Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım bende çıkıyprum maç saati geldi kociş kapıyı çalmak üzeredir..
Tabii arkasından da davet misafirler çat kapı gelmezler umarım...
Öpüyorum elifnaz ve annesini...

ben geldimmmm
ya derbi öncesi bibe rgazı falan diyooo elifde gidecekti demii allah korusun içeridedir ama o..
neyse bende maça bakıcamm heyecan yaptımm azcuk gsli olarakkkk

Merhaba arkadaşlar,ben bugün hormon ilaçlarımı yanlış kullandım:44: 8 saate bir almam gereken progestan ve estrofemi 4 saatte bir aldım:26: iyice kafam karışmış gabliba neyseki iğneyi zamanında yaptım kan sulandırıcıyı.Siz bu iğneyi kullanırken iğnanin içinde ki havayı alıyormusunuz yok sa direk yapıyormusunuz?:26:

hayırrrr üçümüze kaldı topik den,ben veeee elifnaz

Canım bende çıkıyprum maç saati geldi kociş kapıyı çalmak üzeredir..
Tabii arkasından da davet misafirler çat kapı gelmezler umarım...
Öpüyorum elifnaz ve annesini...

cansın sen...canımsın...... gs nin yenmesini dileyerek sana iyi seyirler diliyorum....

valla beni korkuttu..kızarmış boğazı çok korktum inanki..
söyledimde bnmki yer kavgasında hiç tahammülü olmayn insan..
Allahım onun içine iyilik versin trafikte..
aklım çıkt yaa

tabiki içindeki havayı alacaksın tatlım.....

yok tatlım bikere şaşırmadan bişey olmaz... sende bizim gibi başkentteymişsin... ben vitamini ve folbiolü hep yatarken içiyodum midemi bulandırmasın die.... fraxapinenin saati aşırı önemli değil onuda hep yatarken 12 2 arası yapıyom hala:))))) ama antibiyotik varsa onun saatini ihmal etme

Merhaba kıslar ara ara girip okuyorum yazılarınızı esim azospermi ve ilk tup bebek tedavimize başladık bugün ilk iğnemi büründüm dua edermisiniz. İns sperm çıkar ins hamiz olanakta yazarım buraya:)

cnm tedavin hayırlısıyla sonuçlansın inşallahh..
güzel haberlerini bekliyoruzzzz

Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…