menüü güzelmişş ama sen geç dawet ettinbende kızdım anneme gidiomm acıktım yawwww
ahhh kuzumm çok özürrr seni üzdüysemmben şimdi anneciğime gidiom biraz oturayım sonra gelirim ewe die tahmin ediom eğer salarsa annem ewe
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum
insallah canım yaa gelırızzz bı gunn....aaa gec gordumm yazdığını elbette gelll beklerım yemeğee tavuk vardı makarna vardı cılek vardı menudeee he bıde corbaa
ayy kızz valla sormaa gene yedım hepsiniii ne olcak bu halımm
saoll tatlımm nasılsınn ?
iyiyim cnm yarın aşılamam var bakalım hayırlısı...sen nasılsınn
iyiyim cnm yarın aşılamam var bakalım hayırlısı...sen nasılsınn
kızlar ben acık kayınvalidenin yanına gideyim sora darılıyo banaa gitmeyinncee. siz siz olun kayınvalideyle yakın oturmayınnn
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum
walla ewimi temizledim ama parkeler dğişince bida temizlik yapılcak artık..napalım bunada şükür en azından boğulmadan farkettik suyu
Günaydınn canım...
Yolunuz düşerse beklerimm yani bennnie kii pasaport gerekio nereli enişte?
Işşallah gülcen canım allahın izniyele
nasılsınız canlar ne var ne yok ne çokk söyleyın bakemmm
ilk kez mi aşılama yapılacak neler yapıldı biraz anlatır mısınız tüp bebek denediniz mi daha önce?iyiyim cnm yarın aşılamam var bakalım hayırlısı...sen nasılsınn
nasılsınız canlar ne var ne yok ne çokk söyleyın bakemmm
nedirr benım bu sansszlığım raporum cıkmışken ertelendii..simdi de randevum ertelendıı hayırlısı olsun bakalım hep ertelene ertelene gıdıyorr off offf....bı başlayamadım tedaviyeee yaaa
AAaa HADİ hayırlısı olsunn canımm benımmm..benımde canım sıkkın ya bu cuma doktorlar goruscektım tee hazırana ertelendı gorusmem sınır oldumm...
neden öyle olduki cnmm??? Vardır bir hayır ama cnmtakılma..bnde uyuz oldum eşimin yarın ş.dışı şi çıkmış acill tek gidicem aşılamaya..şöför götürp getirecekmiş oldumu şimdi ama ya yanımda kimse olmayacak off
kızlar ben acık kayınvalidenin yanına gideyim sora darılıyo banaa gitmeyinncee. Siz siz olun kayınvalideyle yakın oturmayınnn
bız aynı apartmanda oturuyoruz ben napayım hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?