Tüp Bebek Günlüğümüz !

Turginur cnm hatırlamazsın belki ama kaç doz menegon vurmuştun sen..Yazdıklarından gonal-f gibi bir iğne vurulmadığını anladım..Kaç doz toz kaç doz su idi yani?? Öpüyorum senii..Sen benimm umudummsunn...

merhabaa güzel arkadaşlarım

keyifler iyidir umarım...

birkaç gündür sizi uzaktan takip ediyorum.. oku oku geçmişi bitiremiyorum, bende yavaş yavaş okuya okuya, beğene beğene geliyorum artık

valla canım bıcır bıcırr konuşuyoruzz bende cok katılamıyorum ama gecmısı bende okuyamıyorum biri bana bısey yazıyosa cvp vermıyorum dıye kızmasınn heee

ben geldiiiiiim...hersey yolunda gitti elhamdülillah..asılamamız oldu..evime geldim yatıyırum şimdi.öyle iş güç yok..14 gün sonra teste gidicem..hayırlısı kızlar..öptüm..

hadi bakalım tatlım iyi dınlenn esınde sana guzel baksınnn ınsallah herşey cok güzel olucakk

canım eve bakmam lazım,ben sadece menagon vuruldum,birde femara tablet içtim 5 gün,suları çok kaldığına göre,2 su 4 tozdu,,ikisini karıştırıp öyle vuruyolardı,evde defterimde yazıyodu dozları,4 günde cetrocide vuruldum,ewe bakıp yazarım ben sana canım benim,,inşallahhh canım,benim gibi olursun sende , dua ediyorum sürekli saan canım,

Anladım canım ozaman 300 doz menogon vurlumuş oluyorsun..Dün gittiğim doktor laf arasında bana yüksek doz denendimi falan diyince aklıma takıldı..İlkinde 225 gonal-f femara kullandım ben büyümedi.İkincide 150 menegon+ klomen kullandım gene büyümedi ya ondan sanada bir sorayım dedim..Bak seninde 300 doz muş demek..Aklımın bir köşesine yazıcam canım..Sende bakınca bana yazarsın kesin olarak çok sağol bitanem dualarında unutma benii seni seviyorum öpt

canım hayırlı olsun aşılaman.inşallah 14gün sonra güzel haberlerini alırız canım:)

Kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın biraz sonra çıkıcam evden girerim artık giremezsem de yarın sabah görüşürüz lütfen dua edin bana bol bol çok ihtiyacım var..
bizde seni öpyoruz canım sanada iyi dinlenmeler

ben geldiiiiiim...hersey yolunda gitti elhamdülillah..asılamamız oldu..evime geldim yatıyırum şimdi.öyle iş güç yok..14 gün sonra teste gidicem..hayırlısı kızlar..öptüm..
hoş geldin canım evet bu sefer dinlen biraz bu arada ben hiç aşılama yaptırmadım bize biraz anlatsa merak ettim

canım birde tüp doktorum şey demişti bana,senin rezervin az,o yüzden sana yüksek doz uygulayacağız dedi,çünkü ilk muayenede 1 yumurta görmüştü,sadece o yumurta kaliteli oldu bak,başka yumi oluşmadı ama kalitesi ii oldu,ve şuan karnımda kıpır kıpır tekmeliyor beni:))güçlü oldu kızım benim:))canım benim bende seni çok seviyorummm,,senin melek yüzün gibi bir kız versin sana Allahım,hep öyle dua ediyorumm,,,kız geçiyor içimden nedense:)

ne kadar güçlü bir kızın var annesine sıkısıkı tutundu hiç bırakmadı maşallh ona hayatında hep böyle olur inşalllh

Kıyamammm ben tekmiklerini yerimm o prensesinn..
Evet canım emre bey de bana rezervin düşük olması yani amh sonucundan dolayı bu kaliteyle alakalı bir durumu göstermez demişti.Senin yaşındaki 1 yumurtayı ileri yaştaki 10 yumurtaya değişmem diye ekledi..Yani hiç opu olamadığımdan daha kalitelerini bilmiyoruz var olanların..Kötüde olabilir ama umut etmekten başka birşey gelmiyor elimden..Belkide bende şimdi düşünüyorum doz azmı geliyorda büyümüyor bu foliküllerim benim..İnşş içinden geçenler gerçek olsunn tatlımmm..Kız olmuş erkek olmuş artık hepsi başımın tacı zaten biliyorsun..

dün ilk randevum vardı adetimi bekliyoruz ikinci gün başlıyoruz inşallah tedavimize dr yeni çıkan bi yöntemi uyguladı rahme hasar veriyor hasarlı bölgeler kendini onarırken rahim yenileniyomuş gebelik şansıda artıyomuş şans işte ne bileyim yapalım dedi yaptık ama epey ağrılı oluyomuş kanamamda oldu dün çok sancı çektim herşey tüm acılar bebeklerimiz için rabbim hepimizin kucaklarını tez zamanda doldursun inşallah aminnn

hemen konuya atlıyorum Ben düşük dozlamı başlamış oldum. Zaten şöyle denildi bana iptal edelimi konusu çıktıgında bir daha ki denemeye daha yüksek dozla başlarız. şuan neyle başladıysak onunla devam edecez. Artıramayız denildi. Banada purogen 300 günde 150cc iğne ile başladım ilk 5 gün bi hap var onu kullandım.

canım bende 4 gün gonal f 225 likle başlamışdım ama daha sonra tedavi iptal edildi ama sanki 300 kadar yükseltip yanında 175 bir ilaç daha yazmışdı hatırladım kadarıyla acaba umutta herkese aynı dozumu kullandıryolar:44::44::44::44:

vallahi canım hiççç kötü diye düşünme,umudumuz hep var yaşadığımız sürece,ben hiç olumsuz düşünmedim hiç bir zaman,o zaman biraz daha saftım da galiba:)pek anlamıyordum,birde bu kadar zorlanan insanlar olduğunu bilmiyodum galiba ondan,
seninde doz az geliyordur belki ondan büyümüyor olabilir,kız erkek gerçekten farketmiyor canım,hayırlı evlat olsunlar yeterki

maşallah sizin bıcır bıcır hallerinize

aynen canım bende geçmişi okuyamıyorum ve biri bir şey yazmışsa ve ben cevaplayamayınca yanlış anlarsa diye düşünüyorum.. yok öyle bir şey biz sadece geçmişi okuyamıyoruz , hepinizi de seviyoruz ikimiz adına konuştum ama tuanacım

Merhaba arkadaşlar ablam eniştemin sperm sayısı çok çok düşük olduğu için tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olabileceklermiş ancak peki ben kısa ve öz olarak siz deneyimli annelerden öğrenebilirmiyim BİR ARAŞTIRMA (İZMİR TEPECİK ARAŞTIRMA ) HASTANESİNDE TÜP BEBEK ÜCRETİ NE KADARA MAL OLUYOR?

Hosgeldin bu sefer umut daha fazla bi tanem insaallah bebislerin anneleriyle kalacakbu sefer 14 gun. Sonra guzel haberlerini alacagiz insaallah canim dualarimiz seninle opuyorum seni kocaman 27::

orası raporlu olacağı için en fazla 1500 gibi olur bence ama tabi rapor için şartlar var evlilik yılı yaş gibi canım benim arkadaşım ankarada yeni yaptırdı raporlu 1500-1600 gibi bişi oldu

Yok tatlım yaa zannetmiyorum..Umuta gidenler topiği varya oraya baktınmı hiçç..Sen süleyman beye güven..Herkeste benim yüzünden umuta karşı bir ön yargı oluştu..Bugün nutellada mesaj atmış dedim x daktıra gitmede süleyman beye suda gidiyor memnun diyee ona git didim..225 doz çok ortalama bir doz..Şimdi ne zaman başlıcaksınızı su cum..Bu arada dondruma işlemi oldumu birde ne kadar??Kaç yıl saklıyorlarmış..Yıkanıpmı yani iyilerimi donduruyorlar yoksa öylece hepsinimi..Birde hepsinimi çözüyorlar tek denemede..Annam ne çok soru sordum..Napıyim evi sildim süpürdüm..Eltimin çocuklarına meşşşhurrrr krepimden yaptım yedirdim canım sıkılıyor pinekliyorum laptop kucağımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…