Sen varya Bir alemsin cnmAllah razı olsun ne guzel bir rüya böyle ay bak sana ne Dicem gecen sene bu anlattığın rüya ya benzer bir rüya goruyor arkadasım ben hamileymisim ve pembe bir elbisem varmış ve pembe süslerler kiz odasi süslüyoruz dedi tabi ben cok sevinin içimden ay insllh dedim tabi arkadasa ay aman ben almayım rahatın bn böyle dedim ardan bir ay gecti akadas beni aradi ağlıyor ben hamileyim diye şimdi kızı var bir arkadasım daha beni rüyasında hamile goruyor oda akadn hamile kaldı bir tane daha var o da tüp bebe oda beni gormuş rüyasında hamile onunda şimdi 2aylik bebeği doğdu yani beni gören rüyasında hamile kaldı hbrin olsun darısı sana insallh en kısa zamn da sen de hbr ver hamileyim diyeinsallh sonunda bana Rabbim nasip etti her duyduğumda kızlardan ay seni olduk ruyada hamile ay insallh derdim içimden simdiiiiii sıra sende
Karasu cok tedırgınım ıcım olesıne dolukı bıraz once hıckıra hıckıra agladım. Lekelenmelerım azda olsa devam edıyor.Kontrol amaclı kan verdık degerın dusmemesı gerekıyor ama ben cok korkuyorum. Allaha yalvarıyorum ben ve benım gıbı bu yolda cok emek harcamıs ınsanların umutları yarım kalmasın dıye. bUGUN transferden sonra 19. gun. Camasırıma gelmeyen ama peceteye gelen acık pembe lekelenmelerım oluyor. Sadece progerstan ıgne kullanıyorum purluton depot dıye bır ıgne varmıs ama bana vermedıler. Aslında ben kkotu bırsey duymakdan korkuyorum sanırım
miyaaabaaaaaaaaa
iyi haftasonlarııı..güzel tatiller olsunnn...
nasılsınız?? ben idare ederimmm...
Karasu cok tedırgınım ıcım olesıne dolukı bıraz once hıckıra hıckıra agladım. Lekelenmelerım azda olsa devam edıyor.Kontrol amaclı kan verdık degerın dusmemesı gerekıyor ama ben cok korkuyorum. Allaha yalvarıyorum ben ve benım gıbı bu yolda cok emek harcamıs ınsanların umutları yarım kalmasın dıye. bUGUN transferden sonra 19. gun. Camasırıma gelmeyen ama peceteye gelen acık pembe lekelenmelerım oluyor. Sadece progerstan ıgne kullanıyorum purluton depot dıye bır ıgne varmıs ama bana vermedıler. Aslında ben kkotu bırsey duymakdan korkuyorum sanırım
kIYAMAMM kuzuu ağlama ama yaaaaa..Kaçta çıkacak inş hiç bir sorun çıkmayacak ferah tutalım kalbimizi..Ecem napıyoo sırf onun duaları bile yeter be gülümm inşş yüzümüz gülecek..
Pis fenerlimm benimm canım arkadaşımm nasıl olalım fena heyecanla akşamı bekliyorumm..
Allah korusun..pozitif ol..evrene ve vücuduna negatif enerji yolluyorsun ama..kötüyü çağırma..Allahım seni ve bebişini korusun cnmm
insallah hemsirelerin dedigi gibi birseydir.
ama bence bu tutunma belirtisi. cunku benimde transferimin 7. gununde kahverengi akintim olmustu. doktor coraspini kes dedi. ve ogun gecti akinti.
dayanamadim ve 9. gunde kan testini yaptirdim. benimde ilk tup denemem. ve allahin izniyle hamileyim. bugun ilk randevu vardi. keseyi gorduk. fakat alttan baktirmadigim icin kalp atislarini henuz duyamadik malesef.
insallah hayirlisi olur. guzel haberlerini bekliyoruz :))
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karasuuuuuuuu gülerek ağlamaya başladımmmmmmmm..
İnşş tatlımm yaaaaaaa..Ayyyy çok heyecan yaptım bak şimdii..İnş istatistiki durumu bende sürdürürüm..
15 dk sonra cıkıcak.. Ecem babaannesıne gıttı . Ecem cok mutlu artık benımde kardesım olucak, Icımdekı bosluk dolucak anne dıyor..Hergun okula gıderken karnımı opuyor kardeslerını sevıyoR..Rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın..(amın)
Cnmmm benimmm insallh sende devam etsin bu durum ama cidden ben hep ümitlenirdim duyunca bu rüyaları 2.de anlatan arkadas dedim kesin sen hamile kalacaksın diye ornekleri cok yani hatta bir tanesi istanbulda yaşıyor insallh seninle tanısınca kendiside anlatır sana sıra şimdi senin hep duamdasiniz Rabbim hepimize vericek insallh çifter çifter bebisler
miyaaabaaaaaaaaa
iyi haftasonlarııı..güzel tatiller olsunnn...
nasılsınız?? ben idare ederimmm...
Canlarım ben çıkıyorum namazı kılıp çıkmam lazım evden guldenim nbr göremedim onu insallh iyidir öptük hepinizi aksam ev kalabalık olucak alışveriş var uğrarım aksam B'ye
Kızlar selam herkese, pek bir keyifsiz güne başladım, dün akşam 1-2 damla akıntım olmuştu, geçti. sabaha kadar birşey yoktu, sabah yine 1-2 damla lekelenmem olunca hemen doktorumu aradım, endol fitil verdi, bol su içmemi söyledi ve dinlenmemi söyledi . Ama tabi moralim bozuldu. Şimdi evde yatıyorum. Hepinizi öpüyourm.
Kızlar nasılsınız? Ben bıraz once ıgnemı oldum geldım. veeeee yıne kan verdım. Kontrol amaclı betahcgınsallah guzel bır sonuc cıkar. Bana dua edın ltfn...
bizde çok güldük vallaaaa nedemek görevimiz sayfa bitirmekk bişey değil canım...
sen ihtiyaç oldumu söyle yine bizeee
bi anda bitmez derken bitti yani benim kociş horlayıncaama öyle bianda midme bulandı galiba hayaller üstünee..
ee okadar aşkı ilan edince sonu bu oldu
günaydınnn..
ee olsun gs şampiyon bende hafif o takımdanım..
gs olunca nolcek fenerin yenilmesi beşiktaşamı yarıyorduuu:26:hiç bilmem bizim evde fanatik yokk
slm bayanlar dün yumurtalarım toplandı 36 tane 16 tanesı ıyıymış çarşamba transferb dedıler 6 gün uzun bi süre değılmı?
yahu siz olmasanız ne yaparım ben , çok teşekkürler.
Güldenim evini temizliyordu en son..Malum akşama derbi var onun misafirleri olucak kesinn..Gene ciciler almaya gidiyorsun demek oh maşallahh size
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn..........cici kız..........
canlarım bende bıraktım işleri geldim..
iki kelime yazıp tekrar dönüciimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?