bende çok memnundum canım halada oraya devam ediyorum. iğneyi doğuma kadar kullanıcam. 26.haftamdayım[/QUOT
İnşallah çok rahat geçer kalan günlerin ve doğumun..
Aşkısıııııı şoktayımm yaaa benn halennn..Evde sesten durulmuyorr..Ya Kadıköyde saklanan gs liler vardı yada buraya akın ettilerr vallaa..E5 milim milim ilerliyorr korna seslerii davullarr çok fenaaaa..Ayy çok mutluyum ama Kocişin akıbeti ne olur onuda düşünmeden edemiyorum..En yakın kankaları cimbomlu onların yanına gitti..VAlla evin yolunu bulursa bugün iyi olurr
yok canım enfeksiyon değildir ateşin yoksa eğer operasyondan kalma bir durumdur...
belkide tutunma belirtisidir tabii şu an bunu anlamak zor...
enfeksiyon olmaman için antibiyotik veriyorlar zaten sende kullanmışsındır o yüzden bişey olmaz merak etme...
cannlar baada bi öneride bulunun yaaaa.geri kalan septumu dr aldı ama bu kez ara ara kanamalar geçmedi yaa.
fena uykum geldi yaaa sabah 7 ye kadar bekleyecem diyede hava attım nolcak şimdi
esnemekten esneyen ağzıma estetik operasyon gerekecek böyle devam edersem
bende çok memnundum canım halada oraya devam ediyorum. iğneyi doğuma kadar kullanıcam. 26.haftamdayım[/QUOT
İnşallah çok rahat geçer kalan günlerin ve doğumun..
sağolasın canım..... darısı sana olsun inşallah......
canım fena çikolata istedi
cannlar baada bi öneride bulunun yaaaa.geri kalan septumu dr aldı ama bu kez ara ara kanamalar geçmedi yaa.
hep aşkısınlan muhabbett bize yookk hıhhh
Hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar....
canım fena çikolata istedi
Hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar....
fena uykum geldi yaaa sabah 7 ye kadar bekleyecem diyede hava attım nolcak şimdi
esnemekten esneyen ağzıma estetik operasyon gerekecek böyle devam edersem
benimde akşama doğru çikolata krizim tuttu aslında tatlı sevemem aklıma bile gelmez benimde canım istedi yemediğim içinde evde yoktu bi düşündüm taaaaa bayramdan kalma çikolataları buldum ve yedimmm:125:
yat dinlen kuzu... sabahın köründe kalkıyosun zaten.......
evde stoğun vardır seninde.... ye gitsin yarasın oğluşuna.......
ohh negüzeel afiyet olsuuun gebzeyede bi posta yoolla bayram şekerlerindenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?