Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benım ya aman boşver allaha havale et biz senle burda sahbet etmeyi çok özledik

canım benım ya aman boşver allaha havale et biz senle burda sahbet etmeyi çok özledik
HTML:
Canim bosverdim zatenn ben simdi adet olmayi bekliyoms. Sokulmedim bir turlu sokulsem de. Tarnsfer icin gun saymaya baslasam. Cok heyecanliyim insaallah ilk transferimi yasayacagim bu sefer insaallah ilk ve son olur...sen ne yapiyorsun hazir dunurluge baslamisken benim ikizlere de.uygun birilerine baksana

hayırlısıyla başlarsın inşallah semracım..
sonra al yavrularını ohh miissss

Kızlaaaarrr nörüyonuz...
örgüleri su teyze örüyor ya yeter bizesen nörüyonnnn(nasılsın yani anlamayan olabilir
Bugünde hiç sohbet olmadı ne durgun birgündü öffff pööffff :97:
naptın bugün evdemiydin..ben öğlen sonrası gün muhabbeti sonra kapıcının eşi 2.doğurdu bebek görmeye gittik
hiç yakından sevmedim millet ne düşündüyse artık hakkımda...allah sanada versin nidaları vardı kulağımda hatta biara
teyzenin gelinin olmuyomuş çocuğu dert yandı çok zor dedi"diğer torunlaırmı yanında sevemiyom dedi" ben tepkisizim..
millet başladı herkesin olur inş. öyle böyle ben tam bi robot ben bile halime şaştım..bu kızda içinemi atıyor demişlerdir...çok
güçlüydüm yaaa....alt komşum kendi örnek verdi 6snee sonra ilk denemede olmuş şükürm ikizleri şimdi 6 yaşındalar..
ama beni görseniz duygusuzca bakıyorummmses yok....ilk gitim herkesin annele güünüü kutladım sanada nasip etsin kucağın
yanın yören dolsunnanca amin dedim durdum bugün bol bol...

bende de bnzer durumlar yaşandı bugün.annemi kayınvalidemi aşimin ninesini ve doğumuna 17 gün kalan kız kardeşimi aradım hepside Allah sanada nasip etsin dedi.biraz buruk olsamda amin sağol falan geçiştirdim öle.Allahım bizede nasip etsin inşallahhhh.seneye bizde güel güzel kutlayalım.
günün en güzel yanı eşimin anneler günü hediyesi.o kadar mutlu oldunmki gözyaşlarımı tutamadım tabi.

evet kuzum bencede öle.bikaç laf atıym dedim ama nafile.neyse bakalım olur bazen.sendene var ne yok kuuzmmm.kırmızılar geldi dimi tatlısı.

aaa kırmızılar çarşamba geldi şekerim...

evdeydim cicim ama yarından itibaren çıkmaya başlıyorum..
fena eve kapandım mutfak alıverişini bile kocacım yaptı hep..
bende kimseyle karşılaşmayım diye kimseye laf anlatacak halim yok diye evden çıkmadım taaaa ne zamandır..
ama artık yeterrr...
hayata dönüş operasyonun start alıyor..
önce gıda alışverişi yapacam uzunn uzuuunnnn...
sınra kendime alışveriş yapacam...
ne güzel bak bugün bir sürü dua etmişler sende Aminnn demişsin...
aslında güçlü olmak değilde alışmak galiba yaşadığımız..
bi zaman sonra sanırım söylenenler bile daha az incitmeye başlıyor bizi..

ooo o kısmı sorma..kaynanam dedi önce senide arayanın soranın olsun..görümcemde anne diye onlada konuştum seneye bugün kucaınd aolsun dedi ..bende amin..
o sözleri söylmesinler diyoruz ama bizde olsak söylermiydik.. bilmiyorumm..ooo maaşallah eşin hediyede almış negüzeell ne aldıı::)))
inşaallah canım bizde sneye anne olalımda bizde başkalrına teselli verelim
size birşey anlatayım şimdi kızkardeşim daha 2 yıllık evli..karşı komşusunun torunu olmuş aynı zamanda evliymiş kızı..
neyse kadın kardeşimi her görmesinde diyelim bebek kucağında işte sewviyomuş "allah snaada versin..
bigün ayy patikleri de güzel demiş kadın demezmi"allah sanada versin"...

hımm...iyi yaparsın cicim çık tabiki...
ben bile farketmeden stres olmuşum eve geldim başım çatlıyor başıma vurdu orda ses çıkarmadım ya..
ne deseydimki bir iki yanımda oturan arkdşala konuştum okadar..
evet alışıyoruz galiba helede başkalrına karşı bizi gerçekten anlamayanalra karşı yaşamadıkalrından sallıyomuş gbi görünüyoz..
zorda olsa..orda sizin gibi arkdaşlaırm olsayıd hep beraber bugün çeşmeleri açıp iyi bir rahatlamıştık...
gözlerim dolsa sesim titrese üzülme diyecekler,şunun 15 sne sonra oldu deyip beni mafedecekler..
bir teks enmisin diyecekelr..
hayırlı değil hakkında demekki deyip beni çileden çıkartacaklar onlar biliyor ya.. hayrı şerri haşa...
eniyisi baktım sadece hatta bazende bu muhabbetin olduğu yönde değild başka yöndekilere döndüm..
tabi inceden inceye sessiz cümleler kulağıma geldii
canım güldencim iiyki kimseyi görmedin sen hiç kaldıramzdın daha hazır değilsin çünküü...
rabbim daha fazla alıştırmadan versin mucizelerimzi inşaallah cnaım benimmmm

kusura bakma kuzummmmm bazen yoğunluktan giremiyorumya okumamıışımdır.
alışmak konusunda aynen katılıyorum kuzusu.insan nasırlaşıyor bu konuya karşı.klişe laflara karşı klişe cevaplar oluyo.allahım biszede nasip etsin beişler de unuttursun yavrularımız bu günlerimii.

aynen kuzumm amiiin demekten bihal oldum.Allahta akşamdan epey ağlayıp içimi boşaltmıştımmm.
eşimde sağolsun ince bi zincir üzerinde kelebekler olan bi bileklik aldı.yetti bana .

allah canını almasın emi yarıldım gülmektennnn patikler içinmi demiş darısı başına hahahahahaha.

hu hu kimse yokmu kocamı yatırdım geldim ama bomboş burasıı yaaa beklemedeyim gelen olur kesinn:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…