başardılarmı bariokudummmmmmm........ ama bilesin kızıma talip çok:))))))) bide uyarmadan edemeyeceğim piskopat derecede kıskanç bi babası.... bide kafası kırık yamyam 3 tane teyzesi var... gerçi en son bir araya geldiklerinde göbeğime surat çizmeye çalışıyolardı
ama bana gelince şeker gibi bi kaynana olurum
SORU
Avatarımdaki gibi bir oğlusum olursa sizce kimin kızını alIYIM (daha hamile diyilim bebşimi evlEndiriyorumhayal dunyası hadı biraz hayal kuralım)
a) ervanın
b) akasyanın
c)lotusun
d)karasunun
cevaplarınızı bekliyorum
bugün çalışmak canım hiç istemiyor çok kötüyüm diş çektirdimağrıdan mafoldum
Gunaydin nasilsin canimgünaydın güzeller..
geçmiş olsun cnm benim o ağrının nasıl olduğunu bilirim mahvediyor insanı ağrı kesici falan al.
ben dün hsg çektirdim doktor filmin iyi olduğunu söyledi fakat yarın tekrar çektirmem gerektiğini söyledi nasıl çektircem bilmiyorum dün çok ağrım oldu ya.birde doktor hsg yi çektirince önümüzdeki ayda tedavine başlayalım dedi bakalım hayırlısı artık.
ben dün hsg çektirdim doktor filmin iyi olduğunu söyledi fakat yarın tekrar çektirmem gerektiğini söyledi nasıl çektircem bilmiyorum dün çok ağrım oldu ya.birde doktor hsg yi çektirince önümüzdeki ayda tedavine başlayalım dedi bakalım hayırlısı artık.
neden iki kez anlamadım hsg
geçmiş olsun da film iyi ise neden 2 defa çekiyor anlamış değilim
Rahim filmi iyiyse neden bir daha istedi bende anlayamadım ilginç:44:
gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins
Gunaydin nasilsin?kac gunluk birikmisin var kiz ne temizliyi her gun ? istanbulda hava yamurlumu? Baku de cok guzel ama malesef ben evde yatiyorum.sen ne asisi oluyon kigünayydın kızlar...nasılsınızz...ben iyiyim çok şükür..dün iğnemi iğnemi oldum yarın aşıya gidiyorum....dün hep temizlikle uğrastım bugünde öyle olacakk..egunall ben ütüleri dün gece bitirdim..Allah kolayllık versin cnmm..ddün camları silmiştim ama bugün yağmur yagacak..kötü oldu bu..
bende anlamadım cnm sadece dün gün değil dedi tekrar o acıyı çekicem anlıycan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?