bugun ilk randevumuzda kesemizi gorduk hayirlisiyla. ama vajinal ultrason yaptirmadigim icin kalp atislarini henuz duyamadik.
insallah hakkimizda hayirlisi.
tum arkadaslarim icinde ayni seyi diliyorum.
aşkısıııı sarı deseneeeee deseneeee deseneeeeee
sarııııııııııııııııııııııııııııııııııı
[sıze=3]kırmızııııııııııııııııııııııııııı[/sıze]
Akasyaaaaaaaaaaa
ay ben zıplayamam.... totoyu oturduğum yerden kaldıramıyom ki.................. ama hiçbi şartta fenerlide olamam
kızımın adı...ağzımın tadısın........ seni koccaman seviyorum.... sokağın tavanı, cehennemin dibi kadar................
Tamam canım sen zıplama önemli olan niyet zıplamış kadar oldun
Bu arada fenerlilerden tık yok öyle bizi izliyorlar
öhöömm öhöömmmm
Ay pardon hamiş adayım benimmm sinirlendirmeyelim senii.Ama olsun be juliettam napalım kim yenerse alkışlayacağızz
sÜPERRRRRRRRRRRRRR İnşşş..."Yine Söylüyorum: Kazanacaksınız. Kazanmak İçin Uğraşacaksınız. Ama Netice Ne Olursa Olsun, Siz Benim Gönlümde Hep Kazandınız, Hep Şampiyonsunuz ve Öyle Kalacaksınız. Allah Yardımcınız Olsun.ASLANLARIMMMMMMMM!!!!''
Ay pardon hamiş adayım benimmm sinirlendirmeyelim senii.Ama olsun be juliettam napalım kim yenerse alkışlayacağızz
yok cicim niye sinirleniim... ben konuşmuyorum şimdi..akşam kazanırsak Allahın izniyle o zaman konuşacağım...iyi olan kazansın..
gs de yenerse kocam akşam canıma okur o beni yeterince sinir eder zatenn
Eki Görüntüle 413916 Eki Görüntüle 413917 Eki Görüntüle 413916
Hey fenerliler niye sesiniz çıkmıyooo...
doğuştan cimbomlu sonradan olma beşiktaşlı ben maçın havasına girdim
sizden ses yok noluyuuuuuu
yok cicim niye sinirleniim... ben konuşmuyorum şimdi..akşam kazanırsak Allahın izniyle o zaman konuşacağım...iyi olan kazansın..
gs de yenerse kocam akşam canıma okur o beni yeterince sinir eder zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?