canım benim yüreği güzel arkadaşım...
bende çok inanıyorum en yakın zamanda Rabbim banada annelik duygusu yaşatacak..
bu denemede alıştırma yaptım bi dahakine hatta belkide kendiliğinden gelecek bebeğimle anneliği sonuna kadar yaşayacam..
hepimiz sıramızı bekliyoruz..
neden bilmiyorum içimden bir ses çok yakında anne olacaksın diyor..
aaaa tabii anne olcaz şekerim...
dedim ya inadım inat hiç kaçmaz yani...
valla kendime harakiri yapmak istersem incelerim ama şimdi öyle bi düşüncem yok..
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum
Aferim guclu kardesim hep boyle guclu kal.ben ilkimde senin yasadigin duygulari yasamistim ama gucsuz aylarca kendime gelemedim umudumu itirdim ..ama bak cok sukur yine bebekler gobisimde ve beni birakmayacina inanyorum insallah seninki de kendiliyden gelir kucagina tupe ihtiyabin kalmaz.Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Seninle gurur duymamak mümkün değil. Umuyorum ne kadar güçlü olduğunun farkındasındır. Ben son olumsuz sonucumu aldığımda günlerce kimseyle konuşmadım, nerdeyse haftalarca ağladım ve bitti bu iş artık anne olma ihtimalim yok demiştim. Vazgeçmiştim yani. SEn reglinin başladığı gün her zamankinden daha çok anne olmak istediğini söylüyorsun. Eminim yaradan sesini duyuyordur canım. Hiç umudun bitmesin inşallah...
canım benim sen çok güçlü birisin bu anlar çok duygusal seni çok iyi anlıyorum bende 3 defa yaşadım ve her seferinde gözyaşları ile karşıladım neden diye ? ama geçiyo geçecek geçmek zorunda her geçen gün atlattığımız her badere bizi anne olmaya bir adım daha yaklaştırıyor bizi çok daha güçlü kılıyor rabbim tez zamanda sana meleğini evinin neşesini göndersin ve bana ve isteyen herkese ...
içindeki sesi yerim valla yerim sayende bnde bu duyguları öğreniyorum inan güçlü olmayı sabretneyi dayanmayı ve inançla beklemeyi...
ayy canım benımm yaa kıyamamm..demek gelmeye basladıı hee sevıncımız yarım kaldıı allahım ya ne diyebilriz ki kader kısmet işte senı boyle mutlu,umutlu görmek gerçekten cok guzell allahtan umıt kesılmezz durmak yok yola devamm
Aferim guclu kardesim hep boyle guclu kal.ben ilkimde senin yasadigin duygulari yasamistim ama gucsuz aylarca kendime gelemedim umudumu itirdim ..ama bak cok sukur yine bebekler gobisimde ve beni birakmayacina inanyorum insallah seninki de kendiliyden gelir kucagina tupe ihtiyabin kalmaz.
canım ya hayırlısı hakkında..hakkımızda..evet birgün hepimiz anne olacagız..insallah bu gördüğümüz göreceğimiz son olumsuzluk olacak.
ne diyoruz bu günlerde geçecek...
canım yaa..çok zor evet inşaallah kolay atlatırsın bu kanamayıda sancın ağrının en az halinii...Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
aynen öyle kuzum zıt duygular ama bugün çok yakınlar...
ilkinde elime kürdanı alıp inecelemiştim gelen parçayı bi yandan da deli gibi ağlıyordum...
bakalım bu kez ne yaşayacam..
tabii incelemem diyorum şu anda ama görürsem dayanamayıp bakarmıyım yine bilmiyorum...
tabiki anne olacaz kuzum...
canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
hayatımın hiç bir döneminde umutsuz bitik bunalım bir kadın olmadım..
bu bütün olaylar için böyle...
evet çok üzüldüm hala gözlerim doluyor zaman zaman ama ben tüp bebek yaptırmadan öncede böyleydim evlat hasreti çektiğimden bu konuyla ilgili herşey duygulandırır beni...yine öyleyim çok bir farkı yok yani...elinimden geleni yaptım sonrasını maalesef benim elimde değildi o yüzden Rabbimin takdiridir dedim ve kabul ettim...ne kendime ne eşime ne doktoruma bi bahane bulacak bişey yaşamadım...içim çok rahat...sadece olmadı nasip değilmiş diyorum...ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar az yıpranırsınız ve ben olmuş bitmiş bişeyin yasını tutmak yerine yeni planlar yapmayı daha doğru buluyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...
Eki Görüntüle 410566 Eki Görüntüle 410567 slm kızlarrr nasılsınızz??bugun hava soğudu birden yaa usudum ben
arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı genel anesteziyle ama bugün başım agrıyor cok normalmi sizce alakası varmı ?
Canımsın balımmmmmmmmmm ınceleme kuzum .... ama ınsan merakta edıyor hanı ama sonra aklında kalıyor hep ....
ıyılık saglık kuzu aynen hava sogudu malesef yaaaa dun super sıcaktı
anestezi yapar canım hayırlısı olsun cok guzel 1.kalıte dollensınler ıns...
sabah sabah utu askı ....
utu sevmeyenlere duyurulur buradannnnnnnnn
ya gelıyom yazıcam mısafır geldı yok tel yok ıs derken net gıttıı bugun aksılık aksılık ustune yaaaaaaaa
kızlar...urfada eyüp peygamberin sabır makamına gittik..
bilriiisniz tüm bedenin yaralalr sarmıştıda isyan etmemişti sonra rabbim onu imtihan etti malıyla,çocukalrıyla...
sonra su aktı bendenini yıkadı işte orda hepiniz edua ettim ben ,özellikle test bekleyen zuzu ve egunale...
rabbim bizi gerçekten SABREDENLERDEN eylesin,eyüp sabrı versin,bizlerede şifa versin rabbim..
maddi manevi hastalıklarımıza inşaallah....
bu ara bikaç arkdaşımda bişiyle ryaşadım ..mesela en son dün gece bi hamile haberi aldım....
donmuş topiğindne bir arkdaşım daha 2ay önce bebeğin kalp atışı sonlandı ve 2.tüp denemsi acı bitti..
ama şi,mdi yeniden kendiliğndne gebe kaldıı,rabbimden ümit kesilmez işte...
dua ,dua yapacağımız bu elimizden geleni yapıcaz geriside takdir artık....bu arkdaşım dilime takılmıştı türbelerde heryerde ilk onun ismi
aklıma takılyordu...birbirmize dua edelim canlarım...çünkü günahsız ağız oluyor başkasına yaparken duayı....çok mutluyum..
rabbim bizede mucizesini, göndersin..arkdaşımda sağlıkla kucağına alsın inşaallah......hepinizi seviyorummmmm
yaa demı canımm ne guzel anlatmıssınn..dua her kapıyı acar dıye bosuna demıyolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?