- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
sen bana bu hıııhhh lı mesajı yazarken ben sana yazmışım şimdi ne diyeceksiniz hanım efendiii...asıl sana hııııııhhhhhhhh
iyi geceler bebeklerinle sana...
ay ne güzel yaaa demek kadıköyü ele geçirdi cimbomlular
e takımları saraçoğlunda mahsur kaldı kupayı almaya çalışıyorlar bu arada resmen skandal yani..
adamlar stadın ışıklarını kapadılar engel olmak için ne çirkeflikler yapıyorlar ayıp be ayıpp...
tam fenere göre işte..
neyse kocacın baktı fenerden hayır yok cimbomlu gibi kutlamalara başladı bence ya da cimbomlu arkadaşlarının yanına gidip harakiri yapıyordur onların coşkusunu izleyip
fena uykum geldi yaaa sabah 7 ye kadar bekleyecem diyede hava attım nolcak şimdi
esnemekten esneyen ağzıma estetik operasyon gerekecek böyle devam edersem
tamam kuzum yollarımmm ne demeekk..
ama bayatlamış biraz bayramdan kalma yaaa..
ben sana tazesini alırım..
evet ya utandırdın benii kuzuuumm
Hiç sorma aynen aşkısıı..Işıkları yakmıyorlar birde fb marşları çalıyorlar halen stadda..Valla bilmiyomm kociş ne durumdaa
Annamm yat senn aşkısııı..Yerim senin havalarını benn..Erken kalkıyorsun çok uykunun gelmesi çok doğall tabii.
bi küçük kutu nutellaa istiyorum o zamasnne yüzsüzüm yaa
şekerim listelerimize hamişlerin yaşlarını ekliyorum yoğun istek üzerine yoğun istek derken 2 kişi istedi
sen kaç yaşındasın bakiimmm
şekerim listelerimize hamişlerin yaşlarını ekliyorum yoğun istek üzerine yoğun istek derken 2 kişi istedi
sen kaç yaşındasın bakiimmm
utaaaannnnnn
aramadınmı kocacını...
napıyoo acep...yatmamakta ısrarlıyım sonunda pc başında sızmakta var ama olsun
yok canım sen yüzsüz değil iki yüzlüsün
ikinci yüzün göbişinde
Ziyaretçilerimizden biride sendin dimiiii
Bende istiyorummm hatta daha başka isteklerimde var ama neyyysee
ama ben yine kendi kendime sohbet ediyorummm...
ben kalabalık içinde yalnızmıyımmm:26:
diğer isteklerin neymiş bakiim
22 yaşındayım kuzumm
Bende istiyorummm hatta daha başka isteklerimde var ama neyyysee
senin iki yüzlü zamanlarınıda görücezz inşallahh bitanemmm göbüşünde bebişinle
Canım malesef ben değilim Sizlere bir bakım dedim yatmadan önce Son zamanlar pek giremiyorum Sen nasılsın
karasu gelmişş minik fıstığıylaaa hoşgelmiişşşşşşş
Slm canlarım ay neler oluyor yaaa böyle bu fb liler hep böyle kavgacı iste ben gs kıyım de kocam uzulmesin diye hiç hoplayip ziplayamiorum kendisi hasta fb li ama çok centilmen çünkü kocam tebrik etti bu olanlara da kipi dürüyor cok tatlı bnm kocam cooookbenim yasımda 31 guldenimm ay bayanların yai sorulmaz ama Yaslandım yaslandım lig tv ye bakın kupa verilicek
Çıtır hamiş miniği topiğinn yerim senide oğluşunadaa heee..Şaka yaptım güldenim den Allah bin kere razı olsun herşeyi düşünüyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?