Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benım bıldıgım kadarıyla 2 ay ara vermek yeterlı oluyo... ınsallh bu sefer olur...

Evet canim ucuz degil, ama istanbulda ki unlu tup bebek merkezleri hep bu fiyatlarda. Ben ilgi, alaka ve bilgilerinden memnun kaldim. Brukselde de merkezleri var, oraya da Yucel Hoca gidip geliyor surekli...

Evet canım bana da telde dediler istersen brukselede gidebilirsin diye ama ben gitmem oraya İstanbul en iyisi hem anam bakar bana. Şimdi Brüksel,bahçeci,İstanbul tup bebek,memorial, ve ivi bunlar arasında secim yapmalıyım çok kararsızım hangisi daha iyi diye arastirirmam lazım

okudummmmmmm........ ama bilesin kızıma talip çok:))))))) bide uyarmadan edemeyeceğim piskopat derecede kıskanç bi babası.... bide kafası kırık yamyam 3 tane teyzesi var... gerçi en son bir araya geldiklerinde göbeğime surat çizmeye çalışıyolardı
ama bana gelince şeker gibi bi kaynana olurum

Tabii arastir canim. Bruksel, bahceci ve memorial iyi diye biliyorum, digerlerini pek tanimiyorum. Benim Brukselde karar kilmamin sebebi birkac arkadasim burada tedavi olup hamile kaldi. Bir de Yucel Hoca`ya cok guveniyorum o yuzden..

bak işde nasıl güzel bir dünür yerim ben seni ya canım talip çok olabilir ama alan biz oluruz babayıda halledriz ama teyzelerinin göbuşune birşeyler çizmeleri beni biraz korkuttuuuuu

canım okuman gereken buydu bence sadece bunu degıl geçmişide okumalısın

aa ama onlar büyükk olcak oğlundann..hem seninn oğlunn kaktüss mağduru baksanagitti yazıkkkk

ay lütfen hangi devirde yaşıyoruz aşalım böyle yaş faktörlerini lütfen olsun kaktus olayınıda kafama takmıyorum büyüyünce gecer eee sinin cevabını bekliyorum a,b,c,d

bencee karasunun kii ama güldenin dediği gibi siz anlaşırmısınız bilmemsenin oğlanı izmire alırız hem karasu kızını wermez uzaklara

hemen çektiniz benım oğlanı sizin tarafa hadı ordan kuzumu vermem

hayattta olmam okadarda değil işime gelende çağdaş bir birey olurum ama ben karasu gelince ne tepki verecek meral ediyorum

kaynana işte oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanıyoooo kız analarıda sıraya girdiydi vermek için ...kızımmm kız evi naz eviii sen önce birini seç ikna çabalarına başla bi kere şimdiden

ya ama yapmayın ben ou tüpcülerden alcam çok zorluklar çekecem

yorumlarda bunlardı

canım okuman gereken buydu bence sadece bunu degıl geçmişide okumalısın

Ay seni yeri. Ben ama üzgünüm benim kiz coktan uçtu yuvadan babası onu daha cinsiyeti belli degildi kiz olursa 1milyon $ başlık parasına verdi Gerçi ben daha karar vermedi. Ama talip cok kızıma teyzesi sen akasyacim kızı kaptırma bence

hadı ordan 1 milyon$ mı sen benmkine ne kadar vercen sen gene paha biçmisin benim yavruma ben paha bilem bıcemem

tatlım senin kız elden gitti haberin yok

Cnm benim kiz daha 12haftalikken gitti babamiz bana sormadan vermiş şimdi ben istanbula gidince kızıma talip aile oo beni yemeğe götürüyor keci sutu yolluyor şoförüyle eve dıyorki icir gelinime yedir gelinime Ay Cook komikler Cook benim de pek hoşuma gitmiyor çünkü tuhaf iste annelik içgüdüsü kızıma haksızlık gibi geliyor şimdiden çünkü bizimkiler dünür muhabbeti yapıyor ciddi ciddi filmlerdeki gibi para dışarı çıkmaz gücümüz büyür diyor saf adam esime dedim uyanincada bir sabh bu sohbet beni sınır etmeye başladı
Yani benim kizimn talibi Cook ama vericek anası yok benim kızım hayatını yasasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…