niye hala ses yok senden?????????????????
evet uzun zamandır ses yok..
inşallah kötü bişey yoktur o zaman fena sitem etcem kendisine bu kadar merakta bıraktı bizi..
ikimize kalmış topik................
evet ya kötü bişey olmasında varsın bizi haberdar edicek kadar önemli bulmamış olsun.........
hayırrrr üçümüze kaldı topik den,ben veeee elifnaz
Canım bende çıkıyprum maç saati geldi kociş kapıyı çalmak üzeredir..
Tabii arkasından da davet misafirler çat kapı gelmezler umarım...
Öpüyorum elifnaz ve annesini...
valla senin lafını sana satıyorum şu an neticeye bakalım şekerim sonuç olarak sen cimbomlu kocana yemek hazırladın o kadar arkasından atmana rağmen
şaka bi yana anam trafikte yer kavgasına girmesin bi daha haberlerde duyuyoruz işte bi ruh hastasına dek gelir Allah korusun ne gözü dönmüşler var...
Merhaba arkadaşlar,ben bugün hormon ilaçlarımı yanlış kullandım:44: 8 saate bir almam gereken progestan ve estrofemi 4 saatte bir aldım:26: iyice kafam karışmış gabliba neyseki iğneyi zamanında yaptım kan sulandırıcıyı.Siz bu iğneyi kullanırken iğnanin içinde ki havayı alıyormusunuz yok sa direk yapıyormusunuz?:26:
tabiki içindeki havayı alacaksın tatlım.....
gökyüzünden haberi olan var mı???:26:
Teşekkürler akasya,ilaç iğne o kadar kullandık ki vitamin ve antibiyotikleri de ekleyince 12 tane falan oldu günde ,hiç yapmadığım şey ilaç saatlerini karıştırdımneyse ki bir şey olmaz mış....
yok kuzu hepimiz merak içindeyiz.........ve endişeliyiz........
Merhaba kıslar ara ara girip okuyorum yazılarınızı esim azospermi ve ilk tup bebek tedavimize başladık bugün ilk iğnemi büründüm dua edermisiniz. İns sperm çıkar ins hamiz olanakta yazarım buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?