hayyyy senii biii öpeyimm canımmmm yanii yaşa takılmadıı oğlunu werir heralde bu tarafa zaten erkekler ewlendikten sonra hanım köylü oluolar
canımm ben sana nerden başlayıp anlatayım bilemedim:18:4 kere denedim canım ama olmadı..tüplerim bağlıı..ama başka hormonel bi sorunumuz yok..şimdii yıkanmaya kaccam gelince anlatırım bi ara tamm mı biraz uzunn
Tabii canim kurleri arastir, ibrahim saracoglu nun websitesine falan bak, hatta telefonla arayanlara da kur tavsiye ediyormus yani kisiye ozel.
Olmazda yine tup bebek denersen Dr un iyiydi sanki degistirme derim. Ne de olsa senin duzenini isleyisini biliyor artik..
Kocisine de tebriklerimi sunuyorum, bazi kocalari okuyorum yok tadini begenmiyor diye icmiyor kurleri, nazlaniyor falan...Allahtan benim kocis de zehir versem icer yani, hele de durumun ondan kaynaklandigini biliyor o yuzden sucluluk duyarak hiiccc naz yapmadi. Ben de inaniyorum anne olacaksin sen
canlarim Allah muhabbetinizi artirsin. kusura bakmayin boldum sohbetinizi.ama ne yapayim canim cok sikkin.kocisle ayri dusduk.15 gun nasil gececek.olsun bebeklerim icin her seye dayanirim,yeterki Allah kismet eylesin.sizinle konusunca moralim duzeliyo.yabangulu ile ayni gun transfer olduk o 16mayis ben 22 mayis test gunu.patlarim valla
hayyyy senii biii öpeyimm canımmmm yanii yaşa takılmadıı oğlunu werir heralde bu tarafa zaten erkekler ewlendikten sonra hanım köylü oluolar
tatam taktıgını tuttum ama ekin birden diyincetmam nazlanacaklar razıyım herşey oğlusum için
ya ama yapmayınben ou tüpcülerden alcam çok zorluklar çekecem
akasya için ne diyosunuz elifnazın kaçtane teyzesi var :18::18::18::18::18:
umut dünyası napalım birde baktım ordam baya sessizleşdi otaya bir laf atıyım dedimolmayan bebişerimizin hayallerinden oluşan bir muhabbet eğleniyoruz canım...
Allah kavuştursun demek ayrı düştünüz eşinle...
valla bence 15.günü beklemen çok saçma zaten anlamadım hiç niye 15.güne test tarihi vermişler sen 12.günde baktır kanda imkanın varsa..
bütün gereklerini yapacaz canımgayet duygulu karşıladı anladı oğlunun hanım köylü olacağını şimdiden karaları bağladı
tabii erkek tarafı uğraşmalı biraz kız alırken kolay olunca sonra kızların kıymetini bilmiyorlar..
aayyyy kıyamam yaaa hemende duygusala bağladı..
ama sen başlattın konu içgüveysiye kadar gitti işte
yanlış hatırlamıyorsam 4 kız kardeşler
yani 3 teyzesi var...
sensiz kızmı istenizr şekerim sen ortamı yumuşatacaksınEvimin diğeri ,erim, erkeğim geliyooo bir yemek koyayım önüne ilgileneyim iyi bakayım adamıma...
ilk fırsatta geliciiimm..
su hatun ben gelene kadar kız istemeye gitmeyin taammııı
Canım sen brüksel tup bebekte yaptırdın demi tedavini?ne kadar ödedin ogrenebilirmiyim toplamda?
Allah hayallerinizi gerceklesdirsin canim.herkes hayalindeki bebelerine kavussun.olmayan bebişerimizin hayallerinden oluşan bir muhabbet eğleniyoruz canım...
Allah kavuştursun demek ayrı düştünüz eşinle...
valla bence 15.günü beklemen çok saçma zaten anlamadım hiç niye 15.güne test tarihi vermişler sen 12.günde baktır kanda imkanın varsa..
Evet canim, 4200 tl + ilaclar ve tahliller, tabi ilacin dozuna bagli alman gereken kutu miktari. Benim tedavi 7000 tl civarina geldi.
hoş geldin senın misafırın gelmiyecekmiydi canım arkadasımSlm kızlar nasilsinz
Sagol canım cevabın icin. Baya pahaliymis ben tel ettim burdan ilaçlar dahil 3500€ dediler ilacsiz 2250€
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?