kafasından çıkan dumanları görür gibi oluyorumama kendini avutma yöntemi çok komik neymiş kızı büyüyüp gençkız olana kadar takip çipleri çok gelişecekmiş oda çip takacakmış kızına ve sürekli takip edecekmiş.... daha şimdiden şehir dışında üniverste kazanırsa yollamam diye benimle pazarlık ediyo....
haklısın canım artık sezeryan olunca daha erken alıyo doktorlar bebişleri..
he he he ne tepki verir acaba hayal edip gülüyorum şu an
tamam sen benim doğum günümde doğur o zaman 25 temmuzda
kafasından çıkan dumanları görür gibi oluyorumama kendini avutma yöntemi çok komik neymiş kızı büyüyüp gençkız olana kadar takip çipleri çok gelişecekmiş oda çip takacakmış kızına ve sürekli takip edecekmiş.... daha şimdiden şehir dışında üniverste kazanırsa yollamam diye benimle pazarlık ediyo....
valla ne uykusuzluğu nede yorgunluğu umrumda yeterki o hareket etsin ben mutlu oluyom.....
aynen canım ,hareket etmediği zaman mutsuz oluyoruzzz,,onlar coşsun yeterkiii
bak o tarih olabilir,,15-20 temmuz arası demişti daktır ama belli olmaz tabi,sorarım 25 .de olsa olmazmı diyee
2 kilo sütü kaynatıp banyodan uygun bir kaba boşaltıyosun sonra soyunup buhara oturuyosun hamile kalmaya yardım ediyomuş ama adetten sonraki 10 gün içinde yap bence sonlara doğru gebelik şansını azaltabilir....
kızlar başka bir topikten okudum bunu,bunu yapan bir kız o ay hamile kalmış,
evet bende oturdum süt maydanoz kaynatıp oturdum civan perçemi kaynatıp oturdum tüplerim tıkalıydı normal hamıle kalamazzın dedi doktor kürleri denedıkten sonra ve Allahın izniyle hamıle kaldım..demiş biride,
deneyeniniz oldumu hiç,faydası olurmu acaba:??
iyi olduklarını bilmekle avunuyorum işte..
Allah bugünümüzü artmasın...
Ama bugünde üzücü birgün...
Geçen hafta cuma değerimin katlandığını öğrenmiş kutlamalar yapıyorduk bu saatte bir hafta geçti ne kadar çok şey değişti
bakıyomda rontkencılıge basladınız ne bu merakÇikolata kisti yüzünden hamile kalamayanlar topiğinden dön bakiimm aramıza
saat 12 den sonramı:))))))))şekerim elifnazın muhtemel doğum tarihini her görüşümde evlilik yıldönümüm geliyo aklıma 21 ağustos ta evlendim 22 sinde çok güzel birgün geçirmiştik kocişle:123:
ben bılıyom soyleyebılırmıyımçok basit aslında bilenlerde vardır aramızda ama ben kullanıyorum bu durumu eğleniyorum arada
sana sonra sölerim
bakıyomda rontkencılıge basladınız ne bu merak
saat 12 den sonramı:))))))))
ben bılıyom soyleyebılırmıyım
ben konuşuyorumama sen duymuyorsunnn
KIZLAR benim mesaim bitiyor artık,çok şükür,uzun bir gün oldu,,havada nasıl kapadı yağmur yağdı yağacak,,kocişim de erken çıkıcak bugün alışverişe gidicezz,inşallah ıslanmayız,hepinizee iyi akşamlar ,yarın görüşmek üzere artıkkkEki Görüntüle 413515
Kızlar selamlar yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Ohss riskimden dolayı Dr Cokk büyük ihtimalle transferi erteliyecegini söyledi. Yarın belli olucak ama ins. bari Opu olayı iptal olmaz o kadar iğneyi yemisken:/ Eğer e2 cok cosmadiysa ( Dun 3.100 du bu arada)Pazartesi opu olur. Transfer icin dinlenme suresi 2 ay mı oluyor onu merak ettim. Sonuçta şimdi 15 gun sonra adet olsam bile kesin 1-2 yumurta kalıntısı kalirr:18:
ilk tedavide ihmalden ohss olmuş hastanede yatmış ve herşeye rağmen transferi olmuş,2.tüp bebektede doktorumun yoğun çabasıyla ohss den son anda kurtulmuş bir madure olarak yazıyorum sana...
öncelikle iğneyi kestinmi yoksa vurmaya devam ediyormusun?
e2 mutlaka 5000 nin altında olmalı opu dan önce...
bugün iğneyi kesmiş ve kendi kendilerine bir iki gün daha büyümeleri beklenir bu arada da e2 düşmüş olur...
yumoşların en büyüğü kaç mm?
bugünki değerin e2 değerin ne zaman belli olacak?
opu ya gidersin ama transfer olmazsın büyük ihtimalle bir ay sonrada transferin gerçekleşir ve bu doğru olandır..
Eki Görüntüle 413512 hııhhhh yine herkes susuyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?