Tüp Bebek Günlüğümüz !

AYNEN canım bende oyleee ufacık bırseye bende hemen uzuluyor yada kzıyordum ama smdı bende ole olmamaya calısıyorum su ananemın olumu etkıledı benıde olumlu dunya ne bırbırımızı kırmaya gerek var ne kendımızı uzmeyeee...allah gercekten ona yakın olduğun surecee dualarımızı hakkımızda hayırlısı ise kabul edıyorr..bende namaza basladım mesela bi kac ay olduu daha huzurlu olduğumun farkındayımm..sankı ıslerım yolunda gıdıyor hepp..allahım sevdığı kullarından eylesin bizi..azabını değil merhametini nasip etsin...

canım donmuşlarına güven..onlarlada hamile kalan çok kaliteli çözüdükten sonra..kalbine bişey getirme ...hem tedavisi daha kolay oluyormuş dene mutlka..
Kızlar merhaba herkese guzel bir gün diliyorum.
merhaba....hepimizin günü güzel olsun...
tünaydın...........

tünaydın canımm..elifnaz dan ne haberr

öyle bende anneannemi kaybedeli 1sne geçti..rabbim mekanlarını cennet eylesin..gözümde tüütyor bazen ama ruhuna okumaktan dua etmekten başka bişey yapamıyorum
rabbim namazlarını kabul etsin çok sevindin rabbim hepimizi dosdoğru kılanlardan eylesin kabul etsin ibadetlermizi..
namaz insanı kötülüklerden alıkoyar.evine bereket gelir çok faydası va rmanevi olarakkk...
dünya gerçekten çok boş..3 günlük dünya derler ya doğru valla...

Son düzenleme:
canımın içi yazdıklarını okudum... hani bi tarafım buruk ama gurur duyarak ... fazla bişey yazmayacağım, tek söylemek istediğim sen çok güzel bir anne olacaksın... kızın biraz büyüyüp aklı erdiğinde sana bakıp iyiki benim annemsin diyecek........

nasılsın balımmmmm

merhaba canım ınssssssss nasılsın bakalımmmmmm

günaydınn hamişlerr nasılsnızz canlarımm Eki Görüntüle 410625

aynen canım aynen..sankı hiç yasamamıs gıbı gelıyor ınsanaaa..hayat bu gercekten cok kısaa cok..ne yaparsak kar valla..allahım sevdığı kullarında eylesın canımm benım..

Cnm cok üzüldüm ve sasirdim.. Ama bizimkisi böyle hep sürprizlerle dolu maalesef.. Bir yöndende gelmesi iyi dediğin gibi, fazla ugrastirmadi. Seni çok iyi anlıyorum, bende aynı ruh halı içindeyim. Rabbimin bize verdigi imtihan bu, önemli olan bu imtihanı geçebilmek. Sabırla şükürle duayla, ne olursa olsun.
Bizimde inşallah hayırlı evlatlarımız olsun...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo
günaydınnn canım...izmirde çok güzell kuşlar cıvıldıooo walla
günaydınn canımmumudunn kırılmasınn lütfenbelirtilerede takılma çok yaıltıcı oluo..işşallah sen güzel sonuçlar alıcaksınn...
günaydın kızlar
günaydınn...
Günaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına mükemmel birgün diliyorum...
Bugün ütü yapacam gergin kalktım kociş evden kaçtı ona bulaşmayım diye...
Bi regl olsam kendime gelecem...
günaydınnnn sarıı şekerimmmenişteyii püskürttünnn demekk
günaydın güzeller..
günaydın canım
camları sildikten sonra yağmur yagması kaderimşz bizim heraldene güzel temizliklerin bitti bebiş temiz ewe gelcek işşallahhh
Gunaydin kizlarrrrr
Gunumuz mutlu huzurlu guzel olsun.guzel haberler alalim insallah.
günaydınn...aminnnnn
canım geçmiş olsun2 kere çekilmesine üzüldüm neden gerek gördü ki iise herşey anlamadım:18:
gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins
günaydınn...tedavin işşallah hayırlı uğurlu olurr
günaydınnnnn canımmmmüşüdünmüüü sen kıyamam burda hava çok güzel artık yaz geldii şortla oturuom walla

Eki Görüntüle 410566 Eki Görüntüle 410567 slm kızlarrr nasılsınızz??bugun hava soğudu birden yaa usudum ben
amannn üşüyen üşüyenenoluoo sizee yaa çıkın izmire gelin o zaman ısınırsınızz walla
canım ne güzel anlatmıssın...yer gök duaa...RABBİM işşallah bizi bu yolda oyalamaz bebeklerimizi yollar bize
Kızlar merhaba herkese guzel bir gün diliyorum.
merhaba canımm..nasılsınn?bebişş nasıll?
tünaydın...........

tünaydınn güzell anne

Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur bugün kendimi çok kötü hissediyorum

slm sekerımm nasılsınn??valla ya burda hava soğudu neyse kı azcık gunes actııı...gelelım gelelımm ozledım orayı yaaa...

Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur bugün kendimi çok kötü hissediyorum

neden kotu hıssedıyosun kı hayırdrrr

canım güzel yürekli arkadaşım benimm
yaşadıkların çok zor ama bunları bile mantıklı düşünüp atlatabiliosun ne güzel...RABBİM kucağımızı boş bırakmaz işşallah
örnek ben warım karşımda bebeklerimin yüzlerini bile göremeden toprağa werdim onları..ama kabirlerine gitiiğimde yanlarında 2 tane kabir war biri 13 diğeri 18 yaşında onları görüp ya öle olsaydı diorum..hatta bu hafta sonu gittiğimizde 13 yasında olan çocuğun kabirindeki çiçek o kadar büyümüş ki bizim kızların kabirlerini sarmış çok duygulandım sanki onların ordada yanında onları koruo ağbilik yapıo gibi geldi...
ben inanıyorum sen çokk yakında anne olucaksınn...buda bu haytta bizim sınavımızmış..ama mükafatımızı alcaz ben buna inanıyorum isyan etmediğimiz sürece.RABBİM OL DESİN YETER Kİİ..
seni çok sewiyorumm

slm sekerımm nasılsınn??valla ya burda hava soğudu neyse kı azcık gunes actııı...gelelım gelelımm ozledım orayı yaaa...

neden kotu hıssedıyosun kı hayırdrrr

Bilmiyorum bugün mutsuzum birde bu sancılar karnımın içinde kıyamet kopuyor sanki sürekli değil ama durup durup başlıyor.. Evime gidip kimseyle konuşmadan yatmak istiyorum hatta ağlamak Bugün ruh halim tuhaf havadan mı anlamadım..

kuzum bugun soguk ama yaaa dun 25 derece iken bugun 17 derece
bende kısa kolluyla cıktım bugun usudum ama evede donemedım
Serın yanı yaaaaaa sortlamııııııı O kadar sıcak yanı super ben cok severım sıcagı
ızmırde esımın akrabası var ben cok ıstıyorum orayı gormek hepde cagırıılar bellkım buyaz gelebılırız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…