Aminnn inşallah...
ha ha haaaayy demek yelek gibi oldu gömleklerin...
hepsini dağıtma millete ama çok beğendiklerin kalsın hep böyle şişko kalmayacaksın ya o zaman giyersin...
gerçi o dönemde de yeni şeyler çıkar alırsın...
Canlarım ben çıkıyorum uzanicam ve karnımız açıktı bizim cooook öptüm sizi gelirim yine
aferin size boş durmamak lazım...
bizde peşinizden geliyozzzbelki ben araya bi de ilaçsız aşılama sıkıştırırım
aman deyim o ne öyle beeee 3800 tl ...
valla tüp bebiş parası nerdeyse...
Evet cnm beğendiğim elbiselerimi kaldırdım icine sabun koyduk kıyafet posetleriyle astık annemle kızıma saklamaya karar verdim tabiki Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin insallh kul kurarmış kader gulermis insana ne kadar doğru baksana şimdiden dedim anneme. Doğmamış cocuğa don biçtik yani helal olsun sana o giriyor kanıma ay bunu kızıma ayır ay bunu oğlun olur ona ayır babasından hatıra bu kadın kafayı yedi şimdi benim le uğraşıyorİnsan oğlu iste hiç olmucekmis gibi hayata tutunuyor ama ölüm girdimi cana gözün hiç ireyi göremiyor neyse ben çıkıyorum bunalım yaptım ne oldu acep bana böyle bugün :18:
gelın gelın kuzumm bos duranı Rabbım bıle sevmezmıs yaaaa derdı verren dermenıda verecek oyl eyada boyle
sıkıstır bacım bızım oyle sansımız yok ama sen yap yanı
aynen ya uste 3-5 daha koyar tup denerım zaten para bırıktırım dıye beklerken elımdekıde gıdecek ama esım baska yerlerede soracak bakalım
bende biraz uzanayım.... görüşmek üzere...
Ecrincim naber? aman boyle internette para tuzaklari dolu dikkat edin...
Canim ben varim, gecen hafta carsamba epey bir kanamam oldu, sonra da kahverengi leke - sizinti gibi bisi geldi, o gunden beri hergun 100mg progestan igne oluyorum.
ilk 4 gun full yattim, simdi oturuyorum, hafif dolasiyorum daha ise baslamadim ama.
öyle valla..
vazgeçin o adamdan valla daha uygun fiyatlı bişeyler bulursanız onları denersiniz...
bende biraz uzanayım.... görüşmek üzere...
uzan şekerim dinlen kuzunla...
hava da kapadı birden tam uyunmalık valla..
gectık kuzu zaten yaaaaa
almam da aldırmam da
sen yat dınlen kuzu
sabah erken kalkıyon aksam gec yatıyon butun gun burdasın ben evde olsam 10 dan asagı kalmam uykuuuuuuu ısıtyom ben yaaa
yok cnm bnm lekelenmelerım var(
az uyku bana çalıştığım zamanlardan kaldı zaten..
çalışırken evde olsam öğleye kadar yatardım diyen ben işi bıraktım aynı saatte kalkmaya devam ettim yani o zamanlardan kalma bi alışkanlık..
ne gerek var ya ömrümü uykuda geçiremem ben bi kere
merhabaa güzel arkadaşlarım
keyifler iyidir umarım...
birkaç gündür sizi uzaktan takip ediyorum.. oku oku geçmişi bitiremiyorum, bende yavaş yavaş okuya okuya, beğene beğene geliyorum artık
tamam şekerim haberleşiriz...
bu ay soğan kürüyle başlıyorum zaten...
eşimede bişiler yapcam...
sonra yumoş takibide yaptırabilirim ya da bi aşılamada ben yaptırırım julietta dan canım çekti
ama ilaçsız olcak...
ben geldiiiiiim...hersey yolunda gitti elhamdülillah..asılamamız oldu..evime geldim yatıyırum şimdi.öyle iş güç yok..14 gün sonra teste gidicem..hayırlısı kızlar..öptüm..
ben geldiiiiiim...hersey yolunda gitti elhamdülillah..asılamamız oldu..evime geldim yatıyırum şimdi.öyle iş güç yok..14 gün sonra teste gidicem..hayırlısı kızlar..öptüm..
analdım cnm dogru dıyonda bız sımdı calısıyoruzya ondan uykuya hasretız yoksa bende 3 ay durdum bır ara evde hıc sabah erkenden kalıkıyordum
hosgeldın canım nasılsın bakımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?