Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay aya sen dünür olarak hiç çekilmezsin zaten uyuzum sana kızınıda sana benzer ay ay oğlusumun başını yakacatım sen dırek elendin autsunnnnnnnnnnnnnnnn
bak gönlü yüregi güzel akasya ne kadar alçak gönüllü yerim ben seni:103::103::103:

kız senin kociş iyiymiş.... benimki hiç gelemiyo öyle muhabbete... oğlu olanlar takılıyo kızı alırız diye,, bakıyorum bizimki ciddi ciddi sinirleniyo sanki kızı elimizden almışlar gibi... kendi kendine sölenişi okadar komikki ben gülüncede bıdırdanıy ne verecem kızımı diye....

hadı ordan 1 milyon$ mı sen benmkine ne kadar vercen sen gene paha biçmisin benim yavruma ben paha bilem bıcemem

Asıl sana hade ordan ben senin cisli oğluna talip değilim ki sen benim kızıma talipmissin bı kere yeni duydum hem ben delirmiyim ki kızımı böyle cadı bir kaynanaya vericem hadı cnm sen git başka kızlara talip ol ben kızımı kimseye vermicem

He walla bnm kocam cok iyi zaten o bana diyor kızma sen saka yapıyorlar diye ama B'ne de senin esın gibi kızıyorum içimden basta komikti saka gibiydi bu gidişim de ciddi ye binmiş olay ben sınır oldum

Aman ha sakin su ya kızı kaptırma cadı bu cadı kızının eli masalı bir kaynanası olur

Kızlar ben çıkıyorum su cadısı cisli oğluna başka kiz bakmaya gitti galiba diğer topiklere Hepinize iyi geceler

sensiz kızmı istenizr şekerim sen ortamı yumuşatacaksın

aracı olcam yaniii
benden de iyi aracı olur yani...

asıl gün 12.gündür zaten çıkmazsa üzülürüm diye bişey olamaz yanii..
neyse o gün belli olur boşuna 15.günü beklersin...
ağrıların normal canım ufakta olsa bir operasyon geçirdin etkilenmişsindir..
henüz gebelik belirtileri açısından erken bir dönemdesin...

Slm kızlar nasilsinz

kızını kaptırmamakta kararlısın bakıyorum..
ben de olsam sinirlenirdim kızım hakkında planlar yapılmasına...

tamam kuzum ben bi test ederim önceden baktım aklıma yatıyor sonra sana sölerim...

Geldim bi bakındım ne var ne yok diye şimdi yine gidiyorum..
sanırsam tekrar gelemiciimmm..
hepinize iyi geceler arkadaşlarım...

ay canım dünüüm benim yerim seni

yuruk kız işne akşam akşam beni gene sinirlendirme senin kızınnda böyle annne varken kimse almaz kurban ol sen bebım yavruma

kurban ol senın benim yavrusuma senın dağmada ben acıdım yazık yazrum bimiyo nasıp bir kaynanaya çattı

Kızlar ben çıkıyorum su cadısı cisli oğluna başka kiz bakmaya gitti galiba diğer topiklere Hepinize iyi geceler
kızım benim oğlusumun elini sallasa ellisi gelsin gelinler oh oh sefam olsunnnnnnnn

kutlamamı var yoksa evde söyledinmi ailene hamile oldugunu bu arada neden alttaki linkini sildin

Yok cnm kutlama degıl. Bız sark gorevını Kars da yaptık oradan arkadaslar zıyaretımıze gelmıstı..Annemde bnm mısafırlerımı yemege davet etmıstı o nedenle gıttık..
Linki sildim cunku, ne bıleyım su bıraz daha buyusun ondan sonra yaprız dıye dusundum..

ay canım dünüüm benim yerim seni

yuruk kız işne akşam akşam beni gene sinirlendirme senin kızınnda böyle annne varken kimse almaz kurban ol sen bebım yavruma

kurban ol senın benim yavrusuma senın dağmada ben acıdım yazık yazrum bimiyo nasıp bir kaynanaya çattı

kızım benim oğlusumun elini sallasa ellisi gelsin gelinler oh oh sefam olsunnnnnnnn

Kız yok mısafıler benım annem yemege davet ettı onları bende hazıra gıttım yemegımı yedım

gülden gördünmü karsasuyu hemen kaynanalık yapıyo ayyyyy ay benden uzak olsun ne cadıyaaaaaaaa

Su bişey dıycem sanaSenın oglanın malzemesı gıttı zaten kaktus hallettı ne evermesı ayollll

cnm yaa kalbim sıkışıyo resmen üzücü bi haber alacağımı hiç tahmin etmiodum senden,bide değer 160 ken 200 e çıkmış zaten daha nolsun,nie doktorlar hemen yetmez bu değer diyo bikaç arkadaşa daha böyle olmuştu gerçi ama onların sonra devam etmiş gebelikleri, bu değer işi can sıkıcı,yani 12.günde çıkan değere hiç sevinmiycez anladığım kadarıyla,daha bunun 2güne bir katlanması var,öyle olcağına direk 20.gün falan kan verilse ya demi,hani düşceği varsa düşer çıkcağı varsa çıkar ozamana kadar,ayyy sıkıldım ben bu tüp bebek işlerinden,ve çok da olumlu haberler yok yaa,güvenim kalmadı tüp bebekle çocuk sahibi olabilmeye :18: şöyle sağlıkla düşük tehlikesi olmadan,kanaması olmadan,yatmak zorunda kalmadan vs.. hamile kalan doğuran çok az gibi ALLAHım hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin inşallah en kısa zamanda,hatta mucize olsun ve hepimizin doğal yolla olsun inşallahhhhhh!!

yaaa adettt olamıcammmmı nee geçen ay 8nde oldumm bu ayy ulun beyele adetmle tedaviye başlıcaktımm ama hiçç adet olcakk gbiii belirtim yokkkkkkkk(((((((bekleynce gelmioooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…