Cnm benim kiz daha 12haftalikken gitti babamiz bana sormadan vermiş şimdi ben istanbula gidince kızıma talip aile oo beni yemeğe götürüyor keci sutu yolluyor şoförüyle eve dıyorki icir gelinime yedir gelinimeAy Cook komikler Cook benim de pek hoşuma gitmiyor çünkü tuhaf iste annelik içgüdüsü kızıma haksızlık gibi geliyor şimdiden çünkü bizimkiler dünür muhabbeti yapıyor ciddi ciddi filmlerdeki gibi para dışarı çıkmaz gücümüz büyür diyor saf adam esime dedim uyanincada bir sabh bu sohbet beni sınır etmeye başladı
Yani benim kizimn talibi Cook ama vericek anası yok benim kızım hayatını yasasın
Cnm benim kiz daha 12haftalikken gitti babamiz bana sormadan vermiş şimdi ben istanbula gidince kızıma talip aile oo beni yemeğe götürüyor keci sutu yolluyor şoförüyle eve dıyorki icir gelinime yedir gelinimeAy Cook komikler Cook benim de pek hoşuma gitmiyor çünkü tuhaf iste annelik içgüdüsü kızıma haksızlık gibi geliyor şimdiden çünkü bizimkiler dünür muhabbeti yapıyor ciddi ciddi filmlerdeki gibi para dışarı çıkmaz gücümüz büyür diyor saf adam esime dedim uyanincada bir sabh bu sohbet beni sınır etmeye başladı
Yani benim kizimn talibi Cook ama vericek anası yok benim kızım hayatını yasasın
hadı ordan 1 milyon$ mı sen benmkine ne kadar vercen sen gene paha biçmisin benim yavruma ben paha bilem bıcemem
kız senin kociş iyiymiş.... benimki hiç gelemiyo öyle muhabbete... oğlu olanlar takılıyo kızı alırız diye,, bakıyorum bizimki ciddi ciddi sinirleniyo sanki kızı elimizden almışlar gibi... kendi kendine sölenişi okadar komikki ben gülüncede bıdırdanıy ne verecem kızımı diye....
Kızlar ben çıkıyorum su cadısı cisli oğluna başka kiz bakmaya gitti galiba diğer topiklereHepinize iyi geceler
sensiz kızmı istenizr şekerim sen ortamı yumuşatacaksın
Allah hayallerinizi gerceklesdirsin canim.herkes hayalindeki bebelerine kavussun.
Dusunuyom 12 gun yaptirmayi ama ya cikmazsa moralim duser
tranrferden sonra ne zaman dus almak olur bide ben cok panikim duser diye ws ye bile karnimi kucaklayarak gidiyom nolcak sonum bilmiyom.
Yazdim ama kimse cevaplamadi hafif agrilarim,akintim var, normalmi sizce
Slm kızlar nasilsinz
Canım paylaşırsan sevinirim.Ben de belki bekleme sürecinde giderim.Tabi sen git bakalım memnun kalacak mısın?Ona göre belki ben de giderim bilmiyorum ki herkes bir dr ismi söylüyo insan ne yapacağını şaşırıyor doğrusu.
ay canım dünüüm benim yerim senikız senin kociş iyiymiş.... benimki hiç gelemiyo öyle muhabbete... oğlu olanlar takılıyo kızı alırız diye,, bakıyorum bizimki ciddi ciddi sinirleniyo sanki kızı elimizden almışlar gibi... kendi kendine sölenişi okadar komikki ben gülüncede bıdırdanıy ne verecem kızımı diye....
yuruk kız işne akşam akşam beni gene sinirlendirmeAsıl sana hade ordan ben senin cisli oğluna talip değilim kisen benim kızıma talipmissin bı kere yeni duydum hem ben delirmiyim ki kızımı böyle cadı bir kaynanaya vericem hadı cnm sen git başka kızlara talip ol ben kızımı kimseye vermicem
kurban ol senın benim yavrusuma senın dağmada ben acıdım yazık yazrum bimiyo nasıp bir kaynanaya çattıHe walla bnm kocam cok iyi zaten o bana diyor kızma sen saka yapıyorlar diye ama B'ne de senin esın gibi kızıyorum içimden basta komikti saka gibiydi bu gidişim de ciddi ye binmiş olay ben sınır oldum
Aman ha sakin su ya kızı kaptırma cadı bu cadı kızının eli masalı bir kaynanası olur
kızım benim oğlusumun elini sallasa ellisiKızlar ben çıkıyorum su cadısı cisli oğluna başka kiz bakmaya gitti galiba diğer topiklereHepinize iyi geceler
kutlamamı var yoksa evde söyledinmi ailene hamile oldugunu bu arada neden alttaki linkini sildin
ay canım dünüüm benim yerim senikız senin kociş iyiymiş.... benimki hiç gelemiyo öyle muhabbete... oğlu olanlar takılıyo kızı alırız diye,, bakıyorum bizimki ciddi ciddi sinirleniyo sanki kızı elimizden almışlar gibi... kendi kendine sölenişi okadar komikki ben gülüncede bıdırdanıy ne verecem kızımı diye....
yuruk kız işne akşam akşam beni gene sinirlendirmeAsıl sana hade ordan ben senin cisli oğluna talip değilim kisen benim kızıma talipmissin bı kere yeni duydum hem ben delirmiyim ki kızımı böyle cadı bir kaynanaya vericem hadı cnm sen git başka kızlara talip ol ben kızımı kimseye vermicem
kurban ol senın benim yavrusuma senın dağmada ben acıdım yazık yazrum bimiyo nasıp bir kaynanaya çattıHe walla bnm kocam cok iyi zaten o bana diyor kızma sen saka yapıyorlar diye ama B'ne de senin esın gibi kızıyorum içimden basta komikti saka gibiydi bu gidişim de ciddi ye binmiş olay ben sınır oldum
Aman ha sakin su ya kızı kaptırma cadı bu cadı kızının eli masalı bir kaynanası olur
kızım benim oğlusumun elini sallasa ellisiKızlar ben çıkıyorum su cadısı cisli oğluna başka kiz bakmaya gitti galiba diğer topiklereHepinize iyi geceler
sende ayçekirdeğini bi dene o da bozuyorsa en iyisimi çekirdekten uzak dur
o hooooo çoktan bitti işlerim...
elim çabuktur benim..
ağır ağır iş yapamam hiç..
asıl işim yarın dağ gibi ütü var...
bu arada misafirim geliyoo annem çağırmış demişsin bırak annen ağırlasın o zaman
ama ben sana yazdım sen görmüyosun ki sonrada sitem ediyosun...
gülden gördünmü karsasuyu hemen kaynanalık yapıyo ayyyyy ay benden uzak olsun ne cadıyaaaaaaaaaracı olcam yaniii
benden de iyi aracı olur yani...
asıl gün 12.gündür zaten çıkmazsa üzülürüm diye bişey olamaz yanii..
neyse o gün belli olur boşuna 15.günü beklersin...
ağrıların normal canım ufakta olsa bir operasyon geçirdin etkilenmişsindir..
henüz gebelik belirtileri açısından erken bir dönemdesin...
kızını kaptırmamakta kararlısın bakıyorum..
ben de olsam sinirlenirdim kızım hakkında planlar yapılmasına...
tamam kuzum ben bi test ederim önceden baktım aklıma yatıyor sonra sana sölerim...
SORU
Avatarımdaki gibi bir oğlusum olursa sizce kimin kızını alIYIM (daha hamile diyilim bebşimi evlEndiriyorumhayal dunyası hadı biraz hayal kuralım)
a) ervanın
b) akasyanın
c)lotusun
d)karasunun
cevaplarınızı bekliyorum
Geldim bi bakındım ne var ne yok diye şimdi yine gidiyorum..
sanırsam tekrar gelemiciimmm..
hepinize iyi geceler arkadaşlarım...
ay ne kadar ön yargılısınız benım oğlumun hiç birşeyi yokSu bişey dıycem sanaSenın oglanın malzemesı gıttı zaten kaktus hallettı ne evermesı ayollll
ay ne kadar ön yargılısınız benım oğlumun hiç birşeyi yoksadece azcık bir tiken battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?