Tüp Bebek Günlüğümüz !

off bir dünya iş ve masraf..Allah kolaylık versin cnm yaa..

canım ne diyeceğimi bilemedim. ama seni gerçekten tebrik ederim bu kadar güçlü olduğun, dimdik ayakta durduğun için. dilerimki allahım en yakın zamanda sana sağlıklı bebişler nasip etsin canım

Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafa’ya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.

güldencim sıkma canını.ALLAHIM yardımcın olsun...herşey gönlünce olcak ben buna inanıyorum.sende inan ve sabret...

Gununuz her gunden daha guzel olsun...
Kdr ve ekincimm sizin yasadiklarinizi okudukca mizmizlanmaya hakkim yok diyorum canlarim Rabbim size ne buyuk sabir vermis..Babaannem cok hastaymis gogsunde kocaman bir tumor vardi bayadir kan tahlilleri icin ugrasiyorlardi bugun tekrar onkolojiye goturmusler daha da kotulesmis ayakta duramiyor yuruyemiyormus...Teyzelerimle annem basindalarmisss teyzelerim sagolsunlar hazir beni telde bulmusken gittikleri bir sohbette dinlediklerinden bahsettiler.. 15 yil cocugu olmayan bir kadin 3 tane bos keseeyi herbirini bir yere yardim etmek niyetiyle. Doldurup bagislamaya niyet edyor hergun keselere 1 er lira atiyor ve keseler dolmadan ucuzlere hamile oldugunu ogrenmis keseler dolunca da. Niyetlendigi yerlere dagitmis...baska bir kadin bun isitmis benim 3 keseye gucum yetmez demis hocaya sormus. 2 kese yapsam olur mu demis hoca da gucun neye yeter se onu yap demis . Kadin 2. Keseyi doldurmaya baslamis vedaha dolmadan ikizlere gebe kalmis.. Sadece kesenin birine ogrenciye burs niyeti ile doldurmus her iki kadin digerlerini bilmiyorum... Ama ozellikle dua dua dua dediler halis kalple dua dan vazgecme dedi benim teyzoslarim

Son düzenleme:

canım benım yaa cok gecmısnn olsunn yaa allah sıfalar versınn tatlımm..ayy ne guzell yazmısın yaa okurken cok duygulandım valaaaa...herşeyın bası dua canımm

canımm çko geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum babaannene

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ahhh güzel yüreklii arkadaşımm..hayat bazen çok acımasız olabilio çok zor şeyler atlattım ama napalım elden bişi gelmio..yaşanması gerekiomuş belkide....ben yapcam bunu 2 kese koyayım üçüz zor olur yaa..gerçi 1 tane olsun sağlıklı olsunn...
babaennenede çok geçmiş olsun..rabbim yardımcısı olsunn....

iim walla nolsunn ewde öle pinekliomm...gelinn walla görüşürük belki ne güzel olur
16:

afiet olsunn canımm..ya ende acıktımm ne war yemekte gelsem mi acaba

insallah canım yaa gelırızzz bı gunn....aaa gec gordumm yazdığını elbette gelll beklerım yemeğee tavuk vardı makarna vardı cılek vardı menudeee he bıde corbaa

ayy kızz valla sormaa gene yedım hepsiniii ne olcak bu halımm

afiyet olsun cnmm

saoll tatlımm nasılsınn ?

canım ne diyeceğimi bilemedim. ama seni gerçekten tebrik ederim bu kadar güçlü olduğun, dimdik ayakta durduğun için. dilerimki allahım en yakın zamanda sana sağlıklı bebişler nasip etsin canım

güldencim sıkma canını.ALLAHIM yardımcın olsun...herşey gönlünce olcak ben buna inanıyorum.sende inan ve sabret...

canım ya inşallah hepimiz anne olucazz...

hayırlısı olsun canım bende dün başladım tedaviye menegon kullanıyorm cumartesi kontrolüm var

Eki Görüntüle 410599 CANIMM boyle bir süpriz olacak bebeğinde sanaaa

çok saolun kızlar...
hayatta herşey gelebiliyor insanın başına beterin beteri olduğunu düşünürüm hep ve halime şükrederim...

biliyorum canım..
benim yaşadıklarımdan daha kötüleri de var farkındayım...
hep böyle düşünüyorum zaten...
sen niye hep kendi hikayeni hatırlayıyon bana demedimmi sana çok üzülüyorum her defasında diyeeee
melek onlar ....Allah daha fazla bekletmeden bebeklerimizi yollasın inşallah...

çok güzel sözler ama bunlar valla duygulandım..
pelin bi yandan sen bi yandan ağlatcaksınız beni...

insallah canım yaa gelırızzz bı gunn....aaa gec gordumm yazdığını elbette gelll beklerım yemeğee tavuk vardı makarna vardı cılek vardı menudeee he bıde corbaa
menüü güzelmişş ama sen geç dawet ettinbende kızdım anneme gidiomm acıktım yawwww

ahhh kuzumm çok özürrr seni üzdüysemmben şimdi anneciğime gidiom biraz oturayım sonra gelirim ewe die tahmin ediom eğer salarsa annem ewe

Hayatınızda olan biten herşeyin bir nedeni var. Gözyaşlarınızın, üzüntülerinizin, acılarınızın ve kavgaların.

Öyle bir neden ki, her zaman size ve bana söylenmiyor ama Tanrı’nın herşeyi bildiği ve önemsediği tartışmasız bir gerçeklik.

Yolumuzun her zaman düz ve pürüzsüz olmamasının bir nedeni var, öyle bir neden ki tartışması yok.

Bizi tökezleten engeller, inanç ile bizi ileriye taşıyacak aşamalar haline gelecek, eğer Tanrı’ya güvenir ve beklemeyi öğrenirsek

Dönemeçler bizim göremediğimiz lütuflar ortaya çıkaracak, hayal edebildiğimizden çok daha muhteşem.

Belki Tanrı’nın almasını istediğimiz şeyler var. O, yüce bilgeliğiyle biliyor ki, bu bir hata olur.

Bazan Onun “hayır”ı gizlenmiş bir lütuf, çünkü görmediğimiz ve farketmediğimiz herşeyde bir iyi var.

Bazan kendimizi çok yalnız hissettiğimiz günler olacak. Bu günler, inancımızı en çok göstermemiz gereken günler.

Duygularımız veya gördüklerimizden çok inancımızla yürümeyi öğrenmemiz gerekiyor. O’nun her an bizimle olduğunu hatırlayarak.

Hatırlamayız ki, kimse anlamasa bile Tanrı sonsuza dek bizi elleriyle şekillendirmeyle meşgul.

Her birimizin neden yaşadığımızı hiç anlamadığımız zamanlar olacak. Tanrı izin veriyorsa bir nedeni olduğunu hatırlamalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…