Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya ben sozde adetlıyken corek otuna baslıycaktım ama adet gecıkınce ve hafta sonuna gelınce yapamadım ya sımdı baslasam olumukı aksama hee ne dersın nasıl yedın gunde sabah mı aksam mı ?

turginur kullanıcısından alıntı

kızlar bebeğimin bilgilerii aşağıda okuyunca dahada bir heyecanlanıyorum,82 gün kalmış diyor ama ben biliyorum ki 82 değil daha da az,31 temmuza göre yazıyor,ee benim de 15-20 temmuz olucak kısmetse,yani 70 gün falan,,Allahım hayırlısınla bir atlatsamm, geceleri yattığımda kendimi hep sedye üzerinde görmeye başladım:)Allahım inşş sizlerede nasip etsin canlarımm

allah kucağına almayı nasip etsin. hayırlı dogumlar olsun canım. az kalmış. bebeğin dogup kucagına aldıgında herşeyi unutacaksın. o anı hiç birşeye değişmezsin inan.

çalış hayatım çalış,,kızımın şansına inşallah,teyzoşlarıda hamiş kalır,2 ay 2 aydır,,inşallah canımmm 70 yada daha az ,bakalım hangi güne denk gelicek,1 hafta önden gidiyor dedi doktor,e tabi bu da oluyorki biraz erken doğum belirtisi,yani daha erkende alabilir

bi kac sayfa gecmişe baktım gözüm döndüdaha fazla okuyamıycamönemli bişey oldumu topikte,kacırdıgım neler var:??2 gün giremedim yogundum bide agrım var ya sırtımda gelemedim,ama sizi coook özledim:))kızlarımıda alıp geldim:))egunalim sen nasılsın?

ya ben sozde adetlıyken corek otuna baslıycaktım ama adet gecıkınce ve hafta sonuna gelınce yapamadım ya sımdı baslasam olumukı aksama hee ne dersın nasıl yedın gunde sabah mı aksam mı ?

canım bildiğim kadarıyla aderin 1.günü başlıyosun,ben hep öyle yaptım,hatta tüpe başladığımda bile yaptım valla:))sabah yedim ,işe gitmeden önce ,birde geldiğimde yedim,yemeklerden önce yedim hep,

ne kadar uzadı seninki tedavin,kaç gün oldu canım?niye bozulsunki tedavi uzadıkça,sanmıyorum öyle bişi olsun,inşallah canım inşallah seninde altın gibi bir evladın olur,[/QUOTE]

canım nisan 26 da iğne olmaya başladım. adetin 4. günüydü. en son gecen perşembe solda 15 mmlik vardı. ctesi günkü kontrolde gözükmeyince tedavi uzadı. sağda 12 mm gördüler bi tane. bugün o 12 mmlik 15 mm olmuş ctesi kaybolmamış ve büyümüş olursa alacalar. inşallah canım .

ne kadar uzadı seninki tedavin,kaç gün oldu canım?niye bozulsunki tedavi uzadıkça,sanmıyorum öyle bişi olsun,inşallah canım inşallah seninde altın gibi bir evladın olur,

canım nisan 26 da iğne olmaya başladım. adetin 4. günüydü. en son gecen perşembe solda 15 mmlik vardı. ctesi günkü kontrolde gözükmeyince tedavi uzadı. sağda 12 mm gördüler bi tane. bugün o 12 mmlik 15 mm olmuş ctesi kaybolmamış ve büyümüş olursa alacalar. inşallah canım .[/QUOTE]

olsun canım geç olsunda güç olmasın inşallah,kaybolmaz canım artık,bak büyümeye başlamış o ,iğnelere cvp veriyor,17-18 mm olur cumartesi,

ne kadar uzadı seninki tedavin,kaç gün oldu canım?niye bozulsunki tedavi uzadıkça,sanmıyorum öyle bişi olsun,inşallah canım inşallah seninde altın gibi bir evladın olur,

canım nisan 26 da iğne olmaya başladım. adetin 4. günüydü. en son gecen perşembe solda 15 mmlik vardı. ctesi günkü kontrolde gözükmeyince tedavi uzadı. sağda 12 mm gördüler bi tane. bugün o 12 mmlik 15 mm olmuş ctesi kaybolmamış ve büyümüş olursa alacalar. inşallah canım .[/QUOTE]

olsun canım geç olsunda güç olmasın inşallah,kaybolmaz canım artık,bak büyümeye başlamış o ,iğnelere cvp veriyor,17-18 mm olur cumartesi,

oyyy oyyyy sevsınelr senın kuzularını kuzum yaaaaaaaaaaaaa
suan ıcın yok kuzu
gecmıs olsun canımmmmmm

Son düzenleme:

nayse 1 hafta gectı sımdı bırdahakı ay baslarım artık olsun napalımmmmmmm

ayy evet ya çok az kalmış. ne güzel sağlıkla doğsun canım. darısı başımıza. valla ben bile kendi yazımı okudukça heyecan yapıyorum birde yaklaşınca neler hisseder insan kimbilir
bu arada bende tedaviden önce kistlerim için soğan kürü yapmıştım. inanıyorum ben iyi geldiğine. sizde deneyin kızlar muhakkak

Iyiyiz canım,agrılarla ugraşıyoruz işte:))2 gündür gelemedim şimdi sabahtan bi bakayım dedim:))siz nasılsınız?biz cumartesiyi bekliyoruz kızlarımla buluşcaz inş.:))

Kendimi iyi hissedersem,cat kapı misafir gelmezse ögleden sonra gelirim inş.gelmezsem bilin ki uzanıyorumdurhepinize sevgiler..öptükk

Iyiyiz canım,agrılarla ugraşıyoruz işte:))2 gündür gelemedim şimdi sabahtan bi bakayım dedim:))siz nasılsınız?biz cumartesiyi bekliyoruz kızlarımla buluşcaz inş.:))

Kendimi iyi hissedersem,cat kapı misafir gelmezse ögleden sonra gelirim inş.gelmezsem bilin ki uzanıyorumdurhepinize sevgiler..öptükk

bizde seni öptük......

Merhaba kızlar bugün adet oldum yarın ilk tup bebek tedavimize başlıcaz esim azospermi yaklaşık 10 gün sonra amlyt olacak umarım sperm bulunur ..
İns hamilemi diye gelirim buraya msjini okuyan arkadaslarım bı duayı esirgemeyin benden allah hepinizden razı olsun Rabbim kimsenin yuvasını eksik bırakmasın

Kizlar merhaba, dun fazla ugrayamadim topige. Dun sabah korkunc bir gaz sancisiyla uyandim. Sanirim 1 gun once yesil erigi fazla kacirdim. Ama butun gun kivrandim o kadar diyim. Biraz kabizlikta var, fazla masaj yapmaya da korktum. Ilik dus aldim falan ancak dun gece uyumadan biraz rahatlayabildim.
Bu sabah da iyi uyandim cok sukur. Yeniden dogmus gibiyim allah kimseye sagligini kaybettirmesin insan degerini sonradan anliyor.
Gidiyim ignemi olup geleyim, sonra gorusuruz

canım benim saygıyla önünde eğiliyorum

çok kötüyüm kızlar bir yatak olsada yatsam
ay canım ne güzel olurdu çoksek yorganı üzerimize mişil mişil ohhhhhhhhhhhhhhhbenimde çok uykum var

canım hadı inşallh bu sefer inşallh olacak duala edelim

selamlar olsun sıze eyyyyy güzel insanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyilik senden naberrrrrrrrrrrrrrrrr

tünaydın güzeller..............
günaydın dünür nasılsını gelin nasıl

ay canım topiğmizin ilk göz ağrısı o yerim ben onu ay ben de aynı olurdum heralde ya allah yardımcın olsun :18::18::18::18::18:

hayır benimde çok geç büyüdü ben de her defa devam dedim ve çok kaliteli tek bir embriyo ile transfer yapıldı çok da başarılıydı herşey oraya kadar.bence devam

Çok tatlısın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…