Tüp Bebek Günlüğümüz !

gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. We 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. Sali gunude ilac raporu cikaricm ins

CANIM TEDAVIN HAYIRLI OLSUN BEBISLI OLSUN INSSSSSSS

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo

günaydın cnm ankara havamız güzel

günaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına mükemmel birgün diliyorum...
Bugün ütü yapacam gergin kalktım kociş evden kaçtı ona bulaşmayım diye...
Bi regl olsam kendime gelecem...

günaydın güzeller..

gunaydin kizlarrrrr
gunumuz mutlu huzurlu guzel olsun.guzel haberler alalim insallah.

gunaydın guzel yureklı ve guzel sozlu arkadaslarımmmm
nasılsınız bakalım cok sukur ben ıyımmmmmm
havada ıyı olaydı daha ıyı olcaktı emmeeeeeee ne edek dımı
Kapalı ve serın servıs beklerken usudum hatta :)))))))))

Son düzenleme:

üşüdünmü
kız ben yanıyorum utanmasam klimayı açacam o derece yani
şimdiden şişiyorum ben

Gunaydin nasilsin?kac gunluk birikmisin var kiz ne temizliyi her gun ? istanbulda hava yamurlumu? Baku de cok guzel ama malesef ben evde yatiyorum.sen ne asisi oluyon ki
:26:

yarı asılama olucam ben tatlımm..belki bebiş gelir süpriz yapıp.temizlikte o yüzden yormim kendmi sonra

iyimi desem kotumu?beklemek cok zoooor.ayaqlar tavanda yatiyom neyapayim.transferden kac gun sonra dus almak olur ki ?

canım alma daha yada 3 gun ayakta hemen 5 dak al aynı yaaa

üşüdünmü
Kız ben yanıyorum utanmasam klimayı açacam o derece yani
şimdiden şişiyorum ben

evet kuzu o derece serın dun ıste bızde klıma actık ama
bugun beya serın yaaaaa yagmur yagacak gıbıde kapalı zaten

Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum

canım benım uzuntunu ve sevıncını anlıyorum ıkısıde bırbırıne cok uzak ama boyle durumlarda cok yakınlar...
sakın parca gelırse ınceleme gene ve moralını bozma...
buda gececek ve sen tekrar 2 ay sonra baslıyacaksın tedavıye
ama bu sene hamıs olacaksın rabbım buyuk ve bızım hep umudumuz var kuzummmmm

aynen öyle kuzum zıt duygular ama bugün çok yakınlar...
ilkinde elime kürdanı alıp inecelemiştim gelen parçayı bi yandan da deli gibi ağlıyordum...
bakalım bu kez ne yaşayacam..
tabii incelemem diyorum şu anda ama görürsem dayanamayıp bakarmıyım yine bilmiyorum...
tabiki anne olacaz kuzum...

egunal cnm sen ne güzel bi hatunsun yha bu kadar güçlü sabırlı ve iyi düşünen bi insansın inş bi gün karşılığnı görürsün cnm her gece yatarken dua ediyorum ve ben dşünmeden sen de geliyosun aklıma,herzaman dualarımdasın cnm.

Seni çok iyi anlıyorum tatlım ama bir şekilde Allah sabır veriyor.. Sağlığımız yerinde ve maddi gücümüz olduğu sürece umudumuz hep olacak Allahın izniyle bizlerde en kısa zamanda anne olacağız..Bence hiçbir şeyi inceleme bırak moralini daha çok bozarsın tatlım..

canım benim yüreği güzel arkadaşım...
bende çok inanıyorum en yakın zamanda Rabbim banada annelik duygusu yaşatacak..
bu denemede alıştırma yaptım bi dahakine hatta belkide kendiliğinden gelecek bebeğimle anneliği sonuna kadar yaşayacam..
hepimiz sıramızı bekliyoruz..
neden bilmiyorum içimden bir ses çok yakında anne olacaksın diyor..

aaaa tabii anne olcaz şekerim...
dedim ya inadım inat hiç kaçmaz yani...
valla kendime harakiri yapmak istersem incelerim ama şimdi öyle bi düşüncem yok..

Seninle gurur duymamak mümkün değil. Umuyorum ne kadar güçlü olduğunun farkındasındır. Ben son olumsuz sonucumu aldığımda günlerce kimseyle konuşmadım, nerdeyse haftalarca ağladım ve bitti bu iş artık anne olma ihtimalim yok demiştim. Vazgeçmiştim yani. SEn reglinin başladığı gün her zamankinden daha çok anne olmak istediğini söylüyorsun. Eminim yaradan sesini duyuyordur canım. Hiç umudun bitmesin inşallah...

canım benim sen çok güçlü birisin bu anlar çok duygusal seni çok iyi anlıyorum bende 3 defa yaşadım ve her seferinde gözyaşları ile karşıladım neden diye ? ama geçiyo geçecek geçmek zorunda her geçen gün atlattığımız her badere bizi anne olmaya bir adım daha yaklaştırıyor bizi çok daha güçlü kılıyor rabbim tez zamanda sana meleğini evinin neşesini göndersin ve bana ve isteyen herkese ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…