Rabbim ne büyük bir verilmiş bir sadakam varmış beni karasu gibi birini dünür olmaktan kurtardınnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım allah korusun rabbim bize yaşattı kimseye yaşatmasınYuuuuuk olmassssönce dr muayenesi yaptırıcaz oğluşuna günlerdir kaktüsün dikenleriyle uğraşıyor
bebemm
canım sen ne düşünüyosun bu konu hakkında
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAy benı aksam aksam guldurdunuz kıslar Allah da sızı guldursun ınsallah..
ben demişttim siz anlaşamazssınızz diee..başlamadan bitti dünürlükkkRabbim ne büyük bir verilmiş bir sadakam varmış beni karasu gibi birini dünür olmaktan kurtardınnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben cıkıyorum hatunlar kendınıze ıyı davranın
ama ben burda kaynalık yapmıyorum sadece anne babalık görevlerimizi yerine getirmeye çalışacaz daha sonra biz aradan çekilecez:103::103::103: görmedinmi cadı karasuyuSu cugum ne dusuneyim bir kaynana magdureesi olarak. Bu konulara hic bulasmiyorum ne me lazim ama kizim olursa ve oglusuna asik olursa onlar bu aska sevgiye sahip ciktiklari surece yanlarinda olurum malim mulkum onlara feda olsun ... Malim mulkum de yok kizim da bol keseden veryom iste hehehehee:26:
arkadaşlar transfer sonrasında estrofem progestan harici başka bir ilaç kullanılıyormu?:26:
Slm canim ben coraspirin ve folik asite de devam ettim. Bı de rahim kalınmasam sorunum oldugundan estroderm bant kullandimarkadaşlar transfer sonrasında estrofem progestan harici başka bir ilaç kullanılıyormu?:26:
arkadaşlar transfer sonrasında estrofem progestan harici başka bir ilaç kullanılıyormu?:26:
Bu gun kizlar bayaaaa bir kaynaTtilar ama gece herkes suitine cekildi benim kocis de geldi acti bilgisayarini calismaya basladi yoksa coktan tlf falan biraktirirdi elimden. .. Neyse ben de yatayimm yarin elifin doktor randevusu var bakalim pikachu nerlerdeymmis uslu uslu duruyormuymus annesinin gobusunde ogrenecegiz...
iyi geceler güzeller ben kaçar..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?