Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne olacak topiğn 3 geliyo inşallh ay ne güzel olurya

bende öyle diyorum umursamadan yapılan bir durum varsa Allaha havale ediyorum...
hepimiz üzüldük ama kabul etmekten başka bir şansımız yok şu an...

Bulaşık makinesini boşaltıp bi de çay koyup geliyorum...
Kimse bi yere kaybolmasın taammııı..
ziyaretçilerimizde dahil

Son düzenleme:
merhaba hoş geldiiin....

oooo maşallah sen ikizden korkarken az kalsın üçüz annesi olacaktın hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre vermiş sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn

Bana 2 blast embriyo transfer edilmisti. Bunlardan biri karnimda yasamamis ama kesesi duruyor. Diger embriyo bolunmus, 2 kese olmus ama bir tanesi yasamaya devam etmis. Dusunsene meger benim yavru kartallar rahmimde kavga kiyamet birbirlerini itistiriyorlarmis Hakkaten 3 u de yasasa bir cift tek yumurta ikizi, bir de ayri yumurta ikizi olacakti karnimda abbboovvvvvv kedi gibi resmen hahahahhahah kediler bir de ayri ayri erkek kedilerden ayni zamanda hamile kalabiliyordu dimi ?
Sagolun kizlar, amin guzel dualariniz icin...

anaaaam allah sabir versin ucuzu olana ama cok zor, ben calisiyorum bir de....artik kocis isten cikar evde bebek bakar, ben evde kesin kafayi yerim, bosaniriz yani direk
canım neden öyle dıyosun ne güzel işde rabbım den 1 tane istedın oda sana 3 tane verdi ne boşanması herşey bebiş içim

canim simdi gordum, cok uzuldum. Ama kurali biliyorsun, 1 gun izin veriyoruz kendimize uzulmek icin. Yarin yeni bir gun yeni umutlarla gelecek. Sakin moralini bozma, umudunu kaybetme canim

canım neden öyle dıyosun ne güzel işde rabbım den 1 tane istedın oda sana 3 tane verdi ne boşanması herşey bebiş içim

Canim isin sakasi o, su anda 1 bebek var zaten. Ama 3 olabilirmis basbayagi. Ben blast larda 2'ye bolunme olmaz diye okumustum ama dr yoo bolunebilir dedi ....

azcık sıkıp kendini doğuruvereydin 3 yavru kartal birden ne güzel olurdu...
valla içerde epey bi yer kavgası olmuş ki bi tane kalmış geriye...
Allah korusun yavru kartalımızı..
doğru dedin kedi gibi olmuşun da neyseki tam anlamıyla değil
ne biliiimmm başka erkek kedilerden falan demişin ya

tecrübeli olmama rağmen pek geçmiyo malesf yarısı bitti yarısı kaldı işte:26::26::26::26:

tecrübeli olmanın bi anlamı yokki canım..
her defasında aynı endişe aynı bekleyiş değişen bişey yok yani..
sonu güzel olsun ve gebelik sağlıklı devam etsin inşallah...
sadece gebe kalmakla bitmiyor maalesef...

Canim isin sakasi o, su anda 1 bebek var zaten. Ama 3 olabilirmis basbayagi. Ben blast larda 2'ye bolunme olmaz diye okumustum ama dr yoo bolunebilir dedi ....
bakalım ben senın sonucunu çok merak ediyorum sağlıklı sıhatlı olsunlar ama 3 tane olsunlar

olur canım geliyorum hemen
ütü de varsa çıkar hemen gelmişken onlarıda hallediyim
hiç hayır demem
canım ben masayı utuyu hazırladım millstoneye takılma dırek gel olurnu

evet canım malesef gebe kalmakla bitmiyor bunu ben çok iyi biliyorum bi kez gebe kalıp sonu kürtajla biten insan gerçekten çok kötü oluyo keşke hiç olmasaydı diyosun direk negatif alsaydım diyosun ama bunların hepsi bi sınav inşallah sınavı iyi bi şekilde geçer gebe kalıp devamını getirebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…