Canım benimm evet gelemedimm..Sağolasın beni düşündüğün içinn öpüyorum seni çok
Rabbim ne büyük bir verilmiş bir sadakam varmış beni karasu gibi birini dünür olmaktan kurtardınnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar cumartesı gunu negatıf sonucu aldıktan sonra dun adet oldum. bugun cok sancılı gectı, ıkı buklum oldum. sıddetlı kramplar ve agrılarım var. bu normal mı? yanı ılaclardan ve adetın gecıkmesınden olabılır mı:
Beni coooook güldürdün gece gecerabbimde seni güldürsün insallh tez vakitte evladından yana cnm benimmm
gülden canım henüz kanaman olmadı senin dimi...
cnm yaa kalbim sıkışıyo resmen üzücü bi haber alacağımı hiç tahmin etmiodum senden,bide değer 160 ken 200 e çıkmış zaten daha nolsun,nie doktorlar hemen yetmez bu değer diyobikaç arkadaşa daha böyle olmuştu gerçi ama onların sonra devam etmiş gebelikleri, bu değer işi can sıkıcı,yani 12.günde çıkan değere hiç sevinmiycez anladığım kadarıyla,daha bunun 2güne bir katlanması var,öyle olcağına direk 20.gün falan kan verilse ya demi,hani düşceği varsa düşer çıkcağı varsa çıkar ozamana kadar,ayyy sıkıldım ben bu tüp bebek işlerinden,ve çok da olumlu haberler yok yaa,güvenim kalmadı tüp bebekle çocuk sahibi olabilmeye :18: şöyle sağlıkla düşük tehlikesi olmadan,kanaması olmadan,yatmak zorunda kalmadan vs.. hamile kalan doğuran çok az gibi ALLAHım hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin inşallah en kısa zamanda,hatta mucize olsun ve hepimizin doğal yolla olsun inşallahhhhhh!!
bakıyorum bakıyorum gülden bana hiçbişey yazmıyoo yanlışlıkla bişeymi dedim acaba yazdıklarımıda okuyorum ama nese yarın alırım ifadesinii herkeze iyi geceler canım arkadaşlarımm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo
Günaydın kızlar mutlu bol umutlu şans dolu bir gün olsun...Ben bugün biraz tuhafım göğüslerimdeki acı hissi çok azaldı karnım uyandığımda çok ağrıyordu adet olacakmışım gibi arada hala oluyor.. Sanki biraz umudum kırıldı gibi
günaydın kızlar
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo
Günaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına mükemmel birgün diliyorum...
Bugün ütü yapacam gergin kalktım kociş evden kaçtı ona bulaşmayım diye...
Bi regl olsam kendime gelecem...
Günaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına mükemmel birgün diliyorum...
Bugün ütü yapacam gergin kalktım kociş evden kaçtı ona bulaşmayım diye...
Bi regl olsam kendime gelecem...
bugün çalışmak canım hiç istemiyor çok kötüyüm diş çektirdimağrıdan mafoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?