Ayy elifim yaa varya gülerek okudum yazdıklarını..yanlış anlama seni karşımda hayal ettimde o bakımdan..
fenerim oldum mu koca moca tanımam beennn yakarımm ulllleeeennnnn
hiçte sevinmem onunla ne sevinecekmişim??
eve bile almamayı düşünüyorum gs kazanırsa..hiç onun mutluluğunu çekemem kupa anlamında
hayır cnm niye cinconlaarr kazansın..
fenerbahçem kazansın tabikide..Allahım yardımcısı olsun sarı lacivert formayla o sahaya çıkanlara...
benim eşim ve sülalesi cinconludur..bir ben fenerliyim..umurumdada değil onların suratları..
hele eşim gs yenilince dokunsan sinirden ölür o derece..
ama biz kazanalım isterim gönlüm kanaryamdan yana....
birkere söyliim şikeyi falan geç..biz gsyi ezelden beri yeneriz bu da mı şike????eğer öyleyse varyatarih yine tekerrür edecek ve fenerbahçem gsyi yine mağlubiyetle gönderecek kadıköyden Allahın izniyle..
aziz başkanımızda yakında çıkacak aklanarak..bir tutturdunuz şike şike diye..bakalım adam çıkınca ne diyeceksiniz??
hatice ve netice kardeşler için konuşmuyorum akşama o belli olur zaten cnmm..
gülüm egunel işim var bahanesiyle kaçtı))))))) boşver yorma güzel kafanı bunlaraa bizim daha önemli sorunlarımız var Allah bize yardım etsin...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim ben fenasın sen diye
Yazık enişte nerede kalacak bugün o zaman
Çin çinimi hayal ettin demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nayırrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
selam canım...
sen nasılsın kanama durumun nasıl??
İyi canim şükür az kaldı 12. Hafta da biterse daha rahat ederim inşallah sen regl oldum mü
evap verecem diye yarım saatlik işim 2 saati buldu ama cevap hakkım doğmuş kullanmalıyım
şöyleki şikeci laf olsun diye söylenmiş bir kelime değildir gerçeğin belgeli ta kendisidir...
evet aziz dışarı çıkarılacak ama aklanmış olarak değil düzen böyle öyle olması gerektiği için burası Türkiye...
yıldırım demirören bu nedenle tff ye başka oldu ve 58.maddeyi değiştirdi hemen..
azizi dışarı çıkarmak ne gerekiyorsa yapılıyor bizim ülkemizde şikeciye heleki aziz gibi ensesi kalınlara ceza verilmez merak etme yakındır çıkması..
aziz ve fener ismi yanyana olduğu müddetçe hep satılmış ve alınmış maçlar gündeme gelecektir...
eee mide bulandı bi kere...
sen benim gözüme baksanahiç kaçacak bi tip varmı bende
zaten işimi yarım bırakıp size yazmaya başlamıştım bilen bilir...
şimdide cevaplarımla geldim yine gidecem..
bi türlü işlerim bitmiyooo akşam olduuu...
noldu bilem)))) egunel gelincede ben kaçarım hahahhaaa )))))
İyi canim şükür az kaldı 12. Hafta da biterse daha rahat ederim inşallah sen regl oldum mü
noldu bilem)))) egunel gelincede ben kaçarım hahahhaaa )))))
evap verecem diye yarım saatlik işim 2 saati buldu ama cevap hakkım doğmuş kullanmalıyım
sen benim gözüme baksanahiç kaçacak bi tip varmı bende
zaten işimi yarım bırakıp size yazmaya başlamıştım bilen bilir...
şimdide cevaplarımla geldim yine gidecem..
bi türlü işlerim bitmiyooo akşam olduuu...
amanın korktum ben senin gözlerinden faltaşı gibi açmışsın gözlerini))) kolay gelsin tatlım akşama tatlıda yapta kutlamada yeriz )) ben kim kazanırsa sevinicem nasılsa )))
niye kaçcen güzelimmmm
korkduğumdan değil cnm yemek yapıcam adam gelmeden telden yemek ısmarladımaçı başkayerde izlicek diye, yemek hazır olsun yediğim gibi gidicem bak falan dedi durdu...
Benden sana alkışş cansunidaa sen bu juliettaya uyupta aile huzurunu kaçırma tatlım
ya aziz başkanım çıkacakkkkk..o kadarrr..bak yine haticelerdesinnn egunal..neticeye gel bacımmmm...
merak etmiyorum ki çıkacak zaten..yıldırım da senin o çok sevdiğin bjk nin eski başkanı gülüm..o da düzene yenik düşmüş demek ki
ama cansunida ya yazdığım mesaja çok güldüm..
sen bnm gözüme baksanaaaaaa
delimisin kız adam beni alırken benlen pazarlık yaptı futbol hastalığım var bunu kabul edeceksen gel dedibende salak gibi tmm dedim ne bileyim bu kadar hastası olduğunu evlenince pişman oldum ama iş işten geçmişti ))uyıcaz artık ... sende eşine uy tatlım neyse canlar ben yemek yapayım anca yetişir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?