Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhabaaa güzel anne adayları.Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize....Cuma günü doktora gidicem.ilaçları falan yazdırıp konusucam doktorla.dogum kontrol hapı kullanıyorum şuan. bu ayın 19-20si gibi adet olurum muhtemelen ilaçlara başlarım diye düşünüyorumm. Çoook uzun bir süreç gibi gelıyor şimdi bi yandan gözümde büyüyor amaaa inşallah bu sefer olucak diyorum. Hepiniziii öpüyorummmm...

aa bebimm ben cıktıktan sonra yazdın yada ben gec gordum napayım..kıızmm senn gel burayaa ben sana ıskenderr ısmarlarımm ayıspın..bursa kebabı yersın mıs gıbııı
demek annecine gidiyonn hee ıyı cok suslenmee heee Eki Görüntüle 410845 Eki Görüntüle 410848

canım öyle deme herkesin kendi yaşadığı büyük gelebiliyor insana..
sende az talihsizlikle ryaşamadın en başta kaynanan yeter zaten sana..
artık sadece eişini ve yavrulaırnı düşün inşaalah tedavin yolunda gidecek sonuda güzel olucak...
babannene çok geçmiş olsun kıyamam yaa yaşlılara çok acıyorum rabbim çektirmesin inşaallah...
kese meselesine gelincede bilmemki dene bakalım nolcek....

canım benim uzaklardaki güzel yürekli arkadaşıım ben senin gibi asla güçlü olamadım ilk tüp denememde evimden dışarı çıkmadıım yakınlarıma hayatı zehir ettim şimdi sana bakıyorum da inancın ne kadar sağlam senin önünde saygıyla eğiliyorumm güzel meleğiim. nazlı pıtırcığın kendiliğinden gelsinn inşallahhh dualarım seninleee

iyiyim cnm yarın aşılamam var bakalım hayırlısı...sen nasılsınn

kızlar ben acık kayınvalidenin yanına gideyim sora darılıyo banaa gitmeyinncee . siz siz olun kayınvalideyle yakın oturmayınnn

Gözlerimi doldurdu bu bütün sözlerin ağlamamak için zor tutmak istemiyorum kendimi ve ben senin için dua ediyorum Allahım bu kadar bizim yüreğimizi dağlayan bi iç konuşma sende nelere kadirdir mevlam

Rahmet ve Merhametinle Muamele et bizlere

Ben de tüp bebek yöntem ile hamile kalanlardanım Rabbim inş tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin bir kelebek kondursun yüreğine

Dua ile .....

bulgarısatn gocmenı canımmm

nasılsınız canlar ne var ne yok ne çokk söyleyın bakemmm

ıyılık saglık guzellık senden ne haberrr

nedirr benım bu sansszlığım raporum cıkmışken ertelendii..simdi de randevum ertelendıı hayırlısı olsun bakalım hep ertelene ertelene gıdıyorr off offf....bı başlayamadım tedaviyeee yaaa

iyiyim cnm yarın aşılamam var bakalım hayırlısı...sen nasılsınn
ilk kez mi aşılama yapılacak neler yapıldı biraz anlatır mısınız tüp bebek denediniz mi daha önce?
ben denedim olmadı bu ay bende aşılama denemek istiyorum

cok gecmış olsun arkadasım acıl sifalar diliyorumm ayrıca anlattıgın örnegıde cok begendım saol paylastıgın için..

AAaa HADİ hayırlısı olsunn canımm benımmm..benımde canım sıkkın ya bu cuma doktorlar goruscektım tee hazırana ertelendı gorusmem sınır oldumm...

neden öyle olduki cnmm??? Vardır bir hayır ama cnmtakılma..bnde uyuz oldum eşimin yarın ş.dışı şi çıkmış acill tek gidicem aşılamaya..şöför götürp getirecekmiş oldumu şimdi ama ya yanımda kimse olmayacak off

annenı cagır cnm tekmı gıdecen kııııı
esınde baska zaman ısı cıksaymıssss
şöför derkennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…