aynen canım..rabbimiiz kuranda diyorki"DUANIZ OLMAZSA NE EHEMMİYETİNİZ VAR"..gerçekten rabbim bizi sınıyor dua edelim istiyor..
bu ara bunu gördüm kul daralmayınca hızır yetişmez misali..biraz önce dediğim arkdaş çok üzüldü tedaviyle kalıpta kaybetmek dahada zor
eminim ama sabreetti rabbimda dahah fazla bekletmeden gönderdi tedavisiz meleğini...
güldenede çok üzlüyordum bu haber bana umut oldu güldende alıcak yakında karşılığını inş..
ben yapı oalrak küçük bişyed ehemen gemileri yakan ,sabırsız insanım ama öyle arkdaşalrım olduki kendimden utandım bazen..
sabretmeyi öğrendim daha fazla..yaşadıklarını görünce....
canım donmuşlarına güven..onlarlada hamile kalan çok kaliteli çözüdükten sonra..kalbine bişey getirme ...hem tedavisi daha kolay oluyormuş dene mutlka..cnm ALLAH tan ümit kesilmez diye düşünüp yolumuza devam etcez,dediğin gibi güçlü olmaktan başka çaremiz yok demi,bende çok çabuk atlatmıştım ama dondurulmuşlara güveniodum,sonra onlarla ilgili olumsuz sonuçların da baya olduğunu okuyunca,depresif sürecim başladı ama normalde bu ay başlıcaktım dondurulmuş tedavime,ama hazirana kaldı,yani bırakabildim,çünkü hemen hemen olsun diodum,yani şu 1 ay ertelemeyi belki 1 yıl belki 2 yıl daha uzatabilirsem(yani dondurulmuş tutmazsa) doğal yolla bekleyebilsem tutar elbet birinde diorum,böyle bi zamana yaymak gelio içimden, başarabilirsem :) dün face de bi arkadaşımı gördüm,kızıyla maltepe sahilinde gezio,o arkadaşım 2 kez aşılama yapmış,sonra 1 kez tüp olumsuz hepsi,sonra bidahaki yaza gene tüp niyetine girmişti,ama kendiliğinden hamile kaldı bu kızına, hepimize ALLAH böyle mucizeler göndersin inşallah,mutlaka zamanı vardır yeterki nasip kısmet etsin RABBİM bizlere de...
merhaba....hepimizin günü güzel olsun...Kızlar merhaba herkese guzel bir gün diliyorum.
tünaydın...........
tünaydın...........
Kızlar merhaba herkese guzel bir gün diliyorum.
AYNEN canım bende oyleee ufacık bırseye bende hemen uzuluyor yada kzıyordum ama smdı bende ole olmamaya calısıyorum su ananemın olumu etkıledı benıde olumlu dunya ne bırbırımızı kırmaya gerek var ne kendımızı uzmeyeee...allah gercekten ona yakın olduğun surecee dualarımızı hakkımızda hayırlısı ise kabul edıyorr..bende namaza basladım mesela bi kac ay olduu daha huzurlu olduğumun farkındayımm..sankı ıslerım yolunda gıdıyor hepp..allahım sevdığı kullarından eylesin bizi..azabını değil merhametini nasip etsin...
canım donmuşlarına güven..onlarlada hamile kalan çok kaliteli çözüdükten sonra..kalbine bişey getirme ...hem tedavisi daha kolay oluyormuş dene mutlka..
merhaba....hepimizin günü güzel olsun...
tünaydın canımm..elifnaz dan ne haberr
nasılsın balımmmmm
merhaba canım ınssssssss nasılsın bakalımmmmmm
günaydınn hamişlerr nasılsnızz canlarımm Eki Görüntüle 410625
öyle bende anneannemi kaybedeli 1sne geçti..rabbim mekanlarını cennet eylesin..gözümde tüütyor bazen ama ruhuna okumaktan dua etmekten başka bişey yapamıyorum
rabbim namazlarını kabul etsin çok sevindin rabbim hepimizi dosdoğru kılanlardan eylesin kabul etsin ibadetlermizi..
namaz insanı kötülüklerden alıkoyar.evine bereket gelir çok faydası va rmanevi olarakkk...
dünya gerçekten çok boş..3 günlük dünya derler ya doğru valla...
geçen aya göreeeede izinlerimi ayarlamıştımmmmm ama hastaaaaa olmuorummm
ya hastaaaaaaaa olmadımmm olmuorummmmm
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum
günaydınnn canım...izmirde çok güzell kuşlar cıvıldıooo wallagünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo
günaydınn canımmGünaydın kızlar mutlu bol umutlu şans dolu bir gün olsun...Ben bugün biraz tuhafım göğüslerimdeki acı hissi çok azaldı karnım uyandığımda çok ağrıyordu adet olacakmışım gibi arada hala oluyor.. Sanki biraz umudum kırıldı gibi
günaydınn...günaydın kızlar
günaydınnnn sarıı şekerimmmGünaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına mükemmel birgün diliyorum...
Bugün ütü yapacam gergin kalktım kociş evden kaçtı ona bulaşmayım diye...
Bi regl olsam kendime gelecem...
günaydın canımgünaydın güzeller..
camları sildikten sonra yağmur yagması kaderimşz bizim heraldegünayydın kızlar...nasılsınızz...ben iyiyim çok şükür..dün iğnemi iğnemi oldum yarın aşıya gidiyorum....dün hep temizlikle uğrastım bugünde öyle olacakk..egunall ben ütüleri dün gece bitirdim..Allah kolayllık versin cnmm..ddün camları silmiştim ama bugün yağmur yagacak..kötü oldu bu..
günaydınn...aminnnnnGunaydin kizlarrrrr
Gunumuz mutlu huzurlu guzel olsun.guzel haberler alalim insallah.
canım geçmiş olsunben dün hsg çektirdim doktor filmin iyi olduğunu söyledi fakat yarın tekrar çektirmem gerektiğini söyledi nasıl çektircem bilmiyorum dün çok ağrım oldu ya.birde doktor hsg yi çektirince önümüzdeki ayda tedavine başlayalım dedi bakalım hayırlısı artık.
günaydınn...tedavin işşallah hayırlı uğurlu olurrgunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins
günaydınnnnn canımmmmgunaydın guzel yureklı ve guzel sozlu arkadaslarımmmm
nasılsınız bakalım cok sukur ben ıyımmmmmm
havada ıyı olaydı daha ıyı olcaktı emmeeeeeee ne edek dımı
Kapalı ve serın servıs beklerken usudum hatta :)))))))))
amannn üşüyen üşüyeneEki Görüntüle 410566 Eki Görüntüle 410567 slm kızlarrr nasılsınızz??bugun hava soğudu birden yaa usudum ben
canım ne güzel anlatmıssın...yer gök duaa...RABBİM işşallah bizi bu yolda oyalamaz bebeklerimizi yollar bizekızlar...urfada eyüp peygamberin sabır makamına gittik..
bilriiisniz tüm bedenin yaralalr sarmıştıda isyan etmemişti sonra rabbim onu imtihan etti malıyla,çocukalrıyla...
sonra su aktı bendenini yıkadı işte orda hepiniz edua ettim ben ,özellikle test bekleyen zuzu ve egunale...
rabbim bizi gerçekten SABREDENLERDEN eylesin,eyüp sabrı versin,bizlerede şifa versin rabbim..
maddi manevi hastalıklarımıza inşaallah....
bu ara bikaç arkdaşımda bişiyle ryaşadım ..mesela en son dün gece bi hamile haberi aldım....
donmuş topiğindne bir arkdaşım daha 2ay önce bebeğin kalp atışı sonlandı ve 2.tüp denemsi acı bitti..
ama şi,mdi yeniden kendiliğndne gebe kaldıı,rabbimden ümit kesilmez işte...
dua ,dua yapacağımız bu elimizden geleni yapıcaz geriside takdir artık....bu arkdaşım dilime takılmıştı türbelerde heryerde ilk onun ismi
aklıma takılyordu...birbirmize dua edelim canlarım...çünkü günahsız ağız oluyor başkasına yaparken duayı....çok mutluyum..
rabbim bizede mucizesini, göndersin..arkdaşımda sağlıkla kucağına alsın inşaallah......hepinizi seviyorummmmm
merhaba canımm..nasılsınn?bebişş nasıll?Kızlar merhaba herkese guzel bir gün diliyorum.
tünaydın...........
günaydınnn canım...izmirde çok güzell kuşlar cıvıldıooo walla
günaydınn canımmumudunn kırılmasınn lütfen belirtilerede takılma çok yaıltıcı oluo..işşallah sen güzel sonuçlar alıcaksınn...
günaydınn...
günaydınnnn sarıı şekerimmmenişteyii püskürttünnn demekk
günaydın canım
camları sildikten sonra yağmur yagması kaderimşz bizim heraldene güzel temizliklerin bitti bebiş temiz ewe gelcek işşallahhh
günaydınn...aminnnnn
canım geçmiş olsun2 kere çekilmesine üzüldüm neden gerek gördü ki iise herşey anlamadım:18:
günaydınn...tedavin işşallah hayırlı uğurlu olurr
günaydınnnnn canımmmmüşüdünmüüü sen kıyamam burda hava çok güzel artık yaz geldii şortla oturuom walla
amannn üşüyen üşüyenenoluoo sizee yaa çıkın izmire gelin o zaman ısınırsınızz walla
canım ne güzel anlatmıssın...yer gök duaa...RABBİM işşallah bizi bu yolda oyalamaz bebeklerimizi yollar bize
merhaba canımm..nasılsınn?bebişş nasıll?
tünaydınn güzell anne
Kızlar benım nette sorun var bugun devamlı gıdıyo
o yuzden arada takılabılıyorum
günaydınnn canım...izmirde çok güzell kuşlar cıvıldıooo walla
günaydınnnnn canımmmmüşüdünmüüü sen kıyamam burda hava çok güzel artık yaz geldii şortla oturuom walla
amannn üşüyen üşüyenenoluoo sizee yaa çıkın izmire gelin o zaman ısınırsınızz walla
tünaydınn güzell anne
Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur bugün kendimi çok kötü hissediyorum
slm sekerımm nasılsınn??valla ya burda hava soğudu neyse kı azcık gunes actııı...gelelım gelelımm ozledım orayı yaaa...
neden kotu hıssedıyosun kı hayırdrrr
Amannn üşüyen üşüyenenoluoo sizee yaa çıkın izmire gelin o zaman ısınırsınızz walla :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?