o senin tatlılıgın bebemmmmmmmmÇok tatlısın yaa
hayır benimde çok geç büyüdü ben de her defa devam dedim ve çok kaliteli tek bir embriyo ile transfer yapıldı çok da başarılıydı herşey oraya kadar.bence devam
Biz herzaman burdayız ben olurum dıger arkadaslar olur herkes yardım eder sana konuskı rahatla kuzum
kuzu bız sadece bjk macını ızleyebılıyoruz oyle aldı esım dıgıden ondan dıgerlerını ızleyemıyom ....
hem anamlarda tasınıyorya yardıma gıdecme gen bu haftada bakalım
haftaya son olcak ıns kısmetse bebegımmmmmm
yaaa bız calısıyoruzda ne oluryo hıcccc
ama benımde yetısmem lazım ıkı ay bos gecırmemek lazım dımı ama
ılk bebemız 70 gun sonra kısmetse gelıyor yaaaaaaaa
ya bu aşılamayı ben bilmiyorum nasıl oluyor?
birde eczanede şey satılıyo,yumurta takip testleri,ben almıştım 2 kere,o gün yumurtlama varmı yokmu diye bakıyosun,yaptınmı öyle sen?
Merhaba kızlar bugün adet oldum yarın ilk tup bebek tedavimize başlıcaz esim azospermi yaklaşık 10 gün sonra amlyt olacak umarım sperm bulunur ..
İns hamilemi diye gelirim buraya msjini okuyan arkadaslarım bı duayı esirgemeyin benden allah hepinizden razı olsun Rabbim kimsenin yuvasını eksik bırakmasın
Kizlar merhaba, dun fazla ugrayamadim topige. Dun sabah korkunc bir gaz sancisiyla uyandim. Sanirim 1 gun once yesil erigi fazla kacirdim. Ama butun gun kivrandim o kadar diyim. Biraz kabizlikta var, fazla masaj yapmaya da korktum. Ilik dus aldim falan ancak dun gece uyumadan biraz rahatlayabildim.
Bu sabah da iyi uyandim cok sukur. Yeniden dogmus gibiyimallah kimseye sagligini kaybettirmesin insan degerini sonradan anliyor.
Gidiyim ignemi olup geleyim, sonra gorusuruz
Merhaba kıslar,
ıgnemı oldum geldım ne zaman bıtecek bu ıgneler
ayy evet ya çok az kalmış. ne güzel sağlıkla doğsun canım. darısı başımıza. valla ben bile kendi yazımı okudukça heyecan yapıyorum birde yaklaşınca neler hisseder insan kimbilir
bu arada bende tedaviden önce kistlerim için soğan kürü yapmıştım. inanıyorum ben iyi geldiğine. sizde deneyin kızlar muhakkak
Merhaba kıslar,
ıgnemı oldum geldım ne zaman bıtecek bu ıgneler
korkma canım yaa,sakınn bozma moralini,ağrılı hiç bir şey yok inanki,yumurta toplamada narkoz alıyosun zaten,hiç bişi anlamıyosun,uyandığında herşey bitmiş oluyor,sadece hafif bir kasık ağrısı,hani adet olurmuşsun gibi o kadar ,o ağrı da sadece ogün oluyor,ben 58 le başladım tedaviye,hamile kaldığımda 59 olmuşum,kişiden kişiye göre değişir sanırım,1 kilo almıım yani,transfer işlemide muayene gibi,doktorla sohbet eder gibi oluyor,sadece 5 dakika sürüyor belki daha bile kısa,tek sıkıntısı idarırını tutuyosun transfer sırasında,onun dışında bişi yok,sonra diyeceksin ki ,ohh be hiç korktuğum gbi değilmiş,
bitmesin iğneler napalım benimde gebeliğim devam etseydi 9 ay vurulacaktım kan pıhtılaşması için...
böyle deme lütfen...
risk geçene kadar vurulacaksın bebeğe bişey olmasın yeter...
Biz herzaman burdayız ben olurum dıger arkadaslar olur herkes yardım eder sana konuskı rahatla kuzum
kuzu bız sadece bjk macını ızleyebılıyoruz oyle aldı esım dıgıden ondan dıgerlerını ızleyemıyom ....
hem anamlarda tasınıyorya yardıma gıdecme gen bu haftada bakalım
haftaya son olcak ıns kısmetse bebegımmmmmm
yaaa bız calısıyoruzda ne oluryo hıcccc
ama benımde yetısmem lazım ıkı ay bos gecırmemek lazım dımı ama
ılk bebemız 70 gun sonra kısmetse gelıyor yaaaaaaaa
pıhıtlaşma iğnesimi vuurluyon sen,,aman bırak bitmesin bak ben 7 aydır pıhtılaşma iğnesi vuruluyorum,çok şükür onlar sayesinde iyiyiz,onları vurulmadığı için evladını kaybedenler var,
Slm arkadaslarım nasilsinz bende temizlik ütü ve dolapları boşaltma işlemi var sadece giremediğim kıyafetlerimi ayırıp vermek icin girdim kıyafet odasına fakat 3 saatte anca çıkabildim birazcık sancım oldu şimdi uzanıyorum sısko olunca herseyin icine giremiyorum kibizden hbrler böyle eee ne var yok sizlerde bakalım
Haklısın kuzum .. Su lekelenmeler bıtse .. Bu topıkde benım gıbı olan varmıydı gulden bılıyormusun??
Allah iyiliğini versin kız hemde o kadar çok hamiş senin yaşadıklarını yaşadıki hemen ilk aklıma şu an online olan karasu geldi...
Saol guldenım. Nebılım korkuyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?