Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama şimdi sende yoksun..
madem kimse yoktu neden beklemedin topiğimizi geldimki sende gitmişsin..

işte bu kutlanırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

desen ne olcekk..
top mu oynadınız beeee..sürün Allah sürün..resmen zamana oynadınız..bir gol bile atamadınız..
fenerbahçem kazansada kaybetsede bizim gönlümüzde şampiyonnn..
ama tebrikler..

ha ha haaaayyyyyyyy haticeye değil neticeye bakalım diyen
sen değilmiydin sabahtan beri al sana netice bu da kapak olsun

Son düzenleme:
işine geldim mi neticeyi yok sayıyordun ya..
ne olursa olsun o sportmenliğe yakışmadı..
top oynamadı adamlar yaa..resmen zamana oynadılar..

Ben hatice saatinde haticeden netice saatinde neticeden bahsediyorum cicim..
E şimdide netice saati
Sen haticeye geri dönüş yapmışınnn hala teknik takdik peşindesin
Bi de şöyle bakalım GALATASARAY oynamadan da sonuç alabiliyor fener kendini yırttıda ne oldu

selam kızlarr nasılsınız bakalıımm gs lileri tebrik ederiimm bizim için üzücü bi sonuç olduu ama sağlık olsun .

canım çok üzüldüüm rabbim evladını sana bağışlasıın en yakın zamanda tekrardan denersin inşallah

yırtmadık cnm emin ol yırtsaydık bu olmazdı..oynamamak sorun da değil siz zamana oynadınız..yani ortada futbol yoktu..

biz kupa için sevmedik fenerimizi..keşke gol atıp alaydınız kupayı ama pardon siz bize gol atamıyordunuz değil mi??

Sampiyon cimbom um yuruyun aslanlarim kim tutar sizi. .... Yalniz fenerbahce taraftari cok pislik yapiyor yahu s ahaya. Sandalyeler atmalar polislere saldirmalar. Cik cil cik cok ayip yaaa yakismadi. Yakismadi. Hic

Evet canım bende başkentteyim ve çok memnunum orada olmaktan.antibiyotikler bitti bugün aklım onların saatinde kalmış.fraxapine yi sürekli kullanacakmısın?Ne kadar oldu gebeliğin?

Geçmişi okumadan direk kutlamayla topiğe geldim..
Şimdi öğrendim gökyüzünün sonucunu..
çok merak etmiştim yazmıştım ve içimde kötü bir his var neden haber vermiyorsun demiştim..
ve az önce öğrendim...
seviniyordum bir anda suratım düştü...
çok taze bu durumu yaşamış biri olarak çok çok çok üzgünüm şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…