slma kızlar nasılsınız .........................................
Çikolata kisti yüzünden hamile kalamayanlar topiğinden dön bakiimm aramıza
Çikolata kisti yüzünden hamile kalamayanlar topiğinden dön bakiimm aramıza
süpersin canım yaaaa
biz iyiyiz canım sen nasılsın??
nabayım canım yaaa,,,faydalı bilgiler araştırıyorum belki rastlarım diye,
nabıyonuz bakalım,,elifnaz nasıl?kıpırtılar nasıl canım,benim bugün acaippp kıpırtılar maşallahh diyeyim
araştır tabii kuzum..
ben öyle arada sıkılınca peşinize düşüyorum işte
bu ara iyice hareketlendi... artık babamızda net olarak hissediyo hareketleri.... hele gece olunca coşuyo benim kız:)))))
bu ara iyice hareketlendi... artık babamızda net olarak hissediyo hareketleri.... hele gece olunca coşuyo benim kız:)))))
şekerim elifnazın muhtemel doğum tarihini her görüşümde evlilik yıldönümüm geliyo aklıma 21 ağustos ta evlendim 22 sinde çok güzel birgün geçirmiştik kocişle:123:
ama bu konuda harikasın güldencim.... nasıl buluyosun şaşıyorum
çağatay enişteme gece harekete geçen kız bebekler doğup büyüyünce gece gezmelerini tercih ederlermiş de bakalım ne tepki verecek
21 ağustos büyük teyzesinin de doğum günü:)))))))) çok sevdiğim bi tarih... ama sanırım 21 ini bulmamız zor....
çağatay enişteme gece harekete geçen kız bebekler doğup büyüyünce gece gezmelerini tercih ederlermiş de bakalım ne tepki verecek
21 ağustos büyük teyzesinin de doğum günü:)))))))) çok sevdiğim bi tarih... ama sanırım 21 ini bulmamız zor....
valla çok alemsin güldenim yaaa,,adamları daha doğmadan strese sokmayınn
bulmaz canım,,,benimde 31 temmuz ama temmuz ortası olucak kısmetse
valla ne uykusuzluğu nede yorgunluğu umrumda yeterki o hareket etsin ben mutlu oluyom.....artık dahada hareketlenicek bak,özellikle geceleri coşarlar,ve yattığında,,ama benim artık gündüzde durmuyo resmen karnım acıdı bugünama çok güzel bir acı
bulmaz canım,,,benimde 31 temmuz ama temmuz ortası olucak kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?