ondan sonra cisiyetlerini öğrenecegiz inşallh sonra kucagımıza alcaz mısler gibi kokacak...................
vallaha bahtı üzel olsun inşallh canım rabbım burdaki bütün arakdaşlarımın kucagını bebeşlerle doldursun
canım hiç merak etme inş.rabbimin izniyle,keseleride,kalp atışlarınıda duyacaksın..aynen bende sen gibiydim,korku,endişe hep var hala var,dogana kadarda olcak..ama sen yinede kendine cook dikkat et lütfen..sevgiler..ve ilk başlarda zaten şaftın kaymıyo,ilerleyen haftalarda bana dönermisin bilmem?:))inş.dönmezsin diyim
amin canım bizde senın anneler gunnu kutluyoruzAnnelerin, adaylarının ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutluyorum..
Allahım herkese en hayırlı zamanda yavrusunu göndersin inşallah...
Hepinizi seviyorum, esas bizim gibi bu yolda olan herkesin ama herkesin anneler gününü daha çooook kutluyorum..
amin canım bizde senın anneler gunnu kutluyoruz
ohhh iyi yaparsın tekmele tabiii
evet canım ince düşünmüşte ben hamile değilim
demek anne adayı olduğum için beni havaya sokmak istedi...
korkma canım inşallh sapa sağlam kucagına alıp seveceksinCanımsın.. Ama duygularım çok farklı... Nasıl birşey bilemiyorum ama buradaki herkesi anlıyorum ve birilerini kırmaktan korkuyorum. Çok hassas bir konu çünkü. Sizleride bir an önce anne olarak görmek en büyük isteklerimden biri artık...
Bense her an korku içindeyim. Hamile kalmadan önce hissettiklerimden farklı duygular hissediyorum fakat yinede hemen hemen aynı duygular diyebilirim. Salı günü kalp atışını duymaya gideceğiz.. Ve bu beni çok korkutuyor. Sanki b-hcg sonucumu alacak gibiyim. pek fark yok hislerim arasında...
Allahım her şeyin hayırlısını versin HEPİMİZE.
naber canım?nasılsın?buarada kutlama yapmak için baya bi ugraşmısın yine,takdir ediyorum seni ya,o saatlere kadar iyi dayanıyorsun?kızımız napıyo?
bak o olabilir işte..incelik yapmış kız adammm
olsun elbet kalacağız birgün..o umut olduğu müddetçede yarı anneyiz biz şekerimm..
seneye evlatlarımız olacak bizim hediyemiz Allahın izniyleeee
kimse kalmamışbende bebşlere bırkaç birşeyler örüyüm
verim canım ne yapalım bıryerden başlamamız lazım nede olsa bır sürü yegen olacak teyze olmak kolay degılevet canım bizde seneye ya yeni doğum yapmış ya da hamiş olcaz...
bakiiimmmm ne örüyonn
örneğini alabilirmiyimm
kızz sende aaaa herkesinde kızı istenirmi aaa ben vazgeçtim vermiyorummm hıhhhhsenın kızlardan bırıne talıbım ne dersın
elif naptın düngece kavgalara karışmaıdn demi aklım sende kaldı:26:
ohh kolay gele
kız onda kavgaya karışacak göz var mı??
o eğlenmiştir
canım nasılsın ya senı bu int olayı çok köt oldu hiç sohbet edemiyoruz ay senın şu görümcen kaynanan kayınpedreerinyokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?