Tüp Bebek Günlüğümüz !

vayyyyyyyyyy eniştemem bak yaaa,,neler düşünüyor,ama daha neler çıkıcak o zaman kadar ...aa bende yollamam şehirdışına kızımı üniversite için,yanımda olsun , evlendiremem bile belki

haklısın canım artık sezeryan olunca daha erken alıyo doktorlar bebişleri..

he he he ne tepki verir acaba hayal edip gülüyorum şu an

tamam sen benim doğum günümde doğur o zaman 25 temmuzda

bak o tarih olabilir,,15-20 temmuz arası demişti daktır ama belli olmaz tabi,sorarım 25 .de olsa olmazmı diyee

sanki benim babamı anlattın..
çip çözümüde güzelde o zamanın teknolojisiyle beraber gençlerde boyut atlayacak şimdikiler gibi kalmayacak...
o çip takar kızıda çıkarmanın yolunu mutlaka bulur
yollamasın tabii şehir dışına hem okumakta neymiş kırsın dizini otursun babasının evinde
ayyy kendimden soğudum birden

Son düzenleme:

Canim Sutlej maydonozu anneme bir Kadın söylemiş oda ikinci bebeğine hamile kalaniyormus doktor dokto gezmiş bir gün hastanede bı kadın söylemiş oda denemiş ama kadın anneme demiski ben bunu yaptıktan sonra çok akıntım oldu resmen iltihap aktı benden demiş ve üstüne hamile kalmış ben denemedim ama

Çikolata kisti yüzünden hamile kalamayanlar topiğinden dön bakiimm aramıza
bakıyomda rontkencılıge basladınız ne bu merak
şekerim elifnazın muhtemel doğum tarihini her görüşümde evlilik yıldönümüm geliyo aklıma 21 ağustos ta evlendim 22 sinde çok güzel birgün geçirmiştik kocişle:123:
saat 12 den sonramı:))))))))
çok basit aslında bilenlerde vardır aramızda ama ben kullanıyorum bu durumu eğleniyorum arada
sana sonra sölerim
ben bılıyom soyleyebılırmıyım

bakıyomda rontkencılıge basladınız ne bu merak

saat 12 den sonramı:))))))))

ben bılıyom soyleyebılırmıyım

bu merak bende çok önceden beri vardı canım...
çok arkadaşımızı takip etmişliğim o topiğe gidip kendilerini taciz etmişliğim vardır
hayır saat 12 den sonra değildi bi kerem 22 sinde dışarda çok güzel bir zaman geçirmiştik millet eve kapanır biz dışarı atmıştık kendimizi
çünkü ikimizde çalışıyorduk ve ben işten fazla izinli değildim günleri evde geçirmek istemedik...
hayııırrr sölemee bişi...

KIZLAR benim mesaim bitiyor artık,çok şükür,uzun bir gün oldu,,havada nasıl kapadı yağmur yağdı yağacak,,kocişim de erken çıkıcak bugün alışverişe gidicezz,inşallah ıslanmayız,hepinizee iyi akşamlar ,yarın görüşmek üzere artıkkk

ben konuşuyorum ama sen duymuyorsunnn

e o zaman kimse yazmıyooo diye düzelteyimmmm

iyi akşamlar şekerim...
Ankarada bi yağıyooo bi güneş açıyooo aynı ben gibi...

Kızlar selamlar yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Ohss riskimden dolayı Dr Cokk büyük ihtimalle transferi erteliyecegini söyledi. Yarın belli olucak ama ins. bari Opu olayı iptal olmaz o kadar iğneyi yemisken:/ Eğer e2 cok cosmadiysa ( Dun 3.100 du bu arada)Pazartesi opu olur. Transfer icin dinlenme suresi 2 ay mı oluyor onu merak ettim. Sonuçta şimdi 15 gun sonra adet olsam bile kesin 1-2 yumurta kalıntısı kalirr:18:

ilk tedavide ihmalden ohss olmuş hastanede yatmış ve herşeye rağmen transferi olmuş,2.tüp bebektede doktorumun yoğun çabasıyla ohss den son anda kurtulmuş bir madure olarak yazıyorum sana...
öncelikle iğneyi kestinmi yoksa vurmaya devam ediyormusun?
e2 mutlaka 5000 nin altında olmalı opu dan önce...
bugün iğneyi kesmiş ve kendi kendilerine bir iki gün daha büyümeleri beklenir bu arada da e2 düşmüş olur...
yumoşların en büyüğü kaç mm?
bugünki değerin e2 değerin ne zaman belli olacak?
opu ya gidersin ama transfer olmazsın büyük ihtimalle bir ay sonrada transferin gerçekleşir ve bu doğru olandır..

Son düzenleme:

Gonalf vuruluyorum normalde onu kesti Dr 2 gun önce.Menegon vuruldum bugun son dozu her zaman menegonla bitiriyor. Onda farkli bi horman varmis sanirim.Zaten pco oldugum icin en yüksek aldığım iğne dozu 150ydi. Cok temkinli gidiyoruz ama çoğalmalarına engel olunamiyo Coşkun yumurtalar:/Bu arada 5 gündür baskılamak ve Ohss riskinden dolayı olgulatran iğne kullanıyorum. En büyük yumurtam 21m. Birde de Çatlama iğneni farklı yapicaz dedi. Ne yapicaz onuda bilmiyorum. Dün aksam yaptırdım e2 yıl en son. Yarın sabah tekrardan bakılacak .Simdi ben o zaman 15 gun sonra felan adet olurum hemen rahim icin gerekli iğnelere baslarımın yoksa 1 adet daha mı geçirmem gerekicek:)İns.sorunsuz atlatirim. Su 5 gündür vurulduğum iğne iyi geldi gibi hissediyorum kasık garim şişkinliğin pek yok ama yada cnm öyle istiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…