Tüp Bebek Günlüğümüz !

Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..

Canım ne diyeceğimi şaşırdım ya ben dün fazla takip edemedim topigi ne oldu böyle çok üzüldüm Allah sabır versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..

yıkıldım şimdi ne desem boş... rabbim sabır versin... dilerim en kısa zamanda yeniden anne olursun......... rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin...

Uzgunum kıslar .. MUTSUZumm ama rabbım enıyısını bılır..Neylerse guzel eyler..Icım yanmadı yandı.. İnanın bana bu kacıncı tedavımdı sayısını bende bılmıyorum..

yıkıldım şimdi ne desem boş... rabbim sabır versin... dilerim en kısa zamanda yeniden anne olursun......... rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin...

Canım ne diyeceğimi şaşırdım ya ben dün fazla takip edemedim topigi ne oldu böyle çok üzüldüm Allah sabır versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

iyiyim cnm bnm ne olsun eşim gitti maç izlemeye bende takılıyorum evde..
gökyüzüne üzüldüm yaa (

cnm çok üzüldüm..ne desem boşş...

Hepınızden Allah razı olsun kızlar..Benım kısmetımde yokmus..Allah tedavı goren sonuc bekleyen arkadaslarıma nasıp etsın ınsallah...

Uzgunum kıslar .. MUTSUZumm ama rabbım enıyısını bılır..Neylerse guzel eyler..Icım yanmadı yandı.. İnanın bana bu kacıncı tedavımdı sayısını bende bılmıyorum..

ahh be gülüm tabi ikinciye anne olmak senin en doğal hakkın...Allahım kızına uzun ve sağlıklı ömürler versin..dilerim bu son üzüntün olur ve yüzün güler cnmmm

ahh be gülüm tabi ikinciye anne olmak senin en doğal hakkın...Allahım kızına uzun ve sağlıklı ömürler versin..dilerim bu son üzüntün olur ve yüzün güler cnmmm

İyi ki sızlerı tanımısım kızlar..Bu yolda bugun hem agladım hem sızlerede dua ettım...Ben yandım onlar yanmasın dedım..Ama elden bırsey gelmıyor ıste..Hersey vesıle Rabbım ol demedık ce hepsı bosss...

Üzülme desekte boş biliyorum herseferinde yeni umut yeni tedavi aa Allah kızına uzun ömür versin Rabbim bir kez anne olmayı tattırmış Allah onun acısını göstermesin sana. İnşallah yarın daha iyi olursun...

ınsallah cnm..Allah bnm yavruma ve herkezın yavrusuna uzun omurler nasıp etsın ınsallah...

öncelikle aşılaman hayırlı olsun....ben de pazartesi çakmak erdemdeyim inşallah...doktorum oraya geömiş...o yüzden ben de oraya geçiyorum..senin aşılamanı kim yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…