selam canım evet sık giremiyorum malesef..aaa ne sordun da umursamadım inan hatırlamıyorum yada görmedim:26:özür dilerim(tekrar yazsana cevaplıyım
Eki Görüntüle 414667
Tüm annelerin,anne olacakların ve anne olmayı dileyenlerin anneler günü kutlu olsun.
Rabbim hepimize annelik serefine nail olmayı nasip etsin inşallah.
kızlar erva kaçtı kalbınemı ındı ne yaptı
tabı canım daha ne istiyo ama nede olsa kız evı naz evı alana kadar anlı şanlı 3 davullu düğün yaparım vallahaayy canım niye kaçsın bir kayseriliye kız verecek daha ne istiyor
ya zaten senı n 2 kızın var bırını bana diğerininde 4 kişiye veririsn olur okeymı ya benım bebeşim yakışıklı olacagı kesın anne güzel baba yakışıklı yanı daha ne dedir (ne kadarda mutavazıyım dımı )kız bundan önemli dertmı var ay sende başık kertmesı yaparız sanal alemdemutfaga kadar gitmiştim canım,acıktıktakalbime inmedi yani:))neden olmasın şekerim şuanda kızlarımın sen hariç 4 talibi var,bide sen olursun ne olcak artık hanginizi begenirsek inş.senin ogluşun olsunda rabbim nasip etsinde bu işler nasip hiçççç belli olmaz canım..dünür oluveririz,deriz artık millete biz sanal alemde dünür olmuştuk zaten diye ayy deli derler bize bumuydu derdin,ALLAH seni,,:))öptüm seni..
sen nasılsın canım?taze hamiş hiç sesin cıkmıyo?:))nasıl gidiyor hamilelik diycem
ay canım benım yaktım ciğerimimi inşallh rabbım o günleri gösteride kız su benimle eşimin baş harfleri yanı karısımı adımız kadar güzel olur rabbım bizede anne baba olmayı nasip etsinhiçç gülicigim yoktugüldürdün beni rabbimde seni güldürsün inş..ooo evet hiçte mütevazı degilsin yani yaparız şekerim beşik kertmesi yaparız ne olcak,ben büyütür,besler veririm size rabbim ogünleri göstersinde inş..arkadaşımın biride aynı sen gibi biri kesin benim ben anlamam diyip duruyo bakcez görcez ama sana isminden dolayı bi zaafım var,su ve su ile ilgili bütün isimleri severim:))çünkü...
canım inşallh rabbımın izniyle göreceksin keseleri .........................çok şükür iyiyim canım daha hamileyim bile diyemiyorum boşlukta gibiyim keseleri gördükten sonra rahatlarım herhalde insan pozitife çok anlam yüklüyor onu gördükten sonra da hep bir endişe hali ve birşeyleri beklemek le geçiyor normal hamileler gibi pozitif kan sonucunu görüp hamileyim diye rahat rahat gezemiyoruz en azından ben bu durumdayım tabi şükürler olsun rabbime bugünlere kadar geldim gördüm...
canım inşallh rabbımın izniyle göreceksin keseleri .........................
kız bır ara benımkındede o tutku vardı ama çok şükür vazgecti
ondan sonra cisiyetlerini öğrenecegiz inşallh sonra kucagımıza alcaz mısler gibi kokacak...................inşallah canım bakalım ondan sonra ne olacak ...
bu arada sende anne olacaksın seninde oğlun güzel olur valla
canlarım ben cıkıyorum artık,daha fazla dayanamıycam,,belim agrıdı,uzanmam lazım..hepinize sevgiler..mutlu günler..
Ne kadar ince bor doktorun var sekerim kiskandimm ayol.m benim ne 2 doktorum bole bir mesaj yazdi nede ist tup bebek merkezi.. Insan merkezdeki 4 yavrucugumun hatirina. Kutlayiverir degilmi ama .. Bak simdi de sinirlendimm arayip bir fircalasam mi ki... Cok pis doldurdum kendimii...
Temizlik yapip dus aldim uzaniyorum tansiyonum mu dustu ne anlamadimm:18:
canım ya ne güzel bi msj yayınlamışsın cok duygulandım,iyi ki varsın..rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inş..cok begendim msjını:)evet canım cok yogundum giremedim:))ayy ne güzel olurdu ya afyona cıksaydı,sık sık görüşürdük geldiginde...süper bi süpriz olurdu banadakızlarda gülden teyzelerini tanımış olurlardı..nasip degilmiş işte inş.gelmek kısmet olur bizim için gelirsin bigün bellimi olur cok isteriz seni görmeyi,tanımayı ve evet afyon hala soguk,yagmurlu ne zaman ısıncak bakalım bekliyoruz:26:benim kociş sinirlenmiş akşam maca,bende gs için slogan attım bana istersen sus senin için iyi olmayabilir dedi üstüne gidemedim ama gs şampiyon olmasına cook sevindim..süper oldu... seneye kızlarıma gs forması giydircem,ellerine bayrak vercem diyorum deliriyo öptüm seni canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?