Tüp Bebek Günlüğümüz !

öncelikle aşılaman hayırlı olsun....ben de pazartesi çakmak erdemdeyim inşallah...doktorum oraya geömiş...o yüzden ben de oraya geçiyorum..senin aşılamanı kim yaptı..
aynı anda yazmışız heeee...
sağol cnm bnm teşekkür ederim..ayy cnm pazartesi bende oradaydım..
perşembede oradaydım..evet serap hanımcımm gitti çok üzüldüm ben..
ama emel hanımda çok tatlı yaaa sevdim ben onu..
nasıl olduda karşılaşmadık..belkide karşılaştık ama tanımadığımız için birbirimizi yabancı gibi olduk
aşılamamı emel hanım yaptı cnm..ilkinide serap hanım yapmıştı

Son düzenleme:
Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..

Canım benim ne desem bilemiyorum.. Rabbim sana sabır versin canım...

canım ben çakmak erdemdeydim...ama takipleri çamlıca yapıyordu doktorum,işlemleri çakmakta...ama artık sürekli çakmaktaymış..ben de oraya artık oralıyım...inş.bu kez yüzümüz güler.emel hanım benim 12 yıllık kadın doğumcum.daha sonradan başladı tüp bebeğe..çok konuşmaz ama çok iyidir..

bende çok konuşan doktor istiyorum ama yaa...
ama epey konuştu bizimle..
bakalım cnm ben olmazsa tüpü yine orada düşünüyorum eylülde ama..
o nasıl iş ya işlemler başka yerde muayne başka yerde..
ben hep oraya gidiyorum herşey için..
betül hanımla tanıştın mı??

çamlıcada tüp laboratuarı yok sabahları çamlıcadaydı emel hanım,öğleden sonraları çakmakta..böyle iyi oldu...betül hanımla da aşılama gittiğimde konuşuyorduk ayak üstü...

çamlıcada tüp laboratuarı yok sabahları çamlıcadaydı emel hanım,öğleden sonraları çakmakta..böyle iyi oldu...betül hanımla da aşılama gittiğimde konuşuyorduk ayak üstü...

ben kaçırmışım.. sen tüp yaptırdın mı orada?

yooo bu ilk tüp olacak..üç aşılama yaptırdım orada ikinci tutmuştu..9 haftalıktı kürtaj olmak zorunda kaldım..

elif sizde sorun neydi cnm peki..
inşallah tutar cnm yaa..hayırlısı olsun
bakalım emel hanımın eli bana uğurlu gelecek mi??:26:

bu arada cinconlar top oynamıyorlar..sürüngen gibi yerlerde sürünüyorlar..maksat zaman geçsin..fener gol atamasın..
bu kadar olmazz..kolaysa top oynayınn

elif sizde sorun neydi cnm peki..
inşallah tutar cnm yaa..hayırlısı olsun
bakalım emel hanımın eli bana uğurlu gelecek mi??:26:

ben de pko varmış..eşimde de hareket sorunu .ama emel hanım sizin normal şartlarda da çocuğunuz olur dedi..o yüzden hemen tüpe geçmedi.bu kez ben istedim tüpü..doğum kontrol hapı verdi geçen ay,kısa protokol uygulayacağız dedi..hayırlısı artık..inşallah eli iyi gelir emel hanımın..sen de daha sonuç almadan tüpü düşünüyon..ne olur umutsuz olma...

olsun canım sonunda yumoşlar istenilen büyüklüğe gelsinde biraz fazla iğne vur...
her türlü aksaklık olabiliyor b süreçte hepimiz bir sürü şey yaşadık hele benim yaşadıklarım offf diyorum..
o yüzden sabredelim sonu iyi olsun...
salı günü inşallah çatlatma iğnemi vuracığım gün belli oldu diye gelirsin...

saol canım benim geçen aydan dondurulmuşum var transfer olmamıştm tek yumurta geliştigi için şimdi sil baştan oldu hayırlısı önemli olan sonuç

yok cnm bnm bu ay umudum var..ama ya olmazsa diye planda yapmak lazım biliyorsun..
inşallah tutar bu ay..

desen ne olcekk..
top mu oynadınız beeee..sürün Allah sürün..resmen zamana oynadınız..bir gol bile atamadınız..
fenerbahçem kazansada kaybetsede bizim gönlümüzde şampiyonnn..
ama tebrikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…