canım cann ben o şey alınınca aralıklarla kanama olduğunu duymuştum ama sen yinede daktırınla konuş nolur nolmaz..
masıde canım ya cok uzuldum dolapda var nutella ama gercekten onun tadı cok farklı bır kosu getırsemmı ne
neeyyy çıtırmışsın seennnn...
kız nerdeyse 10 yaş var aramızda abla de bana
camenta ve narsude hamişler kaç yaşında hamile kaldılar diye merak ediyolarmış bende ekledim bazıları eksik..
söyle isteklerini canım makul istekler olmasına özen gösterelim ama
bu arada kupayı alıyoruz çok şükür..
Amiinnnn inşallahhhh..
tüh yaaa tutturamadım desene
daha iyiyim canım zamanla geçiyor herşey izleri asla silinmesede...
sen nasılsın canım...
neeyyy çıtırmışsın seennnn...
kız nerdeyse 10 yaş var aramızda abla de bana
camenta ve narsude hamişler kaç yaşında hamile kaldılar diye merak ediyolarmış bende ekledim bazıları eksik..
söyle isteklerini canım makul istekler olmasına özen gösterelim ama
bu arada kupayı alıyoruz çok şükür..
Amiinnnn inşallahhhh..
tüh yaaa tutturamadım desene
daha iyiyim canım zamanla geçiyor herşey izleri asla silinmesede...
sen nasılsın canım...
Cnm benim hosbuldukkkk kızım benim delirdi bugün içeride ne tepikler atıyor bana teyzesi yeni oturduk misafirimiz vardı mac icin hemen size bakalım dedik
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
deriim kuzumm gülden ablammmmmmmmmmmmmm
Aşkısı ben büle rezillik ömrü hayatımda görmedimm..Kupayı almak için ne bir stand ne bir şeyy ayak üstü veriliyor resmenn..TFF ye saygılarr yanii
KizlAaarrr napiyosunuz ankara kizilay meydaninda cosmus cimbomlular suya bile dalmislar gulden senin kocis de aralarinda olmasin hehehe
canım dr a salı gitcem ama bu kez bitmedi gitti ara ara kanamalar.o bişi değilde tedaviye başlamayı ertelerse diye korkuyom inan bu kanamalardan dolayı.kapanmadımı yara nedir yaaa...:26::26::26::26:
Aşkısı ben büle rezillik ömrü hayatımda görmedimm..Kupayı almak için ne bir stand ne bir şeyy ayak üstü veriliyor resmenn..TFF ye saygılarr yanii
ama ben yine kendi kendime sohbet ediyorummm...
ben kalabalık içinde yalnızmıyımmm:26:
hepinize iyi akşamlar
oyyy ablan kurban olsun sana
ama ben kendimi olgun ve dolgun hissettim sen abla deyince en iyisimi gülden demeye devam et sen
hemde ne rezillik..ama olsun öyle ya da böyle o stadta kaldırıldı o kupa yeter fenerlilere o eziyet...
14 mayıs pazartesi zaten tekrar kendi stadlarında kutlamalar eşliğinde kaldırılacak..
baksana fena tadını çıkarıyorlar inat yapar gibi
benim kociş çoktan horlamaya başladı
anca rüyasında kızılay meydanında sulara atlamıştır..
aman deyim olmasın öyle bişey...
inşallah kısa sürer uzamaz canım...
Evet cnm şükür aldık Kadıköy'de hemde ohh çatlasın fb liler :118::118::118:
Cok ayıp böyle bir kulüp olmaz bence stadın ışıklarını bile yakmıyorlar olmamalıydı Avrupa gormuş takım kulubüne yakışmayan davranışlar ceza verilmeli ciddi anlamda bide biim ülkemiz Avrupa birliğinden bahsediyor daha cok yolumuz var ülke ce cok
oyyy ablan kurban olsun sana
ama ben kendimi olgun ve dolgun hissettim sen abla deyince en iyisimi gülden demeye devam et sen
hemde ne rezillik..ama olsun öyle ya da böyle o stadta kaldırıldı o kupa yeter fenerlilere o eziyet...
14 mayıs pazartesi zaten tekrar kendi stadlarında kutlamalar eşliğinde kaldırılacak..
baksana fena tadını çıkarıyorlar inat yapar gibi
benim kociş çoktan horlamaya başladı
anca rüyasında kızılay meydanında sulara atlamıştır..
aman deyim olmasın öyle bişey...
inşallah kısa sürer uzamaz canım...
yerim fıstığını ya baya hareketlii kızınnn bende bugün sınavdan sonra hastanemde seminer vardı oraya gittim doğum koçu gebelikle ilgili bebek bakımıyla ilgilli güzel şeyler anlattı nefes egzersizleri yaptırdı oğlum kıpır kıpırdı bizimkiler çok yaramaz olacak heralde teyzesii
kimin zaafı yokki nutellaya........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?