Tüp Bebek Günlüğümüz !

günayydın kızlar...nasılsınızz...ben iyiyim çok şükür..dün iğnemi iğnemi oldum yarın aşıya gidiyorum....dün hep temizlikle uğrastım bugünde öyle olacakk..egunall ben ütüleri dün gece bitirdim..Allah kolayllık versin cnmm..ddün camları silmiştim ama bugün yağmur yagacak..kötü oldu bu..

başardılarmı bari

su'cum ben kızımı senın oğlana veririm senden iyi dünürmü bulcamda benım kocişi nasıl ikna edeceksin
erkek bebişi olacak arkadaşı bile yaklaştırmıyor sen karşıya otur oğlun yaklaşmasın kızıma diyor

ben dün hsg çektirdim doktor filmin iyi olduğunu söyledi fakat yarın tekrar çektirmem gerektiğini söyledi nasıl çektircem bilmiyorum dün çok ağrım oldu ya.birde doktor hsg yi çektirince önümüzdeki ayda tedavine başlayalım dedi bakalım hayırlısı artık.

neden iki kez anlamadım hsg

geçmiş olsun da film iyi ise neden 2 defa çekiyor anlamış değilim

Rahim filmi iyiyse neden bir daha istedi bende anlayamadım ilginç:44:

gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins

gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins

hayırlı olsun tedavin sonuda bebekli olsun

Gunaydin nasilsin?kac gunluk birikmisin var kiz ne temizliyi her gun ? istanbulda hava yamurlumu? Baku de cok guzel ama malesef ben evde yatiyorum.sen ne asisi oluyon ki
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…