walla ewimi temizledim ama parkeler dğişince bida temizlik yapılcak artık..napalım bunada şükür en azından boğulmadan farkettik suyu
günaydınn canım...
yolunuz düşerse beklerimm yani bennnie kii pasaport gerekio nereli enişte?
işşallah gülcen canım ALLAHIN İZNİYELE
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum
Gununuz her gunden daha guzel olsun...
Kdr ve ekincimm sizin yasadiklarinizi okudukca mizmizlanmaya hakkim yok diyorum canlarim Rabbim size ne buyuk sabir vermis..Babaannem cok hastaymis gogsunde kocaman bir tumor vardi bayadir kan tahlilleri icin ugrasiyorlardi bugun tekrar onkolojiye goturmusler daha da kotulesmis ayakta duramiyor yuruyemiyormus...Teyzelerimle annem basindalarmisss teyzelerim sagolsunlar hazir beni telde bulmusken gittikleri bir sohbette dinlediklerinden bahsettiler.. 15 yil cocugu olmayan bir kadin 3 tane bos keseeyi herrini bir yere yardim etmek niyetiyle. Doldurup bagislamaya niyet edyor hergun keselere 1 er lira atiyor ve keseler dolmadan ucuzlere hamile oldugunu ogrenmis keseler dolunca da. Niyetlendigi yerlere dagitmis...baska bir kadin bun isitmis benim 3 keseye gucum yetmez demis hocaya sormus. 2 kese yapsam olur mu demis hoca da gucun neye yeter se onu yap demis . Kadin 2. Keseyi doldurmaya baslamis vedaha dolmadan ikizlere gebe kalmis.. Sadece kesenin birine ogrenciye burs niyeti ile doldurmus her iki kadin digerlwrini bilmiyorum... *.a ozellikle dua dua dua desiler halis kalple dua dan vazgecme dedi benim teyzoslarrm
Kdr ve ekincimm sizin yasadiklarinizi okudukca mizmizlanmaya hakkim yok diyorum canlarim Rabbim size ne buyuk sabir vermis..Babaannem cok hastaymis gogsunde kocaman bir tumor vardi bayadir kan tahlilleri icin ugrasiyorlardi bugun tekrar onkolojiye goturmusler daha da kotulesmis ayakta duramiyor yuruyemiyormus...Teyzelerimle annem basindalarmisss teyzelerim sagolsunlar hazir beni telde bulmusken gittikleri bir sohbette dinlediklerinden bahsettiler.. 15 yil cocugu olmayan bir kadin 3 tane bos keseeyi herbirini bir yere yardim etmek niyetiyle. Doldurup bagislamaya niyet edyor hergun keselere 1 er lira atiyor ve keseler dolmadan ucuzlere hamile oldugunu ogrenmis keseler dolunca da. Niyetlendigi yerlere dagitmis...baska bir kadin bun isitmis benim 3 keseye gucum yetmez demis hocaya sormus. 2 kese yapsam olur mu demis hoca da gucun neye yeter se onu yap demis . Kadin 2. Keseyi doldurmaya baslamis vedaha dolmadan ikizlere gebe kalmis.. Sadece kesenin birine ogrenciye burs niyeti ile doldurmus her iki kadin digerlerini bilmiyorum... Ama ozellikle dua dua dua dediler halis kalple dua dan vazgecme dedi benim teyzoslarim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEy Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafa’ya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.
Kdr ve ekincimm sizin yasadiklarinizi okudukca mizmizlanmaya hakkim yok diyorum canlarim Rabbim size ne buyuk sabir vermis..Babaannem cok hastaymis gogsunde kocaman bir tumor vardi bayadir kan tahlilleri icin ugrasiyorlardi bugun tekrar onkolojiye goturmusler daha da kotulesmis ayakta duramiyor yuruyemiyormus...Teyzelerimle annem basindalarmisss teyzelerim sagolsunlar hazir beni telde bulmusken gittikleri bir sohbette dinlediklerinden bahsettiler.. 15 yil cocugu olmayan bir kadin 3 tane bos keseeyi herbirini bir yere yardim etmek niyetiyle. Doldurup bagislamaya niyet edyor hergun keselere 1 er lira atiyor ve keseler dolmadan ucuzlere hamile oldugunu ogrenmis keseler dolunca da. Niyetlendigi yerlere dagitmis...baska bir kadin bun isitmis benim 3 keseye gucum yetmez demis hocaya sormus. 2 kese yapsam olur mu demis hoca da gucun neye yeter se onu yap demis . Kadin 2. Keseyi doldurmaya baslamis vedaha dolmadan ikizlere gebe kalmis.. Sadece kesenin birine ogrenciye burs niyeti ile doldurmus her iki kadin digerlerini bilmiyorum... Ama ozellikle dua dua dua dediler halis kalple dua dan vazgecme dedi benim teyzoslarim
iim walla nolsunn ewde öle pinekliomm...gelinn walla görüşürük belki ne güzel olur
16:
afiet olsunn canımm..ya ende acıktımm ne war yemekte gelsem mi acaba
canım calısınca zor bırde 15 gun ızın olunca nereye gıtsek dıye dusunuyon
hafta sonuda gıtsen ne anlıycaz dıyoruz oyle kalıyor ama tatıl ıcın ızmır olabılır bu sene belkım oda
esım gocmen benım pasaport uzatması gerek sorun bıtmıyorkı
afıyet olsun cnmmmm
az ye bakım kılo aldım dıyonnnnnnnn
afiyet olsun cnmm
canım ne diyeceğimi bilemedim. ama seni gerçekten tebrik ederim bu kadar güçlü olduğun, dimdik ayakta durduğun için. dilerimki allahım en yakın zamanda sana sağlıklı bebişler nasip etsin canım
güldencim sıkma canını.ALLAHIM yardımcın olsun...herşey gönlünce olcak ben buna inanıyorum.sende inan ve sabret...
canım ya inşallah hepimiz anne olucazz...
hayırlısı olsun canım bende dün başladım tedaviye menegon kullanıyorm cumartesi kontrolüm var
evet haklısın canım benim napalım kısmet böyleymiş ya belkide olur hani tutunur böyle şeylerde var aslında herşey yolunda eşinde bi problem yok niye olmaz ki biz ne yapıcaz bilmiyorum benim şansım çok daha az tüpte bile çok az hayırlısı olsun canım napalım...
Cnm cok üzüldüm ve sasirdim.. Ama bizimkisi böyle hep sürprizlerle dolu maalesef.. Bir yöndende gelmesi iyi dediğin gibi, fazla ugrastirmadi. Seni çok iyi anlıyorum, bende aynı ruh halı içindeyim. Rabbimin bize verdigi imtihan bu, önemli olan bu imtihanı geçebilmek. Sabırla şükürle duayla, ne olursa olsun.
Bizimde inşallah hayırlı evlatlarımız olsun...
canım yaa..çok zor evet inşaallah kolay atlatırsın bu kanamayıda sancın ağrının en az halinii...
rabbim beterindne korusun,umutlaırmızı tuvaletin pis sularında evet bende 2kere yaşadım bu çok ozr benim 7haftam bitmişti
ya zaten her olumsuzluk bizi dahada güçlendiriyor daha bi isityoruz anne olmayı..mesela ben ikiz aklıma getirmezken olmaıdkça
rabbimden ikitane birden ister oldum...
içine doğuyor benimd edoğuyor egunal sen sabrınını akrşılığını alıcaksın ve yakında zamand ahamileyim yazıcan buralardaaa
Canımsın balımmmmmmmmmm ınceleme kuzum .... ama ınsan merakta edıyor hanı ama sonra aklında kalıyor hep ....
en ıyısını yapıyorsun canım benımmmm
gecmıs gecmıste kaldı onumuze bakmak en guzelı herzaman ıçınnnnn
ıyılık saglık kuzu aynen hava sogudu malesef yaaaa dun super sıcaktı
anestezi yapar canım hayırlısı olsun cok guzel 1.kalıte dollensınler ıns...
Eki Görüntüle 410599 CANIMM boyle bir süpriz olacak bebeğinde sanaaa
cnm ALLAH tan ümit kesilmez diye düşünüp yolumuza devam etcez,dediğin gibi güçlü olmaktan başka çaremiz yok demi,bende çok çabuk atlatmıştım ama dondurulmuşlara güveniodum,sonra onlarla ilgili olumsuz sonuçların da baya olduğunu okuyunca,depresif sürecim başladı ama normalde bu ay başlıcaktım dondurulmuş tedavime,ama hazirana kaldı,yani bırakabildim,çünkü hemen hemen olsun diodum,yani şu 1 ay ertelemeyi belki 1 yıl belki 2 yıl daha uzatabilirsem(yani dondurulmuş tutmazsa) doğal yolla bekleyebilsem tutar elbet birinde diorum,böyle bi zamana yaymak gelio içimden, başarabilirsem :) dün face de bi arkadaşımı gördüm,kızıyla maltepe sahilinde gezio,o arkadaşım 2 kez aşılama yapmış,sonra 1 kez tüp olumsuz hepsi,sonra bidahaki yaza gene tüp niyetine girmişti,ama kendiliğinden hamile kaldı bu kızına, hepimize ALLAH böyle mucizeler göndersin inşallah,mutlaka zamanı vardır yeterki nasip kısmet etsin RABBİM bizlere de...
canım güzel yürekli arkadaşım benimm
yaşadıkların çok zor ama bunları bile mantıklı düşünüp atlatabiliosun ne güzel...RABBİM kucağımızı boş bırakmaz işşallah
örnek ben warım karşımda bebeklerimin yüzlerini bile göremeden toprağa werdim onları..ama kabirlerine gitiiğimde yanlarında 2 tane kabir war biri 13 diğeri 18 yaşında onları görüp ya öle olsaydı diorum..hatta bu hafta sonu gittiğimizde 13 yasında olan çocuğun kabirindeki çiçek o kadar büyümüş ki bizim kızların kabirlerini sarmış çok duygulandım sanki onların ordada yanında onları koruo ağbilik yapıo gibi geldi...
ben inanıyorum sen çokk yakında anne olucaksınn...buda bu haytta bizim sınavımızmış..ama mükafatımızı alcaz ben buna inanıyorum isyan etmediğimiz sürece.RABBİM OL DESİN YETER Kİİ..
seni çok sewiyorumm
canımın içi yazdıklarını okudum... hani bi tarafım buruk ama gurur duyarak ... fazla bişey yazmayacağım, tek söylemek istediğim sen çok güzel bir anne olacaksın... kızın biraz büyüyüp aklı erdiğinde sana bakıp iyiki benim annemsin diyecek........
canım nasılsın nasıl gidiyo
napıyım be sen napıyosun balonlar nerde
kızz napıyonn beeee.... Eki Görüntüle 410740
ya aldı koçişşin gazını dimibebişşş iyiyimm bennn sen nasılsnn bakalımm...balonları esım patlattııotur oturduğun yerde dediii
menüü güzelmişş ama sen geç dawet ettininsallah canım yaa gelırızzz bı gunn....aaa gec gordumm yazdığını elbette gelll beklerım yemeğee tavuk vardı makarna vardı cılek vardı menudeee he bıde corbaa
biliyorum canım..
benim yaşadıklarımdan daha kötüleri de var farkındayım...
hep böyle düşünüyorum zaten...
sen niye hep kendi hikayeni hatırlayıyon bana demedimmi sana çok üzülüyorum her defasında diyeeee
melek onlar ....Allah daha fazla bekletmeden bebeklerimizi yollasın inşallah...
çok güzel sözler ama bunlar valla duygulandım..
pelin bi yandan sen bi yandan ağlatcaksınız beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?