Tüp Bebek Günlüğümüz !

aminnnnn

saol canım dikkat ediyoruz tabiii yememe içmeme mesela hiç iş yapmıyorum dışarı bile çıkmıyorum okadar yanii....işte çok garip ama herne kadar şaft kaysa da bebiş senle biliyorsun yaa işte o dünyaya bedel bence

sende sağlıkla kucağına al kızlarını rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin...

canım nasılsın ya senı bu int olayı çok köt oldu hiç sohbet edemiyoruz ay senın şu görümcen kaynanan kayınpedreerin yokmu

Annelerin, adaylarının ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutluyorum..

Allahım herkese en hayırlı zamanda yavrusunu göndersin inşallah...

Hepinizi seviyorum, esas bizim gibi bu yolda olan herkesin ama herkesin anneler gününü daha çooook kutluyorum..

amin canım bizde senın anneler gunnu kutluyoruz

amin canım bizde senın anneler gunnu kutluyoruz

Canımsın.. Ama duygularım çok farklı... Nasıl birşey bilemiyorum ama buradaki herkesi anlıyorum ve birilerini kırmaktan korkuyorum. Çok hassas bir konu çünkü. Sizleride bir an önce anne olarak görmek en büyük isteklerimden biri artık...

Bense her an korku içindeyim. Hamile kalmadan önce hissettiklerimden farklı duygular hissediyorum fakat yinede hemen hemen aynı duygular diyebilirim. Salı günü kalp atışını duymaya gideceğiz.. Ve bu beni çok korkutuyor. Sanki b-hcg sonucumu alacak gibiyim. pek fark yok hislerim arasında...

Allahım her şeyin hayırlısını versin HEPİMİZE.

ohhh iyi yaparsın tekmele tabiii

evet canım ince düşünmüşte ben hamile değilim
demek anne adayı olduğum için beni havaya sokmak istedi...

bak o olabilir işte..incelik yapmış kız adammm
olsun elbet kalacağız birgün..o umut olduğu müddetçede yarı anneyiz biz şekerimm..
seneye evlatlarımız olacak bizim hediyemiz Allahın izniyleeee

Son düzenleme:
Annelerimize, kıymetlimize özel..

"Elini tuttuğunuzda tüm samimiyetiyle elinizi tutan, sevgisini elinden kalbinize yollamayı başarabilen, kalp acınızın dinmesini sağlayabilen tek canlıdır yeri geldiğinde.gözyaşlarınızın gerçekliğine inanıp, o gerçeklik karşısında yüreği cız edip göz yaşlarını tutamayan en büyük sevgi kaynağınızdır.kanından canından yaratılmışsınızdır, kandır, candır.her sıkıntıya sizin için göğüs germeyi göze alabilecek, en zor zamanlarınızda yanıbaşınızda bitecek, en mutlu olduğunuz zamanlarda ise içtenlikle gülümseyecek tek varlıktır.kıymeti bilinmesi gereken, bilinmese bile sizi sonsuz sevebilen tek melektir anne.her nerede her ne şekilde yaşıyor olursanız olun bir yerlerde sevgi dolu bir yeriniz olduğunu her daim hissettiren varlıktır anne.."

korkma canım inşallh sapa sağlam kucagına alıp seveceksin
İnan burda herkes okadar degerli insanlarki bu acıyla yüregı yanan arkadaşlarımız biz burda abl, kardeş,arkadaş, yoldaş herşeyiz sevincınzle bizde seviniyoruz üzülünce bizde üzülüyoruz ben herkesi çok ama çok seviyorum ..................................... iyiki varsınız rabbım herkesin kucagını bebşle doldursun

naber canım?nasılsın?buarada kutlama yapmak için baya bi ugraşmısın yine,takdir ediyorum seni ya,o saatlere kadar iyi dayanıyorsun?kızımız napıyo?

iyiyim canım benim.... uykuyla pek aram yok... kızım iyi çok şükür kendi kendine oynuyo içerde:)))))))))))))

bak o olabilir işte..incelik yapmış kız adammm
olsun elbet kalacağız birgün..o umut olduğu müddetçede yarı anneyiz biz şekerimm..
seneye evlatlarımız olacak bizim hediyemiz Allahın izniyleeee

evet canım bizde seneye ya yeni doğum yapmış ya da hamiş olcaz...

kimse kalmamış bende bebşlere bırkaç birşeyler örüyüm

bakiiimmmm ne örüyonn
örneğini alabilirmiyimm

Annnnelerrrrr anne adaylarııııı bu yola başkoymuşşş annelik için yanıp tutaşan herkesin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnn hepinizin nanaklarından öpüyorummmmmm muahhhhhhhhhhhhh

cannnlarrr ben geldiiimmmmm.nasılsınız bakalım güzel anneler ve güzel anne adayları.benim kanamalar hala devam yarın dr u bi arıyım bakalım ne dicek.resmen adet gibi kanamam oluyo.daha 2 hafta var normalde adetime.anlamadım gitti.

canım nasılsın ya senı bu int olayı çok köt oldu hiç sohbet edemiyoruz ay senın şu görümcen kaynanan kayınpedreerin yokmu

Ben ..de muhabbet cok bacim ben kizlarla telden falan bi sekilde muhabbetimi ediyorum da burdaki gibi kaynatamiyoruz tabiii benim kayynanatorun gemisi yurumeyince benim limana yanasamadigindan kendi karasularina cekildi... Gorumcelerrim olacalk alkilsiz fikirsizler de analrinin 3 kurusluk akliyla abilerine ve bana trip yaptiklarini zannederek mutlular kendi dunyalarinda.. Kayinpeder dersen o tam bir muamma bana dokunmyan benden para istemeyen yilan bin yasasin diyor sanirsam ki hiiiicc yorum yapmamis oglum siz bosverin kendi hayatiniz demiss....Ama gecen gun faturamizi getirmis sordu neden hic yukariya gelmiyorsunuz falan diye.. Yorum yapmadim sanki bilmiyor karsinin cevirdigi dolaplari .. Ben kocisimle alisveris merkezindeyim gezdim dolandim yemek yedik cikariz birazdan evimize gecerizz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…