gününde çekseymişya niye iki defa hem senı stres yapıp hemde acı çektiriyor.
vardır bir bildiği sanırım doktorunun
gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. We 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. Sali gunude ilac raporu cikaricm ins
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo
günaydın kızlar mutlu bol umutlu şans dolu bir gün olsun...Ben bugün biraz tuhafım göğüslerimdeki acı hissi çok azaldı karnım uyandığımda çok ağrıyordu adet olacakmışım gibi arada hala oluyor.. Sanki biraz umudum kırıldı gibi
günaydın cnm ankara havamız güzel
günaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına mükemmel birgün diliyorum...
Bugün ütü yapacam gergin kalktım kociş evden kaçtı ona bulaşmayım diye...
Bi regl olsam kendime gelecem...
günaydın güzeller..
günayydın kızlar...nasılsınızz...ben iyiyim çok şükür..dün iğnemi iğnemi oldum yarın aşıya gidiyorum....dün hep temizlikle uğrastım bugünde öyle olacakk..egunall ben ütüleri dün gece bitirdim..allah kolayllık versin cnmm..ddün camları silmiştim ama bugün yağmur yagacak..kötü oldu bu..
gunaydin kizlarrrrr
gunumuz mutlu huzurlu guzel olsun.guzel haberler alalim insallah.
ben ütü yapmaya başlıyorum ara ara gelir yazarım
iyimi desem kotumu?beklemek cok zoooor.ayaqlar tavanda yatiyom nEyapayim.transferden kac gun sonra dus almak olur ki ?iyiym canım sen nasılsın
nsl gidiyor beklemek :18:
gunaydın guzel yureklı ve guzel sozlu arkadaslarımmmm
nasılsınız bakalım cok sukur ben ıyımmmmmm
havada ıyı olaydı daha ıyı olcaktı emmeeeeeee ne edek dımı
Kapalı ve serın servıs beklerken usudum hatta :)))))))))
iyimi desem kotumu?beklemek cok zoooor.ayaqlar tavanda yatiyom nEyapayim.transferden kac gun sonra dus almak olur ki ?
Gunaydin nasilsin?kac gunluk birikmisin var kiz ne temizliyi her gun ? istanbulda hava yamurlumu? Baku de cok guzel ama malesef ben evde yatiyorum.sen ne asisi oluyon ki
:26:
iyimi desem kotumu?beklemek cok zoooor.ayaqlar tavanda yatiyom neyapayim.transferden kac gun sonra dus almak olur ki ?
üşüdünmü
Kız ben yanıyorum utanmasam klimayı açacam o derece yani
şimdiden şişiyorum ben
arkadslar esi tese ameliyati olupta sperm bulunan warmi acaba benim esim azosperm de
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum
canım benım uzuntunu ve sevıncını anlıyorum ıkısıde bırbırıne cok uzak ama boyle durumlarda cok yakınlar...
sakın parca gelırse ınceleme gene ve moralını bozma...
buda gececek ve sen tekrar 2 ay sonra baslıyacaksın tedavıye
ama bu sene hamıs olacaksın rabbım buyuk ve bızım hep umudumuz var kuzummmmm
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Ay insallah hayirlisiyla gelir kuzucuklarin.evet canim yorma kendini.yarı asılama olucam ben tatlımm..belki bebiş gelir süpriz yapıp.temizlikte o yüzden yormim kendmi sonra
egunal cnm sen ne güzel bi hatunsun yha bu kadar güçlü sabırlı ve iyi düşünen bi insansın inş bi gün karşılığnı görürsün cnm her gece yatarken dua ediyorum ve ben dşünmeden sen de geliyosun aklıma,herzaman dualarımdasın cnm.
Seni çok iyi anlıyorum tatlım ama bir şekilde Allah sabır veriyor.. Sağlığımız yerinde ve maddi gücümüz olduğu sürece umudumuz hep olacak Allahın izniyle bizlerde en kısa zamanda anne olacağız..Bence hiçbir şeyi inceleme bırak moralini daha çok bozarsın tatlım..
Canim benim esim tese amlyati oldu cok sukur bulundu sperm.insallah sizde de olur.arkadslar esi tese ameliyati olupta sperm bulunan warmi acaba benim esim azosperm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?