Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayır benimde çok geç büyüdü ben de her defa devam dedim ve çok kaliteli tek bir embriyo ile transfer yapıldı çok da başarılıydı herşey oraya kadar.bence devam

saol atessn.. bende onca iğne olduktan sonra boşa çıksa da devam dedim. yinede kafam karıstı işte.. umarım benimde kalitelidir. en azından aklımda kalmasın.
peki senin kaliteliyse tutmadı mı? nasıl oldu.

tedavin hayırlı olsun. hepimiz aynı umutlarla başlıyoruz. allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın

heee anladım canım ama biz meraktan çatlıyoz diğer maçlarda noluyooo diye ondan hepsini aldık
şekerim çalışma derken sadece ekşın değil kür yapmak doktor takibinde olmak vs...
her anlamda çok çalışmak lazım çookkk...

ya bu aşılamayı ben bilmiyorum nasıl oluyor?
birde eczanede şey satılıyo,yumurta takip testleri,ben almıştım 2 kere,o gün yumurtlama varmı yokmu diye bakıyosun,yaptınmı öyle sen?

tüp bebeğin transfer aşaması gibi düşün aynısı...

Bütün işleriniz rast gitsin herşeyiniz kolay olsun inşallah..
sonunda da bebeğinize kavuşun ve bı yaşadıklarınızı unutun...
Rabbim yardımcınız olsun..

çok geçmiş olsun canım..

Slm arkadaslarım nasilsinz bende temizlik ütü ve dolapları boşaltma işlemi var sadece giremediğim kıyafetlerimi ayırıp vermek icin girdim kıyafet odasına fakat 3 saatte anca çıkabildim birazcık sancım oldu şimdi uzanıyorum sısko olunca herseyin icine giremiyorum kibizden hbrler böyle eee ne var yok sizlerde bakalım

Merhaba kıslar,
ıgnemı oldum geldım ne zaman bıtecek bu ıgneler

bitmesin iğneler napalım benimde gebeliğim devam etseydi 9 ay vurulacaktım kan pıhtılaşması için...
böyle deme lütfen...
risk geçene kadar vurulacaksın bebeğe bişey olmasın yeter...

az kaldı azz canım,çok heyecan oluyor yaa,sanki hemen yarın olucak ta benim işlerim bitmemiş gibi:))

sağol canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun

bitmesin iğneler napalım benimde gebeliğim devam etseydi 9 ay vurulacaktım kan pıhtılaşması için...
böyle deme lütfen...
risk geçene kadar vurulacaksın bebeğe bişey olmasın yeter...

Haklısın kuzum .. Su lekelenmeler bıtse .. Bu topıkde benım gıbı olan varmıydı gulden bılıyormusun??

Allah razı olsun canım sağolun gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var

Canım Nisan Mayıs topiginde gördüm dün test yaptirmissin
9. Gununmuydu dün
Bende 9. Gün yaptırmıştım
Hayırlısı canım

Son düzenleme:

bende dün o işi bitirdim canım...
ama şişko ol nolcakki ne kadar güzel bir sebebin var...
keşke bende şişko olsam bebeğim obez yapsa beni

Haklısın kuzum .. Su lekelenmeler bıtse .. Bu topıkde benım gıbı olan varmıydı gulden bılıyormusun??

Allah iyiliğini versin kız hemde o kadar çok hamiş senin yaşadıklarını yaşadıki hemen ilk aklıma şu an online olan karasu geldi...

Arkadasım gulden senınde kanama lekelenmelerın oldunu soledı. Nasıl oldu ne kadar surdu benım senınle konusmaya ıhtıyacım var

Selamm kızlar nasılsınız bakalım. Biz dun ayrıntılı ultrason icin başka bir doktor amcaya gittik. Tam bir saat kızımı izledim. Maşallah hersey yolundaymis. Cok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…