akasyaa nasılsın????
Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..
iyiyim kuzum... sen ne yapıyon????
Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..
iyiyim cnm bnm ne olsun eşim gitti maç izlemeye bende takılıyorum evde..
gökyüzüne üzüldüm yaa(
yıkıldım şimdine desem boş... rabbim sabır versin... dilerim en kısa zamanda yeniden anne olursun......... rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin...
Canım ne diyeceğimi şaşırdım ya ben dün fazla takip edemedim topigi ne oldu böyle çok üzüldüm Allah sabır versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.
iyiyim cnm bnm ne olsun eşim gitti maç izlemeye bende takılıyorum evde..
gökyüzüne üzüldüm yaa(
cnm çok üzüldüm..ne desem boşş...
Uzgunum kıslar .. MUTSUZumm ama rabbım enıyısını bılır..Neylerse guzel eyler..Icım yanmadı yandı.. İnanın bana bu kacıncı tedavımdı sayısını bende bılmıyorum..
ahh be gülüm tabi ikinciye anne olmak senin en doğal hakkın...Allahım kızına uzun ve sağlıklı ömürler versin..dilerim bu son üzüntün olur ve yüzün güler cnmmm
Uzgunum kıslar .. MUTSUZumm ama rabbım enıyısını bılır..Neylerse guzel eyler..Icım yanmadı yandı.. İnanın bana bu kacıncı tedavımdı sayısını bende bılmıyorum..
Hepınızden Allah razı olsun kızlar..Benım kısmetımde yokmus..Allah tedavı goren sonuc bekleyen arkadaslarıma nasıp etsın ınsallah...
Üzülme desekte boş biliyorum herseferinde yeni umut yeni tedavi aa Allah kızına uzun ömür versin Rabbim bir kez anne olmayı tattırmış Allah onun acısını göstermesin sana. İnşallah yarın daha iyi olursun...
canım benim..ne desek boş...rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün....
canım benim..ne desek boş...rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün....
elifce cnm sen erdemde mi tedavi oluyordun??
ne durumdasın tedavinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?