Tüp Bebek Günlüğümüz !

mutfaga kadar gitmiştim canım,acıktıktakalbime inmedi yani:))neden olmasın şekerim şuanda kızlarımın sen hariç 4 talibi var,bide sen olursun ne olcakartık hanginizi begenirsekinş.senin ogluşun olsunda rabbim nasip etsinde bu işler nasip hiçççç belli olmaz canım..dünür oluveririz,deriz artık millete biz sanal alemde dünür olmuştuk zaten diyeayy deli derler bizebumuydu derdin,ALLAH seni,,:))öptüm seni..

ya zaten senı n 2 kızın var bırını bana diğerininde 4 kişiye veririsn olur okeymı ya benım bebeşim yakışıklı olacagı kesın anne güzel baba yakışıklı yanı daha ne dedir (ne kadarda mutavazıyım dımı )kız bundan önemli dertmı var ay sende başık kertmesı yaparız sanal alemde

hiçç gülicigim yoktugüldürdün beni rabbimde seni güldürsün inş..ooo evet hiçte mütevazı degilsin yaniyaparız şekerim beşik kertmesi yaparız ne olcak,ben büyütür,besler veririm sizerabbim ogünleri göstersinde inş..arkadaşımın biride aynı sen gibi biri kesin benim ben anlamam diyip duruyo bakcez görcezama sana isminden dolayı bi zaafım var,su ve su ile ilgili bütün isimleri severim:))çünkü...

sen nasılsın canım?taze hamiş hiç sesin cıkmıyo?:))nasıl gidiyor hamilelik diycem

sen nasılsın canım?taze hamiş hiç sesin cıkmıyo?:))nasıl gidiyor hamilelik diycem

çok şükür iyiyim canım daha hamileyim bile diyemiyorum boşlukta gibiyim keseleri gördükten sonra rahatlarım herhalde insan pozitife çok anlam yüklüyor onu gördükten sonra da hep bir endişe hali ve birşeyleri beklemek le geçiyor normal hamileler gibi pozitif kan sonucunu görüp hamileyim diye rahat rahat gezemiyoruz en azından ben bu durumdayım tabi şükürler olsun rabbime bugünlere kadar geldim gördüm...

ay canım benım yaktım ciğerimimi inşallh rabbım o günleri gösteride kız su benimle eşimin baş harfleri yanı karısımı adımız kadar güzel olur rabbım bizede anne baba olmayı nasip etsin

canım inşallh rabbımın izniyle göreceksin keseleri .........................

kız bır ara benımkındede o tutku vardı ama çok şükür vazgecti

Yok yaa bunun vazgececegi yok adam 20 yillik motorcu, daha cikmaya basladigimizin 2. gunu gidip bana kaskla mont almis ya ben de tirsiyorum yani motordan. Bir de yurtdisi yapalim motorla falan deyip duruyo ben de ben seni tutmiyim dedim. Allahtan hamile oldugum icin yasak motor. O yuzden dustu yakamdan bir sureligine

inşallah canım bakalım ondan sonra ne olacak ...
bu arada sende anne olacaksın seninde oğlun güzel olur valla
ondan sonra cisiyetlerini öğrenecegiz inşallh sonra kucagımıza alcaz mısler gibi kokacak...................
vallaha bahtı üzel olsun inşallh canım rabbım burdaki bütün arakdaşlarımın kucagını bebeşlerle doldursun

canım hiç merak etme inş.rabbimin izniyle,keseleride,kalp atışlarınıda duyacaksın..aynen bende sen gibiydim,korku,endişe hep var hala var,dogana kadarda olcak..ama sen yinede kendine cook dikkat et lütfen..sevgiler..ve ilk başlarda zaten şaftın kaymıyo,ilerleyen haftalarda bana dönermisin bilmem?:))inş.dönmezsin diyim

naber canım?nasılsın?buarada kutlama yapmak için baya bi ugraşmısın yine,takdir ediyorum seni ya,o saatlere kadar iyi dayanıyorsun?kızımız napıyo?

canlarım ben cıkıyorum artık,daha fazla dayanamıycam,,belim agrıdı,uzanmam lazım..hepinize sevgiler..mutlu günler..

evet canım pek bi ince daktırım ama akasya ya mesaj yollamamış inceliğinden şüphe ediyorum biraz
haklısın senin evlatların onlara emanet insan annelerini memnun etmek istemezmi hiç kaba doktorlar
fazla yordun demek kendini temizlik yapacam diye ondan tansiyonun düşmüştür..
geçmiş olsun kuzum..

saol canım sizde iyiki varsınız 2 kızınla beraber...
Aminnn inşallah kendiliğinden gelecek bebeğim buna çok inanıyorum ben...
Afyon almadı valla çok güzel olurdu ama olmadı
kocişinede tekrar teessüf ediyorum iki çocuğunun anasının şampiyonluk kutlamasına müsade etmemiş bi de
senin için iyi olmaz diye tehditler savurmuş...nerde centilmenlik insan tebrik eder
aferin sana kızlarını fanatik yetiştir babalarına inat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…