyiki varsınız kızlar hiç değilse burdan yazıyorum rabbim hepimizin gönlünün muradını versin en kısa zamanda meleklerimizi alalım kucaklarımıza inşallah...
e sigara içenleri her daim kınadığımdan bi de bebek isteyen canım arkadaşlarım olunca ayrı bi çirkef olabiliyorum duygularımı ifade ederken
bende yıkanacakları yıkadım yazlık kışlık ayarı yaptım ve yazlık almam konusunda kendimle karara vardım
yıkananlar kuruyunca bende yarın ütüye dalarım...
opudan önce dip köşe eve el atmıştım o zamandan beri annem evi temizledi ben hiç bişeye ellememiştim özlemişim valla ev temizliğini bile..
ben totoyu kaldırmadan sen dünyanın işini halletmişsin..... bravo sana.... şu atom karıncalığından birazda bana bulaştırsan......
yok canım nerde ama yüreklerimiz hep birlikde çarpıyo :103::103::103::103::103:Hepınız aynı yerdemı oturuyosunuz yahuu:44::44::44::44::44::44:
seni sümüklü böcek seni geçmiş olsunvalla pertim... hapşuruyorum...burnum akıyo...kaşıntıdan ölüyorum.. her tarafım ağrıyo.. yetmezmiş gibi üst tamağım yara olmuş agzıma ne alsam canım yanıyo... şimdilik şikayetlerim bu kadar..... ha bide bu elevit denilen ilacı hiç sevmedim zaten zorlanan bağırsaklarımı daha çok zora sokuyo......
iyiz canım sen nasılsınnasılsınız güzellerrrr
evet canım sen bunun hikayesini biliyomusun bak sana anlatıyımSu Senın su avatara baktıkca ıcım yanıyor :)))))) Sankı benım canım yanıyor
yok canım nerde ama yüreklerimiz hep birlikde çarpıyo :103::103::103::103::103:
seni sümüklü böcek seni geçmiş olsun
tuana vallah bzizm buralardan geçme patlatırım balonunu düşersin aşagıya
yoooooo alakası yokBAK BAKKKsenın yanına duseyım dıe mı patlatcan balonumu kızzzz benı o kadr sewıyon yanıı
yoooooo alakası yok
olmaz gidemezsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn izin vermemozamn sorunun nedir kızımm senınn heeeebana bak ne guzell gıdıcem buralardaann karısmaaa banaaaa heee
olmaz gidemezsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn izin vermem
iyiz canım sen nasılsın
evet canım sen bunun hikayesini biliyomusun bak sana anlatıyım
su' nun bir oğlu varmış ve oğlu çok yaramazlık yapıyomuş bu seferki yaramazlıgı annesinin çiçeginin dibine işemek olmuş anneside dur yavrum yapma demesine ragmen dinlememiş anneside yanlışlıkla topu atınca topda totosuna değmiş yavrumun pıpısı kaktuse batmış bu hikayede burda bitmiş herkese iyi uykular
:103::103::103::103::103:coook tatlısınnn
Beceremedımbenimkinin altında eklemek için tıklayın yere bas.... açılan sayfaya bebişin doğum tarihini gir okeyle sendede çıkar gebelik takvimi...
BeceremedımBaska bır topık acılıyor.Yada ayrı sayfada gun gun gosterıyor..
Kizlar ben cok kotu birsey yaptim:26:Kendi kendimi cok uzdum ama simdi daha iyiyim bana cok kizacaksiniz biliyorum ama napim oldu bir kere bugun bir arkadasimin sacma sapan israrina uydum ve kan verdim sonuc ne mi? 0.63 tabi ben acayip uzuldum sonra arkadasima ve kendime cok kizdim.. 9. gunde cikacak olsa dr. der zaten nasil boyle birsey yaptim bilmiyorum.. neyse toparladim kendimi Allah buyuk olmasa da vardir bunda da bir hayir benim tevekkulum tam dedim simdi iyiyim yani ...Face de yazdim ama burada da paylasayim biraz daha tepki alayim dedim
niye kendini üzüp strese sokuyosun güzel arkadaşım...... benim bildiğim bthcg hormonu 9. günden sonra yükselişe geçiyo.... inşallah 3gün sonra güzel bir sonuçla gelirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?