Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım Nisan Mayıs topuğunda gördüm dün test yaptirmissin
9. Gununmuydu dün
Bende 9. Gün yatırmıştım
Hayırlısı canım

Ben 9. gün kan tahlili yaptırdım canım bugün 11. gün yarın asıl test günüm. Senin kaç çıkmıştı sonucun sonra ne oldu?

Ay cnmmm ne guzel az kaldı senin benim de daha Cook uzun geliyor zamn saglikla kucağına al insallh bebeğini hepimize dua et lütfen insan hayl kuruyor iste Rabbim bütün arkadaslarımıza yaşatsın insallh
cnm bnm hayrli olsun insallh bu son aşılaman olsun ve bebegin sana gelsin

Selamm kızlar nasılsınız bakalım. Biz dun ayrıntılı ultrason icin başka bir doktor amcaya gittik. Tam bir saat kızımı izledim. Maşallah hersey yolundaymis. Cok şükür.

cok sevındım ınsallah saglıkla kucagına aldıgın gun bızde ona anlatıcaz annen senın ıcın coooooook emek harcadı dıye

Canım benim sonucum 1 çıkmıştı negatif
12. Günde ayniydi

Hayırlısı her şeyin ama biraz moralim bozuldu tabi olmadığını görünce ama başka topicte var 9. gün yaptıran 0,1 çıkmış ve 12. gün 189 çıkmış sonucu Allah bilir ne desek boş yani Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın.. Amin...

Selamm kızlar nasılsınız bakalım. Biz dun ayrıntılı ultrason icin başka bir doktor amcaya gittik. Tam bir saat kızımı izledim. Maşallah hersey yolundaymis. Cok şükür.
Oh cok sevindim cnm sende mı soner beye gittin
Arkadasım gulden senınde kanama lekelenmelerın oldunu soledı. Nasıl oldu ne kadar surdu benım senınle konusmaya ıhtıyacım var
evt cnm bnm öğrendiğim gun gece lekenme başladı sonra durdu 3gun sonra pof kanama ve ben çok uzun süre yattım sadece wc yemk ve yatak ti hayatı 7hafta kadar 3gunde bir proluton depot hergünde progestan vuruldu Rabbim yardimcn olsun cok fazla harekt etme dinlen Güzelce is yapma bnm iğne icin eve Dr arkadas vardı o gelip yapıyordu hergün
bende dün o işi bitirdim canım...
ama şişko ol nolcakki ne kadar güzel bir sebebin var...
keşke bende şişko olsam bebeğim obez yapsa beni
cnm bnm insallh sende sısko ol gobisine beneğin kaçsın insallh
Cnm bnm ay ne zor bu isler ya ki ben yazlık kişilik ayırmıyorum kıyafet odası olduğu icin bir taraf surekli yaz bir taraf surekli kıs hamdolsun cok rahatım bu konuda ama kıyafetlerimi ayırmak zor oldu ay gercekten guldenim ama ben cok zayiftim şimdi Yelek gibi oldu bir ok gömleğim cok güldüm Kalıplarım büyümüş saga sola kaydirmis bu kiz beni
Oh sen bitirdin dimek maşallah sana

tedavın hayırlı olsun cnm bebeklı olsun ınssss

amın canımmmmmmmmmmmm
aman dıkakt et kendıne aaaaaaaa mınıklerı uzme bakımmmm annesı

cok sukur canım ıyım bendeeeee
kımın kızını alıyon bakımmmmmm

canım anladım benım esım 1 aydır kurlerle ugrasıyor sımdı ıste ılac kullanıyo
kecı boynuzu bal polen ve arı sutu ve caksır otuna baslıycaktık bır yer bulmus netten ıste cıkan kısı demıs ne sorunun var anlatmıs bızımkıde tahlıllerını gonder sana
3 aylık ılac calısması yapalım fln aksam gonderdık hepsını
adam demıs temız hersey sana 3 aylık kur ve ılac verıcez tamammen vucudun yenılenecek ve yenı dogmus gıbı olcaksın tmm dedık
fıyata geldı ıs 3,800 tl
yuh dedım ot verıyo bırde ılac 150 olsa ılaclar 450 olacak
deseydın dedım o paraya tup yapcaz amca dıyeeeeeeeeee

masallah canımmmm

cok sevındım ınsallah saglıkla kucagına aldıgın gun bızde ona anlatıcaz annen senın ıcın coooooook emek harcadı dıye

uzulme canım hepsı gececek bebebegıne kavusacaksınnnnnnnn

Son düzenleme:
Kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın biraz sonra çıkıcam evden girerim artık giremezsem de yarın sabah görüşürüz lütfen dua edin bana bol bol çok ihtiyacım var..

Aminnn inşallah...
ha ha haaaayy demek yelek gibi oldu gömleklerin...
hepsini dağıtma millete ama çok beğendiklerin kalsın hep böyle şişko kalmayacaksın ya o zaman giyersin...
gerçi o dönemde de yeni şeyler çıkar alırsın...

aferin size boş durmamak lazım...
bizde peşinizden geliyozzz belki ben araya bi de ilaçsız aşılama sıkıştırırım
aman deyim o ne öyle beeee 3800 tl ...
valla tüp bebiş parası nerdeyse...

Ecrincim naber? aman boyle internette para tuzaklari dolu dikkat edin...

Haklısın kuzum .. Su lekelenmeler bıtse .. Bu topıkde benım gıbı olan varmıydı gulden bılıyormusun??

Canim ben varim, gecen hafta carsamba epey bir kanamam oldu, sonra da kahverengi leke - sizinti gibi bisi geldi, o gunden beri hergun 100mg progestan igne oluyorum.
ilk 4 gun full yattim, simdi oturuyorum, hafif dolasiyorum daha ise baslamadim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…