Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya ama yapmayın ben ou tüpcülerden alcam çok zorluklar çekecem

akasya için ne diyosunuz elifnazın kaçtane teyzesi var :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

aynen öyle yapacam canım ne gerekiyorsa denemeyi düşünüyorum bugüne kadar tıbben denemeler yaptık sadece şimdide biraz alternatif tıpa yöneleyim...
bekleme sürecini boş geçirmeye hiç niyetim yok...
eşim saolsun valla çok yardımcı ne dersem yapıyor bu konuda...
İnşallah canım benimde inancım çok büyük anne olacam yakın zamanda...

olmayan bebişerimizin hayallerinden oluşan bir muhabbet eğleniyoruz canım...
Allah kavuştursun demek ayrı düştünüz eşinle...
valla bence 15.günü beklemen çok saçma zaten anlamadım hiç niye 15.güne test tarihi vermişler sen 12.günde baktır kanda imkanın varsa..

hayyyy senii biii öpeyimm canımmmmyanii yaşa takılmadıı oğlunu werir heralde bu tarafa zaten erkekler ewlendikten sonra hanım köylü oluolar

gayet duygulu karşıladı anladı oğlunun hanım köylü olacağını şimdiden karaları bağladı

tatam taktıgını tuttum ama ekin birden diyince tmam nazlanacaklar razıyım herşey oğlusum için

tabii erkek tarafı uğraşmalı biraz kız alırken kolay olunca sonra kızların kıymetini bilmiyorlar..

ya ama yapmayın ben ou tüpcülerden alcam çok zorluklar çekecem

aayyyy kıyamam yaaa hemende duygusala bağladı..
ama sen başlattın konu içgüveysiye kadar gitti işte

akasya için ne diyosunuz elifnazın kaçtane teyzesi var :18::18::18::18::18:

yanlış hatırlamıyorsam 4 kız kardeşler
yani 3 teyzesi var...

Yemegimi koydum, camasir astim bir de banyomu yaptim ohhhh misler gibi oldum ama evim fena temizlik yapamadigim icin masallah kac sayfa atlamis ben gelene kadar muhabbeti kacirdim sanirim

umut dünyası napalım birde baktım ordam baya sessizleşdi otaya bir laf atıyım dedim

bütün gereklerini yapacaz canım
akasya için korktugum kadar değilmiş eeeee lotus haakında biraz yorum yapalım

Evimin diğeri ,erim, erkeğim geliyooo bir yemek koyayım önüne ilgileneyim iyi bakayım adamıma...
ilk fırsatta geliciiimm..
su hatun ben gelene kadar kız istemeye gitmeyin taammııı

Evimin diğeri ,erim, erkeğim geliyooo bir yemek koyayım önüne ilgileneyim iyi bakayım adamıma...
ilk fırsatta geliciiimm..
su hatun ben gelene kadar kız istemeye gitmeyin taammııı
sensiz kızmı istenizr şekerim sen ortamı yumuşatacaksın

Allah hayallerinizi gerceklesdirsin canim.herkes hayalindeki bebelerine kavussun.
Dusunuyom 12 gun yaptirmayi ama ya cikmazsa moralim duser
tranrferden sonra ne zaman dus almak olur bide ben cok panikim duser diye ws ye bile karnimi kucaklayarak gidiyom nolcak sonum bilmiyom.
Yazdim ama kimse cevaplamadi hafif agrilarim,akintim var, normalmi sizce

eşim çok sağlam bi duruş sergiledi bende ona eşlik ettim ve şükür atlattık...
canım valla doktoru eşim söyleyip duruyooo bende hep bi doktor var şöyle iyi böyle becerikli diye duydum hep ilgilenmediğim içinde ismini bile sormadım ama yerini biliyorum...sincanda bilgi tıp merkezi var muayenehanesi ordaymış..isminide öğrenir yazarım sana...bakalım bi görüşcem bu kadar tecrübeli olan bir hastayı yani beni nasıl ikna edecek..[/QUOTE]

Canım paylaşırsan sevinirim.Ben de belki bekleme sürecinde giderim.Tabi sen git bakalım memnun kalacak mısın?Ona göre belki ben de giderim bilmiyorum ki herkes bir dr ismi söylüyo insan ne yapacağını şaşırıyor doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…