Tüp Bebek Günlüğümüz !

dikkat et kendine.. yarın görüşürüz annecik.............

iğneyi kesmesi iyi olmuş canım..
anlattıklarının nerdeyse aynısını yaşadım benimde opuya yakın 3000 ni geçti e2 im..
bende de pko var çoğalmasını maalesef engelleyemiyor doktorlar küçük yumoşların çokluğu e2 yi yükseltiyor bizim gibilerde...
iğneyi kestiği için yarın değerinin düşmüş olması gerekir zaten en büyük yumoş gayet iyi..yarın çatlatma iğneni olursun kesin ve pazartesi toplanır bu aşamada iptal etmez doktor...
ohss yi ortaya çıkaran çatlatma iğnesi yani hcg hormonudur o yüzden doktor çatlatma iğnesini değiştirebilir mesela ovitrelle yerine pregnly iğnesi vurdurabilir...ovitrellede ohss riski daha fazla oluyor..inşallah bişey olmadan hem opu ya hem transfere gideceksin...adet olduktan sonra normalde bir çok doktor transfer için iğnelere başlıyor tabii senin doktorun ne kadar bekler bilmiyorum canım...mutlaka haberdar et beni olup bitenden...yarın 3100 ün altına düşmüşse transferinde olur merak etme...

opun yapılır bence... ama e2 çok yükselirse transfer ertelenir.... senin için hayırlısı ne ise öle olur inşallah...............

opun yapılır bence... ama e2 çok yükselirse transfer ertelenir.... senin için hayırlısı ne ise öle olur inşallah...............

Sagolun kizlarr yaa morel oldunuz banaaTransferin ertelenmesini kabullendim opu olsa bile yetecek banaa. İns.hayirlisi neyse o olsun pes etmek yok sonuctaa:) Gelişmeleri paylasirimmm teşekkür ettim tekrardann:)

Sagolun kizlarr yaa morel oldunuz banaaTransferin ertelenmesini kabullendim opu olsa bile yetecek banaa. İns.hayirlisi neyse o olsun pes etmek yok sonuctaa:) Gelişmeleri paylasirimmm teşekkür ettim tekrardann:)

opu kesin olur canım endişelenme...

cevap vermezlerse kızarım dicektim ama yazmaya başladılar:))))
biz yinede kızmak için hazırda bekleyelim

Kizlar selam,
Yeni haberler var mi? gecmise bakmadim henuz. Bugun Dr a gittim, 3 tane kese gorundu desem ne dersiniz? sok sok sok !!!!!!!!!!!!!
Ama durum su: 2 kese kondu ya, biri yasamamis, digeri ise bolunmus. Ama su an hala tek bebek gorunuyor. Sanirim tek bebekle devam edicez. Ikiz degil yani. Ucuz de olabilirmis ama sanirim yasamamis. Biri benimle yani, hayirlisi artik diyorum..

gurbetçi annecik hoşgeldin...............

sagol canim hosbulduk öyle geriye dönük okuyordum herkeze gecde olsa hayirli cumalara rahmeti ve bereketi üzerimize olsun insallah bugün kalbim pir pir stresli pazartesi dr randevu var 12haftaya girdik 1 aydir yeni gidicez dr insallah bebisim gelismisdir hic bir aksilik yoktur bizim icin dua edin bus sefer dr sorucam ucaga izin verirse önümüzdeki ay tr izmire gelmek istiyorum insallah saglikyiyizdir ve iznimiz cikar....memeleketimi cok ösledim annecigimi herkezi sen nasilsin akasya minik prensesin okudum hareketli masallah nazar degmesin

merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba hoş geldiiin....

oooo maşallah sen ikizden korkarken az kalsın üçüz annesi olacaktın hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre vermiş sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn

vay be... az kalsın üçüz annesi olacaktın..... ama üçüz çok zor yani bebişlerin gelişimi açısından o yüzden hayırlısı olmuş diyorum...... ama düşününcede 3tane bebiş pek bi sevimli geliyo gözüme..... rabbim nazarlardan saklasın meleğini....

ay inşallah daktırın izin verir ve gelirsin... ailenle vakit geçirmek sana çok iyi gelecektir....

merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldinnnn canım...

heyecan ve şaşkınlık içerisindeyim...
2 embriyo konuluyooo 3 kese görünüyooo ama bir bebek var....
denklem gibi olmuş...
bir embriyo ikiye bölünmüş demek bu tek yumoş ikizidir..
erva64 de de böyle oldu..ikiz olmasının sebebini 2 embriyo konması sandılar ama sonradan
1 embriyonun öldüğünü diğerinin 2 bebiş olduğunu öğrendiler...
bi de diğer ikisinin kalp atışlarını sonradan duyarsak nolur acabaaa
aynı göbişte hem tek yumurta ikizi hem ayrı yumurta üçüzlerimi oluyo şimdi iyice karıştııı:26::44:

valla zorda kalıp mecburen yaptıysa lafım yok ama umursamadan bir tayin olduysa çok kötü.. ne diyeyim vicdan sahibi yapsın Allah herkesi... sen yinede canını sıkmamaya çalış, zaten kardeşinde çok üzülüyordur bu duruma... uzak olmak çok zor bende bilirim bu duyguları

3 keseeee :) hayırlısı olsun ama çoook ilginç birşey yaşıyorsun galiba... yalnız ben anlamadım pek... 2 embriyo konuldu... 2 kese gördün... 1 embriyo yaşamadı diğeri 2 ye bölündü... yaşamayan embriyo nasıl kese oluşturdu? nasıl 3 kese oldu, ay çok karıştı kafam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…