canlar nasılsınız neler yapıyosun bugunde hiç güzel haberler almadık dimi
Güzel bi tesadüf oldu valla...belki karşılaşırız tekrar ama bu kez haberimiz olur birbirimizden....Heyecanlandım birden :) annem geldi şimdi ona anlattım o da aaaaaaaaaaaa diye şaşırdı.umarım başkent şans getirir bize.....
egunal cnm, kardeşinin batı tayini uzağa çıkmış yine... bu tayin işleri nasıl düzenleniyor inan ki anlayamıyorum bende... çok duydum böyle tayinler.. yeğenlerinden kardeşinden ayrı kalmak çok zordur ama dur bakalım elbet vardır bundada bizim bilmediğimiz bir hayır... İnşallah en kısa zamanda bir mucize olurda kavuşursunuz
kızlar bu arada bugün randevum vardı. Aydın beyden randevu alamadım tabi Ebru hnm la gorustum. Doğum kontrol hapı bittikten 3gün sonra FSH ve E2 testi istedi tekrar.4.günde testle birlikte gelirsin dedi. Artık iki,üç,dört Allah ne verdiyse transfer etcez dedi. Zaten zar zor oluyo yumurtam. Geçen tedavide 2 tane olmuştu. Puregon verdi 300 doz kullanıcam. Dedim ki yani bu tutunma şansını artırmak için ekstra bi işlem falan yokmu o da dedi biz zaten hastalarımıza hatching yapıyoruz zaten embrıyolarına dedi senınkınde de uygulamıştık dedi.onun harıcınde yapıcak bişey yok embrıyolarda genetik yapalım dicem ama zaten cok yumurtan olmuyo eleme şansımız yok arasında dedi. Bakalım bidahaki randevum 19una denk gelıyo inşallah FSH ne durumdaysa artık bakalım başlıcaz kısmetse...
canlar nasılsınız neler yapıyosun bugunde hiç güzel haberler almadık dimi
kuzummmm ama sennn üzülmee ben sana kıyamam
kardeşinin ve paşaların sağlıkları yerinde olsunn RABBİM büyük işşallah gelirler yakınlarına
Cnm bnm ya uzuldum bak sımdı kuzularından ayrılmana.Gurbet cok zor ben yıllarrca hıc bılmedıgımız yabancı yerlerde kaldım. Anne baba kardes hasretı cok zor..Her ucak ınısıne acaba banada suprız yapıp gelen varmıdır dıyordum.Ama Allah saglık sıhhat ve huzur versın cnm onların ıyı olmalarını bılmen senı bır nebze rahatlatıcaktır..
Kızlar 9 Unda lucrine basladım. Haziran da insallah nasipse dondurulmus transferin olacak. tedavi basladı!!!! :)
Kızlar biletimi aldım dün gece Allah izin verirse 23 Haziran'da gideceğiz istanbula.ellerimizde Yeni umutlarla Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun canım...
2 kişi geleceğiniz İstanbuldan en az 3 kişi dönün inşallah...
Kızlar biletimi aldım dün gece Allah izin verirse 23 Haziran'da gideceğiz istanbula.ellerimizde Yeni umutlarla Allah cümlemizin yardımcısı olsun
kımsecıkler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yapayalniz kalmış topigimizzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?