Tüp Bebek Günlüğümüz !

[video=youtube;dP7izglX5ZE]http://www.youtube.com/watch?v=dP7izglX5ZE[/video]

Mac havasina girmisiz bakiyorum. Tamamen katiliyorum cimbomm sampiyon olacak. FB kazanir sa da hicte bilemm alkislamam. Ne alkislayacakmisimm banane bannee

Bende aslında herşeyin farkındayım ama benim dr. tansel beydi tanırsın o orada diye gidiyordum. Bende tiroid çıkınca tedavi ertelendi tanselle de o zaman konuştuk bana emekli olacağını söylemedi adet oldum aradım tamam gel dedi. 2. günü gittim aradım sonuçlar çıktığında tamam ama ben ayrıldım oradan diyince başladım orada.. Ortada kalmıştım yani kısmet dedim başladım.. Gerçekten oraya son gidişim oldu bu bir daha asla gitmem.. 11 kişiden en az 5-6 çıkması lazım bu ne yaa bütün emekler boşa gitti sonuç olsaydı bari neyse akıllandım artık gerçekten gözümü karartıp hulusiye gidebilirim..Bende seni çok Allah razı olsun canım.. Sen kaç kere denemiştin?

canım bak zararın neresinden dönersen kardır..
sana beşikteşlı ol demiyom zaten üzerinde bi sarı var çıkar laciveritini koy kırmızıyı yanına o zaman hıhhh larmıyım hiç sana

ohhhhhhhhhhhhhh yoooooooooooooo sevgılııımmmm....

ilahi komedyaaaaaaaaaaaaa....

ah canımmmm...
biz geliriz akşama kurtarırız seni kadıköyden...
yakınımızda olaydın dediğim günlere bugün bir yenisi daha eklendi işte...
evi kapatırdım sana bee kimseyi almaz maçı izler sonrada kutlamaya çıkardık...

bugün olucak kupamız yavrum )))

oooooo yavaş yavaş fenerlileride havaya sokmaya başladım aferin bana...
ay şekerim zorla bi kupa fenere vermek için play off diye bi saçmalık uydurdular..
normal lig 9 puan farkla ve hakkıyla galatasayın şampiyonluğuyla bitmiştir...
bugünki maç fenerliler bunalımdan çıksın hayata tutunsunlar bir umut olsun diye oynanacak..
e göstermelikte bi kupa versinler artık...

Mac havasina girmisiz bakiyorum. Tamamen katiliyorum cimbomm sampiyon olacak. FB kazanir sa da hicte bilemm alkislamam. Ne alkislayacakmisimm banane bannee
Canızıı sana mesaj yazdım sabahtannn özelden görmedinn

Nasıl tanımam Tansel Beyi.Benim laparoskopimi yapan ve Allah bilir ama büyük ihtimalle şu anki durumumum müsebbibi kişidir kendisi..
Z.kamilde 2 aşılama geçmişim ve 1 laparoskopi+salpenjektomi durumum var.Erkek infertilitesi yüzünden 3 sene süründürdüler bizi.Sonrada zaten tek tüpümü elime verip vücudumda bir sürü komplikasyon ile yolladılar..Halen oraya arada hormon vermeye gittiğimde falan daha girişte ağlamaya başlıyorumm..Psikolojim bozuluyor..Tabbi Rabbim isteseydi büle olmazdı bunları yaşayacaktım ama işte elde değillllll..Nefret ediyorum oradann

heeyyttt beee semracımda katıldı bize...
dimi ama ne alkışlayacam zaten yalandan bi sistemle son maça kaldı herşey...
lig 9 puan farkla galatasarayın şampiyonluğuyla biteli çok oldu...
bunlar heyecan olsun diye oynanıyooo işte...

o kupayı siz alınca değerli oluyor fener alınca neden göstermelik oluveriyor cicim aaaaa

Kızlarrr selam hepinize.. Nasılsiniz cok cok uzun gecmisi okuyamadım valla herkes iyidir umarım yeni hamsiler var mii haberler iyidir inşallah :))

o kupayı siz alınca değerli oluyor fener alınca neden göstermelik oluveriyor cicim aaaaa
şekerim aynen şöyle oluyoooo..
lig zaten 9 puan farkla galatasaryın şampiyonluğuyla bitti e haliyle kupa cimbomun hakkı...
son maça kalmasıda uyduruktan bir sistemin getirisi...
uyduruk sistemin kupasıda uyduruk olur ama cimbom alırken uyduruk kupa anlam kazanır çünkü hakkıdır ve ait olduğu yere gidecektir...

Merhaba arkadaşlar,transferin 4.günü kasık ağrısı olması normal mi? bi de bu kasık ve göğüs ağrısını progestan yapıyor olabilirmi?Yaşayan var mı boyle şeyler....:26:

Ayy yaaa ne süper olurdu aşkısıı yaaa..
Bu arada avukat pörtlemese barii bunları duyuppp..

way wayy wayyyy 40 yıllık cimbommlu gibi benimm aşkısımm yaaaaaa..Bak aşık oluyorum daha çokk frene basss

ne olursa olsun o kupa kaldıranın hakkıdır..sitmemmiş getiriymiş götürüymüş..kazanan kaldıracak o ya da bu cnm benim..
çok klişe olmuş bir laf ama haticeye değil neticeye bakılacak..yine söylüyorum iyi oynayan kazansın yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…