ne olacak topiğn 3 geliyo inşallh ay ne güzel oluryahoşgeldinnnn canım...
heyecan ve şaşkınlık içerisindeyim...
2 embriyo konuluyooo 3 kese görünüyooo ama bir bebek var....
denklem gibi olmuş...
bir embriyo ikiye bölünmüş demek bu tek yumoş ikizidir..
erva64 de de böyle oldu..ikiz olmasının sebebini 2 embriyo konması sandılar ama sonradan
1 embriyonun öldüğünü diğerinin 2 bebiş olduğunu öğrendiler...
bi de diğer ikisinin kalp atışlarını sonradan duyarsak nolur acabaaa
aynı göbişte hem tek yumurta ikizi hem ayrı yumurta üçüzlerimi oluyo şimdi iyice karıştııı:26::44:
bende öyle diyorum umursamadan yapılan bir durum varsa Allaha havale ediyorum...valla zorda kalıp mecburen yaptıysa lafım yok ama umursamadan bir tayin olduysa çok kötü.. ne diyeyim vicdan sahibi yapsın Allah herkesi... sen yinede canını sıkmamaya çalış, zaten kardeşinde çok üzülüyordur bu duruma... uzak olmak çok zor bende bilirim bu duyguları
ne olacak topiğn 3 geliyo inşallh ay ne güzel olurya
merhaba hoş geldiiin....
oooo maşallah sen ikizden korkarken az kalsın üçüz annesi olacaktınhayırlısı olsun canım allah gönlüne göre vermiş sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn
vay be... az kalsın üçüz annesi olacaktın..... ama üçüz çok zor yani bebişlerin gelişimi açısından o yüzden hayırlısı olmuş diyorum...... ama düşününcede 3tane bebiş pek bi sevimli geliyo gözüme..... rabbim nazarlardan saklasın meleğini....
hoşgeldinnnn canım...
heyecan ve şaşkınlık içerisindeyim...
2 embriyo konuluyooo 3 kese görünüyooo ama bir bebek var....
denklem gibi olmuş...
bir embriyo ikiye bölünmüş demek bu tek yumoş ikizidir..
erva64 de de böyle oldu..ikiz olmasının sebebini 2 embriyo konması sandılar ama sonradan
1 embriyonun öldüğünü diğerinin 2 bebiş olduğunu öğrendiler...
bi de diğer ikisinin kalp atışlarını sonradan duyarsak nolur acabaaa
aynı göbişte hem tek yumurta ikizi hem ayrı yumurta üçüzlerimi oluyo şimdi iyice karıştııı:26::44:
valla zorda kalıp mecburen yaptıysa lafım yok ama umursamadan bir tayin olduysa çok kötü.. ne diyeyim vicdan sahibi yapsın Allah herkesi... sen yinede canını sıkmamaya çalış, zaten kardeşinde çok üzülüyordur bu duruma... uzak olmak çok zor bende bilirim bu duyguları
3 keseeee:) hayırlısı olsun ama çoook ilginç birşey yaşıyorsun galiba... yalnız ben anlamadım pek... 2 embriyo konuldu... 2 kese gördün... 1 embriyo yaşamadı diğeri 2 ye bölündü... yaşamayan embriyo nasıl kese oluşturdu? nasıl 3 kese oldu, ay çok karıştı kafam
ne olacak topiğn 3 geliyo inşallh ay ne güzel olurya
şekerim nasılsın nasıl gidiyooo beklemek...
canım neden öyle dıyosun ne güzel işde rabbım den 1 tane istedın oda sana 3 tane verdi ne boşanması herşey bebiş içimanaaaam allah sabir versin ucuzu olana ama cok zor, ben calisiyorum bir de....artik kocis isten cikar evde bebek bakar, ben evde kesin kafayi yerim, bosaniriz yani direk
canım eline almışken benımkınıde boşaltırmısın lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnBulaşık makinesini boşaltıp bi de çay koyup geliyorum...
Kimse bi yere kaybolmasın taammııı..
ziyaretçilerimizde dahil
canım neden öyle dıyosun ne güzel işde rabbım den 1 tane istedın oda sana 3 tane verdi ne boşanması herşey bebiş içim
Bana 2 blast embriyo transfer edilmisti. Bunlardan biri karnimda yasamamis ama kesesi duruyor. Diger embriyo bolunmus, 2 kese olmus ama bir tanesi yasamaya devam etmis. Dusunsene meger benim yavru kartallar rahmimde kavga kiyamet birbirlerini itistiriyorlarmisHakkaten 3 u de yasasa bir cift tek yumurta ikizi, bir de ayri yumurta ikizi olacakti karnimda abbboovvvvvv kedi gibi resmen hahahahhahah kediler bir de ayri ayri erkek kedilerden ayni zamanda hamile kalabiliyordu dimi ?
Sagolun kizlar, amin guzel dualariniz icin...
tecrübeli olmama rağmen pek geçmiyo malesf yarısı bitti yarısı kaldı işte:26::26::26::26:
canım eline almışken benımkınıde boşaltırmısın lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
Bulaşık makinesini boşaltıp bi de çay koyup geliyorum...
Kimse bi yere kaybolmasın taammııı..
ziyaretçilerimizde dahil
o ziyaretçilerden biri herdaim benım
bakalım ben senın sonucunu çok merak ediyorum sağlıklı sıhatlı olsunlar ama 3 tane olsunlarCanim isin sakasi o, su anda 1 bebek var zaten. Ama 3 olabilirmis basbayagi. Ben blast larda 2'ye bolunme olmaz diye okumustum ama dr yoo bolunebilir dedi ....
hiç hayır dememolur canım geliyorum hemen
ütü de varsa çıkar hemen gelmişken onlarıda hallediyim
sebep neden öyle dahamı zevklı oluyoo ziyaretçilerden biri herdaim benım
azcık sıkıp kendini doğuruvereydin 3 yavru kartal birden ne güzel olurdu...
valla içerde epey bi yer kavgası olmuş ki bi tane kalmış geriye...
Allah korusun yavru kartalımızı..
doğru dedin kedi gibi olmuşun da neyseki tam anlamıyla değil
ne biliiimmm başka erkek kedilerden falan demişin ya
tecrübeli olmanın bi anlamı yokki canım..
her defasında aynı endişe aynı bekleyiş değişen bişey yok yani..
sonu güzel olsun ve gebelik sağlıklı devam etsin inşallah...
sadece gebe kalmakla bitmiyor maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?