olsun canım az kaldı zaten sonu iyi olsunda bekleriz..
Gününüz aydınlık, cumanız mübarek olsun güzel hanımlar...
ay canım benımmmmm bende 4 kere denedım hiç tutmadı... caba hiç tutmazmı dıye dusunmuyo degıldım... ama sizlerı görünce umudum artıyo... benım degerlerım ılk 3ünde 0.01 4 denemede 2.00 yani düsün en yuksek deger 2.00 daha yüksegını hiç görmedım......senın nasıldı canımmmm
ay canım benımmmmm bende 4 kere denedım hiç tutmadı... caba hiç tutmazmı dıye dusunmuyo degıldım... ama sizlerı görünce umudum artıyo... benım degerlerım ılk 3ünde 0.01 4 denemede 2.00 yani düsün en yuksek deger 2.00 daha yüksegını hiç görmedım......senın nasıldı canımmmm
Gunaydin sekerlerim hayirli cumalar olsun...
günaydın canım,nasıl geçiyor günlerin,randevu ne zamandı?
günaydın güzeller
güzel bir gün sizinle olsun
emel güzel haberle gel canım
günaydın canlarım benim.cumanızda mübarek olsun.
Gününüz aydınlık, cumanız mübarek olsun güzel hanımlar...
narsude cim benim 4. denemem ve ilk defa tutuyor...
ay canımmm hikayemiz benzıyo.... ınsallh sonumuzda benzer bende sını gıbı hamıle kalabılırım... banada dua et cuma cuma kabul olur belkı saol canımmm cevabın içinnnnbenim ilk iki denemede 0.01 di değerler, 3. denemede 2 idi. hatta çok dalga geçmiştim kendimle rekor kırdım diye ama bak bu defa hepsinin toplamı geldi değerim nerdeyse. Ben 3. deneme negatif olunca tamam bu iş bitti bizim için demiştim, kimse bana tekrar dene demesin dedim, ama sonra doktorum, eşim ve ablam son bir deneme için beni ikna ettiler, şimdilik herşey güzel gidiyor, inşallah sonuna kadar da böyle gider. Umudunu kaybetme , ben 3 denemede olmadı 4. denemede neden olsun diyenlerdendim ama oluyormuş bak. SEn inancını kaybetmediğin sürece olacaktır canım..
eeehhhhh işte...
ama başka özel sebeperden yoksa tüp bebek bunalımı değil yaşadığım..
Kızlar aldım sonucumu 0.61 ilk kez böyle bir sonuç aldım kendimi alıştırmıştım biliyorsunuz canım yanmadı desem yalan olur... Ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş kocişle konuşana kadar gayet iyiydim onunla konuşunca dayanamadım başladım ağlamaya... Ne diyim bilmiyorum...
günaydın canım,nasıl geçiyor günlerin,randevu ne zamandı?
canım eweste sordugum soruyu sende cevaplarmısınnn
Kızlar aldım sonucumu 0.61 ilk kez böyle bir sonuç aldım kendimi alıştırmıştım biliyorsunuz canım yanmadı desem yalan olur... Ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş kocişle konuşana kadar gayet iyiydim onunla konuşunca dayanamadım başladım ağlamaya... Ne diyim bilmiyorum...
:44: Hayırdır canım benim ?
Gunaydin Canim evde dinlenerek vakit geciriyorum insalahh sali gunu kese yada keselerimi gorecem terslik olmazsa kalp atisini da gorebiliriz bakalim rabbim hayirlisini versin sen nasilsin gobus iyice buyumus masallah cok guzel olmussun tam hamisss
Canim Benim 4 denememdi ve ilk kez gebeyim digerlerinde hidrosalpenks varmis olmasi mucize olurdu tabi tutsa bile dusukle sonuclanirmis o yuzden 3 ten sonra ameliyat oldum cok sukur de bugunleri gordum insallah saglikla kucagima da alirim
cok üzüldüm canımmmm artık bu degerleri görmeye dayanamıyorummmm............... aynı seylerı 4 defa yasadımmmm bıktım.... ınsallh sennnn bıdaha yasamassın... bugun ıyıce agla insallh yarınnn yenı bı gun olacak ve sen yıne anne olmak için elınden gelenı yapacaksın... sabırrrrrr
ılk kez böyle bi sonuc aldım demişşin dıgerlerı nasıldı?
Canım üzüldüm
Şuan ne desek manasız biliyorum ama sakın umudunu yitirme,bir yumurta ve bir sperm olduğu sürece umut hep bizimle...
Allah sabır versin,güç versin,meleğini kendiliğinden göndersin inşallah.
Evet canım kendimi bu sonuca alıştırmıştım zaten gerçekten insan çok yoruluyor Allahım kimseye yaşatmasın aratmadan versin inşallah bundan sonra her şey güzel olur....
Diğerleri pozitifti ama düşükle sonuçlanmıştı...
Canım benim Allah razı olsun hep hayırlısını istedim demek böyle hayırlı olacakmış.. Benim tüplerim yok tatlım kendiliğinden gelme ihtimali de yok maalesef
burda anlatıp meşgul etmek istemiyorum canım..
zaten emelin sonucuna da üzüldüm...
kötü birgün benim için...
Gunaydin Canim evde dinlenerek vakit geciriyorum insalahh sali gunu kese yada keselerimi gorecem terslik olmazsa kalp atisini da gorebiliriz bakalim rabbim hayirlisini versin sen nasilsin gobus iyice buyumus masallah cok guzel olmussun tam hamisss
dinlen canım bol bol,iyi bak kendine iyi beslen,az kalmış yavrularını görmeye,kaç haftalık oluyosun canım?teşekkür ederim canım
ewet benim göbüş büyüdü,artık sabahları uyandırıyor beni tekmeleriyle,artık kalk yatma diyor herhalde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?