Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugun ilk randevumuzda kesemizi gorduk hayirlisiyla. ama vajinal ultrason yaptirmadigim icin kalp atislarini henuz duyamadik.
insallah hakkimizda hayirlisi.

tum arkadaslarim icinde ayni seyi diliyorum.

evet canım okudum..
maşallah bence herşey yolunda tabii vajinal ultrason yaptırsan şimdi kalp atışınıda duymuş olabilirdin..
ilk fırsatta pıt pıtlarıda duyacaksın..
hemen nazarlığımıda kondurayım

sÜPERRRRRRRRRRRRRR İnşşş..."Yine Söylüyorum: Kazanacaksınız. Kazanmak İçin Uğraşacaksınız. Ama Netice Ne Olursa Olsun, Siz Benim Gönlümde Hep Kazandınız, Hep Şampiyonsunuz ve Öyle Kalacaksınız. Allah Yardımcınız Olsun.ASLANLARIMMMMMMMM!!!!''

kızımın adı...ağzımın tadısın........ seni koccaman seviyorum.... sokağın tavanı, cehennemin dibi kadar................

Oy oy içim açıldı yüreğim ferahladıı şımardımmmm
İyiki varsınızzz iyiki hayatımdasın akasyaaaaaaa..Daha hiç konuşmadık sesini duyamadım ama bunuda yüzyılın ayıbı olarak görüyorum kendime..En kısa zamanda konuşup sesini duymak temennisindeyim..

Hey fenerliler niye sesiniz çıkmıyooo...
doğuştan cimbomlu sonradan olma beşiktaşlı ben maçın havasına girdim
sizden ses yok noluyuuuuuu

Ay pardon hamiş adayım benimmm sinirlendirmeyelim senii.Ama olsun be juliettam napalım kim yenerse alkışlayacağızz

AAAAA ne alkışlayacam beee...
hiç te alkışlamam...play off diye saçma sapan bir sistem uydurdular fenere yaradı..
cimbom 9 puan farkla ligi zaten şampiyon bitirmiştir...
ama saçmalıklar feneri son maça kadar taşımış sözde Şampiyonluk imkanı verilmiştir...

işte ben bunu alkışlarım

Ay pardon hamiş adayım benimmm sinirlendirmeyelim senii.Ama olsun be juliettam napalım kim yenerse alkışlayacağızz

yok cicim niye sinirleniim... ben konuşmuyorum şimdi..akşam kazanırsak Allahın izniyle o zaman konuşacağım...iyi olan kazansın..
gs de yenerse kocam akşam canıma okur o beni yeterince sinir eder zatenn

yok cicim niye sinirleniim... ben konuşmuyorum şimdi..akşam kazanırsak Allahın izniyle o zaman konuşacağım...iyi olan kazansın..

Ohhh yaaaaaaaa enişteler hem cimbomluuuu..Süperrrrr

Enişteye saygılar sanada hıııhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…