Tüp Bebek Günlüğümüz !

bakıyorum bakıyorum gülden bana hiçbişey yazmıyoo yanlışlıkla bişeymi dedim acaba yazdıklarımıda okuyorum ama nese yarın alırım ifadesinii herkeze iyi geceler canım arkadaşlarımm

kızlar aranızda şuan gonalf ihtiyacı olan varmı 1 kutu var 2012 mayıs
son kullanma tarihi ihtiyacı olana ücretsiz yollıycam..isteyen msj atabilir.

Son düzenleme:

Canım ben dün aldım negatifi bugün oldum adet bende senin gibiyim hem çok ağrım var hem kanamam var acayip bisey belim özellikle çok ağrıyor. Ağrı kesici de içmedim keser diye en azından icim iyice temizlensin diye. Bence normal merak etme

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo

Günaydın kızlar mutlu bol umutlu şans dolu bir gün olsun... Ben bugün biraz tuhafım göğüslerimdeki acı hissi çok azaldı karnım uyandığımda çok ağrıyordu adet olacakmışım gibi arada hala oluyor.. Sanki biraz umudum kırıldı gibi

gülden canım henüz kanaman olmadı senin dimi...

yok şekerim kanamam başlamadı ama kahve renkli pis bişiler geliyooo arada bir..pembe veya kırmızı değil yani...

öyle canım hamile kalmak sorun kalınca başka sıkıntılar vs...
bizimde çilemiz bu...zor iş bize anne olmak..
Allah yardımcımız olsun...
değer iyi çıksada tam sevinemiyorsun hep bi endişe oluyor acaba katlandımı değer iyi gitse acaba kese varmı kese olabilir ama içinde kalp atışı varmı vs...bir sürü acaba stres gerilim hiç kucağımıza almadan bir ohhh çekmek yok bize..

bakıyorum bakıyorum gülden bana hiçbişey yazmıyoo yanlışlıkla bişeymi dedim acaba yazdıklarımıda okuyorum ama nese yarın alırım ifadesinii herkeze iyi geceler canım arkadaşlarımm

dek gelmedik demek şekerim...
kendi derdime düşmüş olmamdan kaynaklıdır belki...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo

günaydın kızlar

günaydınnn arkadaşlarım..

Günaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına mükemmel birgün diliyorum...
Bugün ütü yapacam gergin kalktım kociş evden kaçtı ona bulaşmayım diye...
Bi regl olsam kendime gelecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…