Enişteye saygılar sanada hıııhhhh
[video=youtube;dP7izglX5ZE]http://www.youtube.com/watch?v=dP7izglX5ZE[/video]
bak yaaa birde hıhhhlıyooooo
Canım benim ben senin raporlu yaptırdığını sanıyordum hep..İnan bileydim seni tutar z.kamile gitmeni engellerdim.Ben başta dediğimde herkes acaba mı dedi ama inan kaba tabirle ben 3,5 sene oranın kaşarı oldum artık..Ve ne derlerse desinler başarı oranlarını biliyorum..Bu kadar senede oradan bissürü arkadaşım oldu kimse sonuca ulaşamadı..Arada tabii çıktı ama..
Oradaki doktorlara ben şu sperm seçen ımsı yöntemi varmı dediğimde bana gülüp onlar hep hikaye diyorlardı.Ama hiç te hikaye değil.Erkek infertilitesinde labaratuar çok önemli kadında ise embriyolog embriyo takibinde mikro enjeksiyonda çok önemlii..Vee istedikleri kadar atıp tutsunlar ama o kadar kişinin emekleri boşa gidiyor oralarda..Yaşadığımız streste yanımıza kalıyor..Kalabalık sekreterlerin tavrı doktorlar ayrı bir alem zaten..İnş şimdi senin için herşey daha güzel olacak ben inanıyorum.Hulusi beyi tercih edersen tamda nokta vuruş olacak..En azından olmazsa bile Gülden gibi aklında soru işareti kalmayacak..Çok öpüyorum seni bitanem..Dualarımdasın..
Karasuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu gece rüyamda sırf seninle uğraşştım durdumm..Pembe bir tunik giymiştinn şifon gibi..Ortasından beyaz kumaş geçiyordu..Allahım o kadar güzeldinki anlatamam..Senin evindeymişiz,senin fotoğraflarına bakıp duruyordumm..Yandan profilden diyorum nasıl güzel bir hamile kadın bu böyle diye..Sende pembiş pembiş gülümsüyordun..Sadece bunları hatırlıyorum ama hep seninle uğraştım durdum yanii.İçim açıldı nur cemalini görünce
canım bak zararın neresinden dönersen kardır..
sana beşikteşlı ol demiyom zaten üzerinde bi sarı var çıkar laciveritini koy kırmızıyı yanına o zaman hıhhh larmıyım hiç sana
buda süperrrrrrrr..
Ay bende fena koptum dün akşammm..Ardındanda bülent ablamız vardı zaten tv de çok kıkırdadım inş başıma gelecek yoktur bugün beniiimm
Aşkısıı hayır biz şampiyon olursak beni bu kadıköyden floryayay kim kaçıracak onu bulamadım daha..Bir yiğit aranıyorrr
bugün olucak kupamız yavrum)))
Canızıı sana mesaj yazdım sabahtannn özelden görmedinnMac havasina girmisiz bakiyorum. Tamamen katiliyorum cimbomm sampiyon olacak. FB kazanir sa da hicte bilemm alkislamam. Ne alkislayacakmisimm banane bannee
Bende aslında herşeyin farkındayım ama benim dr. tansel beydi tanırsın o orada diye gidiyordum. Bende tiroid çıkınca tedavi ertelendi tanselle de o zaman konuştuk bana emekli olacağını söylemedi adet oldum aradım tamam gel dedi. 2. günü gittim aradım sonuçlar çıktığında tamam ama ben ayrıldım oradan diyince başladım orada.. Ortada kalmıştım yani kısmet dedim başladım.. Gerçekten oraya son gidişim oldu bu bir daha asla gitmem.. 11 kişiden en az 5-6 çıkması lazım bu ne yaa bütün emekler boşa gitti sonuç olsaydı bari neyse akıllandım artık gerçekten gözümü karartıp hulusiye gidebilirim..Bende seni çokAllah razı olsun canım.. Sen kaç kere denemiştin?
Mac havasina girmisiz bakiyorum. Tamamen katiliyorum cimbomm sampiyon olacak. FB kazanir sa da hicte bilemm alkislamam. Ne alkislayacakmisimm banane bannee
ah canımmmm...
biz geliriz akşama kurtarırız seni kadıköyden...
yakınımızda olaydın dediğim günlere bugün bir yenisi daha eklendi işte...
evi kapatırdım sana bee kimseyi almaz maçı izler sonrada kutlamaya çıkardık...
oooooo yavaş yavaş fenerlileride havaya sokmaya başladım aferin bana...
ay şekerim zorla bi kupa fenere vermek için play off diye bi saçmalık uydurdular..
normal lig 9 puan farkla ve hakkıyla galatasayın şampiyonluğuyla bitmiştir...
bugünki maç fenerliler bunalımdan çıksın hayata tutunsunlar bir umut olsun diye oynanacak..
e göstermelikte bi kupa versinler artık...
aynen canım...
akasya1978 de hulusucidir ve hamile çok şükür..ben onun gazıyla başkente başlamıştım...
bana şimdilik nasip olmadı inşallah sana olur bu kez...
belki önümüzdeki ay bi aşılamada ben yaptırırım konuşacam hocayla...
duvarda asılı bebeklerin fotolarından bizimde olur inşallah...
İnşallah canım,hayali bile güzel.....
şekerim aynen şöyle oluyoooo..o kupayı siz alınca değerli oluyor fener alınca neden göstermelik oluveriyor cicim aaaaa
ah canımmmm...
biz geliriz akşama kurtarırız seni kadıköyden...
yakınımızda olaydın dediğim günlere bugün bir yenisi daha eklendi işte...
evi kapatırdım sana bee kimseyi almaz maçı izler sonrada kutlamaya çıkardık...
oooooo yavaş yavaş fenerlileride havaya sokmaya başladım aferin bana...
ay şekerim zorla bi kupa fenere vermek için play off diye bi saçmalık uydurdular..
normal lig 9 puan farkla ve hakkıyla galatasayın şampiyonluğuyla bitmiştir...
bugünki maç fenerliler bunalımdan çıksın hayata tutunsunlar bir umut olsun diye oynanacak..
e göstermelikte bi kupa versinler artık...
şekerim aynen şöyle oluyoooo..
lig zaten 9 puan farkla galatasaryın şampiyonluğuyla bitti e haliyle kupa cimbomun hakkı...
son maça kalmasıda uyduruktan bir sistemin getirisi...
uyduruk sistemin kupasıda uyduruk olur ama cimbom alırken uyduruk kupa anlam kazanır çünkü hakkıdır ve ait olduğu yere gidecektir...
şekerim aynen şöyle oluyoooo..
lig zaten 9 puan farkla galatasaryın şampiyonluğuyla bitti e haliyle kupa cimbomun hakkı...
son maça kalmasıda uyduruktan bir sistemin getirisi...
uyduruk sistemin kupasıda uyduruk olur ama cimbom alırken uyduruk kupa anlam kazanır çünkü hakkıdır ve ait olduğu yere gidecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?