Kızlarrr selam hepinize.. Nasılsiniz cok cok uzun gecmisi okuyamadım valla herkes iyidir umarım yeni hamsiler var mii haberler iyidir inşallah :))
Merhaba arkadaşlar,transferin 4.günü kasık ağrısı olması normal mi?bi de bu kasık ve göğüs ağrısını progestan yapıyor olabilirmi?Yaşayan var mı boyle şeyler....:26:
Ayy yaaa ne süper olurdu aşkısıı yaaa..
Bu arada avukat pörtlemese barii bunları duyuppp..
way wayy wayyyy 40 yıllık cimbommlu gibi benimm aşkısımm yaaaaaa..Bak aşık oluyorum daha çokk frene basss
ne olursa olsun o kupa kaldıranın hakkıdır..sitmemmiş getiriymiş götürüymüş..kazanan kaldıracak o ya da bu cnm benim..
çok klişe olmuş bir laf ama haticeye değil neticeye bakılacak..yine söylüyorum iyi oynayan kazansın yahuuuu
Canızıı sana mesaj yazdım sabahtannn özelden görmedinn
Nasıl tanımam Tansel Beyi.Benim laparoskopimi yapan ve Allah bilir ama büyük ihtimalle şu anki durumumum müsebbibi kişidir kendisi..
Z.kamilde 2 aşılama geçmişim ve 1 laparoskopi+salpenjektomi durumum var.Erkek infertilitesi yüzünden 3 sene süründürdüler bizi.Sonrada zaten tek tüpümü elime verip vücudumda bir sürü komplikasyon ile yolladılar..Halen oraya arada hormon vermeye gittiğimde falan daha girişte ağlamaya başlıyorumm..Psikolojim bozuluyor..Tabbi Rabbim isteseydi büle olmazdı bunları yaşayacaktım ama işte elde değillllll..Nefret ediyorum oradann
gelsin avukat sultan...
formumdayım yaniii pişman ederim
bak ben buna gülüyorumniyemi...
şikeyle kazanılmış bir kupanın sevincini gösteren ve rakiplerini sadece güldüren bir foto
hatice kaynanam olur kendisine saygılarımı iletiyorum burdan
neticeylede bu akşam tanışacam eminim kankam olacak
cnm iyi olan kazansın ben eminim cimbomlular fenerden korkuyor)) ya yenilirsek diye, ama inan ben gs nin kazanmasını istiyorum...
çünki eşim koyu gs li yenilince suratından düşen binparça oluyor agresif oluyor,sabah kahvaltıda konuşuyorduk akşam yenilirsek gözüme gözükme döverim seni diyodu)))
hatta dün forma almaya gidicekdi yorgunluktan gidemedi)
inş. ölen olmaz bugün demezmi şaşkın milletin kalbi götürmüyormuş bu maçı bende deli deli konuşma onlarmı senin karnını doyuruyor dedim...
Ben işlerime dönüyorum geriye kalan enerjimi akşama saklıyorum...
Ben yokken atıp tutan olursa ver cevabını
wayy waayy bir cimbomlu enişte dahaaaaaaaa..cnm iyi olan kazansın ben eminim cimbomlular fenerden korkuyor)) ya yenilirsek diye, ama inan ben gs nin kazanmasını istiyorum...
çünki eşim koyu gs li yenilince suratından düşen binparça oluyor agresif oluyor,sabah kahvaltıda konuşuyorduk akşam yenilirsek gözüme gözükme döverim seni diyodu)))
hatta dün forma almaya gidicekdi yorgunluktan gidemedi)
inş. ölen olmaz bugün demezmi şaşkın milletin kalbi götürmüyormuş bu maçı bende deli deli konuşma onlarmı senin karnını doyuruyor dedim...
Ben işlerime dönüyorum geriye kalan enerjimi akşama saklıyorum...
Ben yokken atıp tutan olursa ver cevabını
evet yaa neden haber vermedi acaba bende meraklandım feciiKuzum korkutuyorsun beni...
Bhcg sonucun çıkalı çok olmuştur ama bişey yazmadın...
Sürekli bakıyorum online oldunmu diye ama hala yoksun inşallah iyi haberle gelirsin...
Ben de 2005 yılından beri oraya gidiyordum. 2005 te sol tüpümü temizleyip bıraktılar.. 2006 da evlendim 2007 de dış gebelik geçirdim sol tüpten onu ameliyatla aldılar. Diğerini de bağlayıp direk tüp bebeğe postaladılar bizi neyse başvuru yaptık daha 15 günlük ameliyatlıyken kenan denen adam inatla rahim filmi istedi anlatamadım yeni ameliyat oldum işte bağladılar diğer tüpüm yok her şey var ama inat etti ya bir kere çektirdim filmi kapatılan tüpüm açıldı..Bu sefer beni aşılamaya göndermeye çalıştılar bak tüpün açık sorun yok diye neyse orada ameliyat olduğum serviste çok iyi bir klinik şefi vardı o tekrar bir yazı yazıp beni tüp bebeğe gönderdi. İlk denemeyi biz eurofertil de düşünüyorduk ama bize reçeteniz burada yazılınca başka yerde yaptıramazsınız demedikleri için 1 yıl sıra bekledik ve tüp bebek yaptırdık. 10. gün kanamam başladı acile gittik bhcg bakıldı 8,25 çıktı 2gün sonra 49 2 gün sonra 226 çok uzatıyorum ama kan değerim yükseliyor ama kanamam devam ediyordu bir türlü durmadı beni yine dış gebelik diye yatırıp ameliyata aldılar. Tabi gelen sonuçla şok olduk dış gebelikle ilgili bir bulgu yoktu.. Yani ben boşuna ameliyat olmuştum ve sağ tüpüm de boşuna alınmıştı..İlhan dı beni ameliyat eden dr. Allah onu da çaresiz bıraksın benim gibi hep ah ediyorum..Benim maceralarım da bunlar tatlım orada ve şimdiki denemem de böyle oldu.. Bende ilk zamanlar orayı görünce moralim çok bozuluyordu seni çok iyi anlıyorum..
birkere söyliim şikeyi falan geç..biz gsyi ezelden beri yeneriz bu da mı şike????eğer öyleyse varyatarih yine tekerrür edecek ve fenerbahçem gsyi yine mağlubiyetle gönderecek kadıköyden Allahın izniyle..
aziz başkanımızda yakında çıkacak aklanarak..bir tutturdunuz şike şike diye..bakalım adam çıkınca ne diyeceksiniz??
hatice ve netice kardeşler için konuşmuyorum akşama o belli olur zaten cnmm..
hayır cnm niye cinconlaarr kazansın..
fenerbahçem kazansın tabikide..Allahım yardımcısı olsun sarı lacivert formayla o sahaya çıkanlara...
benim eşim ve sülalesi cinconludur..bir ben fenerliyim..umurumdada değil onların suratları..
hele eşim gs yenilince dokunsan sinirden ölür o derece..
ama biz kazanalım isterim gönlüm kanaryamdan yana....
wayy waayy bir cimbomlu enişte dahaaaaaaaa..
Valla hiç şaşkın falan deme karnıma ağrılar giriyor heyecandan..
Bende kalbimden korkuyorumm..
Şu anda kadıköy de seslerr bitmiyor..Evimin önünden takımların arabaları geçecek heyecanla bekliyorumm
ama cnm sen olayın içinde yaşıyorsun evimin önünden benimde geçseler benimde kalbim dayanmaz hatta maça gitmek isterdim) artık eşim bi tarafta ben bi tarafta oturuduk )))dermişim benide gs taraftarlarının yanına oturttturudu )fener gol atınca ben ayağa kalkıp seviniyomuşum düşünsene bide dayak yer gelirdim )
gülüm egunel işim var bahanesiyle kaçtı))))))) boşver yorma güzel kafanı bunlaraa bizim daha önemli sorunlarımız var Allah bize yardım etsin...
wayy waayy bir cimbomlu enişte dahaaaaaaaa..
Valla hiç şaşkın falan deme karnıma ağrılar giriyor heyecandan..
Bende kalbimden korkuyorumm..
Şu anda kadıköy de seslerr bitmiyor..Evimin önünden takımların arabaları geçecek heyecanla bekliyorumm
ama cnm sen olayın içinde yaşıyorsun evimin önünden benimde geçseler benimde kalbim dayanmaz hatta maça gitmek isterdim) artık eşim bi tarafta ben bi tarafta oturuduk )))dermişim benide gs taraftarlarının yanına oturttturudu )fener gol atınca ben ayağa kalkıp seviniyomuşum düşünsene bide dayak yer gelirdim )
Hahahayyy şiddete karşıyız her zaman
Dayanmıyor kalbimm küt kütt çok fenaa valla..
Çok fenasın sen var yaaaa..
Ben eşime dedimm üsütme lacivert giyinirim başörtümüde sarı takarım ama gs yenerse çin çinnn içimden formamla atlarım dedimm..Eğer fener yenerse genede onunla mutlu olmayı düşünüyordum tabii taakii saatlerdir gs tv yi izleyene kadarr..Şu an fanatizm duygularım benimde çok fena kabardıı..Bakalım ne olcak heyecanla bekliyorumm..
Bide sen o kadar eşine kıymet veren birisinn..Kınıyorum senii fenaaasın fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?