Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet cnm beğendiğim elbiselerimi kaldırdım icine sabun koyduk kıyafet posetleriyle astık annemle kızıma saklamaya karar verdim tabiki Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin insallh kul kurarmış kader gulermis insana ne kadar doğru baksana şimdiden dedim anneme. Doğmamış cocuğa don biçtik yani helal olsun sana o giriyor kanıma ay bunu kızıma ayır ay bunu oğlun olur ona ayır babasından hatıra bu kadın kafayı yedi şimdi benim le uğraşıyor İnsan oğlu iste hiç olmucekmis gibi hayata tutunuyor ama ölüm girdimi cana gözün hiç ireyi göremiyor neyse ben çıkıyorum bunalım yaptım ne oldu acep bana böyle bugün :18:

Canlarım ben çıkıyorum uzanicam ve karnımız açıktı bizim cooook öptüm sizi gelirim yine

afıyet bal seker olsun kuzummmmmmmmmm

aferin size boş durmamak lazım...
bizde peşinizden geliyozzz belki ben araya bi de ilaçsız aşılama sıkıştırırım
aman deyim o ne öyle beeee 3800 tl ...
valla tüp bebiş parası nerdeyse...

gelın gelın kuzumm bos duranı Rabbım bıle sevmezmıs yaaaa derdı verren dermenıda verecek oyl eyada boyle
sıkıstır bacım bızım oyle sansımız yok ama sen yap yanı
aynen ya uste 3-5 daha koyar tup denerım zaten para bırıktırım dıye beklerken elımdekıde gıdecek ama esım baska yerlerede soracak bakalım

valla bravo sana eğlenceli konuyu ölüme bağladınnn
iyi yapmışsınız canım kızına ve muhtemel gebeliğinden gelecek oğluna anne ve babasından hatıralar ayırmak iyi fikir..
annen doğru demiş abartmamak ta lazım ama

öyle valla..
vazgeçin o adamdan valla daha uygun fiyatlı bişeyler bulursanız onları denersiniz...

canım bıldık bır marka hanı hatayda bırde adam ama ıste ınsan guvenemıyo kı
esımde garıbım napalım dıyo dedım sence sen nedersen dıyo kalsın deıdm delı ya
bende oyle dıycektımde zaten dıyo

öyle valla..
vazgeçin o adamdan valla daha uygun fiyatlı bişeyler bulursanız onları denersiniz...

gectık kuzu zaten yaaaaa
almam da aldırmam da

bende biraz uzanayım.... görüşmek üzere...

dınlenmene bak kuzum sennnnn

uzan şekerim dinlen kuzunla...
hava da kapadı birden tam uyunmalık valla..

sen yat dınlen kuzu
sabah erken kalkıyon aksam gec yatıyon butun gun burdasın ben evde olsam 10 dan asagı kalmam uykuuuuuuu ısıtyom ben yaaa

gectık kuzu zaten yaaaaa
almam da aldırmam da
sen yat dınlen kuzu
sabah erken kalkıyon aksam gec yatıyon butun gun burdasın ben evde olsam 10 dan asagı kalmam uykuuuuuuu ısıtyom ben yaaa

az uyku bana çalıştığım zamanlardan kaldı zaten..
çalışırken evde olsam öğleye kadar yatardım diyen ben işi bıraktım aynı saatte kalkmaya devam ettim yani o zamanlardan kalma bi alışkanlık..
ne gerek var ya ömrümü uykuda geçiremem ben bi kere

merhabaa güzel arkadaşlarım

keyifler iyidir umarım...

birkaç gündür sizi uzaktan takip ediyorum.. oku oku geçmişi bitiremiyorum, bende yavaş yavaş okuya okuya, beğene beğene geliyorum artık

slm arkadaslar insallah hepiniz iyisinizdir
ben yine tempoma basladim kizimi okula getir gotur
esim cok kiziyor biraz iyi oldum diye bi dakka yerinde durmuyorsun diyor
huyum kurusun cokkk hereketliyim masallahhhh hic hamile degilmisim gibi
sizlerdeki gibi burda kan artisina bakmiyorlar ben hastaneydeyken her halde iki sefer baktilar o kadar
ama ben yinede korkuyorum acaba bebek yerindemi uyugun yerdemi nerelerde
bence kontrolum cokk uzun tarihe attilar nerdeyse tam 7 bucuk haftalik oluyor ilk kontrolumde
burda boyle hafife aliyorlar iste
cokk pisman oldum turkiyede yaptirmadigima
zaten doktorlarin yuzunden onlarin takipsizligi neticesinde hiperOHSSoldum sebebi onlar
aman arkadaslar siz benim gibi olmayin cok diikkatli olun benim bilgisizligim nedeniyle
10 gun hasatanede yattim dayanilmaz acilar yasadim,istemem hic bi arkadasim bu acilari yasamasin
bence tr deki doktorllar cokkk iyiiiiiiiiiiiiii

analdım cnm dogru dıyonda bız sımdı calısıyoruzya ondan uykuya hasretız yoksa bende 3 ay durdum bır ara evde hıc sabah erkenden kalıkıyordum

merhabaa güzel arkadaşlarım

keyifler iyidir umarım...

birkaç gündür sizi uzaktan takip ediyorum.. oku oku geçmişi bitiremiyorum, bende yavaş yavaş okuya okuya, beğene beğene geliyorum artık

hosgeldın canım nasılsın bakımmmmmmmm

bence yaptır cnm.sadece çatlatma iğnesi olucaksın hazır bünyede ilç varken bu süreci değerlendir derim..konuş doktorcuğunla anlaş..İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzuumm...

ben geldiiiiiim...hersey yolunda gitti elhamdülillah..asılamamız oldu..evime geldim yatıyırum şimdi.öyle iş güç yok..14 gün sonra teste gidicem..hayırlısı kızlar..öptüm..

Herkese merhaba nasılsınız__????

İş yerindeyim ve acayip uykum var.....

EGUNAL canım bu arada ben 27+4 değil 25+1 olduk.... :) doktor öyle dedi ama biz yine de 25 diyelim diyor...

analdım cnm dogru dıyonda bız sımdı calısıyoruzya ondan uykuya hasretız yoksa bende 3 ay durdum bır ara evde hıc sabah erkenden kalıkıyordum

hosgeldın canım nasılsın bakımmmmmmmm

hoşbuldum, iyiyim cnm.. moralimizi biraz daha toparladık sayılır eşimde bende... daha da iyi olacağız inşallah..

sen nasılsın? ne var ne yok?

ben geldiiiiiim...hersey yolunda gitti elhamdülillah..asılamamız oldu..evime geldim yatıyırum şimdi.öyle iş güç yok..14 gün sonra teste gidicem..hayırlısı kızlar..öptüm..

hakkında hayırlısı olsun.. güzel haberler verirsin inşallah bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…