Geçmişi okumadan direk kutlamayla topiğe geldim..
Şimdi öğrendim gökyüzünün sonucunu..
çok merak etmiştim yazmıştım ve içimde kötü bir his var neden haber vermiyorsun demiştim..
ve az önce öğrendim...
seviniyordum bir anda suratım düştü...
çok taze bu durumu yaşamış biri olarak çok çok çok üzgünüm şu an...
O kadar sabredip te bu sonucu almak gerçekten zor sanırım kimyasal gebelikmiş,egunal senin yaşadığın da ayrı bir zor,herkesin içi başka acıyor işte.Çook çok geçmiş olsun.
julıttte ne oldu nerelre gıttınnnnnnnnnnnnnnnn
Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..
Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..
Uzgunum kıslar .. MUTSUZumm ama rabbım enıyısını bılır..Neylerse guzel eyler..Icım yanmadı yandı.. İnanın bana bu kacıncı tedavımdı sayısını bende bılmıyorum..
Hepınızden Allah razı olsun kızlar..Benım kısmetımde yokmus..Allah tedavı goren sonuc bekleyen arkadaslarıma nasıp etsın ınsallah...
Eki Görüntüle 414268 Eki Görüntüle 414270 Eki Görüntüle 414271 Eki Görüntüle 414272
Eki Görüntüle 414269
Aşkısıııııı çin çin yaptın mıııı
Çin çine gerek kalmadannn büyük bir cesaret göstererek formamla gittim maçı izlemeye..Ve eve dönüştede alnım açık başım dik yüzümde bitmeyen tebessüm ile evime döndümm..Ahh ahhh şimdi karşıda olmak konvoylara katılmak vardı ama evde kutluyorum halay çekerekk..Sağolun aslanlarımmmm..
ohhhh sefamız olsun...
kutla tabii...gs hala kupayı alamadı adamlar olay çıkardı diye...
hayret bişey yaaa..
şampiyonluğu fenerin stadında ilan etmeleri ayrı bi anlamlı oldu katmerli felaket fenerliler için...
Ünal aysalın açıklaması var sabah 07 ye kadarda bekelememiz gerekse bu sahada alıcaz kupayı..Soyunma odasında vermeyi düşündü TFF nasıl bir mantıksa artıkk..Bekliyorum lig tv yi izliyorum aşkısı alıcazz kupayıı saraçoğlunda başka yolu YOKKKK!!!
içtim çayımı geldim geri...........
Bir besiktasli olarak galatasarayli arkadaslarimi tebrik ediyorumBenimde kirmizilar gelmeye calisiyor ogleden beri cok acelesi var ya gunu gunune oldu valla o kadar progesteron igne kullandim olan totoma oldu sanki iki tarafta birden yumurta var gibi oturamiyorum alkollu pamukla ovuyorum ama gecmiyor onerisi olan var mi?
Evet canım bende başkentteyim ve çok memnunum orada olmaktan.antibiyotikler bitti bugün aklım onların saatinde kalmış.fraxapine yi sürekli kullanacakmısın?Ne kadar oldu gebeliğin?
Yine bir şey sorcam:26: oturup kalkarken alt karın bölgesi çok acıyo kopacak gibi oluyo,ilaçlardan mı arkadaşlar yoksa idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir mi siz de yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?