Tüp Bebek Günlüğümüz !

içindeki sesi yerim valla yerim sayende bnde bu duyguları öğreniyorum inan güçlü olmayı sabretneyi dayanmayı ve inançla beklemeyi...

ayy canım benımm yaa kıyamamm..demek gelmeye basladıı hee sevıncımız yarım kaldıı allahım ya ne diyebilriz ki kader kısmet işte senı boyle mutlu,umutlu görmek gerçekten cok guzell allahtan umıt kesılmezz durmak yok yola devamm

Aferim guclu kardesim hep boyle guclu kal.ben ilkimde senin yasadigin duygulari yasamistim ama gucsuz aylarca kendime gelemedim umudumu itirdim ..ama bak cok sukur yine bebekler gobisimde ve beni birakmayacina inanyorum insallah seninki de kendiliyden gelir kucagina tupe ihtiyabin kalmaz.

canım ya hayırlısı hakkında..hakkımızda..evet birgün hepimiz anne olacagız..insallah bu gördüğümüz göreceğimiz son olumsuzluk olacak.

içindeki sesi yerim valla yerim sayende bnde bu duyguları öğreniyorum inan güçlü olmayı sabretneyi dayanmayı ve inançla beklemeyi...

canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
hayatımın hiç bir döneminde umutsuz bitik bunalım bir kadın olmadım..
bu bütün olaylar için böyle...
evet çok üzüldüm hala gözlerim doluyor zaman zaman ama ben tüp bebek yaptırmadan öncede böyleydim evlat hasreti çektiğimden bu konuyla ilgili herşey duygulandırır beni...yine öyleyim çok bir farkı yok yani...elinimden geleni yaptım sonrasını maalesef benim elimde değildi o yüzden Rabbimin takdiridir dedim ve kabul ettim...ne kendime ne eşime ne doktoruma bi bahane bulacak bişey yaşamadım...içim çok rahat...sadece olmadı nasip değilmiş diyorum...ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar az yıpranırsınız ve ben olmuş bitmiş bişeyin yasını tutmak yerine yeni planlar yapmayı daha doğru buluyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...

canım yaa..çok zor evet inşaallah kolay atlatırsın bu kanamayıda sancın ağrının en az halinii...
rabbim beterindne korusun,umutlaırmızı tuvaletin pis sularında evet bende 2kere yaşadım bu çok ozr benim 7haftam bitmişti
ya zaten her olumsuzluk bizi dahada güçlendiriyor daha bi isityoruz anne olmayı..mesela ben ikiz aklıma getirmezken olmaıdkça
rabbimden ikitane birden ister oldum...
içine doğuyor benimd edoğuyor egunal sen sabrınını akrşılığını alıcaksın ve yakında zamand ahamileyim yazıcan buralardaaa

Canımsın balımmmmmmmmmm ınceleme kuzum .... ama ınsan merakta edıyor hanı ama sonra aklında kalıyor hep ....

en ıyısını yapıyorsun canım benımmmm
gecmıs gecmıste kaldı onumuze bakmak en guzelı herzaman ıçınnnnn

Eki Görüntüle 410566 Eki Görüntüle 410567 slm kızlarrr nasılsınızz??bugun hava soğudu birden yaa usudum ben

ıyılık saglık kuzu aynen hava sogudu malesef yaaaa dun super sıcaktı

arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı genel anesteziyle ama bugün başım agrıyor cok normalmi sizce alakası varmı ?

anestezi yapar canım hayırlısı olsun cok guzel 1.kalıte dollensınler ıns...

kızlar...urfada eyüp peygamberin sabır makamına gittik..
bilriiisniz tüm bedenin yaralalr sarmıştıda isyan etmemişti sonra rabbim onu imtihan etti malıyla,çocukalrıyla...
sonra su aktı bendenini yıkadı işte orda hepiniz edua ettim ben ,özellikle test bekleyen zuzu ve egunale...
rabbim bizi gerçekten SABREDENLERDEN eylesin,eyüp sabrı versin,bizlerede şifa versin rabbim..
maddi manevi hastalıklarımıza inşaallah....
bu ara bikaç arkdaşımda bişiyle ryaşadım ..mesela en son dün gece bi hamile haberi aldım....
donmuş topiğindne bir arkdaşım daha 2ay önce bebeğin kalp atışı sonlandı ve 2.tüp denemsi acı bitti..
ama şi,mdi yeniden kendiliğndne gebe kaldıı,rabbimden ümit kesilmez işte...
dua ,dua yapacağımız bu elimizden geleni yapıcaz geriside takdir artık....bu arkdaşım dilime takılmıştı türbelerde heryerde ilk onun ismi
aklıma takılyordu...birbirmize dua edelim canlarım...çünkü günahsız ağız oluyor başkasına yaparken duayı....çok mutluyum..
rabbim bizede mucizesini, göndersin..arkdaşımda sağlıkla kucağına alsın inşaallah......hepinizi seviyorummmmm

OLEE aynen devamm valla ya dun kı hava nerde smdıkı hava nerdee..

sabah sabah utu askı ....
utu sevmeyenlere duyurulur buradannnnnnnnn
ya gelıyom yazıcam mısafır geldı yok tel yok ıs derken net gıttıı bugun aksılık aksılık ustune yaaaaaaaa

vala ya su utuyu bı sevemedım arkadasss..

yaa demı canımm ne guzel anlatmıssınn..dua her kapıyı acar dıye bosuna demıyolarr

yaa demı canımm ne guzel anlatmıssınn..dua her kapıyı acar dıye bosuna demıyolarr

aynen canım..rabbimiiz kuranda diyorki"DUANIZ OLMAZSA NE EHEMMİYETİNİZ VAR"..gerçekten rabbim bizi sınıyor dua edelim istiyor..
bu ara bunu gördüm kul daralmayınca hızır yetişmez misali..biraz önce dediğim arkdaş çok üzüldü tedaviyle kalıpta kaybetmek dahada zor
eminim ama sabreetti rabbimda dahah fazla bekletmeden gönderdi tedavisiz meleğini...
güldenede çok üzlüyordum bu haber bana umut oldu güldende alıcak yakında karşılığını inş..
ben yapı oalrak küçük bişyed ehemen gemileri yakan ,sabırsız insanım ama öyle arkdaşalrım olduki kendimden utandım bazen..
sabretmeyi öğrendim daha fazla..yaşadıklarını görünce....

cnm ALLAH tan ümit kesilmez diye düşünüp yolumuza devam etcez,dediğin gibi güçlü olmaktan başka çaremiz yok demi,bende çok çabuk atlatmıştım ama dondurulmuşlara güveniodum,sonra onlarla ilgili olumsuz sonuçların da baya olduğunu okuyunca,depresif sürecim başladı ama normalde bu ay başlıcaktım dondurulmuş tedavime,ama hazirana kaldı,yani bırakabildim,çünkü hemen hemen olsun diodum,yani şu 1 ay ertelemeyi belki 1 yıl belki 2 yıl daha uzatabilirsem(yani dondurulmuş tutmazsa) doğal yolla bekleyebilsem tutar elbet birinde diorum,böyle bi zamana yaymak gelio içimden, başarabilirsem :) dün face de bi arkadaşımı gördüm,kızıyla maltepe sahilinde gezio,o arkadaşım 2 kez aşılama yapmış,sonra 1 kez tüp olumsuz hepsi,sonra bidahaki yaza gene tüp niyetine girmişti,ama kendiliğinden hamile kaldı bu kızına, hepimize ALLAH böyle mucizeler göndersin inşallah,mutlaka zamanı vardır yeterki nasip kısmet etsin RABBİM bizlere de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…