azcık sıkıp kendini doğuruvereydin 3 yavru kartal birden ne güzel olurdu...
valla içerde epey bi yer kavgası olmuş ki bi tane kalmış geriye...
Allah korusun yavru kartalımızı..
doğru dedin kedi gibi olmuşun da neyseki tam anlamıyla değil
ne biliiimmm başka erkek kedilerden falan demişin ya
o ziyaretçilerden biri herdaim benım
kızlar bu arada bugün randevum vardı. Aydın beyden randevu alamadım tabi Ebru hnm la gorustum. Doğum kontrol hapı bittikten 3gün sonra FSH ve E2 testi istedi tekrar.4.günde testle birlikte gelirsin dedi. Artık iki,üç,dört Allah ne verdiyse transfer etcez dedi. Zaten zar zor oluyo yumurtam. Geçen tedavide 2 tane olmuştu. Puregon verdi 300 doz kullanıcam. Dedim ki yani bu tutunma şansını artırmak için ekstra bi işlem falan yokmu o da dedi biz zaten hastalarımıza hatching yapıyoruz zaten embrıyolarına dedi senınkınde de uygulamıştık dedi.onun harıcınde yapıcak bişey yok embrıyolarda genetik yapalım dicem ama zaten cok yumurtan olmuyo eleme şansımız yok arasında dedi. Bakalım bidahaki randevum 19una denk gelıyo inşallah FSH ne durumdaysa artık bakalım başlıcaz kısmetse...
Evlilik yıldönümüm o günn senin istanbula gelişini hhiiiçç unutmam artık canım..İnş buradadır şifan güzelim.Kızlar biletimi aldım dün gece Allah izin verirse 23 Haziran'da gideceğiz istanbula.ellerimizde Yeni umutlarla Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Kizlar selam,
Yeni haberler var mi? gecmise bakmadim henuz. Bugun Dr a gittim, 3 tane kese gorundu desem ne dersiniz? sok sok sok !!!!!!!!!!!!!
Ama durum su: 2 kese kondu ya, biri yasamamis, digeri ise bolunmus. Ama su an hala tek bebek gorunuyor. Sanirim tek bebekle devam edicez. Ikiz degil yani. Ucuz de olabilirmis ama sanirim yasamamis. Biri benimle yani, hayirlisi artik diyorum..
Napıyon...
Neden bişi yazmıyonnn...
bakalım ben senın sonucunu çok merak ediyorum sağlıklı sıhatlı olsunlar ama 3 tane olsunlar
hiç hayır demem
canım ben masayı utuyu hazırladım millstoneye takılma dırek gel olurnu
hoşgeldin güzel arkadaşım ve yakışıklı oğluşu.........
ramazan manisi gibi oldu becan dedim sana
büle yapma bana
eğer beni üzersen
eh yaparım sana
ramazan manisi gibi oldu besen onu yaparken sence ben boşmu durcam
bende senı sevıyom canım ama sen başlattın önceevet sana maniler yazıyorumm..düşün yani o kadar seviyorum senii.
Ama sen gene cadı ol devam ettt tut saçımdan sürükle beniii..Afferim sana alkışş
bakalım ben senın sonucunu çok merak ediyorum sağlıklı sıhatlı olsunlar ama 3 tane olsunlar
hiç hayır demem
canım ben masayı utuyu hazırladım millstoneye takılma dırek gel olurnu
evet canım malesef gebe kalmakla bitmiyor bunu ben çok iyi biliyorum bi kez gebe kalıp sonu kürtajla biten insan gerçekten çok kötü oluyo keşke hiç olmasaydı diyosun direk negatif alsaydım diyosun ama bunların hepsi bi sınav inşallah sınavı iyi bi şekilde geçer gebe kalıp devamını getirebiliriz
hehehehe vallaha gunahsizim ben, bebelerime hamile kalirken elime erkek eli degmedi desem yalan diil
Evet benim cadilar kavga etmis sanirim, analari gibi yirtici onlar da, e malum kartaliz biz
Ucuz olsaydi ne yapardim bilmem. Dr lar pek istemiyor ucuz. Cok riskli, bir de yas da malum, belki dr reduksiyon bile isteyebilirdi.
Aman canim herseyin hayirlisi. Bana 3 tane olacagina Allahim sizlere de 1 er tane versin, hepimiz beraber hamis olalim
Aşkısı bugün misafirim vardı..
Dün julietta ile o kadar içten ismeşimki bir arkadaşım arasada sana gelicem dese diye aniden..Sabah çalışan ama bugün izinli olan arkadaşım sana gelicem 2,5 yaşında bir prensesi var ona bakarmısın dedi.Bende tabii dedim bir sürü planım olmasına rağmen bugünn..Malum dersaneye yazılmaya falan gidecektim..
Valla evimde şen çığlıklarrr mis kokula yükseldi bugünn..Emuş amine naz oynadılarrr her tarafı birbirine kattılar oyuncaklarla ama çook güzelldi çokk..Helede o boncuk gözleriyle uykudan uyanıp anneçim babaçımmm nerdeee demesii ağlıyodum zor tuttum kendimi..
Kocişle kavga halindeyiz halen maç yüzünden..
Korkuyor fb yenilipte gs şampiyon olursa ben evde olmayaymışım diyee karşıya git diyorr..Bende bulsam karşıda izlicek biryer gideceğim ama yokkİnat ettim tek maçlık 80 tl bayılıcam vericemm napıyimm..
Bugün birde önemli gelişme amerkadan bir ilaç var ıvf herbal support diye onu getirtme olanağım yoktu benim..Getirten bir arkadaş aracı oldu onun haberi geldi..300 dolar bayılmöam gerekecekmişşAnladın sen benii..Bunalıma doğru sürükleniyor arkadaşınn..Bir markette işemi başlasamm en basitinden diye düşünmeye başladımm.Ya adam benim kürlerim vitaminlerim derken beni kapının önüne koyacak Yada ben bu işin bir çaresini bulacağım..
Birde geçmişi okudumm..Bazen çokmu önemsiyorum diyorum bu sanal alemii..Kırıldığım üzüldüğüm şeyler oluyorr..Kendi kendime sinirleniyorum falann..Ülee iştee..sen napıyon..
tamam öpüşüp barışalım o zamanbende senı sevıyom canım ama sen başlattın önce
biliyomusun ben emrenin videosunu bugün anca izleyebildim ve mahvoldum çünkü o zaman hamileymişim ve öpücükler geliyooo bana..fena oldum yani...
emreye söyle onu çok öpüyorum ve teşekkür ediyorum...
beni çok mutlu etti eminim o akşam seyredebilseydim çok anlamlı olurdu...
annelik provasımı yaptırdı kuzular sana ne güzel yaaa..,
tamam planların suya düştü ama güzel bişiler yaşamışta oldun...
valla kür olayına fena sardırdın sen bu gelen vitaminlerede fiyatları yüzünden pek saygı duyamadım yani...
sanal alemi kişiye göre önemse veya önemseme...
noldu aceba bende dağınığım bugün detayları anlamam farketmem zor yanii.
şu an bi yandan da bjk-ts maçını izliyom...
Kızlar bende önümüzdeki ay aşılamaya gideceğim doktorum çağırdı Sebepsiz İnfertilite sebebi ile bir türlü kavusamıyorum bebegime
herkese iyi aksamlar,kizlar sizi gormesemde size bagimlilik yapmisim,
hepiniz benim arkadasimsiniz bayiliyorum bu topige uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnn zamandir
baska topiklere girmedim sayanizde ,hepiniz cok icten ve candansiniz
sizleri cokk seviyorum
rabbimmmm hepinize hepimize kolaylik versin
tedavi sirasinda olanlara hamis olanlarimiza , bekleyenlerimize
dilerim allahtannn en kisa zamanda hepnizin yuzunu guldurur.
tamam öpüşüp barışalım o zamanben küs kalamam senle.
Evet cnm hiç sorma ben mutfakta bir yandan patates soyuyorum kek çırpıyorum bir yandan emre geliyor bana vurduu yengee bir şey söyle diyorr..Diğeri geliyo şarkı açıyorum kıvırmaya başlıyoo..İçim eridi inan..Dedim Rabbim nolur Güldenimle banada büle tatlı bir kız ver..
Anladım cnm..bir ara boşaltırız gene depoyu
Seninle konuşmadan gazım gitmiyorr..
Merhaba kıslar ara ara girip okuyorum yazılarınızı esim azospermi ve ilk tup bebek tedavimize başladık bugün ilk iğnemi büründüm dua edermisiniz. İns sperm çıkar ins hamiz olanakta yazarım buraya:)
tama ya zaten boşalltım ütüuüde pazar yaparımaaa bak o olmaz işte ben gelirken önce aşkısına uğrarım e sohbet muhabbet derken bi bakmışın sabahı sabah etmişiz sen en iyisimi beni bekleme
aynen öyle kuzum...
baştan olmaması daha iyi...inşallah bu kez devamı gelir ve kucağına aldığın günleride görürsün..
doğru valla en masum gebe kalma şekli...
ekşın yok hatta gerilim stres anestezi vs...
gerçekten öyle sağlıklı bir bebeğimiz olsun yeter...
biliyomusun ben emrenin videosunu bugün anca izleyebildim ve mahvoldum çünkü o zaman hamileymişim ve öpücükler geliyooo bana..fena oldum yani...
emreye söyle onu çok öpüyorum ve teşekkür ediyorum...
beni çok mutlu etti eminim o akşam seyredebilseydim çok anlamlı olurdu...
annelik provasımı yaptırdı kuzular sana ne güzel yaaa..,
tamam planların suya düştü ama güzel bişiler yaşamışta oldun...
valla kür olayına fena sardırdın sen bu gelen vitaminlerede fiyatları yüzünden pek saygı duyamadım yani...
sanal alemi kişiye göre önemse veya önemseme...
noldu aceba bende dağınığım bugün detayları anlamam farketmem zor yanii.
şu an bi yandan da bjk-ts maçını izliyom...
öpüşelim:127::127::127::127::127:tamam öpüşüp barışalım o zamanben küs kalamam senle.
Evet cnm hiç sorma ben mutfakta bir yandan patates soyuyorum kek çırpıyorum bir yandan emre geliyor bana vurduu yengee bir şey söyle diyorr..Diğeri geliyo şarkı açıyorum kıvırmaya başlıyoo..İçim eridi inan..Dedim Rabbim nolur Güldenimle banada büle tatlı bir kız ver..
Anladım cnm..bir ara boşaltırız gene depoyu
Seninle konuşmadan gazım gitmiyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?