Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim ben fenasın sen diye
Yazık enişte nerede kalacak bugün o zaman

cnm benim eşiminde benimde sülalem gs lidir bir ben aradan çıkmışım fb li )) eşim o şekilde mutlu olcaksa gs kazansın adam şimdi aradı akşama maç bakmaya gidicem bak yemeği ona göre hazırla diye adam kalptenmi gitsin kız ne fb nede gs işimi görmez )

evap verecem diye yarım saatlik işim 2 saati buldu ama cevap hakkım doğmuş kullanmalıyım

şöyleki şikeci laf olsun diye söylenmiş bir kelime değildir gerçeğin belgeli ta kendisidir...
evet aziz dışarı çıkarılacak ama aklanmış olarak değil düzen böyle öyle olması gerektiği için burası Türkiye...
yıldırım demirören bu nedenle tff ye başka oldu ve 58.maddeyi değiştirdi hemen..
azizi dışarı çıkarmak ne gerekiyorsa yapılıyor bizim ülkemizde şikeciye heleki aziz gibi ensesi kalınlara ceza verilmez merak etme yakındır çıkması..
aziz ve fener ismi yanyana olduğu müddetçe hep satılmış ve alınmış maçlar gündeme gelecektir...
eee mide bulandı bi kere...

gülüm egunel işim var bahanesiyle kaçtı ))))))) boşver yorma güzel kafanı bunlaraa bizim daha önemli sorunlarımız var Allah bize yardım etsin...

sen benim gözüme baksana hiç kaçacak bi tip varmı bende
zaten işimi yarım bırakıp size yazmaya başlamıştım bilen bilir...
şimdide cevaplarımla geldim yine gidecem..
bi türlü işlerim bitmiyooo akşam olduuu...

nabersiniz kızlar?

Dayanamıcam yazmaya geldim.. Bülent ersoydan bahsetmişsiniz bir ara... ben dinlemem pek kendisini fakaaaaaaaaat geçen gün radyoda duyduğum şarkıya aşık oldum resmen... o günkü ruh halimle de acayip bütünleşmişti.. tavsiye ederim (bunalım takılmak isteyenler için )
tarkanla düet yapmış, şarkının adı, BİR BEN BİR ALLAH BİLİYOR.

Vallahi ben çok beğendim şahsen , tebriklerimi iletirim buradan

ya aziz başkanım çıkacakkkkk..o kadarrr..bak yine haticelerdesinnn egunal..neticeye gel bacımmmm...
merak etmiyorum ki çıkacak zaten..yıldırım da senin o çok sevdiğin bjk nin eski başkanı gülüm..o da düzene yenik düşmüş demek ki

ama cansunida ya yazdığım mesaja çok güldüm..
sen bnm gözüme baksanaaaaaa

noldu bilem )))) egunel gelincede ben kaçarım hahahhaaa)))))

yok öyle hiç bi yere gidemezsin

İyi canim şükür az kaldı 12. Hafta da biterse daha rahat ederim inşallah sen regl oldum mü

az kaldı hiç bişey olmayacak Allahın izniyle..
evet canım ilacı pazartesi bıraktım çarşamba regl oldum..
zaten öncesinde de kahve akıntım oluyordu yoğun bi şekilde sonra kırmızıya döndü işte...

amanın korktum ben senin gözlerinden faltaşı gibi açmışsın gözlerini ))) kolay gelsin tatlım akşama tatlıda yapta kutlamada yeriz )) ben kim kazanırsa sevinicem nasılsa )))

amanın korktum ben senin gözlerinden faltaşı gibi açmışsın gözlerini ))) kolay gelsin tatlım akşama tatlıda yapta kutlamada yeriz )) ben kim kazanırsa sevinicem nasılsa )))

Benden sana alkışş cansunidaa sen bu juliettaya uyupta aile huzurunu kaçırma tatlım

korkduğumdan değil cnm yemek yapıcam adam gelmeden telden yemek ısmarladı maçı başkayerde izlicek diye, yemek hazır olsun yediğim gibi gidicem bak falan dedi durdu...

korkma zaten...
afiyet olsun o zaman cnmmm..aman gitsin sevineceksede bizim önümüzde sevinmesinler..
ben attım bnmkini evden şimdiden..

Benden sana alkışş cansunidaa sen bu juliettaya uyupta aile huzurunu kaçırma tatlım

delimisin kız adam beni alırken benlen pazarlık yaptı futbol hastalığım var bunu kabul edeceksen gel dedi bende salak gibi tmm dedim ne bileyim bu kadar hastası olduğunu evlenince pişman oldum ama iş işten geçmişti ))uyıcaz artık ... sende eşine uy tatlım neyse canlar ben yemek yapayım anca yetişir...

başkanınız çıkmayacak çıkarılacak ona ortam hazırlanıyoooo...
evet bizim 3 yıldır YETERRRR yılıdırım demirören YETEERRR diye istifa etmesi için trübünlerden bağırdığımız istemediğimiz başkan(çok şükür sonunda gitti) şimdi TFF başkanı oldu yani bizi bağlamaz fener için başkan oldu ve hemen gerekenleri yapmaya başladı...siz içinize sindirip kahraman ilan etmişsiniz bi kere... e tabii fenerli olmak böle bişi şampiyon olalımda şikeyle vs.. nasıl olursa olsun... netice için akşamı bekliyoruz cicim e haliyle saat hatice saatidir...
bakiimmm senin gözlerineee
anaaammmmm kız juliiii ne görüyorummmm
akşamki maçın korkusunda ağzın gözün burnun yer değiştirmiş

evet evet millstone eşine uysun bencede..evlilik bu sonuçtaa uyum sağlamalıyızz koca ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…