Selam kızlar. Ben bugün adet oldum ama ne adet hem çok kanamam var hemde çok ağrım var. Dün hemşire adetin gecikebilir demişti ama gecikmedi gerçi ilk denemem dede gecikmedi hemen testin ertesi gunü olmuştum. Temmuzda ki adetimle başlamak istiyorum yine istanbula gidicem Temmuz adetim gelmeden. Zamanlama olarak iyidir demi Temmuz ?
Evet canim ucuz degil, ama istanbulda ki unlu tup bebek merkezleri hep bu fiyatlarda. Ben ilgi, alaka ve bilgilerinden memnun kaldim. Brukselde de merkezleri var, oraya da Yucel Hoca gidip geliyor surekli...
hoş geldin senın misafırın gelmiyecekmiydi canım arkadasım
oh oh ne güzel misler gibi benimde koçiş de yokGeldi cnm yemek yedik dışarı çıktık yürüyüş yaptık dondurma aldık:131::131: şimdi geldik tv izliyoruz bu gece iki koca gobisli beraber takilicaz kocalarımız yok ki bizim
Evet canım bana da telde dediler istersen brukselede gidebilirsin diye ama ben gitmem oraya İstanbul en iyisi hem anam bakar bana. Şimdi Brüksel,bahçeci,İstanbul tup bebek,memorial, ve ivi bunlar arasında secim yapmalıyım çok kararsızım hangisi daha iyi diye arastirirmam lazım
bak işde nasıl güzel bir dünür yerim ben seni ya canım talip çok olabilir ama alan biz oluruz babayıda halledriz ama teyzelerinin göbuşune birşeyler çizmeleri beni biraz korkuttuuuuuokudummmmmmm........ ama bilesin kızıma talip çok:))))))) bide uyarmadan edemeyeceğim piskopat derecede kıskanç bi babası.... bide kafası kırık yamyam 3 tane teyzesi var... gerçi en son bir araya geldiklerinde göbeğime surat çizmeye çalışıyolardı
ama bana gelince şeker gibi bi kaynana olurum
oh oh ne güzel misler gibi benimde koçiş de yok
tamam gelirim canım ama sen geçmiş hakkında hiç yorum yapmadın ve buda beni korkutuyoAh canimm ya demek sende yanlizsin hade gel sende katil bizeee
tamam gelirim canım ama sen geçmiş hakkında hiç yorum yapmadın ve buda beni korkutuyo
okusan bu kadar sakın olmazdınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCnm bn cepten bağlanıyorum gecmisi okuyamiyorum cok zor oluyor ne var ki gecmiste kaçırdım mı birseyler
okusan bu kadar sakın olmazdınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım okuman gereken buydu bence sadece bunu degıl geçmişide okumalısınSORU
Avatarımdaki gibi bir oğlusum olursa sizce kimin kızını alIYIM (daha hamile diyilim bebşimi evlEndiriyorumhayal dunyası hadı biraz hayal kuralım)
a) ervanın
b) akasyanın
c)lotusun
d)karasunun
cevaplarınızı bekliyorum
SORU
Avatarımdaki gibi bir oğlusum olursa sizce kimin kızını alIYIM (daha hamile diyilim bebşimi evlEndiriyorumhayal dunyası hadı biraz hayal kuralım)
a) ervanın
b) akasyanın
c)lotusun
d)karasunun
cevaplarınızı bekliyorum
aa ama onlar büyükk olcak oğlundann..hem seninn oğlunn kaktüss mağduru baksanagitti yazıkkkk
ay lütfenhangi devirde yaşıyoruz aşalım böyle yaş faktörlerini lütfen olsun kaktus olayınıda kafama takmıyorum büyüyünce gecer eee sinin cevabını bekliyorum a,b,c,d
hııımmmm bi düşünelimmm o zaman...
ervada tek yumurta ikizleri var olmaz karıştırırsın hangisi benim gelin diye
akasya sultanın elifnazına çok karışan olur bizim haricimizde öz teyzesi çok onun...oğlun elifnazı üzerse vay haline tepesine binerler anında zor bi kzı evi yani
lotusun ki olabilir bak...
karasununki de olurdu ama dünürler anlaşamaz olan gençlere olur malum çekişmeleriniz pek bi meşhur
e o zaman kabağın suçu bu
şaka bi yana neden olduğunu bilemiyorum kuzum ilk kez senden duydum bağırsak sorunu yarattığını..
bencee karasunun kii ama güldenin dediği gibi siz anlaşırmısınız bilmemsenin oğlanı izmire alırız hem karasu kızını wermez uzaklara
ayyy kavgada söylenmez bu
içgüveysimi alcanız su hatunun oğluşunu...
anaaammm ciddi gerginlik sebebi yanii..
gerçi az önce yaş olayına takılmayalım deyip modern bir görüntü verdi ama bu içgüveysi olayında modern olabilecekmi bakalım
hemen çektiniz benım oğlanı sizin tarafahadı ordan kuzumu vermem
hayattta olmam okadarda değil işime gelende çağdaş bir birey olurum ama ben karasu gelince ne tepki verecek meral ediyorum
kaynana işte oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanıyoooo kız analarıda sıraya girdiydi vermek için ...kızımmm kız evi naz eviii sen önce birini seç ikna çabalarına başla bi kere şimdiden
valla sevindim gecikmeden olmana olamamakta gerginlik yaratır çünkü..
darısı bana olsun inşallah...bir an önce reglim olsun bir sıkıntı çıkmadan istiyorum..
fazla kanaman olmasıda normal canım doğal bir adet sürecinde olmayınca böyle oluyor...
valla bende merak ediyorum ne diyecek dünür olma fikrine acaba
ya ama yapmayınben ou tüpcülerden alcam çok zorluklar çekecem
yorumlarda bunlardıgayet duygulu karşıladı anladı oğlunun hanım köylü olacağını şimdiden karaları bağladı
tabii erkek tarafı uğraşmalı biraz kız alırken kolay olunca sonra kızların kıymetini bilmiyorlar..
aayyyy kıyamam yaaa hemende duygusala bağladı..
ama sen başlattın konu içgüveysiye kadar gitti işte
yanlış hatırlamıyorsam 4 kız kardeşler
yani 3 teyzesi var...
canım okuman gereken buydu bence sadece bunu degıl geçmişide okumalısın
sen niye karasuya akıl veriyosun sen kendini haline yan daha karar vermedim yanıtatlım senin kız elden gitti haberin yok
hadı ordan 1 milyon$ mı sen benmkine ne kadar vercen sen gene paha biçmisin benim yavruma ben paha bilem bıcememAy seni yeri. Ben ama üzgünüm benim kiz coktan uçtu yuvadan babası onu daha cinsiyeti belli degildi kiz olursa 1milyon $ başlık parasınaverdi Gerçi ben daha karar vermedi. Ama talip cok kızıma teyzesi sen akasyacim kızı kaptırma bence
tatlım senin kız elden gitti haberin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?