Tüp Bebek Günlüğümüz !

amanın korktum ben senin gözlerinden faltaşı gibi açmışsın gözlerini ))) kolay gelsin tatlım akşama tatlıda yapta kutlamada yeriz )) ben kim kazanırsa sevinicem nasılsa )))

bak ben bunu mesajı alkışlarım

Aşkısı sende yokmu gökyüzü hatunun teli Kimsede yokmu yaaa..Meraklandım iyice..

yok bebeğim bende ona bakıp gidiyorum arada sonra arkanmdan yazıları okuyunca cevap vermeye başlıyorum.
tel olsa elli kere aramıştım...

zevktendir o zevkten..korku yok bacım..siz korkun bize yenilen hep sizsiniz..

Yine işimin başına dönüyorum ve bu kez bitirmeden gelmiyorum...
Geldiğimde sataşma içerikli mesajlar bulursam cevabını en ağır şekilde vereceğimden hiç bir fenerlinin kuşkusu olmasın
Ben Beşiktaşlıyım herkes bilir...
Ama canım kociş Galatasaraylı o mutlu olsun diye herşeyi yaparım ve bugünki formumda onun içindir şimdiden havaya soktum kendimi ilk nasiplenende topikteki fenerliler oldu..yani diyeceğim o ki cimbomlu kocişleri hoş tutalım fenerli kocişleri gözlerimi kocaman açsamda görmemezlikten geliyorum

kociş geldi yemek hazırlim geliyorum hemencecik...korkudan değil heeeeeee

bak ben bunu mesajı alkışlarım

yok bebeğim bende ona bakıp gidiyorum arada sonra arkanmdan yazıları okuyunca cevap vermeye başlıyorum.
tel olsa elli kere aramıştım...

egnalcim randevu sonucunu yazdim ama araya kaynadi heralde. neyse.
kesemizi gorduk. ama vajinal ultrasona razi olmadigim icin kalp atislarini duyamadaik henuz.
ama sanirim vajinal muayeneye gitmek zorundayim. cunku yucel hoca bebegin kalp atislarini duydugunuz zaman estrofemi birakacaksiniz dedi.
iste benden boyle :))

kociş geldi yemek hazırlim geliyorum hemencecik...korkudan değil heeeeeee

ha ha haaayyy işte bu hareketin sana kapak olsun julietta sultan
az önce eve almayacam diye atıp tuttuğun kocişine hemen koşarak yemek hazırlamaya gittin..
e sonu bu işte konuşmakla olmuyooo icraaat sıfır...
burda salla arkasından şimdi de desene yok sana yemek diye...
nerdeeeee ohhh misss hazırla bi fenerli olarak cimbomlu kocişinin yemeğiniiii

Aşkısııı kociş aradı hazırlanmaya kalkıyorum bendeeeee..
Giyineyim süsleneyimm çin çinn var biliyorsunuzzzz..
Çok öpüyorumm herkezi..Küfürsüz kazasız belasız bir maç olsun inş...

tamam aşkısııı bende son rötüşları yapıyorum zaten...
iyi hazırlandık sonunda gülelim inşallah...
bu hafta iyi bişi olsun artık dimi amaaa

ama cicim haklı sebeplerim var..kapıyı bir açtım eşimin halini bir görsen..
trafikte yol verme kavgasına girmiş..adamıda bir güzel benzetmiş..yakası yırtılmıştı ödüm koptu karnı açmış bende bişiler hazırladım ve geldim..
bu istisnai bir durumdu şekerimm..korktum kızz

çin çin görüşürüz cnm.. amiinnnnnn..fener kazansııınnnnn

valla senin lafını sana satıyorum şu an neticeye bakalım şekerim sonuç olarak sen cimbomlu kocana yemek hazırladın o kadar arkasından atmana rağmen
şaka bi yana anam trafikte yer kavgasına girmesin bi daha haberlerde duyuyoruz işte bi ruh hastasına dek gelir Allah korusun ne gözü dönmüşler var...

kuzumm seninlee konusamadık bugün hiçç

msjım yarım çıktı noluoo yawww:18:bende gezmeğe gittim geldimm 7 tane çocuk wardı ve herkes bana napcan doğurupta sefa sür deiip durdularr..delirttiler beni yaniiibende kaçtım geldim..şimdi yıkanıp kuaföre gitcem kocişle dışarı çıkcaz akşam..benim ki anlamaz futboldan sewmez yani o yüzden derbi bile olsa kocişş benimm

insan hiçmi anlamaz insanın halinden allahım yaa delridim pelin canım yaaaa...benimde bi arkdaş var beni ilk düşükte beraber hamileydik o doğurdu büyüttü hep şikayet yaa..senden iyisi yok..biakçkere boşver hayatını yaşa dedi..ya insan olan bunu dermi sen azçok biliyon olmuşum 7senelik evli...bidaha deseydi bidaha görüşmeyecektimde artıkd emiyo zaten sık görüşmüyoruz..bu dönemelrinde çok kişiyle irtibatımı azalttım zaten beni anlamaynal işim yok zaten sizler varsınız bana yetiyonuzzz canlarımm...
pelincim bizde aynı derbi merbi yok evde...olmadığından eguya saçma sapan sormuşumm
neyse bende gsliyim sorsalar öyle derim yensin bariii haydii bakalımmm
hatta eşim şuanda aradı fakülteye gitmiş bihastaya kan vermeye...nezmaan gelir bilmiyom yemeğimi yiycem ben gecikmesin

kuzumm seninlee konusamadık bugün hiçç

evet canım bi ara gelmişsin topiğe ama ben yoktum...
bugün maç varya işlerim vardı bize kesin birileri gelir bu akşam ama gelmemeleri için bişiler yapmam lazım yoksa millete hizmet etmekten maçı izleyemiyorum...
hazırlık yapıyorum mükellef bir masa olsun diye...

hayret bişey yaaa..ne çok biliyo bu insanlar...
hem doğuracam hem sefamı sürecem sizede kapak olacak diyeydin..
bak dellendim yinee..
bi gezmeye gittin yine keyfini kaçırmışlar
ohhh biz burda derbi heyecanı yaşıyoz siz sevgililer başbaşa takılıyosunuz...
bugünün acısını çıkar kocanla iyi vakit geçirin inşallah...

Selam canlarım,iyi hafta sonları:))nasılsınız?inş.topikte herşey yolundadır:))biz bugün dr a gidemedik malesef,dr muz kongredeymiş önümüzdeki haftaya kaldık malesef(hayırlısıyla bi baktırsaydık ayrıntılı ultrasona..kızlarımın şansına artık bekliycez..iki gündür gelemedim yine topige,perşembe kaynanamlar vardı,dün migrenim tuttu cok kötüydüm,bugünde yemek,camaşır,ütü anamı aglattı artık dinlencez kızlarım cook yorulduütü falan gecmiş bizden artık heryerim agrıdı,eşimde bi daha ki sefere götürüp ütületeyim dedi,iyi yaparsın dedimonun haricinde iyiyiz diyim iyi olalım:))yuvarlanıp gidiyoruz iştebi de şu havalar düzelse ısınsa içimiz acılcak,hava soguk ve yagışlı,kalariferler kapalı üşüyorum ama yapcak bişey yok(şimdilik bizden bu kadar..sizlerde ne var ne yok?öptükkkk

slm kızlar bugün doktordan geldim yumurtalarda gelişme olmamış ilacın dozunu arttırdı.
Zaten benim yumurtalar tedaviye geç cevap veriyor salı tekrar randevum var.. :)

sen artık iş yapma yaaaayrıca yuvarlanıpta gitmeee düzgün düzgün gitt
sinir oldummm yanii anlıcağınnn
kendileri niie doğurmuşlar o zaman anlamıom madem sefa sürselermiş...yaşamayan anlamıo işteee
amann hem maç keyfin war hem sana hizmet ettircekler..self servis yap sende herkes ne istiosa alsın gerçi o zamanda evi batırırlar
eet annelere hediye almaya gitcez yemek falan yeriz döneriz evcazımıza..öle ço takılmayı sewmem dışarda..ewim ewimm güzel ewimmm

yok yok yaşamayan anlamaz gerçekten..herkese konusması kolay gelio tabiii
sizde kocişle derbi yapın o zaman ben şahsen öle düşünüomderbisiz kalmayalımm

demek göremedin kızlarını...
ooooo pek bi yoğunmuşsun erva sultan kaynananlar ev işleri vs...
e tabii zaman ayırmaya vaktin kalmıyooo bize...
bi de migren sıkıştırmışsın araya
hala soğuk demek afyon...
bak afyon dedimde ne geldi aklıma..kardeşim tayinciydi bu sene eşi asker...tercih yerleri arasında afyon da vardı ama maalesef taaaa
kırklareli çıktı çok üzüldük...afyon olaydı sana süpriz yapacaktım..düşünsene ben paşalarımı her görmeye gittiğimde seni ve kızlarınıda görebilecektim ama olmadı işte..

slm kızlar bugün doktordan geldim yumurtalarda gelişme olmamış ilacın dozunu arttırdı.
Zaten benim yumurtalar tedaviye geç cevap veriyor salı tekrar randevum var.. :)

olsun canım sonunda yumoşlar istenilen büyüklüğe gelsinde biraz fazla iğne vur...
her türlü aksaklık olabiliyor b süreçte hepimiz bir sürü şey yaşadık hele benim yaşadıklarım offf diyorum..
o yüzden sabredelim sonu iyi olsun...
salı günü inşallah çatlatma iğnemi vuracığım gün belli oldu diye gelirsin...

gerçekten çok sinir bozucu..evet kendileride sefa sürselermiş niye doğurmuşlar madem..benim tombik teyzelerde bana hep biz doğurdukta ne oldu yüzlerinimi görüyoruz kaldık kocalarımızla başbaşa sanki hiç yoklar bi de sorunlarıyla bizi üzüyorlar diye şikayetlenip dururlar..bunları diyenlerin torunları da var bende diyorum ki o zaman e kızına ya da oğluna diyeydinde torun yapmasalarmış madem bu kadar şikayetlenilecek fena bir durum...tabbi kibarca söylüyorum e sende haklısın diyolar konu kapanıyooo..ama ben cevaplarını versemde mütemadiyen her defasında bu konu aynı şekilde açılıyooo delüüüü bu insanlar..anlayışsızlar...düşüncesizler...akıl verirken karşıdakinin neler düşüneceğini azcık tahmin etseler keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…