Tüp Bebek Günlüğümüz !

Rabbim ne büyük bir verilmiş bir sadakam varmış beni karasu gibi birini dünür olmaktan kurtardınnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım sen ne düşünüyosun bu konu hakkında

Su cugum ne dusuneyim bir kaynana magdureesi olarak. Bu konulara hic bulasmiyorum ne me lazim ama kizim olursa ve oglusuna asik olursa onlar bu aska sevgiye sahip ciktiklari surece yanlarinda olurum malim mulkum onlara feda olsun ... Malim mulkum de yok kizim da bol keseden veryom iste hehehehee:26:

kızlar cumartesı gunu negatıf sonucu aldıktan sonra dun adet oldum. bugun cok sancılı gectı, ıkı buklum oldum. sıddetlı kramplar ve agrılarım var. bu normal mı? yanı ılaclardan ve adetın gecıkmesınden olabılır mı:

ama ben burda kaynalık yapmıyorum sadece anne babalık görevlerimizi yerine getirmeye çalışacaz daha sonra biz aradan çekilecez:103::103::103: görmedinmi cadı karasuyu ay ay benden uzak olsun

arkadaşlar transfer sonrasında estrofem progestan harici başka bir ilaç kullanılıyormu?:26:

Bana doktor jel bantlar da verrmisti yanin da folic asid. Ama transfer olmadigim icin OPU dan sonra birkac gun kullandim ve biraktim... Bakalim bu sefer dondurulmus transferim var insaallah. Yapilirsa yazarim buradan sekerimm. Bu aksam son cyclo yu icip adet olmayi bekleyecegimm

Bu gun kizlar bayaaaa bir kaynaTtilar ama gece herkes suitine cekildi benim kocis de geldi acti bilgisayarini calismaya basladi yoksa coktan tlf falan biraktirirdi elimden. .. Neyse ben de yatayimm yarin elifin doktor randevusu var bakalim pikachu nerlerdeymmis uslu uslu duruyormuymus annesinin gobusunde ogrenecegiz...

Son düzenleme:

Canım benimm evet gelemedimm..Sağolasın beni düşündüğün içinn öpüyorum seni çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…