merhaba arkadaşlar
KIZLAR benim mesaim bitiyor artık,çok şükür,uzun bir gün oldu,,havada nasıl kapadı yağmur yağdı yağacak,,kocişim de erken çıkıcak bugün alışverişe gidicezz,inşallah ıslanmayız,hepinizee iyi akşamlar ,yarın görüşmek üzere artıkkkEki Görüntüle 413515
Gonalf vuruluyorum normalde onu kesti Dr 2 gun önce.Menegon vuruldum bugun son dozu her zaman menegonla bitiriyor. Onda farkli bi horman varmis sanirim.Zaten pco oldugum icin en yüksek aldığım iğne dozu 150ydi. Cok temkinli gidiyoruz ama çoğalmalarına engel olunamiyo Coşkun yumurtalar:/Bu arada 5 gündür baskılamak ve Ohss riskinden dolayı olgulatran iğne kullanıyorum. En büyük yumurtam 21m. Birde de Çatlama iğneni farklı yapicaz dedi. Ne yapicaz onuda bilmiyorum. Dün aksam yaptırdım e2 yıl en son. Yarın sabah tekrardan bakılacak .Simdi ben o zaman 15 gun sonra felan adet olurum hemen rahim icin gerekli iğnelere baslarımın yoksa 1 adet daha mı geçirmem gerekicek:)İns.sorunsuz atlatirim. Su 5 gündür vurulduğum iğne iyi geldi gibi hissediyorum kasık garim şişkinliğin pek yok ama yada cnm öyle istiyo:)
Kızlar selamlar yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Ohss riskimden dolayı Dr Cokk büyük ihtimalle transferi erteliyecegini söyledi. Yarın belli olucak ama ins. bari Opu olayı iptal olmaz o kadar iğneyi yemisken:/ Eğer e2 cok cosmadiysa ( Dun 3.100 du bu arada)Pazartesi opu olur. Transfer icin dinlenme suresi 2 ay mı oluyor onu merak ettim. Sonuçta şimdi 15 gun sonra adet olsam bile kesin 1-2 yumurta kalıntısı kalirr:18:
merhaba arkadaşlar
taam hemen konuşmaya başlıyom.......
e o zaman kimse yazmıyooo diye düzelteyimmmm
iyi akşamlar şekerim...
Ankarada bi yağıyooo bi güneş açıyooo aynı ben gibi...
hoşgeldin zuzummmmm...............
opun yapılır bence... ama e2 çok yükselirse transfer ertelenir.... senin için hayırlısı ne ise öle olur inşallah...............
iğneyi kesmesi iyi olmuş canım..
anlattıklarının nerdeyse aynısını yaşadım benimde opuya yakın 3000 ni geçti e2 im..
bende de pko var çoğalmasını maalesef engelleyemiyor doktorlar küçük yumoşların çokluğu e2 yi yükseltiyor bizim gibilerde...
iğneyi kestiği için yarın değerinin düşmüş olması gerekir zaten en büyük yumoş gayet iyi..yarın çatlatma iğneni olursun kesin ve pazartesi toplanır bu aşamada iptal etmez doktor...
ohss yi ortaya çıkaran çatlatma iğnesi yani hcg hormonudur o yüzden doktor çatlatma iğnesini değiştirebilir mesela ovitrelle yerine pregnly iğnesi vurdurabilir...ovitrellede ohss riski daha fazla oluyor..inşallah bişey olmadan hem opu ya hem transfere gideceksin...adet olduktan sonra normalde bir çok doktor transfer için iğnelere başlıyor tabii senin doktorun ne kadar bekler bilmiyorum canım...mutlaka haberdar et beni olup bitenden...yarın 3100 ün altına düşmüşse transferinde olur merak etme...
merhabalar efenimmm...
evet sıkı bir giriş yaptın bakalım kızlardan cevap alabilecenmi öyleee susuyolarda
Sagolun kizlarr yaa morel oldunuz banaaTransferin ertelenmesini kabullendim opu olsa bile yetecek banaa. İns.hayirlisi neyse o olsun pes etmek yok sonuctaa:) Gelişmeleri paylasirimmm teşekkür ettim tekrardann:)
biz yinede kızmak için hazırda bekleyelimcevap vermezlerse kızarım dicektim ama yazmaya başladılar:))))
cevap vermezlerse kızarım dicektim ama yazmaya başladılar:))))
gurbetçi annecik hoşgeldin...............
merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kizlar selam,
Yeni haberler var mi? gecmise bakmadim henuz. Bugun Dr a gittim, 3 tane kese gorundu desem ne dersiniz? sok sok sok !!!!!!!!!!!!!
Ama durum su: 2 kese kondu ya, biri yasamamis, digeri ise bolunmus. Ama su an hala tek bebek gorunuyor. Sanirim tek bebekle devam edicez. Ikiz degil yani. Ucuz de olabilirmis ama sanirim yasamamis. Biri benimle yani, hayirlisi artik diyorum..
Kizlar selam,
Yeni haberler var mi? gecmise bakmadim henuz. Bugun Dr a gittim, 3 tane kese gorundu desem ne dersiniz? sok sok sok !!!!!!!!!!!!!
Ama durum su: 2 kese kondu ya, biri yasamamis, digeri ise bolunmus. Ama su an hala tek bebek gorunuyor. Sanirim tek bebekle devam edicez. Ikiz degil yani. Ucuz de olabilirmis ama sanirim yasamamis. Biri benimle yani, hayirlisi artik diyorum..
sagol canim hosbulduk öyle geriye dönük okuyordum herkeze gecde olsa hayirli cumalara rahmeti ve bereketi üzerimize olsun insallah bugün kalbim pir pir stresli pazartesi dr randevu var 12haftaya girdik 1 aydir yeni gidicez dr insallah bebisim gelismisdir hic bir aksilik yoktur bizim icin dua edin bus sefer dr sorucam ucaga izin verirse önümüzdeki ay tr izmire gelmek istiyorum insallah saglikyiyizdir ve iznimiz cikar....memeleketimi cok ösledim annecigimi herkezi sen nasilsin akasya minik prensesin okudum hareketli masallah nazar degmesin
Kizlar selam,
aynen canım...
akasya1978 de hulusucidir ve hamile çok şükür..ben onun gazıyla başkente başlamıştım...
bana şimdilik nasip olmadı inşallah sana olur bu kez...
belki önümüzdeki ay bi aşılamada ben yaptırırım konuşacam hocayla...
duvarda asılı bebeklerin fotolarından bizimde olur inşallah...
valla canım bi tayin subayının elinde herşey işte..
Ankarayı çoktan geçtim ama tercihlerinede vermemiş gerizekalı tercih dışı bir yere atamış..
ne güzel herşey belli olmuş artık hayırlı olsun canım...
bol bol yumoşun olsun inşallah...
düşük fsh lar diliyorum...
Kizlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?