Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlısı böyleymiş kuzum iyice ağla boşalt içini
Bir ağlayabilsem doya doya iş yerindeyim 3 ten sonra erolla yüz yüze gelince canım daha çok yanacak...

Emosumm canimm agla bosalt icini acin derin buyuk kac gundur biriken umutlarini biranda yitirdin bugun senin acini yasama gunun. Doya doya yasa...yarin yeni bir gune yeni umutlarla uyanacaksin ve inaniyorum ki bir gun cok yakind insaallah bbeklerini kucagina alacaksin...Gelsin artik bebislerimiz biran once bitanemm.telden giriyorum ya abuk. subuk seyler oluyor sonucunu yazdigin mesaji begendim sanirim yanlislikla asagi yukari hareket etmeye calisirken geri al dedim ama tekraRladi durdu sayfa degisti lutfen aynlis anlama kusum.

Emelcim afedersin canım dalgınlığıma ver lütfen.

Daha önce hamilelik elde edilebilmiş bak bu çok umut verici,dilerim Rabbim en kısa yüzünü güldürür ve sağlıkla kuzucuklarını kucağına almayı nasip eder inşallah canım arkadaşım.Dualarım seninle...

Ben biliyorum ki bunun bir zamanı var bu zamanı yakalayana kadar da oldukça yıpranıyoruz ama sabırlı olmak lazım.Rahatla arkadaşım,içinde yaşama bir tek ,ağla bağır çağır ama sonra sonuca takılma her gün yeni bir başlangıç....Benim ilk tüp bebek denemem daha önce aşılamalar ve ilaç tedavileri sonucu iç kanama geçirdim kist oluştu onlar patladı en son dış gebeliğimde tüplerim gitti.Tüp bebekle olma şansı var bir tek , 3 gün oldu transferim olalı ama hiç umudum yok şimdi.olursa güzel olur ama olmazsa da dünyanın sonu değil böyle düşünmek beni rahatlatıyor ,bilmiyorum ne anlamalar yükledin,hayatının neresine koydun bebeği ama öncelik sensin....Kendine iyi bak....Sevgiler.

canım hayırlısı demekten başka seçeneğimiz yok, acını , üzüntünü paylaşıyoruz ama umut hep bizimle unutma olur mu???

Tabi ki tatlım hep tevekkülüm tamdı hala da öyle Rabbim bizim için en iyisini bilir...

Canim rabbim sabrini artirsin uzulme demeyecegim ama Cabuk toparlan ......
Rabbim meleklerine kavustursun en kisa zamanda

Amin canım sağ ol çabuk toparlanırım gibi geliyor en çok totoma üzülüyorum iğneden her yeri mosmor zor oturuyorum..

Tutuyor canım çok şükür düşmesinin sebebinin rahimdeki perde olduğu söylendi o sorunu hallettik...İnşallah canım bir daha deneyebilirsem son olsun gerçekten yoruldum...

emelcim, güzel yürekli arkadaşım, inşallah birdahakinde allahım güldürcek yüzünüzü.. dularım seninle canım...

Sedacım canım benim inşallah tatlım tek tesellimiz bu zaten bir daha ki denemeler... Alalh razı olsun duaların için benim dualarım da sen ve bebeğinle tatlım...

Sağ ol bir tanem ben de hepimiz için dua ediyorum Alalhım bekletmeden versin meleklerimizi...

Canım neden meşguliyet olsun ki,herseyi paylaşıyoruz,anlatsan rahatlarsın belki bir nebze,içine atma ...

kızkardeşimin tayin yerini Ankara beklerken kırklareliye çıktı ona üzüldük...
paşalarımdan yine ayrı kalacam..
zaten artvindelerdi anlaraya otobüsle 17 saat..
şimdide 10 saatlik uzaktalar ona dertliyim yani...

Bir ağlayabilsem doya doya iş yerindeyim 3 ten sonra erolla yüz yüze gelince canım daha çok yanacak...

valla seni arayıp konuşmak istedim ama bugün kötü bi haldeyim sana teselli vereceğime karşılıklı ağlarız iş yerinde perişan ederim seni...
en iyisimi sanal ortamdan iletişim kurmak...
bende eşim geldiğinde kötü olurum diye beklemiştim ama o bana öyle bir tepki verdiki tek bir damla gözyaşını görmek istemiyorum dedi..
bugün üzüldük bitti artık yarından sonra bu konu kapanmıştır dedi..e haliyle bende ona inat ağlayarak gezemezdim...
belki sandığından daha farklı bir ortam olur daha çabuk atlatırsın akşama çok var çünkü...

Ağlıcam canım son kez bir daha ağlamıcam Alalhım hepimize versin canım... Sorun etme tabi ki beğenmemişsindir biliyorum

Sevgili Egunal sende Ankara dasın sanırım...Ankara aydınlanmasada bizim aydınlığımız hep kalsın yeter dimi....Canım dr un kimdi?

evet canım Ankaradayım...
aynen öyle valla hava hep kötü olsun ne önemi varkı biz iyi olduktan sonra...
o günlerde gelir inşallah...
dotorum başkent hastanesinde prof.dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu...
çok memnun kaldım hem ekibinden hem kendisinden...
yine orda deneyecem...

bende oradayım hemen yan odada Göğşen Bey var doktordan öte abi gibi benim için, Hulusi beyde oyleilk aşılamam yapılırken doktorum biryere gitmişti ilk aşılamamı Hulusi bey yapmıştı.bu tedavide psikolojinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve başkent tüp bebek ekibi hemşireleri de dahil olmak üzere kesinlikle çok doğru bir yer.umarım en kısa zamanda daha güzel haberler veririz....

Anladım canım ...

Vardır herseyde bir hayır...

Allah sağlık,afiyet versin,maddi mesafeler aşılıyor...

Benimde anniş&babişimle aramda yaklaşık 10 saat var,bazen geceyi yatağımda geçirmek yerine,otobüs koltuğunda geçirip hafta sonu için bile olsa gidiyorum.

Tabii aynı sehirde ya da daha yakın olmaları iyi olurdu ama nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…