Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karasuuuuuuuu gülerek ağlamaya başladımmmmmmmm..
İnşş tatlımm yaaaaaaa..Ayyyy çok heyecan yaptım bak şimdii..İnş istatistiki durumu bende sürdürürüm..

allah korusun canım bebiş seninle üzülüpte onuda üzme

Allah korusun..pozitif ol..evrene ve vücuduna negatif enerji yolluyorsun ama..kötüyü çağırma..Allahım seni ve bebişini korusun cnmm

Son düzenleme:
kIYAMAMM kuzuu ağlama ama yaaaaa..Kaçta çıkacak inş hiç bir sorun çıkmayacak ferah tutalım kalbimizi..Ecem napıyoo sırf onun duaları bile yeter be gülümm inşş yüzümüz gülecek..

15 dk sonra cıkıcak.. Ecem babaannesıne gıttı . Ecem cok mutlu artık benımde kardesım olucak, Icımdekı bosluk dolucak anne dıyor..Hergun okula gıderken karnımı opuyor kardeslerını sevıyoR..Rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın..(amın)

Pis fenerlimm benimm canım arkadaşımm nasıl olalım fena heyecanla akşamı bekliyorumm..

hee pisim hemde fenerliiyiiimmm...iyi olan kazansın gamzelim bnmm..ya aşılama olmasaydım maç izlemeye gidecektik kaldı ama offfff

Son düzenleme:

Cnm Rabbimn izniyle hiç birşey olmicak bol dua et bebeğine bnm de ilk günler senin gibiydi peceteye geliyordu pembe pembe sonraki zamnda Şakir Şakir kanıyordum ben pet koydu. Hatta parça bile geldi Banden ah dedim bebeğim mı bu Rabbim ol dedimi oluyor cnm rahatol Rabbim dualarını kabul etsin insallh bol Meryem süresi oku bebegin seni insallh bırakmıcak cok dinlen ven inan hep yattım peki Dr un seni hiç çağırmadimi cnm kontrole bnm ki hemen çağırdı Alttn muayene ve proluton depot verdi ben 12 .haftaya kadar kullandım iğne

Ya inan bana kendime olmuş gibi sevindim valla gözlerim doldu hayırlı uğurlu olsun inşallah...teşekkür ederim.

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karasuuuuuuuu gülerek ağlamaya başladımmmmmmmm..
İnşş tatlımm yaaaaaaa..Ayyyy çok heyecan yaptım bak şimdii..İnş istatistiki durumu bende sürdürürüm..

Cnmmm benimmm insallh sende devam etsin bu durum ama cidden ben hep ümitlenirdim duyunca bu rüyaları 2.de anlatan arkadas dedim kesin sen hamile kalacaksın diye ornekleri cok yani hatta bir tanesi istanbulda yaşıyor insallh seninle tanısınca kendiside anlatır sana sıra şimdi senin hep duamdasiniz Rabbim hepimize vericek insallh çifter çifter bebisler

Yavrum ya Allah onuda göbüşündekinide nazarlardan saklasın çok tatlı ve akıllı bir kız çocuğu maşallah subhanallah
Tamam cnm bekliyoruz o zaman..

Canlarım ben çıkıyorum namazı kılıp çıkmam lazım evden guldenim nbr göremedim onu insallh iyidir öptük hepinizi aksam ev kalabalık olucak alışveriş var uğrarım aksam B'ye

Aminn canım inşşş sağlıkla hamile kalıp Rabbim 9 ayın sonunda elimize almayı nasib etsin cümlemize

Canlarım ben çıkıyorum namazı kılıp çıkmam lazım evden guldenim nbr göremedim onu insallh iyidir öptük hepinizi aksam ev kalabalık olucak alışveriş var uğrarım aksam B'ye

Güldenim evini temizliyordu en son..Malum akşama derbi var onun misafirleri olucak kesinn..Gene ciciler almaya gidiyorsun demek oh maşallahh size

geçmiş olsun canım..
Allah korusun bebeklerini bişey olmayacak..
sende biliyorsun bunu yaşayan çok kişi var...
moralinin bozulmasıda çok doğal sakın hiç bişey yapma ve yat...

Kızlar nasılsınız? Ben bıraz once ıgnemı oldum geldım. veeeee yıne kan verdım. Kontrol amaclı betahcg ınsallah guzel bır sonuc cıkar. Bana dua edın ltfn...

canım Allahın izniyle güzel bir sonuç daha alacaz birazdan..

düşünce gücüyle hamile kalan ilk sen oldun aramızda
kız ben sana ne deyim...
galatasaray şampiyon olsun diye yazdım ben sende fenerin yenilmesi bjk yemi yarayacak diye sormuşun...
cimbomun şampiyon olması beşiktaşa niye yarasın
son maç bu kociş cimbomlu bende doğutan cimbomlu sonradan olma beşiktaşlıyım..
fener olmasında kim şampiyon olursa olsun derim hep..

slm bayanlar dün yumurtalarım toplandı 36 tane 16 tanesı ıyıymış çarşamba transferb dedıler 6 gün uzun bi süre değılmı?

maşallaahhh...
6 gün değil canım 5.gün transferi olacak bu da en ideali zaten yani çok güzel...
yumurta toplama gününü saymıyorsun transferi hesaplarken...

yahu siz olmasanız ne yaparım ben , çok teşekkürler.

canlarım bende bıraktım işleri geldim..
iki kelime yazıp tekrar dönüciimmmm...

bugun ilk randevumuzda kesemizi gorduk hayirlisiyla. ama vajinal ultrason yaptirmadigim icin kalp atislarini henuz duyamadik.
insallah hakkimizda hayirlisi.

tum arkadaslarim icinde ayni seyi diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…