Tüp Bebek Günlüğümüz !

O kadar sabredip te bu sonucu almak gerçekten zor sanırım kimyasal gebelikmiş,egunal senin yaşadığın da ayrı bir zor,herkesin içi başka acıyor işte.Çook çok geçmiş olsun.

O kadar sabredip te bu sonucu almak gerçekten zor sanırım kimyasal gebelikmiş,egunal senin yaşadığın da ayrı bir zor,herkesin içi başka acıyor işte.Çook çok geçmiş olsun.

evet canım gerçekten zor bi durum o kadar umutlanıyorsun değer artışını görünce ama bi kan veriyorsun çıkan değer bu kez seni yıkıyor...tutunuyor bir süre sonra bırakıyor seni ve gidişine engel olamıyorsun işte...

Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..

cok uzgunum canim nedir bu kimyasal gebelik off yaa Allah sabir versin ne diyecegimi bilemiyorum..

Benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..Testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..

canım gercekten cok merak ettık ve cok uzulduk rabbım sabır versın ccanı msj gormedım kusura bakma kutlamaya daldık ozur dılerım

canlar ben geldim nasılsınız kuzucuklarımmm.gökyüzü sonuç kimyasal yazmışsı gülüm inan çoook üzüldüm Allah bekletmeden bebişlerni sana göndersin inşallah kuzummm.Allah büyük elbet bizde anne olcaz.belki biraz zorlacaz ama buda bizim sınavımız canısııı.Allahım sabrimizi ve gücümüzü artırsn.

Uzgunum kıslar .. MUTSUZumm ama rabbım enıyısını bılır..Neylerse guzel eyler..Icım yanmadı yandı.. İnanın bana bu kacıncı tedavımdı sayısını bende bılmıyorum..

Hepınızden Allah razı olsun kızlar..Benım kısmetımde yokmus..Allah tedavı goren sonuc bekleyen arkadaslarıma nasıp etsın ınsallah...

Canim. Cok uzuldum icim yandi bu ara o kadar cok negatif haberi aldik. Ki ne desek ne soylesek bos geliyor. Kimyasal gebelik en kotusu hyatiim Rabbim en kisa zamanda. Verecek insaaLlh bebisini

Çin çine gerek kalmadannn büyük bir cesaret göstererek formamla gittim maçı izlemeye..Ve eve dönüştede alnım açık başım dik yüzümde bitmeyen tebessüm ile evime döndümm..Ahh ahhh şimdi karşıda olmak konvoylara katılmak vardı ama evde kutluyorum halay çekerekk..Sağolun aslanlarımmmm..

Gökyüzü canım şok geçirdim güldenim haber verdi.Çok üzüldüm..Rabbim eceme uzun ömürler güzel bir hayat ve sağlık versin..

ohhhh sefamız olsun...
kutla tabii...gs hala kupayı alamadı adamlar olay çıkardı diye...
hayret bişey yaaa..
şampiyonluğu fenerin stadında ilan etmeleri ayrı bi anlamlı oldu katmerli felaket fenerliler için...

Ünal aysalın açıklaması var sabah 07 ye kadarda bekelememiz gerekse bu sahada alıcaz kupayı..Soyunma odasında vermeyi düşündü TFF nasıl bir mantıksa artıkk..Bekliyorum lig tv yi izliyorum aşkısı alıcazz kupayıı saraçoğlunda başka yolu YOKKKK!!!

Bir besiktasli olarak galatasarayli arkadaslarimi tebrik ediyorum Benimde kirmizilar gelmeye calisiyor ogleden beri cok acelesi var ya gunu gunune oldu vallao kadar progesteron igne kullandim olan totoma oldu sanki iki tarafta birden yumurta var gibi oturamiyorum alkollu pamukla ovuyorum ama gecmiyor onerisi olan var mi?

bende lig tv deyim kuzum...
valla sabah 7 ye kadar bende beklerim yani...
fener kazansaydı hemen vereceklerdi galatasaray şampiyon olunca zor geldi kendi stadlarında kupayı vermek...
e zor tabii fena dağıldılar..
ama sahada kazanılmış kupa sahada hakedene verilir...
zatende ya alacaklar ya alacaklar...

içtim çayımı geldim geri...........

ohh afiyet olsun bende içiyorum çaydan kafayı buldum bu akşam

benim takım olayım karışık bütün sülalem galatasaraylı beni babam gs maçlarına stadlara götürürdü küçükken,aklım ermeye başlayınca beşiktaşlı oldum bu kez ben beşiktaş maçlarına babamı götürmeye başladım anlayacağın doğuştan galatasaylı sonradan olma beşiktaşlıyım...ama kocişimde çok şükür galatasaylı olunca bi sorun olmuyor evde...
kırmızlar gelsin canım gecikmesinler gebelik yoksa böylesi en iyisi geciken her gün sana gerilim olurdu...iğne ve etkileriyle uğraşan akasya sultan var belki o sana bi öneride bulunur..

Aşkısıııııı şoktayımm yaaa benn halennn..Evde sesten durulmuyorr..Ya Kadıköyde saklanan gs liler vardı yada buraya akın ettilerr vallaa..E5 milim milim ilerliyorr korna seslerii davullarr çok fenaaaa..Ayy çok mutluyum ama Kocişin akıbeti ne olur onuda düşünmeden edemiyorum..En yakın kankaları cimbomlu onların yanına gitti..VAlla evin yolunu bulursa bugün iyi olurr

Yine bir şey sorcam:26: oturup kalkarken alt karın bölgesi çok acıyo kopacak gibi oluyo,ilaçlardan mı arkadaşlar yoksa idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir mi siz de yaşadınız mı?

Evet canım bende başkentteyim ve çok memnunum orada olmaktan.antibiyotikler bitti bugün aklım onların saatinde kalmış.fraxapine yi sürekli kullanacakmısın?Ne kadar oldu gebeliğin?

bende çok memnundum canım halada oraya devam ediyorum. iğneyi doğuma kadar kullanıcam. 26.haftamdayım

Yine bir şey sorcam:26: oturup kalkarken alt karın bölgesi çok acıyo kopacak gibi oluyo,ilaçlardan mı arkadaşlar yoksa idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir mi siz de yaşadınız mı?

yok canım enfeksiyon değildir ateşin yoksa eğer operasyondan kalma bir durumdur...
belkide tutunma belirtisidir tabii şu an bunu anlamak zor...
enfeksiyon olmaman için antibiyotik veriyorlar zaten sende kullanmışsındır o yüzden bişey olmaz merak etme...

cannlar baada bi öneride bulunun yaaaa.geri kalan septumu dr aldı ama bu kez ara ara kanamalar geçmedi yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…