Tüp Bebek Günlüğümüz !

aa ama onlar büyükk olcak oğlundann..hem seninn oğlunn kaktüss mağduru baksanagitti yazıkkkk

aa ama onlar büyükk olcak oğlundann..hem seninn oğlunn kaktüss mağduru baksanagitti yazıkkkk
ay lütfen hangi devirde yaşıyoruz aşalım böyle yaş faktörlerini lütfen olsun kaktus olayınıda kafama takmıyorum büyüyünce gecer eee sinin cevabını bekliyorum a,b,c,d

hııımmmm bi düşünelimmm o zaman...
ervada tek yumurta ikizleri var olmaz karıştırırsın hangisi benim gelin diye
akasya sultanın elifnazına çok karışan olur bizim haricimizde öz teyzesi çok onun...oğlun elifnazı üzerse vay haline tepesine binerler anında zor bi kzı evi yani
lotusun ki olabilir bak...
karasununki de olurdu ama dünürler anlaşamaz olan gençlere olur malum çekişmeleriniz pek bi meşhur

ay çekirdeği hiç birşey yapmıyo ama kabak çekirdeği

e o zaman kabağın suçu bu
şaka bi yana neden olduğunu bilemiyorum kuzum ilk kez senden duydum bağırsak sorunu yarattığını..

sağolun canlar benimki hastalıkmış dr öyle dedi bebek düşünsem eve gelen giden olur temizleyemem hep bunları düşünüorum işin içinden çıkamıyorum bebek işini ertelesem dahha moralim bozulacak bunları kimseyle paylaşamıyorum biliyorum evde oturup deli gibi ancak bunları düşünüyorum daha önceden çalışlıyodum 2 yıldır evdeyim ve böyleyim önce bebek tedavisimi öneriyosunuz bu arada cvp çok teşekkür ediyorumm

ay lütfen hangi devirde yaşıyoruz aşalım böyle yaş faktörlerini lütfen olsun kaktus olayınıda kafama takmıyorum büyüyünce gecer eee sinin cevabını bekliyorum a,b,c,d

bencee karasunun kii ama güldenin dediği gibi siz anlaşırmısınız bilmemsenin oğlanı izmire alırız hem karasu kızını wermez uzaklara

aa ama boşwer ewe gelip gideni ne güzel bebek görmeye gelcekler ewine öle düşün...temizlik yapıp ewde yalnızmı oturmayı düşünüon ömrün boyuncahem madem temizlik yapmayı çok sewion bebişin pisletir sen temizlersinşahsen ben bebek olsunda ewii b..k götürsünn diom yanii..temizlik yapıomda noluo elde ne war temiz ew herşey düzenli ama bebek sesi eksik napayım ben öle temiz ewiii

ervanınkini karıştırmam biri olmazsa biri olur
olsun biz teyzeleri çok severiz hallederiz
lotus da olur
karasu da olur ben böyle yaparım

sen sizmdi en yakın lotusmu diyosun

bencee karasunun kii ama güldenin dediği gibi siz anlaşırmısınız bilmemsenin oğlanı izmire alırız hem karasu kızını wermez uzaklara

ayyy kavgada söylenmez bu
içgüveysimi alcanız su hatunun oğluşunu...
anaaammm ciddi gerginlik sebebi yanii..
gerçi az önce yaş olayına takılmayalım deyip modern bir görüntü verdi ama bu içgüveysi olayında modern olabilecekmi bakalım

haklısın sağol destek olduğun içinn sen denedinmi tüp bebek baana nasıl neler yaşadığını anlatırmısın

Selam kızlar. Ben bugün adet oldum ama ne adet hem çok kanamam var hemde çok ağrım var. Dün hemşire adetin gecikebilir demişti ama gecikmedi gerçi ilk denemem dede gecikmedi hemen testin ertesi gunü olmuştum. Temmuzda ki adetimle başlamak istiyorum yine istanbula gidicem Temmuz adetim gelmeden. Zamanlama olarak iyidir demi Temmuz ?

hayattta olmam okadarda değil işime gelende çağdaş bir birey olurum ama ben karasu gelince ne tepki verecek meral ediyorum

ervanınkini karıştırmam biri olmazsa biri olur
olsun biz teyzeleri çok severiz hallederiz
lotus da olur
karasu da olur ben böyle yaparım

sen sizmdi en yakın lotusmu diyosun

kaynana işte oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanıyoooo kız analarıda sıraya girdiydi vermek için ...kızımmm kız evi naz eviii sen önce birini seç ikna çabalarına başla bi kere şimdiden

canım her son yeni bir başlangıcın habercisidir rabbım umudumuzu hiç bitirmesin

Tabii canim kurleri arastir, ibrahim saracoglu nun websitesine falan bak, hatta telefonla arayanlara da kur tavsiye ediyormus yani kisiye ozel.
Olmazda yine tup bebek denersen Dr un iyiydi sanki degistirme derim. Ne de olsa senin duzenini isleyisini biliyor artik..
Kocisine de tebriklerimi sunuyorum, bazi kocalari okuyorum yok tadini begenmiyor diye icmiyor kurleri, nazlaniyor falan...Allahtan benim kocis de zehir versem icer yani, hele de durumun ondan kaynaklandigini biliyor o yuzden sucluluk duyarak hiiccc naz yapmadi. Ben de inaniyorum anne olacaksin sen

canlarim Allah muhabbetinizi artirsin. kusura bakmayin boldum sohbetinizi.ama ne yapayim canim cok sikkin.kocisle ayri dusduk.15 gun nasil gececek.olsun bebeklerim icin her seye dayanirim,yeterki Allah kismet eylesin.sizinle konusunca moralim duzeliyo.yabangulu ile ayni gun transfer olduk o 16mayis ben 22 mayis test gunu.patlarim valla

hayyyy senii biii öpeyimm canımmmmyanii yaşa takılmadıı oğlunu werir heralde bu tarafa zaten erkekler ewlendikten sonra hanım köylü oluolar
haklısın sağol destek olduğun içinn sen denedinmi tüp bebek baana nasıl neler yaşadığını anlatırmısın

canımm ben sana nerden başlayıp anlatayım bilemedim:18:4 kere denedim canım ama olmadı..tüplerim bağlıı..ama başka hormonel bi sorunumuz yok..şimdii yıkanmaya kaccam gelince anlatırım bi ara tamm mı biraz uzunn

valla sevindim gecikmeden olmana olamamakta gerginlik yaratır çünkü..
darısı bana olsun inşallah...bir an önce reglim olsun bir sıkıntı çıkmadan istiyorum..
fazla kanaman olmasıda normal canım doğal bir adet sürecinde olmayınca böyle oluyor...

hayattta olmam okadarda değil işime gelende çağdaş bir birey olurum ama ben karasu gelince ne tepki verecek meral ediyorum

valla bende merak ediyorum ne diyecek dünür olma fikrine acaba

kaynana işte oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanıyoooo kız analarıda sıraya girdiydi vermek için ...kızımmm kız evi naz eviii sen önce birini seç ikna çabalarına başla bi kere şimdiden
tatam taktıgını tuttum ama ekin birden diyince tmam nazlanacaklar razıyım herşey oğlusum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…