Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay ne güzel yaaa demek kadıköyü ele geçirdi cimbomlular
e takımları saraçoğlunda mahsur kaldı kupayı almaya çalışıyorlar bu arada resmen skandal yani..
adamlar stadın ışıklarını kapadılar engel olmak için ne çirkeflikler yapıyorlar ayıp be ayıpp...
tam fenere göre işte..
neyse kocacın baktı fenerden hayır yok cimbomlu gibi kutlamalara başladı bence ya da cimbomlu arkadaşlarının yanına gidip harakiri yapıyordur onların coşkusunu izleyip

O ihtimali düşünmedim pek, bu güne kadar tüm tedavilerimde olmaması gereken herşeyi yaşadım o yüzden endişeli bir tip oldum sanırım :) antibiyotik kullandım yeni bitti operasyonlardandır belkide.

cannlar baada bi öneride bulunun yaaaa.geri kalan septumu dr aldı ama bu kez ara ara kanamalar geçmedi yaa.

canım cann ben o şey alınınca aralıklarla kanama olduğunu duymuştum ama sen yinede daktırınla konuş nolur nolmaz..

fena uykum geldi yaaa sabah 7 ye kadar bekleyecem diyede hava attım nolcak şimdi
esnemekten esneyen ağzıma estetik operasyon gerekecek böyle devam edersem

canım fena çikolata istedi

benimde akşama doğru çikolata krizim tuttu aslında tatlı sevemem aklıma bile gelmez benimde canım istedi yemediğim içinde evde yoktu bi düşündüm taaaaa bayramdan kalma çikolataları buldum ve yedimmm:125:

Ziyaretçilerimizin arasında bizim kızlardan birileri varsa elma dersem çıkın artmut dersem çıkmayınnn
ELMAAAAAAA...
hadi gelin bekliyorum

benimde akşama doğru çikolata krizim tuttu aslında tatlı sevemem aklıma bile gelmez benimde canım istedi yemediğim içinde evde yoktu bi düşündüm taaaaa bayramdan kalma çikolataları buldum ve yedimmm:125:

ohh negüzeel afiyet olsuuun gebzeyede bi posta yoolla bayram şekerlerindenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…