canım benım saol cevabın için... insalllh rabbım kucagınada almayı nasıp eder... memnun kaldınmı acıbademden nasıldı yıy bı arastıma yaptılarmıı[/QUOTE
Insallah Canim Ben acibadem icin değil Dr icin gittim ve Dr dan Cok Cok memnunum eğer doğru teşhisi koymasa bende öyle bosu bosuna tup yapıyor olacaktım ayrıca benim gibi riskli bir hastaya super bir ameliyat yaptı pozitif olsa da olmasa da benim ona puanım tam Acıbadem'e gelince zaten standardı olan bir hastane ayrıca embriyolog ta öyle Cok caba harcadı ki bilmeyen beni akrabası zannederdi
en zoru zaten eşlerle bu durumu paylaşma kısmı...
o zaman daha kötü oluyor insan...
demek daha zamanımız var emelcim...
bu durumda söylenecek çok söz yok zaten...
daha fazla bekletmeden bebeklerimiz gelsinler artık...
Evet gülden gerçekten çok zor onun ne kadar umutlu olduğunu gördüm mutlu olduğunu gördüm hem kendim yıkıldım hem onu yıktım...İnşallah canım...
burda anlatıp meşgul etmek istemiyorum canım..
zaten emelin sonucuna da üzüldüm...
kötü birgün benim için...
Bir ağlayabilsem doya doya iş yerindeyim 3 ten sonra erolla yüz yüze gelince canım daha çok yanacak...hayırlısı böyleymiş kuzum iyice ağla boşalt içini
Kızlar aldım sonucumu 0.61 ilk kez böyle bir sonuç aldım kendimi alıştırmıştım biliyorsunuz canım yanmadı desem yalan olur... Ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş kocişle konuşana kadar gayet iyiydim onunla konuşunca dayanamadım başladım ağlamaya... Ne diyim bilmiyorum...
Gunaydin Canim evde dinlenerek vakit geciriyorum insalahh sali gunu kese yada keselerimi gorecem terslik olmazsa kalp atisini da gorebiliriz bakalim rabbim hayirlisini versin sen nasilsin gobus iyice buyumus masallah cok guzel olmussun tam hamisss
dinlen canım bol bol,iyi bak kendine iyi beslen,az kalmış yavrularını görmeye,kaç haftalık oluyosun canım?teşekkür ederim canım
ewet benim göbüş büyüdü,artık sabahları uyandırıyor beni tekmeleriyle,artık kalk yatma diyor herhalde:))
Evet canım Dr da en az 1 ay daha Cok dikkat etmemizi söyledi Allah razı olsun esim bakıyor hiç is yaptırmıyor son adete gore 5+5 olduk galiba Dr gidince net haftayı öğreniriz artık ....Ne GUZEL canım anne ben varım diyor herhalde bide doguma Cok kalmadı seni uyutmayacak ya alıştırma yapiyordur ılerde zorlanma diye :)))
Kızlar aldım sonucumu 0.61 ilk kez böyle bir sonuç aldım kendimi alıştırmıştım biliyorsunuz canım yanmadı desem yalan olur... Ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş kocişle konuşana kadar gayet iyiydim onunla konuşunca dayanamadım başladım ağlamaya... Ne diyim bilmiyorum...
canım hayırlısı demekten başka seçeneğimiz yok, acını , üzüntünü paylaşıyoruz ama umut hep bizimle unutma olur mu???
Canim rabbim sabrini artirsin uzulme demeyecegim ama Cabuk toparlan ......
Rabbim meleklerine kavustursun en kisa zamanda
canım benımmmm bak tutuyomuş ne güzel... hamıle kalabılıyosun demekkııı... bence senın arstırman düşük üzerine olmalıııı bak görürüsün digerıne olacak insalllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
emelcim, güzel yürekli arkadaşım, inşallah birdahakinde allahım güldürcek yüzünüzü.. dularım seninle canım...
Emelcim afedersin canım dalgınlığıma ver lütfen.
Daha önce hamilelik elde edilebilmiş bak bu çok umut verici,dilerim Rabbim en kısa yüzünü güldürür ve sağlıkla kuzucuklarını kucağına almayı nasip eder inşallah canım arkadaşım.Dualarım seninle...
Canım neden meşguliyet olsun ki,herseyi paylaşıyoruz,anlatsan rahatlarsın belki bir nebze,içine atma ...
Bir ağlayabilsem doya doya iş yerindeyim 3 ten sonra erolla yüz yüze gelince canım daha çok yanacak...
Emosumm canimm agla bosalt icini acin derin buyuk kac gundur biriken umutlarini biranda yitirdin bugun senin acini yasama gunun. Doya doya yasa...yarin yeni bir gune yeni umutlarla uyanacaksin ve inaniyorum ki bir gun cok yakind insaallah bbeklerini kucagina alacaksin...Gelsin artik bebislerimiz biran once bitanemm.telden giriyorum ya abuk. subuk seyler oluyor sonucunu yazdigin mesaji begendim sanirim yanlislikla asagi yukari hareket etmeye calisirken geri al dedim ama tekraRladi durdu sayfa degisti lutfen aynlis anlama kusum.
Günaydın herkese....Ankara da gün pek aydın değil ama neyse :)
Günaydın canım..
valla öyle Ankarada da gün güzel aydınlanmadı...
canım benım saol cevabın için... insalllh rabbım kucagınada almayı nasıp eder... memnun kaldınmı acıbademden nasıldı yıy bı arastıma yaptılarmıı[/QUOTE
Insallah Canim Ben acibadem icin değil Dr icin gittim ve Dr dan Cok Cok memnunum eğer doğru teşhisi koymasa bende öyle bosu bosuna tup yapıyor olacaktım ayrıca benim gibi riskli bir hastaya super bir ameliyat yaptı pozitif olsa da olmasa da benim ona puanım tam Acıbadem'e gelince zaten standardı olan bir hastane ayrıca embriyolog ta öyle Cok caba harcadı ki bilmeyen beni akrabası zannederdi
canım kımdı drun?
Sevgili Egunal sende Ankara dasın sanırım...Ankara aydınlanmasada bizim aydınlığımız hep kalsın yeter dimi....Canım dr un kimdi?
evet canım Ankaradayım...
aynen öyle valla hava hep kötü olsun ne önemi varkı biz iyi olduktan sonra...
o günlerde gelir inşallah...
dotorum başkent hastanesinde prof.dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu...
çok memnun kaldım hem ekibinden hem kendisinden...
yine orda deneyecem...
kızkardeşimin tayin yerini Ankara beklerken kırklareliye çıktı ona üzüldük...
paşalarımdan yine ayrı kalacam..
zaten artvindelerdi anlaraya otobüsle 17 saat..
şimdide 10 saatlik uzaktalar ona dertliyim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?