Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet haklısın canım benim napalım kısmet böyleymiş ya belkide olur hani tutunur böyle şeylerde var aslında herşey yolunda eşinde bi problem yok niye olmaz ki biz ne yapıcaz bilmiyorum benim şansım çok daha az tüpte bile çok az hayırlısı olsun canım napalım...

valla canım canını sıkmaa bak guldeneee ornek all yanııı..solemek kolay ama dayann sekerımm iştee olmak ıse sıkıcı evettt..eve gıt uyu dınlen ama umutsuz olmaaa canını sıkmaaaa

slm sekerımm nasılsınn??valla ya burda hava soğudu neyse kı azcık gunes actııı...gelelım gelelımm ozledım orayı yaaa...
iim walla nolsunn ewde öle pinekliomm...gelinn walla görüşürük belki ne güzel olur
Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur bugün kendimi çok kötü hissediyorum
aaaa ama öle hissetmeee

walla şortla artık takılıomana hem akrabanız warmış gelin işte yaz tatilineeayıp o kadar çağırmışlarr gelmemişsinizz bu yaz gelin iştee

aynen ekinim ya ne zaman cam silsem aynı olay..yıldım artık.yemeklerimide koydum.kararlıyım bu sefer kendimi yoruycamsen nasılsın cnm su baskınından sonra toparladınmı evi iyice? TEmiz evlere gelsin bebişlerimiz insallahh cnmm

walla şortla artık takılıomana hem akrabanız warmış gelin işte yaz tatilineeayıp o kadar çağırmışlarr gelmemişsinizz bu yaz gelin iştee

canım calısınca zor bırde 15 gun ızın olunca nereye gıtsek dıye dusunuyon
hafta sonuda gıtsen ne anlıycaz dıyoruz oyle kalıyor ama tatıl ıcın ızmır olabılır bu sene belkım oda
esım gocmen benım pasaport uzatması gerek sorun bıtmıyorkı

ben yemeğe cıkıyorumm Eki Görüntüle 410695 görüşrüzz kızlarrr....

afıyet olsun cnmmmm
az ye bakım kılo aldım dıyonnnnnnnn

canım yasadıkalrın bu olanlar senı oyle hıssettırıyordur ....
lutfen sıkıntı yapma

valla canım canını sıkmaa bak guldeneee ornek all yanııı..solemek kolay ama dayann sekerımm iştee olmak ıse sıkıcı evettt..eve gıt uyu dınlen ama umutsuz olmaaa canını sıkmaaaa

Canım umutsuzluk değil son ana kadar umudum var da benim ruh halim kötü bugün yarına bir şeyim kalmaz bugün ağlarım yarın gülerim inşalalh

Hayırlısıyla bugünü atlatırsam yarına daha iyi olurum inşallah..

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo

Canım merhaba ayneeen

Canım benim umudun kırılmasın,belirtilere aldırış etme,yanıltıyor...Allah "OL" dediyse olacak hayırlısıyla

bugün çalışmak canım hiç istemiyor çok kötüyüm diş çektirdim ağrıdan mafoldum

Çok geçmiş olsun,fenadır diş ağrısı.

Canım geçmiş olsun,hayırlı olsun,sonu bebişli olsun inşallah.

gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins

Canım hoşgeldin. Tedavin hayırlı & uğurlu olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Canım merhaba

Bu sene güneş kendini bir gösterip bir hasret bırakacak galiba,off :95:

Canım arkadaşım benim...Allah bu yaşadıklarımızı sağlıklı evlatlarla mükafatlandıracak ve unutturacak inşallah.Gücüne,sabrına,olgunluğuna hayranım ve tüm kalbimle duacınım.Sen bu topiğin uğurusun,seni çok seviyorum.

Eki Görüntüle 410566 Eki Görüntüle 410567 slm kızlarrr nasılsınızz??bugun hava soğudu birden yaa usudum ben

Canım merhaba.

tünaydın...........

Tünaydın canım

günaydınnn canım...izmirde çok güzell kuşlar cıvıldıooo walla

:97: Merhaba canım...

bugün çalışmak canım hiç istemiyor çok kötüyüm diş çektirdim ağrıdan mafoldum
ay ben hergün çalışmak istmeiyorum hep uyumak istiyrum

ay canım benim yerim seni baba kolay hallederiz onu ayyy ayyy ne güzel iyi kalpli iki dünürüm oldu rabbim beni tezvakkitte karasu gibi cadı bir dünürden kurtardı aminnnn diyelim kızlar amin

gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins
hoş geldin canım rabbim yolunu açık sonuçunu pozitif etsin

bizde seni çok seviyoruz canım rabbim sualarını kabul etsin

canım ya inşallah hepimiz anne olucazz...

merhaba gulummmm
evet canım ya bır ısınamadık heeeeeeeeeeeee sevmıyom soguk havayı ben yaaa

Çok sağ ol tatlım

walla ewimi temizledim ama parkeler dğişince bida temizlik yapılcak artık..napalım bunada şükür en azından boğulmadan farkettik suyu
Gunaydin guzeller, gecmisi okuyup geliyorum hemen..
günaydınn canım...
yolunuz düşerse beklerimm yani bennnie kii pasaport gerekio nereli enişte?
Canım umutsuzluk değil son ana kadar umudum var da benim ruh halim kötü bugün yarına bir şeyim kalmaz bugün ağlarım yarın gülerim inşalalh

işşallah gülcen canım ALLAHIN İZNİYELE

merhaba gulummmm
evet canım ya bır ısınamadık heeeeeeeeeeeee sevmıyom soguk havayı ben yaaa

Aynen canım ya

İnsan nasıl giyineceğini bilmiyor,bir soğuk,bir sıcak,denge bozuyor :2:

Bari yağmur yağsada şu polenler bir temizlense :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…