tamam canım,7 gibi hastanede olmak lazım oluyormuş,9 a doğru da alıyolarmış,doğumdan sonra konuşamasamda ben eşimi tembihlerim mutlaka haber verir sana,,,
inşallah canım yaa,1 aylık hamiş olursunn belki de,ewet sıkın dişiniziii çok çalışın , soğan kürü yap,ballı çörek otu ve tarçın karıştır ye, eşin çakşır suyu içsin ,ben hep yaptım bunları , faydası olmuştur belki bizede
Biz herzaman burdayız ben olurum dıger arkadaslar olur herkes yardım eder sana konuskı rahatla kuzum
kuzu bız sadece bjk macını ızleyebılıyoruz oyle aldı esım dıgıden ondan dıgerlerını ızleyemıyom ....
hem anamlarda tasınıyorya yardıma gıdecme gen bu haftada bakalım
haftaya son olcak ıns kısmetse bebegımmmmmm
yaaa bız calısıyoruzda ne oluryo hıcccc
ama benımde yetısmem lazım ıkı ay bos gecırmemek lazım dımı ama
ılk bebemız 70 gun sonra kısmetse gelıyor yaaaaaaaa
ya ben sozde adetlıyken corek otuna baslıycaktım ama adet gecıkınce ve hafta sonuna gelınce yapamadım ya sımdı baslasam olumukı aksama hee ne dersın nasıl yedın gunde sabah mı aksam mı ?
[
canım arkadaşlarım.saolun. 2 gün daha ..... inşallah bu da çatlamaz yada kaybolmaz. tedavi uzadıgı için kalitesi bozulur sanıyorum. toplandıktan sonra laboratuvarda belli oluyomuş kalitesi. eger boş veya kalitesiz çıkarsa ödeyeceğim paranın bir kısmını geri verıyorlarmış. tirginur inşallah senin gibi olur benimkide. altın yumurta.
ne kadar uzadı seninki tedavin,kaç gün oldu canım?niye bozulsunki tedavi uzadıkça,sanmıyorum öyle bişi olsun,inşallah canım inşallah seninde altın gibi bir evladın olur,
ne kadar uzadı seninki tedavin,kaç gün oldu canım?niye bozulsunki tedavi uzadıkça,sanmıyorum öyle bişi olsun,inşallah canım inşallah seninde altın gibi bir evladın olur,
bi kac sayfa gecmişe baktım gözüm döndüdaha fazla okuyamıycam önemli bişey oldumu topikte,kacırdıgım neler var:??2 gün giremedim yogundum bide agrım var ya sırtımda gelemedim,ama sizi coook özledim:))kızlarımıda alıp geldim:))egunalim sen nasılsın?
canım bildiğim kadarıyla aderin 1.günü başlıyosun,ben hep öyle yaptım,hatta tüpe başladığımda bile yaptım valla:))sabah yedim ,işe gitmeden önce ,birde geldiğimde yedim,yemeklerden önce yedim hep,
kızlar bebeğimin bilgilerii aşağıda okuyunca dahada bir heyecanlanıyorum,82 gün kalmış diyor ama ben biliyorum ki 82 değil daha da az,31 temmuza göre yazıyor,ee benim de 15-20 temmuz olucak kısmetse,yani 70 gün falan,,Allahım hayırlısınla bir atlatsamm, geceleri yattığımda kendimi hep sedye üzerinde görmeye başladım:)Allahım inşş sizlerede nasip etsin canlarımm
Iyiyiz canım,agrılarla ugraşıyoruz işte:))2 gündür gelemedim şimdi sabahtan bi bakayım dedim:))siz nasılsınız?biz cumartesiyi bekliyoruz kızlarımla buluşcaz inş.:))
Kendimi iyi hissedersem,cat kapı misafir gelmezse ögleden sonra gelirim inş.gelmezsem bilin ki uzanıyorumdurhepinize sevgiler..öptükk
canım benim saygıyla önünde eğiliyorumGünaydın kızlar dünden beri girmedim. biliyorsunuz dün pek iyi değildim eşim geldi işten aldı beni biraz dolaşalım bir yerlere gidelim dedi iyi dedim evden çıktık yolda tavuk gördük can havliyle kaçıyor arkasından husky bir köpek hayvanın peşinde tavuk bir yer buldu daldı neyse köpek peşinden tavuğu aldı koşmaya başladı eşim hemen arabayı durdurdu köpek önde kociş arkada 10 dk. sürmüştür herhalde..bir baktım kociş elinde tavukla geliyor hayvan yaralanmış derisi açılmışsahibini aradık sorduk falan kimse yok aldık tavuğu yanımıza eczaneye gittik batikon aldık sonra iğnemi yaptırıp eve döndük mecburen tavuğumuzu tedavi ettik hayvan şoka girmiş kendine geldi bizim güvercinlerin yeminden verdik yedi.. Ama ben fena oldum üzüntüden kolum uyuştu küçücük bir yaramız olsa nasıl canımız yanıyor bütün gün onun can acısını düşündüm zaten dün depresiftim biliyorsunuz.. Neyse gece rüyamda hayır olsun elimde büyük bir saksı ve içinde yeni filiz vermiş yeşil bir çiçek taşıdım her yere yanımda sonra eşimle onun kuzenine gitmişiz kociş kuzenine bak bizim bebeğimiz şu anda bu kadar diyor.. bhcg sonucum 60 çıkmış rüyamda işte böyleee siz de ne var ne yok?
ay canım ne güzel olurdu çoksek yorganı üzerimize mişil mişil ohhhhhhhhhhhhhhhçok kötüyüm kızlar bir yatak olsada yatsam
canım hadı inşallh bu sefer inşallh olacak duala edelimgünaydın kızlaar..istanbuldada hava kapalı zaten ben bebiş için ne zaman dışarı çıksam hava kapalı olur..neyse bende evimi topladım eşimi yolladım merkeze haber bekliyorum heralde bende öğlen giderim aşılamaya..hayırlısı Rabbimden inşsllah güzel sonuçlar alırız.öpüyorum sizleriii..
iyilik senden naberrrrrrrrrrrrrrrrrselamlar olsun sıze eyyyyy güzel insanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın dünür nasılsını gelin nasıltünaydın güzeller..............
ay canım topiğmizin ilk göz ağrısı o yerim ben onu ay ben de aynı olurdum heralde ya allah yardımcın olsun :18::18::18::18::18:kızlar bebeğimin bilgilerii aşağıda okuyunca dahada bir heyecanlanıyorum,82 gün kalmış diyor ama ben biliyorum ki 82 değil daha da az,31 temmuza göre yazıyor,ee benim de 15-20 temmuz olucak kısmetse,yani 70 gün falan,,Allahım hayırlısınla bir atlatsamm, geceleri yattığımda kendimi hep sedye üzerinde görmeye başladım:)Allahım inşş sizlerede nasip etsin canlarımm
hayır benimde çok geç büyüdü ben de her defa devam dedim ve çok kaliteli tek bir embriyo ile transfer yapıldı çok da başarılıydı herşey oraya kadar.bence devamselam kızlar.. özellikle tirginur olmak üzere birsey soracam.
her kontrole gittiğimde aklım karısıyo. bugün yine kontrolüm vardı . en son gördükleri sağdaki 12mm 15 mm olmuş.
tek yumurta var.ctesi tekrar çagırdılar 17-18 oluursa alacaklarmış. hemsireler tabi tekrar sordu devammı diye. benim tedavm çok uzadı. acaba kalitesiz mi olur
onca iğne oldum onca para verdim. devam dedim yine ama bilmiyorum
canım benim saygıyla önünde eğiliyorum
ay canım ne güzel olurdu çoksek yorganı üzerimize mişil mişil ohhhhhhhhhhhhhhhbenimde çok uykum var
canım hadı inşallh bu sefer inşallh olacak duala edelim
iyilik senden naberrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın dünür nasılsını gelin nasıl
ay canım topiğmizin ilk göz ağrısı o yerim ben onu ay ben de aynı olurdum heralde ya allah yardımcın olsun :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?