SORU
Avatarımdaki gibi bir oğlusum olursa sizce kimin kızını alIYIM (daha hamile diyilim bebşimi evlEndiriyorumhayal dunyası hadı biraz hayal kuralım)
a) ervanın
b) akasyanın
c)lotusun
d)karasunun
cevaplarınızı bekliyorum
ay lütfenaa ama onlar büyükk olcak oğlundann..hem seninn oğlunn kaktüss mağduru baksanagitti yazıkkkk
SORU
Avatarımdaki gibi bir oğlusum olursa sizce kimin kızını alIYIM (daha hamile diyilim bebşimi evlEndiriyorumhayal dunyası hadı biraz hayal kuralım)
a) ervanın
b) akasyanın
c)lotusun
d)karasunun
cevaplarınızı bekliyorum
ay çekirdeği hiç birşey yapmıyo ama kabak çekirdeği
destekk oluruzz tabii canım benimmmmm
ya nolcak bu temizlik aşkıı...bende öleyim senin kadar değil belki ama yakındır...bende her pazartesii dip bucak temizlerim camlar halılar sabah başlarım akşam 8 e kadar süreryıkanmadan dışarı çıkmam ewe gelince hemen üstüm değişir.yemek yapınca hemen banyoya koku sindi üstüme die...ama inan bunlar ewde uğraşcak bişi yok die bebek olunca düzelirsinn bebek sana terapi gibi gelirr..bebek işini erteleme bence inan bi bebek doğsun ewe gelsin herşeyi bırakırsınn ben çok titizzim diodumm ama sen daha tiiiiittiiiizzzmissinn kendimi pis hissettimm ayooolllll
ay lütfenhangi devirde yaşıyoruz aşalım böyle yaş faktörlerini lütfen olsun kaktus olayınıda kafama takmıyorum büyüyünce gecer eee sinin cevabını bekliyorum a,b,c,d
sağolun canlar benimki hastalıkmış dr öyle dedi bebek düşünsem eve gelen giden olur temizleyemem hep bunları düşünüorum işin içinden çıkamıyorum bebek işini ertelesem dahha moralim bozulacak bunları kimseyle paylaşamıyorum biliyorum evde oturup deli gibi ancak bunları düşünüyorum daha önceden çalışlıyodum 2 yıldır evdeyim ve böyleyim önce bebek tedavisimi öneriyosunuz bu arada cvp çok teşekkür ediyorumm
hııımmmm bi düşünelimmm o zaman...
ervada tek yumurta ikizleri var olmaz karıştırırsın hangisi benim gelin diye
akasya sultanın elifnazına çok karışan olur bizim haricimizde öz teyzesi çok onun...oğlun elifnazı üzerse vay haline tepesine binerler anında zor bi kzı evi yani
lotusun ki olabilir bak...
karasununki de olurdu ama dünürler anlaşamaz olan gençlere olur malum çekişmeleriniz pek bi meşhur
e o zaman kabağın suçu bu
şaka bi yana neden olduğunu bilemiyorum kuzum ilk kez senden duydum bağırsak sorunu yarattığını..
bencee karasunun kii ama güldenin dediği gibi siz anlaşırmısınız bilmemsenin oğlanı izmire alırız hem karasu kızını wermez uzaklara
aa ama boşwer ewe gelip gideni ne güzel bebek görmeye gelcekler ewine öle düşün...temizlik yapıp ewde yalnızmı oturmayı düşünüon ömrün boyuncahem madem temizlik yapmayı çok sewion bebişin pisletir sen temizlersin şahsen ben bebek olsunda ewii b..k götürsünn diom yanii..temizlik yapıomda noluo elde ne war temiz ew herşey düzenli ama bebek sesi eksik napayım ben öle temiz ewiii
hemen çektiniz benım oğlanı sizin tarafabencee karasunun kii ama güldenin dediği gibi siz anlaşırmısınız bilmemsenin oğlanı izmire alırız hem karasu kızını wermez uzaklara
hayattta olmam okadarda değil işime gelende çağdaş bir birey olurum ama ben karasu gelince ne tepki verecek meral ediyorumayyy kavgada söylenmez bu
içgüveysimi alcanız su hatunun oğluşunu...
anaaammm ciddi gerginlik sebebi yanii..
gerçi az önce yaş olayına takılmayalım deyip modern bir görüntü verdi ama bu içgüveysi olayında modern olabilecekmi bakalım
ervanınkini karıştırmam biri olmazsa biri olur
olsun biz teyzeleri çok severiz hallederiz
lotus da olur
karasu da olur benböyle yaparım
sen sizmdi en yakın lotusmu diyosun
canım her son yeni bir başlangıcın habercisidir rabbım umudumuzu hiç bitirmesinSelam kızlar. Ben bugün adet oldum ama ne adet hem çok kanamam var hemde çok ağrım var. Dün hemşire adetin gecikebilir demişti ama gecikmedi gerçi ilk denemem dede gecikmedi hemen testin ertesi gunü olmuştum. Temmuzda ki adetimle başlamak istiyorum yine istanbula gidicem Temmuz adetim gelmeden. Zamanlama olarak iyidir demi Temmuz ?
evet canım böyle bir durum var gerçekten tedaviler sonrası kendiliğinden gebe kalanları bende duydum...
valla kocacımlada bi sürü alternatifler ürettik bu akşam Allahrazı olsun o kadar olgun ve düşünceli davranıyorki akşama kadar alternatifler üretmiş tüp bebek haricinde ne yapabiliriz diye..bizim burda bi kadın doğumcu var yıllardır çocuksuz olanları doğurttuğunu duyduk hep ama ben doktor olsada sadece bir muayene ortamında neler yapabilirki diye hiç gitmeyi düşünmedim..önce kendi doktorumdan bazı bilgiler alıp konuşacam sonra o doktora bi görünecez bakalım aklıma yatacak ne gibi şeyler söyleyecek bana...bu arada yeme içme kısımlarını asla ihmal etmeyecz tabii.valla fena kararlıyız anne baba ol
ayyy kavgada söylenmez bu
içgüveysimi alcanız su hatunun oğluşunu...
anaaammm ciddi gerginlik sebebi yanii..
gerçi az önce yaş olayına takılmayalım deyip modern bir görüntü verdi ama bu içgüveysi olayında modern olabilecekmi bakalım
haklısın sağol destek olduğun içinn sen denedinmi tüp bebek baana nasıl neler yaşadığını anlatırmısın
Selam kızlar. Ben bugün adet oldum ama ne adet hem çok kanamam var hemde çok ağrım var. Dün hemşire adetin gecikebilir demişti ama gecikmedi gerçi ilk denemem dede gecikmedi hemen testin ertesi gunü olmuştum. Temmuzda ki adetimle başlamak istiyorum yine istanbula gidicem Temmuz adetim gelmeden. Zamanlama olarak iyidir demi Temmuz ?
hayattta olmam okadarda değil işime gelende çağdaş bir birey olurum ama ben karasu gelince ne tepki verecek meral ediyorum
tatam taktıgını tuttum ama ekin birden diyincekaynana işte oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanıyoooo kız analarıda sıraya girdiydi vermek için ...kızımmm kız evi naz eviii sen önce birini seç ikna çabalarına başla bi kere şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?