Tüp Bebek Günlüğümüz !

cok sukur canım ıyıım bugun oyel mıdem bı tuaf ama sukru halıme sen nasılsın bakımmmmmmm

nasılsın kusummmm bakım

saol canımm ıyıyımm ama gene yoğun gene yoğun yaaa..gelen gıden bıtmıyo arkadsss.....sana ne oldukı acaba mıden kotu

allah kurtarsın canımmmm...hepp iyi şeylerr dusunnn bebişimmmm

Evet canım yarın test günüm bakalım inşallah yumurtalarım cuma toplanmıştı test günüm cuma inşallah hayırlı haberlerle gelirim buraya..:18:

hayırlı haberle geleceeksın kuzum ınssss

ayyyyyy ıns canım yaaaaaaaa

çok korkuyorum arkadaşım pazartesi gidicem tarih vercek içimde adını koyamadığım çok garipbi duygu var

stres yapma kuzum yaaaaaa
1. oldugu ıcın heyecanlısın ama stres yokkkk

[

canım arkadaşlarım.saolun. 2 gün daha ..... inşallah bu da çatlamaz yada kaybolmaz. tedavi uzadıgı için kalitesi bozulur sanıyorum. toplandıktan sonra laboratuvarda belli oluyomuş kalitesi. eger boş veya kalitesiz çıkarsa ödeyeceğim paranın bir kısmını geri verıyorlarmış. tirginur inşallah senin gibi olur benimkide. altın yumurta.[/QUOTE]

ne kadar uzadı seninki tedavin,kaç gün oldu canım?niye bozulsunki tedavi uzadıkça,sanmıyorum öyle bişi olsun,inşallah canım inşallah seninde altın gibi bir evladın olur,

canım benim 1.denemede oldu,bende femara,menogon ,cetrocide ve ovitrelle kullandım,senin kaçcıncı deneme?

canım benim 1.denemede oldu,bende femara,menogon ,cetrocide ve ovitrelle kullandım,senin kaçcıncı deneme?

benmde ilk denemem sürekli ağlamak istiyorum çok kötü bir psikolojideyim içimde korku var. peki bu işlemler ağrılımı oluyor canım yumurta toplama olsun transfer olsun? biraz bilgi verebilirmisin ilaçlar çok kilo aldırıyormu filan

aynen canım ya barız şampiyon cimbom ama bitirdiler Türk futbolunu ya saçma sapan ıs yaptılar
bende ıns cımbom alır dıyorum hakkı cünkü....
ben ızleyemıycem macı yaaaa

herkese günaydın,,gecmişe bi bakayım...

günaydınnn erva sultan..
kızlarınıda almış gezmelere gelmiş topiğe

aynen canım ya barız şampiyon cimbom ama bitirdiler Türk futbolunu ya saçma sapan ıs yaptılar
bende ıns cımbom alır dıyorum hakkı cünkü....
ben ızleyemıycem macı yaaaa

ama neden izleyemiceksin bişi dedin de benmi kaçırdım aceba:44:

Amiinnnn darısı bize olsun inşallah...
hani evlenirken gelinin ayakkabının altına bekarların ismi yazılırya sende avucuna bizim isimlerimizi yaz doğuma giden kadının duası kabul olurmuş sedyede o heyecandan aklına gelirsek bize dua edersin taammııı
tabii inşallah o zamana kadar hamile kalırız ama kalamayanlar için olur...

amin canım aminnnn,,Allah kısmet ederse doktorun dediği tarihte olursa doğumum telimi veririm sana canım,unutmayalım da,sabah erken alıyolar doğuma ama sen erkencisin zaten,çok heyecanlı ve biraz korkuyor olsamda aklımda siz olucaksınız bunu çok ii biliyorum,çünkü sizlerden güç alıyorum ben ve hepiniz için dua edicem ,inşallah o zamana kadar sizin de bebiş haberlerinizi alırım,,

erkenden kalkarım ben o gün konuşuruz mutlaka canımcım...
zaten haber almamız lazım senden hemde ilk bebeğimizden...
ay inşallah yaa bende o zaman hamiş hamiş konuşurum seninle önümde 2 adet dönemim var demek oluyoooo yetişmem lazım çok çalışmalıyım çoookk

korkma canım yaa,sakınn bozma moralini,ağrılı hiç bir şey yok inanki,yumurta toplamada narkoz alıyosun zaten,hiç bişi anlamıyosun,uyandığında herşey bitmiş oluyor,sadece hafif bir kasık ağrısı,hani adet olurmuşsun gibi o kadar ,o ağrı da sadece ogün oluyor,ben 58 le başladım tedaviye,hamile kaldığımda 59 olmuşum,kişiden kişiye göre değişir sanırım,1 kilo almıım yani,transfer işlemide muayene gibi,doktorla sohbet eder gibi oluyor,sadece 5 dakika sürüyor belki daha bile kısa,tek sıkıntısı idarırını tutuyosun transfer sırasında,onun dışında bişi yok,sonra diyeceksin ki ,ohh be hiç korktuğum gbi değilmiş,

tamam canım,7 gibi hastanede olmak lazım oluyormuş,9 a doğru da alıyolarmış,doğumdan sonra konuşamasamda ben eşimi tembihlerim mutlaka haber verir sana,,,
inşallah canım yaa,1 aylık hamiş olursunn belki de,ewet sıkın dişiniziii çok çalışın , soğan kürü yap,ballı çörek otu ve tarçın karıştır ye, eşin çakşır suyu içsin ,ben hep yaptım bunları , faydası olmuştur belki bizede

tamam şekerim haberleşiriz...
bu ay soğan kürüyle başlıyorum zaten...
eşimede bişiler yapcam...
sonra yumoş takibide yaptırabilirim ya da bi aşılamada ben yaptırırım julietta dan canım çekti
ama ilaçsız olcak...

sağol canım birileriyle konuşmak biraz olsun ii geldi çünkü etrafımdaki kimse bilmiyor tedavi gördüğümü malum sosyalbaskılar

Biz herzaman burdayız ben olurum dıger arkadaslar olur herkes yardım eder sana konuskı rahatla kuzum

günaydınnn erva sultan..
kızlarınıda almış gezmelere gelmiş topiğe

ama neden izleyemiceksin bişi dedin de benmi kaçırdım aceba:44:

kuzu bız sadece bjk macını ızleyebılıyoruz oyle aldı esım dıgıden ondan dıgerlerını ızleyemıyom ....
hem anamlarda tasınıyorya yardıma gıdecme gen bu haftada bakalım
haftaya son olcak ıns kısmetse bebegımmmmmm

yaaa bız calısıyoruzda ne oluryo hıcccc
ama benımde yetısmem lazım ıkı ay bos gecırmemek lazım dımı ama
ılk bebemız 70 gun sonra kısmetse gelıyor yaaaaaaaa

ya bu aşılamayı ben bilmiyorum nasıl oluyor?
birde eczanede şey satılıyo,yumurta takip testleri,ben almıştım 2 kere,o gün yumurtlama varmı yokmu diye bakıyosun,yaptınmı öyle sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…