yok şekerim kanamam başlamadı ama kahve renkli pis bişiler geliyooo arada bir..pembe veya kırmızı değil yani...
öyle canım hamile kalmak sorun kalınca başka sıkıntılar vs...
bizimde çilemiz bu...zor iş bize anne olmak..
Allah yardımcımız olsun...
değer iyi çıksada tam sevinemiyorsun hep bi endişe oluyor acaba katlandımı değer iyi gitse acaba kese varmı kese olabilir ama içinde kalp atışı varmı vs...bir sürü acaba stres gerilim hiç kucağımıza almadan bir ohhh çekmek yok bize..
dek gelmedik demek şekerim...
kendi derdime düşmüş olmamdan kaynaklıdır belki...
Bilmiyorum bugün mutsuzum birde bu sancılar karnımın içinde kıyamet kopuyor sanki sürekli değil ama durup durup başlıyor.. Evime gidip kimseyle konuşmadan yatmak istiyorum hatta ağlamakBugün ruh halim tuhaf havadan mı anlamadım..
iim walla nolsunn ewde öle pinekliomm...gelinn walla görüşürük belki ne güzel olurslm sekerımm nasılsınn??valla ya burda hava soğudu neyse kı azcık gunes actııı...gelelım gelelımm ozledım orayı yaaa...
aaaa ama öle hissetmeeeÇok sağol canım inşallah dediğin gibi olur bugün kendimi çok kötü hissediyorum
kuzum bugun soguk ama yaaa dun 25 derece iken bugun 17 derece
bende kısa kolluyla cıktım bugun usudum ama evede donemedım
Serın yanı yaaaaaa sortlamıııııııO kadar sıcak yanı super ben cok severım sıcagı
ızmırde esımın akrabası var ben cok ıstıyorum orayı gormek hepde cagırıılar bellkım buyaz gelebılırız yaaa
ben yemeğe cıkıyorumm Eki Görüntüle 410695 görüşrüzz kızlarrr....
aynen ekinim ya ne zaman cam silsem aynı olay..yıldım artık.yemeklerimide koydum.kararlıyım bu sefer kendimi yoruycamsen nasılsın cnm su baskınından sonra toparladınmı evi iyice? TEmiz evlere gelsin bebişlerimiz insallahh cnmmgünaydınnn canım...izmirde çok güzell kuşlar cıvıldıooo walla
günaydınn canımmumudunn kırılmasınn lütfen belirtilerede takılma çok yaıltıcı oluo..işşallah sen güzel sonuçlar alıcaksınn...
günaydınn...
günaydınnnn sarıı şekerimmmenişteyii püskürttünnn demekk
günaydın canım
camları sildikten sonra yağmur yagması kaderimşz bizim heraldene güzel temizliklerin bitti bebiş temiz ewe gelcek işşallahhh
günaydınn...aminnnnn
canım geçmiş olsun2 kere çekilmesine üzüldüm neden gerek gördü ki iise herşey anlamadım:18:
günaydınn...tedavin işşallah hayırlı uğurlu olurr
günaydınnnnn canımmmmüşüdünmüüü sen kıyamam burda hava çok güzel artık yaz geldii şortla oturuom walla
amannn üşüyen üşüyenenoluoo sizee yaa çıkın izmire gelin o zaman ısınırsınızz walla
canım ne güzel anlatmıssın...yer gök duaa...RABBİM işşallah bizi bu yolda oyalamaz bebeklerimizi yollar bize
merhaba canımm..nasılsınn?bebişş nasıll?
tünaydınn güzell anne
walla şortla artık takılıomana hem akrabanız warmış gelin işte yaz tatilinee ayıp o kadar çağırmışlarr gelmemişsinizz bu yaz gelin iştee
Bilmiyorum bugün mutsuzum birde bu sancılar karnımın içinde kıyamet kopuyor sanki sürekli değil ama durup durup başlıyor.. Evime gidip kimseyle konuşmadan yatmak istiyorum hatta ağlamakBugün ruh halim tuhaf havadan mı anlamadım..
valla canım canını sıkmaa bak guldeneee ornek all yanııı..solemek kolay ama dayann sekerımm iştee olmak ıse sıkıcı evettt..eve gıt uyu dınlen ama umutsuz olmaaa canını sıkmaaaa
iim walla nolsunn ewde öle pinekliomm...gelinn walla görüşürük belki ne güzel olur
aaaa ama öle hissetmeee
walla şortla artık takılıomana hem akrabanız warmış gelin işte yaz tatilinee ayıp o kadar çağırmışlarr gelmemişsinizz bu yaz gelin iştee
gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins
canım calısınca zor bırde 15 gun ızın olunca nereye gıtsek dıye dusunuyon
hafta sonuda gıtsen ne anlıycaz dıyoruz oyle kalıyor ama tatıl ıcın ızmır olabılır bu sene belkım oda
esım gocmen benım pasaport uzatması gerek sorun bıtmıyorkı
afıyet olsun cnmmmm
az ye bakım kılo aldım dıyonnnnnnnn
canım yasadıkalrın bu olanlar senı oyle hıssettırıyordur ....
lutfen sıkıntı yapma
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız istanbulda hava çok kötü insanın içi daralıyo
Günaydın kızlar mutlu bol umutlu şans dolu bir gün olsun...Ben bugün biraz tuhafım göğüslerimdeki acı hissi çok azaldı karnım uyandığımda çok ağrıyordu adet olacakmışım gibi arada hala oluyor.. Sanki biraz umudum kırıldı gibi
bugün çalışmak canım hiç istemiyor çok kötüyüm diş çektirdimağrıdan mafoldum
ben dün hsg çektirdim doktor filmin iyi olduğunu söyledi fakat yarın tekrar çektirmem gerektiğini söyledi nasıl çektircem bilmiyorum dün çok ağrım oldu ya.birde doktor hsg yi çektirince önümüzdeki ayda tedavine başlayalım dedi bakalım hayırlısı artık.
gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins
gunaydın guzel yureklı ve guzel sozlu arkadaslarımmmm
nasılsınız bakalım cok sukur ben ıyımmmmmm
havada ıyı olaydı daha ıyı olcaktı emmeeeeeee ne edek dımı
Kapalı ve serın servıs beklerken usudum hatta :)))))))))
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum
Eki Görüntüle 410566 Eki Görüntüle 410567 slm kızlarrr nasılsınızz??bugun hava soğudu birden yaa usudum ben
tünaydın...........
günaydınnn canım...izmirde çok güzell kuşlar cıvıldıooo walla
ay ben hergün çalışmak istmeiyorum hep uyumak istiyrumbugün çalışmak canım hiç istemiyor çok kötüyüm diş çektirdimağrıdan mafoldum
ay canım benim yerim seni baba kolay hallederiz onu ayyy ayyy ne güzel iyi kalpli iki dünürüm oldu rabbim beni tezvakkitte karasu gibi cadı bir dünürden kurtardı aminnnn diyelim kızlar aminbaşardılarmı bari
su'cum ben kızımı senın oğlana veririm senden iyi dünürmü bulcamda benım kocişi nasıl ikna edeceksin
erkek bebişi olacak arkadaşı bile yaklaştırmıyor sen karşıya otur oğlun yaklaşmasın kızıma diyor
hoş geldin canım rabbim yolunu açık sonuçunu pozitif etsingunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim tupbebek tedavisine basladim suan genita ecopirin we folidence kullaniorum. we 19 mayista genita biteck adet olmayi bekliorum ignelere baslicm. sali gunude ilac raporu cikaricm ins
bizde seni çok seviyoruz canım rabbim sualarını kabul etsinkızlar...urfada eyüp peygamberin sabır makamına gittik..
bilriiisniz tüm bedenin yaralalr sarmıştıda isyan etmemişti sonra rabbim onu imtihan etti malıyla,çocukalrıyla...
sonra su aktı bendenini yıkadı işte orda hepiniz edua ettim ben ,özellikle test bekleyen zuzu ve egunale...
rabbim bizi gerçekten SABREDENLERDEN eylesin,eyüp sabrı versin,bizlerede şifa versin rabbim..
maddi manevi hastalıklarımıza inşaallah....
bu ara bikaç arkdaşımda bişiyle ryaşadım ..mesela en son dün gece bi hamile haberi aldım....
donmuş topiğindne bir arkdaşım daha 2ay önce bebeğin kalp atışı sonlandı ve 2.tüp denemsi acı bitti..
ama şi,mdi yeniden kendiliğndne gebe kaldıı,rabbimden ümit kesilmez işte...
dua ,dua yapacağımız bu elimizden geleni yapıcaz geriside takdir artık....bu arkdaşım dilime takılmıştı türbelerde heryerde ilk onun ismi
aklıma takılyordu...birbirmize dua edelim canlarım...çünkü günahsız ağız oluyor başkasına yaparken duayı....çok mutluyum..
rabbim bizede mucizesini, göndersin..arkdaşımda sağlıkla kucağına alsın inşaallah......hepinizi seviyorummmmm
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum
Canım merhaba ayneeen
Canım benim umudun kırılmasın,belirtilere aldırış etme,yanıltıyor...Allah "OL" dediyse olacak hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun,fenadır diş ağrısı.
Canım geçmiş olsun,hayırlı olsun,sonu bebişli olsun inşallah.
Canım hoşgeldin.Tedavin hayırlı & uğurlu olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah.
Canım merhaba
Bu sene güneş kendini bir gösterip bir hasret bırakacak galiba,off :95:
Canım arkadaşım benim...Allah bu yaşadıklarımızı sağlıklı evlatlarla mükafatlandıracak ve unutturacak inşallah.Gücüne,sabrına,olgunluğuna hayranım ve tüm kalbimle duacınım.Sen bu topiğin uğurusun,seni çok seviyorum.
Canım merhaba.
Tünaydın canım
:97: Merhaba canım...
Canım merhaba ayneeen
Canım benim umudun kırılmasın,belirtilere aldırış etme,yanıltıyor...Allah "OL" dediyse olacak hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun,fenadır diş ağrısı.
Canım geçmiş olsun,hayırlı olsun,sonu bebişli olsun inşallah.
Canım hoşgeldin.Tedavin hayırlı & uğurlu olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah.
Canım merhaba
Bu sene güneş kendini bir gösterip bir hasret bırakacak galiba,off :95:
Canım arkadaşım benim...Allah bu yaşadıklarımızı sağlıklı evlatlarla mükafatlandıracak ve unutturacak inşallah.Gücüne,sabrına,olgunluğuna hayranım ve tüm kalbimle duacınım.Sen bu topiğin uğurusun,seni çok seviyorum.
Canım merhaba.
Tünaydın canım
:97: Merhaba canım...
walla ewimi temizledim ama parkeler dğişince bida temizlik yapılcak artık..napalım bunada şükür en azından boğulmadan farkettik suyuaynen ekinim ya ne zaman cam silsem aynı olay..yıldım artık.yemeklerimide koydum.kararlıyım bu sefer kendimi yoruycamsen nasılsın cnm su baskınından sonra toparladınmı evi iyice? TEmiz evlere gelsin bebişlerimiz insallahh cnmm
günaydınn canım...Gunaydin guzeller, gecmisi okuyup geliyorum hemen..
yolunuz düşerse beklerimm yani benncanım calısınca zor bırde 15 gun ızın olunca nereye gıtsek dıye dusunuyon
hafta sonuda gıtsen ne anlıycaz dıyoruz oyle kalıyor ama tatıl ıcın ızmır olabılır bu sene belkım oda
esım gocmen benım pasaport uzatması gerek sorun bıtmıyorkı
Canım umutsuzluk değil son ana kadar umudum var da benim ruh halim kötü bugün yarına bir şeyim kalmaz bugün ağlarımyarın gülerim inşalalh
merhaba gulummmm
evet canım ya bır ısınamadık heeeeeeeeeeeee sevmıyom soguk havayı ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?