Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hiç sorma aynen aşkısıı..Işıkları yakmıyorlar birde fb marşları çalıyorlar halen stadda..Valla bilmiyomm kociş ne durumdaa
fena uykum geldi yaaa sabah 7 ye kadar bekleyecem diyede hava attım nolcak şimdi
esnemekten esneyen ağzıma estetik operasyon gerekecek böyle devam edersem

Annamm yat senn aşkısııı..Yerim senin havalarını benn..Erken kalkıyorsun çok uykunun gelmesi çok doğall tabii.

evet ya utandırdın benii kuzuuumm

utaaaannnnnn

aramadınmı kocacını...
napıyoo acep...yatmamakta ısrarlıyım sonunda pc başında sızmakta var ama olsun

bi küçük kutu nutellaa istiyorum o zamasn ne yüzsüzüm yaa

yok canım sen yüzsüz değil iki yüzlüsün
ikinci yüzün göbişinde

şekerim listelerimize hamişlerin yaşlarını ekliyorum yoğun istek üzerine yoğun istek derken 2 kişi istedi
sen kaç yaşındasın bakiimmm

senin iki yüzlü zamanlarınıda görücezz inşallahh bitanemmm göbüşünde bebişinle

ama ben yine kendi kendime sohbet ediyorummm...
ben kalabalık içinde yalnızmıyımmm:26:

Slm canlarım ay neler oluyor yaaa böyle bu fb liler hep böyle kavgacı iste ben gs kıyım de kocam uzulmesin diye hiç hoplayip ziplayamiorum kendisi hasta fb li ama çok centilmen çünkü kocam tebrik etti bu olanlara da kipi dürüyor cok tatlı bnm kocam cooook benim yasımda 31 guldenimm ay bayanların yai sorulmaz ama Yaslandım yaslandım lig tv ye bakın kupa verilicek

22 yaşındayım kuzumm

neeyyy çıtırmışsın seennnn...
kız nerdeyse 10 yaş var aramızda abla de bana

Bende istiyorummm hatta daha başka isteklerimde var ama neyyysee

camenta ve narsude hamişler kaç yaşında hamile kaldılar diye merak ediyolarmış bende ekledim bazıları eksik..
söyle isteklerini canım makul istekler olmasına özen gösterelim ama
bu arada kupayı alıyoruz çok şükür..

senin iki yüzlü zamanlarınıda görücezz inşallahh bitanemmm göbüşünde bebişinle

Amiinnnn inşallahhhh..

Canım malesef ben değilim Sizlere bir bakım dedim yatmadan önce Son zamanlar pek giremiyorum Sen nasılsın

tüh yaaa tutturamadım desene
daha iyiyim canım zamanla geçiyor herşey izleri asla silinmesede...
sen nasılsın canım...

masıde canım ya cok uzuldum dolapda var nutella ama gercekten onun tadı cok farklı bır kosu getırsemmı ne

he valla bi kupayı aldırtmadılar ama mutlu son alıyorlar şimdi..
bi yandanda gözlerim lig tv de...

Çıtır hamiş miniği topiğinn yerim senide oğluşunadaa heee..Şaka yaptım güldenim den Allah bin kere razı olsun herşeyi düşünüyorr..

ah canıımm senden Allahrazı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…