Kızlar aldım sonucumu 0.61 ilk kez böyle bir sonuç aldım kendimi alıştırmıştım biliyorsunuz canım yanmadı desem yalan olur... Ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş kocişle konuşana kadar gayet iyiydim onunla konuşunca dayanamadım başladım ağlamaya... Ne diyim bilmiyorum...
bende oradayım hemen yan odada Göğşen Bey var doktordan öte abi gibi benim için, Hulusi beyde oyleilk aşılamam yapılırken doktorum biryere gitmişti ilk aşılamamı Hulusi bey yapmıştı.bu tedavide psikolojinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve başkent tüp bebek ekibi hemşireleri de dahil olmak üzere kesinlikle çok doğru bir yer.umarım en kısa zamanda daha güzel haberler veririz....
günaydın cnm bencede hava kötü ankarada içim karardı.Günaydın herkese....Ankara da gün pek aydın değil ama neyse :)
güldencim..çok üzüldüm çokkızkardeşim antepte yollarda düştük giderken yol bitmedi bitürlü 12 saat ve ben dedim zaten bir kızkardeşim va ronada yakın değilim çok üüzldüm ya enazındna aramızda 4saat olsa deim düşün artık..erkek akrdeşim yurtdışında yeğenimi 40lıyken gödrüm ve yaza gelicekelr ama ne kadar görebilcemki ençokta yeğene dayanamıyor insan...içim darlıyor bazen sıkılıyorum yakın olsa annem yada kardeşim çıksam çaya gitsem gelsem v.s...rabbim sağlık versinde napalımm bizde kısıtlı zamanlara mecburuz ve okadar yorucu geçiyorki çok güzle zaman geçiriyoruz ama insan doymuyor yani...
dünya 3günlük ama sevdikelrimiz hep uzaktaşükretki annen yakın sana ne güzel..dün gece üüzldüm ya babam bursaya gittti babaannemi götürdü halama..annem koca evde yalnız kalmış kamerada ağlıyacaktım 4 çocuk büyüt kims eyok yanında yakın olsaydınız geldirniz dedi dedim annem atla gel..ama otobüsle ank.dan samsun bile 9 saat nerdeyse....rabbim acıalırnı göstermesinde napalım değilmi..canım benim çok üzülmme tamammı zor ama olmazsa gidersin paşalarının yanlarına özledinde sanada iyi gelri canım yaşdıklarından sonra..ben aşılamalrda negatif sonrası anneme attım kendimi hep (duramadım samsunda.....canım çok sıkıldı yaa sen sıkılınca....
yinede 7 saat daha yakına gelmişler bak bi iyi yön sana değilmi....
Anladım canım ...
Vardır herseyde bir hayır...
Allah sağlık,afiyet versin,maddi mesafeler aşılıyor...
Benimde anniş&babişimle aramda yaklaşık 10 saat var,bazen geceyi yatağımda geçirmek yerine,otobüs koltuğunda geçirip hafta sonu için bile olsa gidiyorum.
Tabii aynı sehirde ya da daha yakın olmaları iyi olurdu ama nasip...
ay inanmıyorum yaaa..belkide kaç kez karşılaştık orda...
göğşen bey hulusi bey olmadığı zamanlarda benimle çok ilgilendi çok severim onuda hatta opum ve transferim bile ona nasip oldu..
hulusi hoca doktorum gibi olsada göğşen beye dek geldi işlemlerin hep...
hepsinden çok memnun kaldım canımcım...[/QUOT
Güzel bi tesadüf oldu valla...belki karşılaşırız tekrar ama bu kez haberimiz olur birbirimizden....Heyecanlandım birden :) annem geldi şimdi ona anlattım o da aaaaaaaaaaaa diye şaşırdı.umarım başkent şans getirir bize.....
valla zor canım gerçekten..
çok sinir oluyorum neden sevdiklerimiz yanımızda değiller.neden biz bunları yaşamak zorundayız diye..
bütün akrabaları yanında olanları kıskanıyorum resmen..
hep dedim ki tüp bebiş kötü sonuçlanınca olsun Allah bana tosunlarımı yollayacak ve üzüntümü unutturacak...
herşey üstüste geldi resmen yıkıldım bugün artık..
sende de durum benden daha zor yani..
bütün sevdiklerin bi tarafa dağılmış..
dediğin gibi en kötü olanda annelerimiz o kadar büyüt bi evde yalnız kalsınlar...benim annem bunu 2003 senesinden beri yaşıyor babamı kaybedince yanımıza gel desekte kabul etmiyor öyle kendi başına takılıyo..aklım hep onda..neyseki yıllardır aynı komşularımızla beraber güvenilir bir yerde yinede aklım onda ama...
uzak olmak çok zor valla ben herşeye dayanıyorum bu hasretlik işi beni mahvediyor...
emelcim canım çok üzüldüm rabbim sabrını kat kat artırsınKızlar aldım sonucumu 0.61 ilk kez böyle bir sonuç aldım kendimi alıştırmıştım biliyorsunuz canım yanmadı desem yalan olur... Ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş kocişle konuşana kadar gayet iyiydim onunla konuşunca dayanamadım başladım ağlamaya... Ne diyim bilmiyorum...
egunal cnm, kardeşinin batı tayini uzağa çıkmış yine... bu tayin işleri nasıl düzenleniyor inan ki anlayamıyorum bende... çok duydum böyle tayinler.. yeğenlerinden kardeşinden ayrı kalmak çok zordur ama dur bakalım elbet vardır bundada bizim bilmediğimiz bir hayır... İnşallah en kısa zamanda bir mucize olurda kavuşursunuz
tünaydın...........
tünaydın canımm.....
ay aynı durum bizdede var ben ist.dayım ablam sivas abim niğde herkese görev nediyle biryerlede annemlerde memleketteydı benim babam gecen sene vefat edince babama çok ama çok üzüldük bizi birde annem ne yapacak korkusu sardı tamam komsularımı çok ıyı ama akşam hava kararınca herkes evıne çekilince onu yanlız bırakamazdık annemde kışları geziyo abime bana ablama geliyo gecen sen e öyle yaptık yazında zaten herkes izinde memlekkete toplanıyorum ama gercekten çok zor birimiz olsak memlekkette ama yok rabbım anneme sabır versinvalla zor canım gerçekten..
çok sinir oluyorum neden sevdiklerimiz yanımızda değiller.neden biz bunları yaşamak zorundayız diye..
bütün akrabaları yanında olanları kıskanıyorum resmen..
hep dedim ki tüp bebiş kötü sonuçlanınca olsun Allah bana tosunlarımı yollayacak ve üzüntümü unutturacak...
herşey üstüste geldi resmen yıkıldım bugün artık..
sende de durum benden daha zor yani..
bütün sevdiklerin bi tarafa dağılmış..
dediğin gibi en kötü olanda annelerimiz o kadar büyüt bi evde yalnız kalsınlar...benim annem bunu 2003 senesinden beri yaşıyor babamı kaybedince yanımıza gel desekte kabul etmiyor öyle kendi başına takılıyo..aklım hep onda..neyseki yıllardır aynı komşularımızla beraber güvenilir bir yerde yinede aklım onda ama...
uzak olmak çok zor valla ben herşeye dayanıyorum bu hasretlik işi beni mahvediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?