cok sukur canım ıyıım bugun oyel mıdem bı tuaf ama sukru halıme sen nasılsın bakımmmmmmm
nasılsın kusummmm bakım
kızlar bebeğimin bilgilerii aşağıda okuyunca dahada bir heyecanlanıyorum,82 gün kalmış diyor ama ben biliyorum ki 82 değil daha da az,31 temmuza göre yazıyor,ee benim de 15-20 temmuz olucak kısmetse,yani 70 gün falan,,Allahım hayırlısınla bir atlatsamm, geceleri yattığımda kendimi hep sedye üzerinde görmeye başladım:)Allahım inşş sizlerede nasip etsin canlarımm
Evet canım yarın test günüm bakalım inşallah yumurtalarım cuma toplanmıştı test günüm cuma inşallah hayırlı haberlerle gelirim buraya..:18:
bu sefer garip bir şekilde umutluyum nedense..sanki transfere gidiorum o derece yani cnm.temizliğimi yemegimi herşeyi hallettim..içimdede acaip bşr his var..pozitifim çok şükür.bunun doktorumda farkında.hemen vücuduma yansımıs bu durum.hayırlısı bakalım cnmm bnmmm
çok korkuyorum arkadaşım pazartesi gidicem tarih vercek içimde adını koyamadığım çok garipbi duygu var
hayırlı haberle geleceeksın kuzum ınssss
ayyyyyy ıns canım yaaaaaaaa
stres yapma kuzum yaaaaaa
1. oldugu ıcın heyecanlısın ama stres yokkkk
canım benimmmm hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak....gelecek bebeğin hayırlısıyla...
peki tatlım kaçıncı denemende oldu bide hangi ilaçları kullandın benm ilk denemem çok heyecanlıyım gonalf ve menegon kullanıyorum yarındaek olarak orgalutran başlicam pko sendromluyum yine hayalkırıklığından korkuyorum
hayırlı haberle geleceeksın kuzum ınssss
ayyyyyy ıns canım yaaaaaaaa
stres yapma kuzum yaaaaaa
1. oldugu ıcın heyecanlısın ama stres yokkkk
canım benim 1.denemede oldu,bende femara,menogon ,cetrocide ve ovitrelle kullandım,senin kaçcıncı deneme?
iyiyim kuzum
dün akşam feneri baskette eledik pek bi iyiyim...
cumartesi fb-gs maçı var fena maaççç..
kocacım bunalıma girer gs yenilirse inşallah şampiyon cimbom olur diyorum...
zaten onların hakkı play-off diye saçmalık yüzünden şampiyonlukları tehlikeye girdi 9 puan farkla ligi bitir son maça kalsın herşey çok saçma....
yapmamaya çalışıyorum canım bu yumurta toplama işlemi ağrılımı oluyor
saol canımm ıyıyımm ama gene yoğun gene yoğun yaaa..gelen gıden bıtmıyo arkadsss.....sana ne oldukı acaba mıden kotu
herkese günaydın,,gecmişe bi bakayım...
aynen canım ya barız şampiyon cimbom ama bitirdiler Türk futbolunu ya saçma sapan ıs yaptılar
bende ıns cımbom alır dıyorum hakkı cünkü....
ben ızleyemıycem macı yaaaa
hayır canım agrı yokkkkk
cok az adet agrısı sadece
benımde yogun bugun yaaaaaaaaa
bılmıyom kuzu yaaaaaaaa
amin canım aminnnn,,Allah kısmet ederse doktorun dediği tarihte olursa doğumum telimi veririm sana canım,unutmayalım da,sabah erken alıyolar doğuma ama sen erkencisin zaten,çok heyecanlı ve biraz korkuyor olsamda aklımda siz olucaksınız bunu çok ii biliyorum,çünkü sizlerden güç alıyorum ben ve hepiniz için dua edicem ,inşallah o zamana kadar sizin de bebiş haberlerinizi alırım,,
benmde ilk denemem sürekli ağlamak istiyorum çok kötü bir psikolojideyim içimde korku var. peki bu işlemler ağrılımı oluyor canım yumurta toplama olsun transfer olsun? biraz bilgi verebilirmisin ilaçlar çok kilo aldırıyormu filan
erkenden kalkarım ben o gün konuşuruz mutlaka canımcım...
zaten haber almamız lazım senden hemde ilk bebeğimizden...
ay inşallah yaa bende o zaman hamiş hamiş konuşurum seninle önümde 2 adet dönemim var demek oluyoooo yetişmem lazım çok çalışmalıyım çoookk
tamam canım,7 gibi hastanede olmak lazım oluyormuş,9 a doğru da alıyolarmış,doğumdan sonra konuşamasamda ben eşimi tembihlerim mutlaka haber verir sana,,,
inşallah canım yaa,1 aylık hamiş olursunn belki de,ewet sıkın dişiniziii çok çalışın , soğan kürü yap,ballı çörek otu ve tarçın karıştır ye, eşin çakşır suyu içsin ,ben hep yaptım bunları , faydası olmuştur belki bizede
sağol canım birileriyle konuşmak biraz olsun ii geldi çünkü etrafımdaki kimse bilmiyor tedavi gördüğümü malum sosyalbaskılar
günaydınnn erva sultan..
kızlarınıda almış gezmelere gelmiş topiğe
ama neden izleyemiceksin bişi dedin de benmi kaçırdım aceba:44:
erkenden kalkarım ben o gün konuşuruz mutlaka canımcım...
zaten haber almamız lazım senden hemde ilk bebeğimizden...
ay inşallah yaa bende o zaman hamiş hamiş konuşurum seninle önümde 2 adet dönemim var demek oluyoooo yetişmem lazım çok çalışmalıyım çoookk
tamam şekerim haberleşiriz...
bu ay soğan kürüyle başlıyorum zaten...
eşimede bişiler yapcam...
sonra yumoş takibide yaptırabilirim ya da bi aşılamada ben yaptırırım julietta dan canım çekti
ama ilaçsız olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?