Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen canım...
akasya1978 de hulusucidir ve hamile çok şükür..ben onun gazıyla başkente başlamıştım...
bana şimdilik nasip olmadı inşallah sana olur bu kez...
belki önümüzdeki ay bi aşılamada ben yaptırırım konuşacam hocayla...
duvarda asılı bebeklerin fotolarından bizimde olur inşallah...

valla canım bi tayin subayının elinde herşey işte..
Ankarayı çoktan geçtim ama tercihlerinede vermemiş gerizekalı tercih dışı bir yere atamış..

ne güzel herşey belli olmuş artık hayırlı olsun canım...
bol bol yumoşun olsun inşallah...
düşük fsh lar diliyorum...

kuzummmm ama sennn üzülmee ben sana kıyamam
kardeşinin ve paşaların sağlıkları yerinde olsunn RABBİM büyük işşallah gelirler yakınlarına

kuzummmm ama sennn üzülmee ben sana kıyamam
kardeşinin ve paşaların sağlıkları yerinde olsunn RABBİM büyük işşallah gelirler yakınlarına

bana yalan söylediler.....
işte bu şarkıyı dinliyorum...
ne iyi ettinde yayınladın pek bi duygusalım zaten...
canım tabii önce sağlıklı olsunlar tabii gerisi kabul edilebilir şeyler..
ama çok üzüldüm işte engel olamıyorum ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda...
hasretlik çekmeye devam edecem...

Cnm cok uzuldum Allah sabrını versın ınsallah..Umutlarını yıtırme Rabbım sana bebıslerını gonderecektır ınsallah

Sabahtan beri listeleri güncelleyecem böyle günlerde geç saate kalıyor hiç güncelleyesim gelmiyor işte...

Cnm bnm ya uzuldum bak sımdı kuzularından ayrılmana.Gurbet cok zor ben yıllarrca hıc bılmedıgımız yabancı yerlerde kaldım. Anne baba kardes hasretı cok zor..Her ucak ınısıne acaba banada suprız yapıp gelen varmıdır dıyordum.Ama Allah saglık sıhhat ve huzur versın cnm onların ıyı olmalarını bılmen senı bır nebze rahatlatıcaktır..

İyi olduklarını bilmekle avunuyorum işte..
Allah bugünümüzü artmasın...
ama bugünde üzücü birgün...
geçen hafta cuma değerimin katlandığını öğrenmiş kutlamalar yapıyorduk bu saatte bir hafta geçti ne kadar çok şey değişti

Kızlar 9 Unda lucrine basladım. Haziran da insallah nasipse dondurulmus transferin olacak. tedavi basladı!!!! :)

yazmadın epeydir..
demek netleşti artık çok şükür haziranda bebeklerine kavuşuyorsun..
sıkı sıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar annelerini..

Canım çok üzüldüm bu durumda ne denilirki Mayıs bı sızıma güldü ustuste nefatifler cok uzucu ema elden bisey gelmiyor inşallah zuzu sag sağlım alsın kucağına bebislerini bizde denemeye devam Allah izin verirse üzülme demicem demicem bu imkansız zamanla alışıyor iste insan ...

Kızlar biletimi aldım dün gece Allah izin verirse 23 Haziran'da gideceğiz istanbula.ellerimizde Yeni umutlarla Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Kızlar biletimi aldım dün gece Allah izin verirse 23 Haziran'da gideceğiz istanbula.ellerimizde Yeni umutlarla Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun canım...
2 kişi geleceğiniz İstanbuldan en az 3 kişi dönün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…