Merhaba kıslar,
ıgnemı oldum geldım ne zaman bıtecek bu ıgneler
Canım Nisan Mayıs topuğunda gördüm dün test yaptirmissin
9. Gununmuydu dün
Bende 9. Gün yatırmıştım
Hayırlısı canım
Ay cnmmm ne guzel az kaldı senin benim de daha Cook uzun geliyor zamn saglikla kucağına al insallh bebeğini hepimize dua et lütfen insan hayl kuruyor iste Rabbim bütün arkadaslarımıza yaşatsın insallhçalış hayatım çalış,,kızımın şansına inşallah,teyzoşlarıda hamiş kalır,2 ay 2 aydır,,inşallah canımmm 70 yada daha az ,bakalım hangi güne denk gelicek,1 hafta önden gidiyor dedi doktor,e tabi bu da oluyorki biraz erken doğum belirtisi,yani daha erkende alabilir
cnm bnm hayrli olsun insallh bu son aşılaman olsun ve bebegin sana gelsinsagolun kızlaaar..telden giriyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın...egunalım onların hesabına göre bu sabah 7de çatlama oldu öğlende aşılama olur diye planladılar kuzum..gecen seferde böyle oldu..eşim aradı saat 1 deymiş aşılama şimdi haber verdi kocacağızım..
güzelim ben kan sulandırıcıyı gebelik boyunca kullanıcam üstelik sabah akşam, prognex i de ilk 3 ay dedi doktorum
Ben 9. gün kan tahlili yaptırdım canım bugün 11. gün yarın asıl test günüm. Senin kaç çıkmıştı sonucun sonra ne oldu?
bişey olmazyacak Allahın izniyle..
kızkardeşimde de oldu parça parça geliyodu kanaması düşecek diye çok korktuk ama oğluşu 3 yaşında şimdi...
ewetkanaman yada lekelenmelerın varmıydı?
Selamm kızlar nasılsınız bakalım. Biz dun ayrıntılı ultrason icin başka bir doktor amcaya gittik. Tam bir saat kızımı izledim. Maşallah hersey yolundaymis. Cok şükür.
Selamm kızlar nasılsınız bakalım. Biz dun ayrıntılı ultrason icin başka bir doktor amcaya gittik. Tam bir saat kızımı izledim. Maşallah hersey yolundaymis. Cok şükür.
yok güzelim transferden 5 gün önce kullanmaya başladım, inşallah uzun bir süre daha da devam edeceğim...yeter ki sağlıklı ilerlesin herşey bütün iğnelere ilaçlara razıyım..
Canım benim sonucum 1 çıkmıştı negatif
12. Günde ayniydi
Aslınfa ewest ıgne degıl benı uzen lekeler
Oh cok sevindim cnm sende mı soner beye gittinSelamm kızlar nasılsınız bakalım. Biz dun ayrıntılı ultrason icin başka bir doktor amcaya gittik. Tam bir saat kızımı izledim. Maşallah hersey yolundaymis. Cok şükür.
evt cnm bnm öğrendiğim gun gece lekenme başladı sonra durdu 3gun sonra pof kanama ve ben çok uzun süre yattım sadece wc yemk ve yatak ti hayatı 7hafta kadar 3gunde bir proluton depot hergünde progestan vuruldu Rabbim yardimcn olsun cok fazla harekt etme dinlen Güzelce is yapma bnm iğne icin eve Dr arkadas vardı o gelip yapıyordu hergünArkadasım gulden senınde kanama lekelenmelerın oldunu soledı. Nasıl oldu ne kadar surdu benım senınle konusmaya ıhtıyacım var
cnm bnm insallh sende sısko ol gobisine beneğin kaçsın insallhbende dün o işi bitirdim canım...
ama şişko ol nolcakki ne kadar güzel bir sebebin var...
keşke bende şişko olsam bebeğim obez yapsa beni
Merhaba kızlar bugün adet oldum yarın ilk tup bebek tedavimize başlıcaz esim azospermi yaklaşık 10 gün sonra amlyt olacak umarım sperm bulunur ..
İns hamilemi diye gelirim buraya msjini okuyan arkadaslarım bı duayı esirgemeyin benden allah hepinizden razı olsun Rabbim kimsenin yuvasını eksik bırakmasın
Kizlar merhaba, dun fazla ugrayamadim topige. Dun sabah korkunc bir gaz sancisiyla uyandim. Sanirim 1 gun once yesil erigi fazla kacirdim. Ama butun gun kivrandim o kadar diyim. Biraz kabizlikta var, fazla masaj yapmaya da korktum. Ilik dus aldim falan ancak dun gece uyumadan biraz rahatlayabildim.
Bu sabah da iyi uyandim cok sukur. Yeniden dogmus gibiyimallah kimseye sagligini kaybettirmesin insan degerini sonradan anliyor.
Gidiyim ignemi olup geleyim, sonra gorusuruz
canım benim saygıyla önünde eğiliyorum
ay canım ne güzel olurdu çoksek yorganı üzerimize mişil mişil ohhhhhhhhhhhhhhhbenimde çok uykum var
canım hadı inşallh bu sefer inşallh olacak duala edelim
iyilik senden naberrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın dünür nasılsını gelin nasıl
ay canım topiğmizin ilk göz ağrısı o yerim ben onu ay ben de aynı olurdum heralde ya allah yardımcın olsun :18::18::18::18::18:
heee anladım canım ama biz meraktan çatlıyoz diğer maçlarda noluyooo diye ondan hepsini aldık
şekerim çalışma derken sadece ekşın değil kür yapmak doktor takibinde olmak vs...
her anlamda çok çalışmak lazım çookkk....
cok sevındım ınsallah saglıkla kucagına aldıgın gun bızde ona anlatıcaz annen senın ıcın coooooook emek harcadı dıye
cnm bnm insallh sende sısko ol gobisine beneğin kaçsın insallh
Cnm bnm ay ne zor bu isler ya ki ben yazlık kişilik ayırmıyorum kıyafet odası olduğu icin bir taraf surekli yaz bir taraf surekli kıs hamdolsun cok rahatım bu konuda ama kıyafetlerimi ayırmak zor oldu ay gercekten guldenim ama ben cok zayiftim şimdi Yelek gibi oldu bir ok gömleğim cok güldümKalıplarım büyümüş saga sola kaydirmis bu kiz beni
Oh sen bitirdin dimek maşallah sana
canım anladım benım esım 1 aydır kurlerle ugrasıyor sımdı ıste ılac kullanıyo
kecı boynuzu bal polen ve arı sutu ve caksır otuna baslıycaktık bır yer bulmus netten ıste cıkan kısı demıs ne sorunun var anlatmıs bızımkıde tahlıllerını gonder sana
3 aylık ılac calısması yapalım fln aksam gonderdık hepsını
adam demıs temız hersey sana 3 aylık kur ve ılac verıcez tamammen vucudun yenılenecek ve yenı dogmus gıbı olcaksın tmm dedık
fıyata geldı ıs 3,800 tl
yuh dedım ot verıyo bırde ılac 150 olsa ılaclar 450 olacak
deseydın dedım o paraya tup yapcaz amca dıyeeeeeeeeee
Haklısın kuzum .. Su lekelenmeler bıtse .. Bu topıkde benım gıbı olan varmıydı gulden bılıyormusun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?