Tüp Bebek Günlüğümüz !

2 kilo sütü kaynatıp banyodan uygun bir kaba boşaltıyosun sonra soyunup buhara oturuyosun hamile kalmaya yardım ediyomuş ama adetten sonraki 10 gün içinde yap bence sonlara doğru gebelik şansını azaltabilir....
kızlar başka bir topikten okudum bunu,bunu yapan bir kız o ay hamile kalmış,

evet bende oturdum süt maydanoz kaynatıp oturdum civan perçemi kaynatıp oturdum tüplerim tıkalıydı normal hamıle kalamazzın dedi doktor kürleri denedıkten sonra ve Allahın izniyle hamıle kaldım..demiş biride,

deneyeniniz oldumu hiç,faydası olurmu acaba:??

Çikolata kisti yüzünden hamile kalamayanlar topiğinden dön bakiimm aramıza

şekerim elifnazın muhtemel doğum tarihini her görüşümde evlilik yıldönümüm geliyo aklıma 21 ağustos ta evlendim 22 sinde çok güzel birgün geçirmiştik kocişle:123:

bu ara iyice hareketlendi... artık babamızda net olarak hissediyo hareketleri.... hele gece olunca coşuyo benim kız:)))))

çağatay enişteme gece harekete geçen kız bebekler doğup büyüyünce gece gezmelerini tercih ederlermiş de bakalım ne tepki verecek

bu ara iyice hareketlendi... artık babamızda net olarak hissediyo hareketleri.... hele gece olunca coşuyo benim kız:)))))

artık dahada hareketlenicek bak,özellikle geceleri coşarlar,ve yattığında,,ama benim artık gündüzde durmuyo resmen karnım acıdı bugünama çok güzel bir acı

şekerim elifnazın muhtemel doğum tarihini her görüşümde evlilik yıldönümüm geliyo aklıma 21 ağustos ta evlendim 22 sinde çok güzel birgün geçirmiştik kocişle:123:

21 ağustos büyük teyzesinin de doğum günü:)))))))) çok sevdiğim bi tarih... ama sanırım 21 ini bulmamız zor....

çağatay enişteme gece harekete geçen kız bebekler doğup büyüyünce gece gezmelerini tercih ederlermiş de bakalım ne tepki verecek

kafasından çıkan dumanları görür gibi oluyorum ama kendini avutma yöntemi çok komik neymiş kızı büyüyüp gençkız olana kadar takip çipleri çok gelişecekmiş oda çip takacakmış kızına ve sürekli takip edecekmiş.... daha şimdiden şehir dışında üniverste kazanırsa yollamam diye benimle pazarlık ediyo....

21 ağustos büyük teyzesinin de doğum günü:)))))))) çok sevdiğim bi tarih... ama sanırım 21 ini bulmamız zor....

haklısın canım artık sezeryan olunca daha erken alıyo doktorlar bebişleri..

valla çok alemsin güldenim yaaa,,adamları daha doğmadan strese sokmayınn

he he he ne tepki verir acaba hayal edip gülüyorum şu an

bulmaz canım,,,benimde 31 temmuz ama temmuz ortası olucak kısmetse

tamam sen benim doğum günümde doğur o zaman 25 temmuzda

artık dahada hareketlenicek bak,özellikle geceleri coşarlar,ve yattığında,,ama benim artık gündüzde durmuyo resmen karnım acıdı bugünama çok güzel bir acı
valla ne uykusuzluğu nede yorgunluğu umrumda yeterki o hareket etsin ben mutlu oluyom.....
bulmaz canım,,,benimde 31 temmuz ama temmuz ortası olucak kısmetse

benim daktır konuşmak için daha erken diyo.... ama mümkün olsa ben 15 gibi doğum yapmayı isterim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…