Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım cann ben o şey alınınca aralıklarla kanama olduğunu duymuştum ama sen yinede daktırınla konuş nolur nolmaz..

canım dr a salı gitcem ama bu kez bitmedi gitti ara ara kanamalar.o bişi değilde tedaviye başlamayı ertelerse diye korkuyom inan bu kanamalardan dolayı.kapanmadımı yara nedir yaaa...:26::26::26::26:

KizlAaarrr napiyosunuz ankara kizilay meydaninda cosmus cimbomlular suya bile dalmislar gulden senin kocis de aralarinda olmasin hehehe

Aşkısı ben büle rezillik ömrü hayatımda görmedimm..Kupayı almak için ne bir stand ne bir şeyy ayak üstü veriliyor resmenn..TFF ye saygılarr yanii

deriim kuzumm gülden ablammmmmmmmmmmmmm

Canım zaman herşeyin ilacı İnsan neleri unutmuyor ki İnşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan kendiğinden gelir bebeğin

Ben bu ay tedaviye başlayacaktım Ama stresten adetim gelmdi bir hafta geçti Biraz daha bekleyip adet söktürücü kullanacağım

Cnm benim hosbuldukkkk kızım benim delirdi bugün içeride ne tepikler atıyor bana teyzesi yeni oturduk misafirimiz vardı mac icin hemen size bakalım dedik

yerim fıstığını ya baya hareketlii kızınnn bende bugün sınavdan sonra hastanemde seminer vardı oraya gittim doğum koçu gebelikle ilgili bebek bakımıyla ilgilli güzel şeyler anlattı nefes egzersizleri yaptırdı oğlum kıpır kıpırdı bizimkiler çok yaramaz olacak heralde teyzesii

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Evet cnm şükür aldık Kadıköy'de hemde ohh çatlasın fb liler :118::118::118:
Cok ayıp böyle bir kulüp olmaz bence stadın ışıklarını bile yakmıyorlar olmamalıydı Avrupa gormuş takım kulubüne yakışmayan davranışlar ceza verilmeli ciddi anlamda bide biim ülkemiz Avrupa birliğinden bahsediyor daha cok yolumuz var ülke ce cok

deriim kuzumm gülden ablammmmmmmmmmmmmm

oyyy ablan kurban olsun sana
ama ben kendimi olgun ve dolgun hissettim sen abla deyince en iyisimi gülden demeye devam et sen

Aşkısı ben büle rezillik ömrü hayatımda görmedimm..Kupayı almak için ne bir stand ne bir şeyy ayak üstü veriliyor resmenn..TFF ye saygılarr yanii

hemde ne rezillik..ama olsun öyle ya da böyle o stadta kaldırıldı o kupa yeter fenerlilere o eziyet...
14 mayıs pazartesi zaten tekrar kendi stadlarında kutlamalar eşliğinde kaldırılacak..
baksana fena tadını çıkarıyorlar inat yapar gibi

KizlAaarrr napiyosunuz ankara kizilay meydaninda cosmus cimbomlular suya bile dalmislar gulden senin kocis de aralarinda olmasin hehehe

benim kociş çoktan horlamaya başladı
anca rüyasında kızılay meydanında sulara atlamıştır..

canım dr a salı gitcem ama bu kez bitmedi gitti ara ara kanamalar.o bişi değilde tedaviye başlamayı ertelerse diye korkuyom inan bu kanamalardan dolayı.kapanmadımı yara nedir yaaa...:26::26::26::26:

aman deyim olmasın öyle bişey...
inşallah kısa sürer uzamaz canım...

Anam benim kocisin de fb liligi tuuttu uyuzluk yapoiyor rezillige bak diyorum siz sanli daha mi iyisiniz. Diyor. 5 fb li oldurmus gs liler guyaA o nerden cikti bilen var mi adam uyuz yaa katil yapti bizi 2 dakkada ... Goruntuler rezilligin daniskasi. Sanki svas var. Sanki tecavuzcu linc. Edeyor terbiyesizler ayyYy cok sinirim bozuldu

tamam canım beniimmm güzel yürekliim

Altına imzamı atıyorumm....
Yazık gerçektenn..
20-30 kişiyi stadtan çıkaramamışlar birde küfür edip durdularr..Çok ayıp gerçekten..

inşallah be kuzum.biliyosun beklemek zor .biran önce başlamak istiyorum tedaviye.ocaktan beri kimyasal vs derken epeydir bekliyorum.buda olmazsa ank da hulusiye koşcam napıym.sen netcen kuzum hulusiden devammı?

Ay maşallah senin oğlunda Walla cnm ben daha hiç uslu tüp bebeğe denk gelmedim :18::18:Napalim sağlıklı olsunlarda cam kapı kırsınlar
Oh iyi yapmışsın ben gitmiyorumoyle yerlere ben bakarım kızıma Ay bir vuruyor karnım resmn sallanıyor izliyoruz eşimle şimdi cok komik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…