Tüp Bebek Günlüğümüz !

güldencim..çok üzüldüm çokkızkardeşim antepte yollarda düştük giderken yol bitmedi bitürlü 12 saat ve ben dedim zaten bir kızkardeşim va ronada yakın değilim çok üüzldüm ya enazındna aramızda 4saat olsa deim düşün artık..erkek akrdeşim yurtdışında yeğenimi 40lıyken gödrüm ve yaza gelicekelr ama ne kadar görebilcemkiençokta yeğene dayanamıyor insan...içim darlıyor bazen sıkılıyorum yakın olsa annem yada kardeşim çıksam çaya gitsem gelsem v.s...rabbim sağlık versinde napalımm bizde kısıtlı zamanlara mecburuz ve okadar yorucu geçiyorki çok güzle zaman geçiriyoruz ama insan doymuyor yani...
dünya 3günlük ama sevdikelrimiz hep uzaktaşükretki annen yakın sana ne güzel..dün gece üüzldüm ya babam bursaya gittti babaannemi götürdü halama..annem koca evde yalnız kalmış kamerada ağlıyacaktım 4 çocuk büyüt kims eyok yanında yakın olsaydınız geldirniz dedi dedim annem atla gel..ama otobüsle ank.dan samsun bile 9 saat nerdeyse....rabbim acıalırnı göstermesinde napalım değilmi..canım benim çok üzülmme tamammı zor ama olmazsa gidersin paşalarının yanlarına özledinde sanada iyi gelri canım yaşdıklarından sonra..ben aşılamalrda negatif sonrası anneme attım kendimi hep(duramadım samsunda.....canım çok sıkıldı yaa sen sıkılınca....
yinede 7 saat daha yakına gelmişler bak bi iyi yön sana değilmi....

CANIMMmm benımm sımdı gordum yaa ne kadr uzuldum anlatamam yaa..Ooff NEDEN boyle olmak zorunda ki anlamıyorum gercekten o kadr ısterken bızım bebeğimiz olmuyor ama ıstemeyene allahım verıyor...senın taktırınn allahım ama bıze de acı lutfennn kucağımızı boş bırakmaa elın bebeğinde gözümüzü bıraktırma allahımm..ya gercekten artık doğum haberlerıne de sevınemıyorum yaa..içim daha cok acıyo su doğum yapmıs bunun kızı olmuş deyınceee banane onlardan deyıp ordan o an gıtmek istiyorum ama olmuyo işteee..olmuyo...kusura bakmayın bende bugun o kadr doldum kı artık bunları yazma noktasına geldım..emelimm canın saolsun bıtanemm daha ne gunler var onumuzde sabırr...

emelcim..tabiki yanar canın kolay değil..canım benim inaşşalah rabbim kalbine ferahlık versin...ya şuan yaşadım kendi negatifleirmi sanki fena oldum..
okadar hissettmki seniirabbime sığınilk sabır anı çok önemli skaın diline isyan düşmesin kalbinede..sabredersek bigün rabbim göndericek zaten meleklerimizi..
bizim elimizden gelen duaya devam etmek yapıcak bişi yok çünküüü dünyaları veririim elimde olsa hepiniz poziitf alın diye canlarımmmm......

ay inanmıyorum yaaa..belkide kaç kez karşılaştık orda...
göğşen bey hulusi bey olmadığı zamanlarda benimle çok ilgilendi çok severim onuda hatta opum ve transferim bile ona nasip oldu..
hulusi hoca doktorum gibi olsada göğşen beye dek geldi işlemlerin hep...
hepsinden çok memnun kaldım canımcım...

valla zor canım gerçekten..
çok sinir oluyorum neden sevdiklerimiz yanımızda değiller.neden biz bunları yaşamak zorundayız diye..
bütün akrabaları yanında olanları kıskanıyorum resmen..
hep dedim ki tüp bebiş kötü sonuçlanınca olsun Allah bana tosunlarımı yollayacak ve üzüntümü unutturacak...
herşey üstüste geldi resmen yıkıldım bugün artık..
sende de durum benden daha zor yani..
bütün sevdiklerin bi tarafa dağılmış..
dediğin gibi en kötü olanda annelerimiz o kadar büyüt bi evde yalnız kalsınlar...benim annem bunu 2003 senesinden beri yaşıyor babamı kaybedince yanımıza gel desekte kabul etmiyor öyle kendi başına takılıyo..aklım hep onda..neyseki yıllardır aynı komşularımızla beraber güvenilir bir yerde yinede aklım onda ama...

uzak olmak çok zor valla ben herşeye dayanıyorum bu hasretlik işi beni mahvediyor...

öyle canım çok dağıldık küçük erkek kardeşim bi antepte üniversitede busene kızkardeşim sıkı ık eve çağııryor onlar görüşüyor negüzel...bari onla ryakın...
babam şimdilik hayatt rabbim başımızdan eksik etmesin..anneciğine üzülüyorum bende senin ama dediğin gibi komşuları aynı sen varsın yakınında bunada şükür..
annem bazen çooook kızar ankarada size koca yokmuydu diye bana bikere sormuş ilk evliyken benim cevaba bakarmısın ...
YİNE A.....EVLİ OLSAYDIMDA ANKARADA OLSAYDIM yani adamımdan vazgeçememişim..ben hatırlamıyom ama annem bunu hatırlıyor..
kızkardeşim annemi yıktı ablam uzakta ben gitmem dedi ama nasibi adanalı bir adam oldu tee bendende uzağa antepe gitti bu annemi çok yıktı,sütünede oğlan
kardeşim yurtdışı sevdasına tutuldu öyle..anne olmak zor ya bazen bakıyorum ben bile daha doğuramadım evladıma yanarken onlar napıyor diyee

Son düzenleme:
çok üzüldüm, isteyen herkesin hemen olsa bebeği keşke... Allah sabır versin ne diyeyim.. çok zor biliyorum... ama umudunuzu asla kaybetmeyin...

birde benden nacizane bir tavsiye... Belki yeri değil ama söylemem lazım gibi hissediyorum... sigarayı bırakın lütfen arkadaşlar... hem sigara hem bebek olmaz... ben bırakalı 3 sene olacak çok şükürde bırakmışım.. ve bebeğimin gelmesinde çok büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum... LÜTFEN SİGARAYI BIRAKIN.... LÜTFEN ... Hiç zor birşey değil...

egunal cnm, kardeşinin batı tayini uzağa çıkmış yine... bu tayin işleri nasıl düzenleniyor inan ki anlayamıyorum bende... çok duydum böyle tayinler.. yeğenlerinden kardeşinden ayrı kalmak çok zordur ama dur bakalım elbet vardır bundada bizim bilmediğimiz bir hayır... İnşallah en kısa zamanda bir mucize olurda kavuşursunuz

canımm çok üzüldüm inan...sende çok zor şeyler yaşamıssın başka bi topikte okudum dün gece hatta dedim işşallah olur die dua ettim..RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasınn..işşallah birgün bizde anne olcaz..seninde tüplerin bağlı sanırım dimi benimde ölee hele onu düşünnce iice sinirlerim bozluluo normal yolla olma şansı yok die...bir an önce toparlanıp tekrar başlarsın işşallah tedaviye...sabır ve güç versinn RABBİM sana...

emelcim canım çok üzüldüm rabbim sabrını kat kat artırsın

selam kızlar nasılsınız. mesai bitene kadar hep sizinleyim okuyorum ama bazen cevaplayamıyorum.
güldencim tayin işleri inan çok karmaşşık. yine dedi allahtan batıya cıktı. gecen yıl aynı konuda kardeşler olarak bizim canımız sıkılmıştı. kızkardeşim evli izmirde oturuyo. 4 yaşında kızı var. birde yeni 3-4 aylık hamile. gecen yıl Şırnak idile tayini çıktı şok olduk. kızcağız kızını alıp gitti. 1 yıldır yanlız kızıyla kalıyo orda. eş durumundan İzmire geri dönebilmek için eşi İzmirde kaldı gitmedi. inan hepimiz diken üstündeyiz.

emelsunar canım benim Rabbim sana dayanma gücü versin.Ne diyeyim bilemiyorum.Çok üzüldüm.Allah yüzünü güldürsün en yakın zamanda.

rabbim sabrını versin canım.... biliyorumki çok zor yaşadığın.... dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşur ve bu zor günleri unutursun.................

kızlar bu arada bugün randevum vardı. Aydın beyden randevu alamadım tabi Ebru hnm la gorustum. Doğum kontrol hapı bittikten 3gün sonra FSH ve E2 testi istedi tekrar.4.günde testle birlikte gelirsin dedi. Artık iki,üç,dört Allah ne verdiyse transfer etcez dedi. Zaten zar zor oluyo yumurtam. Geçen tedavide 2 tane olmuştu. Puregon verdi 300 doz kullanıcam. Dedim ki yani bu tutunma şansını artırmak için ekstra bi işlem falan yokmu o da dedi biz zaten hastalarımıza hatching yapıyoruz zaten embrıyolarına dedi senınkınde de uygulamıştık dedi.onun harıcınde yapıcak bişey yok embrıyolarda genetik yapalım dicem ama zaten cok yumurtan olmuyo eleme şansımız yok arasında dedi. Bakalım bidahaki randevum 19una denk gelıyo inşallah FSH ne durumdaysa artık bakalım başlıcaz kısmetse...

ay aynı durum bizdede var ben ist.dayım ablam sivas abim niğde herkese görev nediyle biryerlede annemlerde memleketteydı benim babam gecen sene vefat edince babama çok ama çok üzüldük bizi birde annem ne yapacak korkusu sardı tamam komsularımı çok ıyı ama akşam hava kararınca herkes evıne çekilince onu yanlız bırakamazdık annemde kışları geziyo abime bana ablama geliyo gecen sen e öyle yaptık yazında zaten herkes izinde memlekkete toplanıyorum ama gercekten çok zor birimiz olsak memlekkette ama yok rabbım anneme sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…